APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Kan du sprænge ballonerne?

Kan du sprænge ballonerne?

 

Velkommen tilbage fra ferien, i din pause, skal du hjælpe aben med at sprænge så mange balloner som muligt.

  

Du skal have en Flash-afspiller på din pc for at kunne se det indhold, artiklen henviser til. Det er nemt og gratis at installere.
 
Når du har trykket på Spil, skal det lige loade, før du kan komme i gang med alt det sjove. I de fleste spil på nettet dukker der en reklame op, inden spillet går i gang, og Bloons er ikke nogen undtagelse, men den forsvinder hurtigt, så du kan begynde at sprænge ballonerne.

Send en pil afsted og ram så mange balloner som muligt for at komme videre til næste bane. Så simpelt er det sjove spil Bloons på mygame.com.

Men selvom det er simpelt, betyder det ikke, at det er let. Banerne bliver sværere igennem spillet, og det er ikke altid lige til at gennemskue, hvilken retning der giver flest punkterede balloner, og med hvilken hastighed udbyttet vil være bedst.

 


Du styrer pilen ved hjælp af musen, og jo længere du holder venstre musetast nede, jo højere bliver din hastighed.

I de enkelte baner er der balloner, som kan noget specielt. Nogle virker som bomber, mens andre giver dig ekstra pile til at gennemføre banen.

 
Hjælp aben med ballonerne i det sjove spil.
 
Kilde: Tdconline.dkRelaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev