APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Vidste du det om s√łvnen

Vidste du det om søvnen


Vidste du, at frisk luft i soveværelset forbedrer søvnen?
Jo bedre cirkulationen af frisk luft der er i soveværelset, jo bedre sover du. Men det må ikke være så koldt at du ligger og fryser. Temperaturen skal være tilpas: 15-18°.


Vidste du, at en god nats søvn styrker dit immunforsvar?
Søvnen holder dig sund og rask. For mens du sover, lader kroppen op og får ny energi, så den med fornyede kræfter kan påtage sig arbejdet med at bekæmpe virus, skader og andre små skavanker.

 
Vidste du, at du sover bedst, når du forbereder din krop på at sove?
 En af de ting, du kan gøre for at forbedre din søvn, er at forberede din krop på, at den skal sove. Læs f.eks. i en bog til du bliver træt, drik et beroligende glas varm mælk eller tag et varmt bad.
 


Vidste du, at en god nats søvn kan fremme din arbejdsindsats?
Når du sover godt, arbejder du nemlig også godt. For når du er veludhvilet efter en god nats søvn, får du mere overskud og nemmere ved at huske vigtige ting og bevare overblikket og koncentrationen.Vidste du, at motion kan gøre din søvn endnu bedre?

En af de ting, du kan gøre for at forbedre din søvn, er at dyrke regelmæssig motion. Og rent faktisk, får du også større lyst og overskud til at dyrke motion, hvis du er frisk og veludhvilet.
Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev