APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser 2009

Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser 2009

Great Place to Work® Institute indgår samarbejde med Dansk Erhverv og Erhvervsbladet.dk om at kåre Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser
 
 
Medarbejdernes oplevelse af tillid, retfærdighed og samarbejde med ledelsen har en direkte sammenhæng med produktivitet, kvalitet og indtjening. Men for en mindre virksomhed med 20-49 medarbejdere kan det være svært at arbejde systematisk og professionelt med HR og ledelse.
 
Derfor har Great Place to Work® Institute indgået et samarbejde med Dansk Erhverv og Erhvervsbladet.dk om at hjælpe Danmarks mindre arbejdspladser.
 

"Vi er meget glade for, at vi kan være med til at sætte fokus på og styrke den mindre arbejdsplads. Initiativet udfylder et stort behov, vi har konstateret hos vores medlemsvirksomheder," siger direktør Katia K. Østergaard, Dansk Erhverv. Hun fortsætter: "Det gælder for små virksomheder som for store, at humankapitalens andel i virksomhedens succes er støt stigende. En HR-satsning som denne i forhold til de mindre virksomheder er med til at gøre denne succes mulig. Derfor har Dansk Erhverv indgået dette strategiske samarbejde."

ErhvervsBladet.dk er gået ind i samarbejdet for at bidrage til at bryde den økonomiske krise: "Vi støtter samarbejdet, fordi vi ved, at det ikke kun er store koncerner, der skaber gode arbejdspladser. Også blandt de små og mellemstore danske virksomheder bliver der gjort indsats. Men samtidig ved vi også, at mange mindre virksomheder ikke arbejder systematisk med HR og ledelse. Med dette initiativ er ErhvervsBladet.dk med til at synliggøre, at et løft i HR, organisation og ledelse giver virksomhederne det ekstra på bundlinjen, som de har brug for netop nu," siger chefredaktør Morten Asmussen, ErhvervsBladet.dk.
 
Great Place to Work® Institute hjælper arbejdspladser med at udvikle HR, organisation og ledelse. Desuden kårer instituttet hvert år Danmarks Bedste Arbejdspladser. Og virksomheden har nu et skræddersyet tilbud til de mindre virksomheder, forklarer administrerende direktør Kim Møller: "Fra i år vil vi også kåre Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser. Det er en god sidegevinst for arbejdspladserne, at de udover at blive bedre og mere konkurrencedygtige også har mulighed for at blive anerkendte for det af et eksternt og uafhængigt institut."
 
Tilbuddet fra Great Place to Work® Institute omfatter en medarbejderundersøgelse, en Benchmark Rapport, samt en præsentation, der peger på, hvor virksomheden kan forbedre sig. Tilbuddet lyder på kr. 30.000 plus moms. Derefter er det gratis for de arbejdspladser, som ønsker det, at deltage i konkurrencen om at komme blandt Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser. Medarbejderundersøgelsen skal dog være gennemført senest 11. september, hvis virksomheden skal deltage i Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser i 2009. Resultatet af konkurrencen offentliggøres den 20. november.
 

Flere oplysninger og tilmelding til undersøgelse: http://www.greatplacetowork.dk/gptw/contac.php?PHPSESSID=d0fef95ce8bc13b4defc63e7dd4cb270
Tilmelding til nyhedsbrev