APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Danmarksmester i quiz

Danmarksmester i quiz

 

Hører du Danmarksmester på P4, eller er du vild med at quizze? Se hvor god din paratviden er.

 

Er du den slags, som altid sidder med det rigtige svar, når andre er igennem i radioen? Se hvordan du selv ville klare dig i Danmarksmester Quizzen.
 
Hvis du tit hører P4, kender du nok allerede deres daglige quizprogram Danmarksmester. Og gør du ikke, skal du bare have lyst til at quizze, så finder du nok hurtigt ud af, hvad det går ud på.
 

Trivia og Ugens rute

Du kan vælge mellem to slags quizzer.
Den ene er Trivia Rute. Her får du spørgsmål i fire kategorier, som du skal prøve at svare på. Hvis du kan se, at kategorierne ligger helt udenfor dit vidensfelt, kan du få nogle nye kategorier. Så er det bare med at få klaret hovedet og komme i gang med at svare på spørgsmålene.

Den anden kategori af quiz er Ugens rute, hvor du skal klare hver enkelt spørgsmål for at komme videre.
Heldigvis får man tre valgmuligheder for hvert spørgsmål.

Du kan spille mod dig selv og se, hvor langt du kan komme. Eller du kan prøve at udfordre dine venner og se, om de er lige så stærke i paratviden, som du er.

 
Test dig selv i Danmarksmester.
Hvis du synes, at du klarer det rigtig godt, kan du jo melde dig til den rigtige Danmarksmester på P4. Udfyld formularen og kryds fingre for, at de ringer dig op.Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev