APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Thomas Team Analyse

Thomas Team Analyse


I 1928 fremlagde Dr. Marston teorien om, at den menneskelige adfærd er afhængig af omgivelserne. Mennesket forholder sig til venlige og uvenlige miljøer, enten på en aktiv eller passiv måde.
 
Thomas Team Analyse er i dag et førende internationalt ledelsesværktøj, når man skal sammensætte og udvikle dygtige teams og optimere organisationens præstationsevne. .
 
Team-analysen beskriver det ideelle team i forhold til en given opgave eller funktion. Der tegnes en profil af medlemmerne i et eksisterende team eller de personer, man overvejer at sætte sammen i et team.
 
Thomas-systemet er et i forbindelse med rekruttering, forfremmelse, udvikling, karriereplanlægning, teamsammensætning og ledelse.
 
Formålet med analysen er:
  • At fastlægge den ideelle teamkultur, de nødvendige styrker og teamroller
  • At vurdere teammedlemmerne i et eksisterende team eller de personer, man påtænker at lade indgå i et team
  • At sammenligne det aktuelle team med det ideelle team og derefter beskrive det "gap", der måtte være i forhold til kultur-match, teamrolle-styrker, mulige begrænsninger og udviklingsmuligheder
  • At vurdere, hvor godt hvert enkelt teammedlem passer ind i teamet.

Thomas Team Analyse omfatter en individuel test med personlig tilbagemelding af ca. ½ times varighed, samt en individuel rapport.
 

En teamtest med en rapport, der bl.a. beskriver den enkeltes bidrag til teamet.
Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev