F√łlg os p√• Facebook

Uddannelse af medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen

Du har ret til 1½ - 2 dages uddannelse udover det lovpligtige kursus i arbejdsmiljø (22 timer).

 

Nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere skal gennemføre den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse senest 3 måneder efter valget. Herefter skal arbejdsgiveren tilbyde 2 dages supplerende uddannelse i det første år. 

 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab: 

 

 

Aarhus den 02. juni 2023:   
Chris MacDonald, Helen Eriksen & Lars Mogensen


København den 08. juni 2023:
Henrik Tingleff, Pia Callesen & B.S. Christiansen

 

København den 09. juni 2023:   

Mikael Kamber, Malene Friis Andersen & Chris MacDonald


Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratisVi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.


Her kan du findes vores supplerende uddannelse for medlemmer af AMO i 2023

Vores arbejdsmiljøkurser af 1½ - 2 dags varighed, lever op til kravene om den supplerende uddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.

Hvis du tilmelder 4 personer - deltager den 5. deltager uden beregning
På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros

 

Hvert af de følgende år skal arbejdsgiveren som noget nyt tilbyde 1½ dags supplerende uddannelse til alle arbejdsmiljøorganisationens medlemmer. Formålet er at sikre en løbende kompetenceudvikling, som kan styrke arbejdsmiljørepræsentanterne og arbejdslederne i arbejdsmiljøorganisationen. 

Den supplerende arbejdsmiljøuddannelse

Har til formål at sikre løbende målrettet opdatering, som kan styrke kompetencerne hos arbejdsmiljørepræsentanterne og arbejdsledere i arbejdsmiljøorganisationen. Den supplerende arbejdsmiljøuddannelse skal give viden og kompetencer, som er relevant for arbejdsmiljøarbejdet i virksomheden.

Arbejdsgiveren skal sammen med arbejdsmiljøorganisationen lave en kompetenceplan for medlemmerne i arbejdsmiljøorganisationen, så man sikrer, at den supplerende uddannelse styrker arbejdsmiljøindsatsen.