APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Psykisk f√łrstehj√¶lp

Psykisk førstehjælp

 

Dette kursus ruster dig og dine kollegaer til at yde umiddelbar psykisk førstehjælp, og at forholde sig til de organisatoriske opgaver, der er i forbindelse med kriser der kan opstå på din arbejdsplads. Herunder et fokus på virksomhedens opgaver, myndighedernes krav samt AMO's opgaver.

A jour med arbejdsmiljø 1 eller 2 dage med kursusbevis for fuld deltagelse

 

Kurset er designet til at give dig en omfattende indsigt i både nye og etablerede lovregler inden for psykisk førstehjælp. Du vil blive rustet til at sikre overholdelse af de forskellige regler og krav som der gælder for din arbejdsplads.

Opnå brugbar viden om den seneste lovgivning samt forståelse for dine roller, ansvar og pligter. Lær også, hvordan dette har afgørende betydning for effektiv håndtering af arbejdsmiljøopgaverne.

Kurset kan med fordel bookes som en supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som du kan bruge til at styrke din egen viden og praksis som medlem af arbejdsmiljøorganisationen på din virksomhed.

 

Hvorfor er det en god ide at tage dette kursus?

 

1) Boost din viden og handlekompetence med vores populære kursus i psykisk førstehjælp!
Vores målrettet uddannelsesforløb er skabt til at styrke trivslen og forebygge stress på arbejdspladsen. Som medlem af AMO (Arbejdsmiljøorganisationen) vil du øge din viden og få redskaber til at håndtere konflikter effektivt. Få den nødvendige kompetence til at skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø.
2) Oplev en dybdegående forståelse for psykisk arbejdsmiljø og lær, hvordan du kan forbedre det!
3) Vores kursus giver dig en solid introduktion til psykisk arbejdsmiljø og udruster dig med praktiske metoder til at skabe positive forandringer. Du vil deltage i engagerende præsentationer, videndeling og praktisk arbejde for at opbygge en stærk videnbase.

 

 
Tilmelding til nyhedsbrev