APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Online EHS system

AMORG, din pålidelige digitale samarbejdspartner

 

præsenterer en alt-i-én platform til håndtering af arbejdsmiljø.

Én platform. Flere produkter. Med vores platform kan du stoppe med at jonglere mellem forskellige platforme til arbejdsmiljøhåndtering. Vi understøtter hele jeres arbejdsmiljø fra start til slut. Tilpas selv en skræddersyet kombination af produkter, der passer præcis til jeres behov.

Dokumentér overholdelsen af lovgivningen. Hos AMORG registrerer kan du registrerer og dokumenterer din aktivitet på din virksomheds profil, så du altid har lovpligtig dokumentation for jeres processer lige ved hånden. Alt bliver opdateret ét sted, så du slipper for at rode rundt i Excel-ark og et virvar af fysiske og digitale mapper. Spar værdifuld tid på administration - faktisk meget tid. Vi tilbyder en brugervenlig opsætning af tjeklister og spørgeskemaer, der understøtter safety walks & talks, inspektioner og sikkerhedsrunderinger. Det kan være en udfordring at holde styr på sikkerhedsrunderinger. Bliver de udført som planlagt? Duplikeres data? Og bliver al relevant information indsamlet? Vores EHS-software til sikkerhedsrunderinger giver medarbejdere og partnere de nødvendige digitale værktøjer til at oprette og udføre sikkerhedsrunderinger og arbejdsmiljøgennemgange - når som helst og hvor som helst. Vi kan måske ikke forudse alle hændelser. Der vil altid ske ting, der ligger uden for vores kontrol. Men vi kan implementere planer for at mildne virkningerne af uventede sikkerhedshændelser. Vurder risikoen, inden en opgave påbegyndes. Foretag risikovurdering af jeres arbejdsmiljø på stedet og evaluer løbende risici på arbejdspladsen.
Tilmelding til nyhedsbrev