APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Billetter til ZOO

Deltag i lodtrækningen om 2 billetter til ZOO

 

APROPOS kommunikation er sponsor for ZOO.

 

Vi tilbyder 2 billetter (til voksne) - Billetterne fordeles efter først-til-mølle princippet. Billetter fremsendes  indenfor 10 dage. Send en mail til os med et  godt argument for hvorfor vi skal vælge dig.

 

Dette er ikke en åben konkurrence på "nettet", men kun med personer (dvs. samarbejdspartner og kunder) som har relation til APROPOS kommunikation som kan deltage i konkurrencen.

 

Forud for et besøg I Zoo kan det være rart at have svar på en række praktiske spørgsmål vedr. billetter, årskort, fodringstider, aktuelle udstillinger, arrangementer mm. Dette samt oversigtskort og information om Zooguiden, der rummer masser af interessant viden og sjove historier om dyrene, finder du her sammen med forslag til ture gennem Haven.

 

Her kan du læse mere om månedens program

 

Den Arktiske Ring
På grund af byggeriet af Den Arktiske Ring vil dele af Zoo være afspærret i en længere periode. Ny fritflyvningsvoliere til flamingoer åbner i 2011. Den Arktiske Ring med nyt anlæg til isbjørnene samt et nordatlantisk fuglefjeld åbner i 2012.
  
Relaterede sider:

Tilmelding til nyhedsbrev