APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt


Er født 1944, han er professor i organisations- og ledelsesteori ved Handelshøjskolen i Århus. Han er vismand i Det Nationale Kompetenceråd, fagredaktør ved dagbladet Børsen, foredragsholder, forfatter, bestyrelsesmedlem i en række virksomheder, litteraturanmelder og rådgiver.
 
En provo er ikke det, man tænker på, når man ser Steen Hildebrandt. En velklædt professor med tilbagestrøget hår og velduftende af aftershave.
 
Men når han lukker munden op, bliver man klar over, at her er en mand, der var med, da studenterne i 1968 vendte vrangen ud på samfundets uskrevne regler.
 
Tre årtier senere har Steen Hildebrandt stadig meget at sige. Med over 100 bøger og et stort antal artikler har han også den faglige ballast, der skal til for at lægge vægt bag ordene.
 
Hildebrandt, der nærmer sig de 60 år, vil med ungdommelig kraft træde på en ligtorn. Han træder til, for det handler om ledelse. Den dårlige af slagsen. Den, som alle kender til, men som ingen snakker om.
 

Besøg Steen Hildebrandt hjemmeside: www.steenhildebrandt.dk
Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev