APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Arbejdsmilj√łuddannelsen og supplerende kurser

Arbejdsmiljøuddannelse  

Nu også den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse

I virksomheder med ti eller flere ansatte skal samarbejdet om arbejdsmiljø foregå i en arbejdsmiljøorganisation (AMO). 

 

Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.

 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder mere end 188 kurser, i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.

 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kolding, Korsør, København, Køge, Kastrup, Kgs. Lyngby, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.
 

Nu også den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse
Den netbaserede arbejdsmiljøuddannelse indledes med 4 timers tilstedeværelsesundervisning for det samlede hold. Resten af uddannelsen gennemfører deltageren via den netbaserede læringsportal, hvor der skal løses et antal opgaver indenfor 7 uger.

E-learning et godt alternativ til din travle kalender.

Det kan være, at du kender til problematikken  at finde plads i kalender til at være væk et par dage på kursus. 
Det kan være, at du finder den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse som et godt alternativ til din travle kalender.
Klik her for at finde vores netbaseret uddannelse


Arbejdsgiveren skal sørge for, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere gennemfører en obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse på 22 timer. Arbejdsmiljøuddannelsen skal være gennemført inden tre måneder efter, at arbejdsmiljørepræsentanten eller arbejdslederen er valgt eller udpeget. Tilmeldingen foretages af arbejdsgiveren og skal ske til en godkendt udbyder. 

Arbejdsgiveren skal betale udgifterne til uddannelsen, herunder rejse- og opholdsudgifter, samt dække tab af indtægt. 

Arbejdsgiveren skal herudover tilbyde supplerende arbejdsmiljøuddannelse til arbejdsmiljø-repræsentanter og arbejdsledere i AMO


APROPOS kommunikation tilbyde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse til medlemmer af AMO.

Arbejdsgiveren skal sørge for, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere gennemfører en obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse på 22 timer. Tilmeldingen foretages af arbejdsgiveren og skal ske til APROPOS kommunikation. Som medlem af AMO har man ret til den supplerende arbejdsmiljøuddannelse.

Kurset behøver hverken at være kedeligt eller uinteressant - her kan du læse om nogle af vores deltagers tilbagemelding efter endt kursusforløb.

 

Arbejdsmiljøuddannelsen skal være gennemført inden tre måneder efter, at arbejdsmiljørepræsentanten eller arbejdslederen er valgt eller udpeget. 
 

Vi tilbyder den supplerende arbejdsmiljøuddannelse fordelt på 3 temadage. Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen og MED-organisationer, samt for alle som arbejder med arbejdsmiljø og har interesse i motivation, energi og arbejdsglæde. 
Tilmelding til nyhedsbrev