APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Bidragsyder til Anders Lassen Fonden

APROPOS kommunikation er bidragsyder til Anders Lassen Fonden.


 Anders Lassen Fonden blev oprettet i 1996 på initiativ af jægersoldat Nicolai Moltke-Leth og har siden 1998 uddelt i alt 30 legater.

Fondens opgaver er blandt andet at belønne betydningsfuld militær indsats samt at støtte og opmuntre tilskadekommet dansk personel. Det er Jægerkorpset, der administrerer fonden, og den har taget navn efter major Anders Lassen. Under Anden Verdenskrig gjorde Anders Lassen tjeneste som frivillig ved Special Boat Service - det legendariske, britiske specialkorps, som blandt andet opererede i Middelhavet.

 

Major Anders Lassen blev dræbt den 9. april 1945 ved Comacchio i Italien i en operation, hvor han ene mand nedkæmpede en tysk maskingeværstilling. Den 24-årige major blev dødeligt såret, men insisterede på at blive efterladt, så resten af patruljen kunne slippe væk. For den indsats modtog han Viktoriakorset - den højeste militære hædersbevisning for britiske styrker.

 

Major i den engelske hær
Anders Lassen, tjente som soldat i den britiske hær i SBS, under hele Anden Verderskrig. Han var en fabelagtig kommandosoldat og deltog i en lang række af halsbrækkende missioner. Han havde ved sin død rang som major og blev højt dekoreret, blandt andet blev han tildelt tre Military Cross, og efter at han faldt under en mission ved Comacchio i Italien den 9. april 1945, blev han posthumt tildelt Victoria Cross. Anders Lassen blev 24 år

 

APROPOS kommunikation er bidragsyder til Anders Lassen Fonden.
Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev