APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
AMORG

AMORG

 

Velkommen til din nye digitale arbejdsmiljøpartner

 

Med AMORGS online værktøj, kan I få det fulde overblik over Jeres arbejdsmiljøarbejde, uanset hvad I arbejder med, og hvor I arbejder henne. Det er brugbart for Jer, hvad enten I arbejder med farlige kemikalier, sidder på kontor eller er ansat i en butik.

Er i over 10 ansatte på din arbejdsplads, er der krav om at etablere en arbejdsmiljøorganisation, og vi kan komme Jer til hjælp.

Arbejdsmiljøarbejdet kræver mange ressourcer at holde styr på, og her kan vi hjælpe Jeres virksomhed. Vi sørger for at systematisere og effektivisere Jeres kontroller og dokumentarbejde.

I få et komplet overblik over vigtige deadlines, skemalagte møder samt andre eventuelle møder der skal være styr på i arbejdsmiljøorganisation.

Med AMORG kan I få sat tingene i system, og vi mener at det bedste overblik skabes i et årshjul, hvilket du igennem hele din periode som medlem af arbejdsmiljøorganisationen kan arbejde med.
Tilmelding til nyhedsbrev