F√łlg os p√• Facebook

GDPR/Persondatapolitk

 

FORMÅL:

Apropos Kommunikation ApS (CVR-nr.: 32292038), et dansk selskab med hjemstedsadresse på Kronprinsessegade 6,1, 1306 København K, Danmark, behandler personoplysninger for kunder der booker ydelser hos os.

Vi værner om dine personoplysninger og følger den til enhver tid gældende lovgivning for at beskytte dig som privatperson.

Vi anvender udelukkende Personoplysningerne i forbindelse med tilmelding af kurser/arrangementer, tilmelding til e-mail services, rådgivning eller bestilling af materialer.  

Når du afgiver personoplysninger til os, giver du dit samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles i henhold til de bestemmelser, der fremgår af de vilkår og betingelser for denne persondatapolitik. Hvis du tilføjer personoplysninger om andre personer, er det dit ansvar at sikre, at Apropos Kommunikation kan behandle personoplysningerne i henhold til de gældende persondatavilkår.

Apropos Kommunikation behandler dine personoplysninger i den udstrækning, det er tilladt ved lov. Behandling af data finder sted, når du f.eks. foretager en booking eller tilmelder dig vores nyhedsbrev. Tilmelder du dig et af vores kurser indsamler Apropos Kommunikation følgende oplysninger; Deltagerens navn, stilling, e-mailadresse, virksomhedens navn, adresse & kontaktpersonens telefonnummer samt e-mailadresse.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev via internettet, indsamler Apropos Kommunikation følgende oplysninger; Fornavn samt e-mail.

 

Oplysningerne i forbindelse med en kursusbooking, anvendes af Apropos Kommunikations kursusadministrator til at registrerer og dokumenterer at den pågældende person er tilmeldt et kursus. Derudover kan oplysninger anvendes til at kontakte deltageren/kontaktpersonen i forbindelse med afholdelse, aflysning eller ændring af et kursus. Endvidere har Apropos Kommunikation behov for deltagerens oplysninger da der ved kursets afslutning udleveres et kursusbevis.

 

BESKYTTELSE & SIKKERHED

Apropos Kommunikation har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang.

Apropos Kommunikation sletter Personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Det betyder f.eks., at Apropos Kommunikation sletter oplysningerne, når der ikke længere er et formål med at behandle de pågældende personoplysninger.

 

ÆNDRING, SLETNING OG GENNEMGANG AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Apropos Kommunikation opbevarer dine oplysninger så længe lovgivningen foreskriver.

Både deltager og kontaktperson har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om den enkelte person i forbindelse med kursus. Hvis de oplysninger, vi har registreret om dig ikke er korrekte, kan du få dem rettet eller slettet. Anmodninger skal fremsendes per mail til info@aprokom.dk

Du har altid ret til at gøre indsigelse imod at vi anvender oplysninger, men det kan dog resultere i at, der fx ikke kan udleveres kursusbevis eller lign.

 

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål til Apropos Kommunikations behandling af personoplysningerne er du altid velkommen til at rette henvendelse til os.

 

Apropos Kommunikation
Kronprinsessegade 6,1
DK-1306 København K
E-mail: info@aprokom.dk
Tlf.: +45 7022 4530