APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Open space

Open space


Open Space bliver brugt meget effektivt i grupper fra 10 til 1000 personer. Om Open space kan man sige, at det er en ny mødeform og arbejdsmetode, som bliver brugt over hele verden. Den er fuldstændig uden overflødig struktur. OST benyttes blandt andet i USA og Europa til kritiske og komplekse emner, der har med fremtiden at gøre.
Open Space skaber et åbent rum. En enkel, men meget stærk ramme, skaber vilkår for en dynamisk proces med diskussion og samarbejde. Hver eneste deltager bidrager med sin kompetence og kreativitet og har direkte indflydelse på det endelige resultat.
 
I Open Space gælder 4 principper:
  • De, der end måtte deltage, er de rette personer
  • Hvad der end sker, så er det det eneste, som kunne være sket
  • Det starter, når tiden er inde
  • Når det er slut, er det slut

og en lov: De to fødders lov:
Hvis en deltager under forløbet kommer i en situation, hvor han/hun ikke lærer noget, skal deltageren bruge sine to fødder til at gå til et mere produktivt sted.
 
Open Space er en mødeform, der er udviklet af amerikaneren Harrison Owen. Han måtte på et tidspunkt erkende, at det bedste ved alle de konferencer, han havde arrangeret var kaffepauserne!
 

Owen stillede sig derfor spørgsmålet: Hvordan er det muligt at kombinere den synergi og begejstring, der er i en god kaffepause, med den aktivitet og de konkrete resultater, der karakteriserer et godt møde?
Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev