APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Europas bedste arbejdspladser er danske

Europas bedste arbejdspladser er danske

 
Hele 13 af de 100 bedste arbejdspladser i Europa ligger i Danmark. Det er Great Place to Work Institute, der for sjette gang kårer de 100 arbejdspladser i Europa, der er bedst til at sikre trivsel og arbejdsglæde.
 
”Undersøgelsen viser, at trivslen på danske arbejdspladser er meget høj, hvilket ikke overrasker mig. De arbejdspladser, som deltager i den danske del af undersøgelsen, arbejder nemlig meget seriøst med at skabe et arbejdsklima, hvor medarbejderne trives og har det godt,” siger adm. direktør Kim Møller, Great Place to Work Institute.
 
Listen bygger på besvarelser fra 230.000 medarbejdere fra 1.250 arbejdspladser i 15 europæiske lande. Den er delt op i to med 50 virksomheder, der har over 500 medarbejdere, og 50 virksomheder, der har mindre end 500 medarbejdere.
 

Kim Møller peger på, at da Danmark er et lille land, er det endnu flottere, at så mange virksomheder optræder på listen. Den danske befolkning udgør kun 1,3 pct. af den samlede europæiske befolkning, men besætter altså 13 pct. af pladserne.

Samtidig udmærker Danmark sig ved, at ledelsen har en højere grad af tillid til medarbejderne, end ledelsen på de bedste arbejdspladser i andre europæiske lande.
 

De 13 danske virksomheder, der har udmærket sig, er: Microsoft, Middelfart Sparekasse, Roche Pharmaceuticals, Frøs Herreds Sparekasse, Creativ Company, Cisco, Unimerco, Roskilde Bank, Mjølner Informatics, Grundfos, ALD Automotive, Irma og NNIT. Den samlede liste kan ses hos Great Place to Work Institute: http://www.greatplacetowork.dk/best/list-eu.htm
Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev