APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Arbejdsmilj√łuddannelsen i Region Midtjylland

Apropos Kommunikation er din førende partner inden for arbejdsmiljøkurser i Region Midtjylland.

 

Vi tilbyder omfattende træningsprogrammer og workshops, herunder 3-dages-arbejdsmiljøuddannelsen, der sigter mod at forbedre arbejdsmiljøet i din virksomhed. Vores kurser er designet til at opfylde de specifikke behov og krav du som leder og medarbejder som en del af arbejdsmiljøorganisationen skal kunne samt hjælpe med at skabe en sikker, sund og produktiv arbejdsplads.

 

Tag din arbejdsmiljøuddannelse hos Apropos Kommunikation i region midtjylland i byerne Aarhus, Herning, Horsens, Viborg

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Aarhus City

 

Vores kursuslokation i Aarhus City er på Scandic Aarhus City. Aarhus er Danmarks næststørste by og med et pulserende kulturel og erhvervsmæssig liv. Her kan du nyde en moderne og komfortabel atmosfære under dit kursusophold.

 

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Aarhus Vest

 

Tager du vores uddanenlse i Aarhus Vest afholdes det på Scandic Aarhus Vest. Aarhus Vest er kendt for sin rolige og naturskønne beliggenhed. Det er det ideelle sted at fordybe sig i vores arbejdsmiljøkurser og samtidig nyde de fredelige omgivelser.

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Herning

 

Vi byder også velkommen til vores kursister i Herning, hvor vores kurser afholdes på Scandic Herning. Herning er kendt som en dynamisk by med et stærkt erhvervsliv og et pulserende kultur- og sportsmiljø. Hotellet ligger meget centralt, både på byen samt til og frakørselsforhold. 

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Horsens

 

Vores kursussted i Horsens afholdes på Scandic Horsens, der tilbyder ideelle faciliteter til vores arbejdsmiljøkurser. Horsens er en smuk by med en rig kulturarv, der tilbyder en behagelig atmosfære og et spændende udvalg af seværdigheder og aktiviteter.

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Silkeborg

 

Vi arrangerer også kurser i Silkeborg på Scandic Silkeborg. Silkeborg er omgivet af naturskønne søer og skove som ligger i baghaven. Når vejret indbyder til det vil vi benytte områderne undervejs i uddannelsen. Deltag i vores kurser her og kombinér læring med naturens skønhed.

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Viborg

Vi afholder kurser og uddannelser på det velrenommerede Viborg Golf Hotel. Viborg er en charmerende by med en unik blanding af historisk arv og naturskønne omgivelser. Du kan forvente en afslappende og inspirerende oplevelse ved at deltage i vores arbejdsmiljøkurser her.

 


 

Deltagerne siger:
 • Fremragende. Meget inspirerende måde at undervise på. Alle var med og er blevet meget klogere og mere nysgerrige.
 • Underviseren var god til at få alle med på trods af den brogede forsamling.
 • Det var helt i top. Intet var kedeligt. Underviseren havde en god humor og fik alle med i diskussionerne.
 • Det var super godt, livligt, detaljeret og grundig.
 • Det var en super underviser - og dygtig formidler. Han var god til at aktivere deltagerne. Fint skift mellem oplæg/ gruppearbejde og diskussion.
 • Underviseren havde et godt humør som smittede. Han gav et godt overblik over området
 • Underviseren var fantastisk god til at engagere deltagerne på holdet
 • Underviseren var rigtig god. Godt tempo, godt humør og indlevelse. Meget relevant og relevante eksempler igennem kursusdagene.
 • Inspirerende!
 • Har hørt om andre kollegaer, som har deltaget på tilsvarende undervisning, hos andre udbyder af denne uddannelse,  - Kollegaerne sagde at det skulle være kedelig og intetsigende - alle mine negative forventninger blev gjort til skamme! DET VAR HELT I TOP !! Årsagen til dette udbyttet var grundet undervisernes store erfaring og den underholdende undervisninsgform.
 • Jeg faldt ikke i søvn på kurset. Dette tilskrives en fantastisk underviser.
 • Underviseren havde en god måde at fremlægge tingene på. Det var meget positivt

 

Læs mere her, hvad deltagerne siger, efter kursusafslutning på arbejdsmiljøuddannelsen hos Apropos Kommunikation

 


 

Tilmeld dig et af vores kurser her

 
Tilmelding til nyhedsbrev