APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Danske betjente uddeler knus og cykelhjelme

Danske betjente uddeler knus og cykelhjelme

Se den virale video, hvor cyklister bliver stoppet og får et knus og en cykelhjelm. 

Danmark bliver for tiden nævnt på udenlandske medier på grund af en kampagne, hvor politiet tilsyneladende deler knus og cykelhjelme ud.

De stiller sig op ved cykelstier, og når der så kommer en glad, hjelmløs cyklist, bliver vedkommende stoppet til en lille snak, et knus og påsætning af cykelhjelm.

 

To store amerikanske sites Boing Boing og Buzzfeed har skrevet om det og linker til videoen, der allerede er blevet set i skrivende stund af over 83.000. Den blev vel at bemærke lagt online den 28. april - i går. Så det lader til, at den er blevet viral i løbet af ingen tid.

Om det er god eller dårlig reklame for Danmark vides ikke. På sitet Buzzfeed skriver de:

'Når betjente fanger nogen, der kører på en usikker måde på deres cykel i Danmark, giver de dem et knus og en cykelhjelm. Det virker som en mærkelig form for afstraffelse for mig, men hvis det lærer de letsindige skøre danskere at køre mere sikkert på deres cykler, så er det fint for mig.'
Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev