APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Danmarksindsamlingen 2011

Danmarksindsamlingen 2011

APROPOS kommunikation har støttet Danmarksindsamlingen i perioden 2007 - 2018

 

87 millioner kroner til Afrikas unge


Danskerne var flittige med bidragene, da Danmarks Indsamling 2011 blev afsluttet med et tv-show på DR1. En begivenhedsrig aften hvor kendte danske musikere optrådte, Brødrene Price arrangerede folkekøkken og moderne dansk kunst blev solgt ved en velgørenhedsauktion. For bare at nævne en smule af, hvad der foregik i Tapperihallerne i København.

Efter fem timers direkte tv den 29. januar 2011 kunne værterne Puk Elgård og Felix Smith gøre status med ved 87 millioner indsamlede kroner.

 

Unge er håb
De penge bliver nu fordelt på 12 velgørende organisationer, og vil blive brugt på projekter, der skal hjælpe Afrikas ungdom.
Unge repræsenterer håb og mod. Men på et kontinent, hvor uddannelse er svær at få, arbejdsløsheden ekstrem og dødeligheden høj, har
Afrikas unge brug for en hjælpende hånd. Det vil Danmarks Indsamling være med til at give dem, så de unge selv kan skabe det nye Afrika.

 

De 87 millioner kroner skal blandt andet sikre bedre uddannelse til unge i Etiopien og bedre oplysning om HIV/AIDS i Zambia.

Unge i blandt andet Niger og Togo får også hjælp af Danmarks Indsamling.
Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev