APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Sikkerhedsgruppens lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse

Sikkerhedsgruppens lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

 

Besøg vores kursusoversigt som omhandler den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Her finder du det lovpligtige kursus, som er nødvendig for at I kan leve op til de krav som arbejdstilsynet stiller til jer.

APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution,  som udbyder af den lovpligtige Arbejdsmiljøuddannelse siden 1999.


Godkendte og certificerede undervisere er Mikkel Bechmann, Nils Lyng & Henning Dons‚Äč.

De har et bredt branchekendskab, og kurserne tilrettelægges altid, så de i høj grad tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaringer fra egen arbejdsplads.

 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder mere end 84 kurser, i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.   

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud. 
 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Ballerup, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kastrup, Kgs. Lyngby, Kolding, Korsør, København, Køge, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.

Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her finder du vores supplerende arbejdsmiljøuddannelse.

Et kursus i arbejdsmiljø betyder ikke, at det bliver kedeligt
Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os. Vores arbejdsform er meget enkel - Vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt at deltage på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelsen !!
 

Nu også den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse
Den netbaserede arbejdsmiljøuddannelse indledes med 4 timers tilstedeværelsesundervisning for det samlede hold. Resten af uddannelsen gennemfører deltageren via den netbaserede læringsportal, hvor der skal løses et antal opgaver indenfor 7 uger.

E-learning et godt alternativ til din travle kalender.

Det kan være, at du kender til problematikken  at finde plads i kalender til at være væk et par dage på kursus. 
Det kan være, at du finder den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse som et godt alternativ til din travle kalender.
Klik her for at finde vores netbaseret uddannelseHvad siger deltagerne efter endt kursus, sammen med APROPOS kommunikation
Læs her flere end 2.000 deltagerudsagn - og her et par hundrede flere deltagerudsagn.  


Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse (tidligere ”§ 9 uddannelsen”) har en varighed på 22 timer og skal gennemføres af alle nyvalgte medlemmer af en arbejdsmiljøgruppe, det vil sige både  arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere.

 

Arbejdsmiljøuddannelsen – 22 timer

Arbejdsmiljøuddannelsen varer 22 timer og forløber i to moduler af henholdsvis 2 dage og 1 dage. Efter de første 2 dage vender deltagerne tilbage til deres arbejdsplads, hvor de løser en konkret opgave i samarbejde med den anden part iarbejdsmiljøgruppen.  

I perioden mellem de to moduler, skal du og din modsatte part i arbejdsmiljøgruppeni fællesskab arbejde med en aktuel og konkret problemstilling fra arbejdspladsen.


Erfaringerne fra arbejdet med den praktiske opgave vil indgå som et vigtigt element på uddannelsens andet modul. Uddannelsen baserer sig på gruppearbejde, drøftelser og en høj grad af deltageraktivitet.

 

Medlemmer af arbejdsmiiljø/ sikkerhedsgrupper, der har taget § 9 uddannelsen før 1. april 1991 eller kursister, der har gennemført som selvstudium, skal ligeledes gennemgå den ny uddannelse.

 

APROPOS kommunikation ApS, er godkendt udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og de supperende kurser for arbejdsmiljøorganisationen. 

 

Kurserne afholdes både som virksomhedskurser og som generelle kurser.

 

Der er flere gode grunde til, at samarbejde med APROPOS kommunikation ApS om de lovpligtige kurser:

Yderlig information samt oplysninger om kurserne kan fås ved at kontakte APROPOS kommunikation på telefon 70 22 45 30  
Tilmelding til nyhedsbrev