APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Undg√• at falde i s√łvn

Undgå at falde i søvn ved skrivebordet på jobbet

 

Begynd dagen med at spise morgenmad - dagens vigtigste måltid. Du bliver mere oplagt og koncentrerer dig bedre, og du føler dig bedre tilpas både mentalt og fysisk.


Lad være med at sidde ned hele dagen. Rejs dig op og gå omkring så ofte som muligt - print dine kopier ud på en anden etage, hvis du arbejder i et stort firma! Enhver bevægelse øger blodcirkulationen og forsyner kroppen og hovedet med ilt.


Lad være med at spise for meget til frokost. Jo mere du skal fordøje, jo større er risikoen for at falde i søvn til møderne om eftermiddagen.


Hold dig fra slik, der indeholder for meget sukker. Den slags energiindsprøjtninger holder kun en halv times tid. Tag hellere en grovkiks med et stykke mager ost, så du får en passende kombination af kulhydrater og proteiner og en mere jævn energiforsyning.


Sørg for at få søvn nok - mindst otte timer. To tredjedele af alle voksne har søvnproblemer, og de fleste falder sammen i løbet af dagen, fordi de sover for lidt.
Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev