APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Anmeldelse - deltagerne siger efter endt kursus

Anmeldelse - deltagerne siger om vores kursus og kursusform

Her kan du læse flere end 1.500 anmeldelse om vores kursusforløb. Her kan du også læse flere end 1000 anmeldelser
 

Zohal, jurist
Det var det mest informative og sjoveste kursus jeg har været på. I øvrigt det eneste kursus hvor man har fulgt den aftalte tidsplan… Undervisning i verdensklasse.

Christina, lektor:
Jeg er selv underviser og formidler – og jeg er ret kritisk. Men her var det helt i top. Du er en af de bedste underviser, som jeg er stødt på i min undervisertid. Perfekt dynamik, humor og viden.

Marcia,  Director

Blot til din information: vi har haft uanmeldt besøg af Arbejdstilsynet her til formiddag. Vi har fået en grøn smiley J. Både Henrik (som var på kursus hos dig for et par måneder siden) og jeg har rost dit kursus til skyerne. Den tilsynsførende fra AT var ret imponeret over, at der findes et Arbejdsmiljøkursus, som deltagerne har været begejstret for (det er ikke så tit, hun hører det): hun har skrevet jeres kontaktinformation op – og hvem ved: det kan være, I får nogle flere kunder ud af det.

Ann, 
Nils Lyng, du var super, motiverende godt tempo og autentisk.

Mette, fabrikschef:
Jeg har lært SÅ MEGET! Jeg føler mig meget styrket og ”klædt på” i mit job som leder og kollega. Underviseren (Mette Frandsen) var kort sagt FANTASTISK! Jeg tror, at jeg kommer til at deltage i flere kurser fra/hos APROPOS kommunikation. 

Palle S, pædagog:
Du er Awesome Dons!! 

Jens H, Key Acount:
Har været på obligatorisk kursus for arbejdsmiljø - Jeg var ikke specielt motiveret, da jeg mødte op første dag. Jeg var ikke blevet valgt til det, men trukket "nitten", da en fra virksomeden skulle deltage. Jeg blev klogere - En vildt engageret og dygtig underviser, som kunne gøre et forholdsvis tørt stof interessant og vildt spændende.
Ud over, at det var hylende morsomt, så forstod Henning og skabe et fantastisk studiemiljø, hvor alle deltog livligt i debatten om emnet. Pludselig blev et tørt emne utroligt levende og hammer interessant. Jeg fik rigtigt meget input, som jeg ikke havde forventet og få. Det gjorde at jeg fremover har lyst til og arbejde med arbejdsmiljø, fordi det er interessant og ikke fordi det er lov.
Stor tak til Henning for og åbne min øjne for dette emne.

Søren B, producent:
Det var en stor fornøjelse at være med på dit kursus – sjældent har jeg lært så meget og moret mig så godt samtidig. 

Henrik H, fabrikschef:
Mette er en helt igennem fantastisk og levende underviser, som formår at engagere deltagerne fra starten. Mette holder tempoet højt hele kurset igennem, så man bliver helt høj og inspireret. Hvis jeg må bruge ordet verdensklasse, så skal det bruges om Mette Frandsen. 

Henrik B, global director:
Godt engagement og underviseren  var velforberedt. En super god underviserstil du har Henning.

Henrik H, administrationschef:

Tak for tre yderst underholdende, inspirerende, lærerige samt til tider dybe og tankevækkende dage.

Din tilgang til de noget tørre juridiske emner formåede du at formidle på flotteste vis og personligt har jeg sjældent været så opmærksom ”på skolebænken” 8 timer i streg. God vind fremover og på herligt gensyn en anden god gang.

Peter A, operations director:
Jeg havde den store fornøjelse, at møde underviserne fra APROPOS. Henning var helt fantastisk til at flette det hele sammen. Her fornemmede jeg, en helt fantastisk kompetent underviser, som fik inspireret mig. 


Vibeke J, oversygeplejerske:
Godt, afvekslende indhold - fint niveau - fin "gennemgang" appetitvækker af "kedeligt" lovmateriale - overraskende interessant. Meget inspirerende kursus - jeg føler at have et godt overblik over det, som jeg bør tage mig af, når jeg kommer hjem - og jeg føler mig klædt på til det... Henning - din iver og glæde for undervisning smitter herligt af på os andre.

Mette N, kontorassistent
Meget underholdende og en fantastisk god måde at formidle et ellers "tørt" stof, hvor der ikke blev gået på kompromis med det faglige indhold. 

Johnny O, teknisk vhef/Technical Manager:

Tak for nogle Super fede og inspirerende kursusdage (den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse), det har ultimativt været et af de bedste kurser og kursusleder jeg har oplevet. Uroligt godt.....


‚ÄčCarsten B, director oracle:
Fantastisk, at det er muligt at kommunikere et så "tungt" emne på en så inspirerende måde. Det var en helt fantastisk oplevelse.

Anette H, områdechef:
Hånden på hjertet... havde fra andre fået den opfattelse, at alt ville være kedeligt, og bare noget der skulle overståes, så jeg havde ikke de store forventninger. Til underviseren, det var en god og uhøjtidelig undervisning som gjorde, at alle bliver en del af helheden, og alle er med. Der blev skabt en god stemning, som gav tryghed og lyst til deltagelse.

Sisse M, underviser:
Du er en knivskarp og en meget dygtig underviser. Du har den fantastiske evne, at holde energi hele tiden. Jeg har ikke før mødt en underviser, med tilsvarende talent, med så højt et ”drive” og energiniveau. På vores hold, var der et par stykker, som trak energien ud af undervisningen. Du formåede, at holde fokus og skifte tempo, så vi kom tilbage på sporet igen. Jeg kan gå forstå hvis du følte dig træt ind i mellem..

 

Mirka M, konstruktør:
Jeg havde forventet et meget tørt kursus med masse af forelæsning. Men hov.... nej. Det var et meget spændende kursus, som gjorde at jeg føler jeg har lært meget.  Undervisningen var let forståeligt - og sjov...

Sine P. industritekniker:
Underviseren er en super underviser, som elsker det hun laver og det smitter af på os.

Mette S, afdelingsnæstformand:
Alt klapppede - underviseren var kompetent og inspirerende.

Pernille L, lærer:
Arbejdsmiljøkurset var varieret, informativt og underholdende. Da jeg selv er underviser, lægger jeg stor vægt på formidling både indhold og form. Undervisning med Dons, var topprofessionelt, kan varmt anbefale APROPOS kommunikation.
 
Soymay T, sælger:
Positivt overrasket over at jeg rent faktisk fandt emnet spændende. Iøvrigt en super formidler og underviser.


Pia M, account manager:
Henning - du er fantastisk til at viderformidle. Gid alle undervisere mødte op med samme entutiasme og energi som dig !!!

Helle H, butikschef:
Super underviser Mette Frandsen. Din indsats var helt fantastisk. Kanon stil !!! 

Kennth K., driftstekniker:
For 5 år siden gennemført en Voksenpædagogisk uddannelse på 120 timer. Hvor ville jeg dog ønske, at det var Henning Dons, som havde været min underviser. Sammen med Dons på arbejdsmiljøuddannelsen, det var et festfyrværkeri af pædagogiske virkemidler. Henning har også godt fat i dem, som er negative og vrangvillige.  Verdens bedste underviser – mindre kan ikke gøre det. Det allerbedste anbefalinger herfra.

Charlotte T, account manager:
Fantastisk - det bedste kursus ever....
Virkelig inspirerende og underholdende. Sjældent har jeg været  på et kursus med så god energi. Alle var med og vågne og med i hele forløbet. .

Mia E, projektkoordinator:
HOLD NU OP, hvor var det fedt! Super interessant, brugbart og givende! Tak for super fantastisk & inspirerende læring, gode grin og – ja, underholdende dage. Bliv ved, bliv ved, bliv ved!!

Helle  R, faglærer:
Tak Henning, for nogle helt fantastisk gode kursusdage på arbejdsmiljøuddannelsen. Du er et sandt festfyrværkeri!

Thieme W, controller:
Henning er super skarp og enorm inspirerende !!!

Helle L, afdelingsleder:
Underviseren var god til at inspirere og stoppe deltagerne situationer fra deres egen arbejdsplads, som var irrelevant for os andre. Et super inspirerende kursus. Dejligt…

Anders P, kreativ chef:
Underviseren var engageret, energisk og sjov.

Jimmi N. håndværker:
Mette, tak for nogle gode kursusdage. Helt forrygende med 110 % engagement.

Christina B, executive assistant:
Mette var en rigtig god underviser, energisk, inkluderende, gruppearbejde med mix af præstation, videoer, gruppearbejde

Christina K, rekrutteringskonsulent:
Helt i top. Mette udviser et utroligt overskud og formår at gøre dette relativt tørre stor spændende. God afveksling mellem undervisning, cases, dialog + andet.

Christa A, programansvarlig:
Mette er en rigtig god formidler, sjov tilgang. Forfriskende.
 

Anja S, regskabschef:
Meget dygtig underviser der forstår at undervise på en positiv måde med godt humør.


Ole P, pedel:

Energisk og medrivende.

Jakob J, servicepartner:
Mette er inspirerende, energisk, god formidling, positiv/ smilende.


Charlotte F, fuldmægtig:
Super, Så inspirerende, Mette frandsen er en kanon formidler, som kan gøre kedeligt stof sjovt.

Liv, advokat:
Meget interessant og relevant kursus. De enkelte diskussioner var klart det indspark, der gav kurset en nerve og forbandt alle os kursister på tværs af fag. 

Peter S, sektionschef:
Tak for et par spændende dage med gode ”provokationer” og super input og stof til eftertanke. 

Jan L, parkeringsvagt:
Mette - du var glad, masse af energi. Der bare "brændte" for at involvere os i den nye verden.

Kim S, produktionschef:
Rigtig god energi - jeg havde frygtet, at det kunne blive for tørt og kedeligt. men det fik du ændret. Du fik mig med i arbejdsmiljøverdenen.

Lars J, tekniker:
Fantastisk indlevende underviser, det ses meget sjældent: Topkarakter herfra !!!

Nick M; quality coordinator:
Jeg blev positivt overrasket. Mette Frandsen var super god til input og informerede og lærte fra sig på en god og energisk måde. 

Anne N, teamleder:

Underholdende, vidende, seriøs - Befriende at være på et kursus, hvor power point og overheads slet ikke blev benyttet. Den form for undervisning stiller store krav til underviseren og det kunne du sagtens "magte". J
 

Tina K, salgsmedarbejder:
Mette, det var et vanvittig fantastisk kursus i arbejdsmiljø! Meget inspirerende og motiverende. Du er god til at aflæse folk og til at styre og skære igennem en stor broget deltagerflok. Det var en super oplevelse !!

Helle H, butiksbestyrer:
Mette, du er en super underviser !!!

Benny L, driftsassistent:
Fru Frandsen, det var en god og levende undervisning, tak !! Du er en dygtig og afvekslende underviser.

Helle Q, risikovurderingskonsulent:
Tip – top til vores underviser Mette Frandsen. Du er fantastisk!!

Tina F, servicemedarbejder:
Kæmperos til Nils Lyng, fantastisk tilgang til et lidt "tungt" emne. Referencerne på jeres hjemmeside passer helt fint, dem kan jeg kun tilslutte mig. På gensyn i juni. 

Jesper Jensen, hr-chef:
Fantastisk at opleve din passion og glæder mig til at få det hele afsluttet i et brag af en finale på vores sidste kursusdag.

Johnny R, trykker:
Tak Mette, det var en fremragende blanding af aktivitet, gruppearbejde ect. Her var ingen mulighed for at falde i søvn.


Morten B, kvalitetschef:
Mette har været en fantastisk underviser, så er det sagt...


Jens N. salgsassistent:
Medrivende instruktrice :-) Mette er super dygtig og meget levende. Tak for en perfekt behandling.

 

Lene S, psykolog:
Henning Dons er guld værd! Og kan gøre relativt tørt stof levende og relevant. Han er en formiddabel formidler og dygtig til flette "NLP fif" ind så det virker narturligt. Får motiveret hele gruppen selvom nogle virker lidt tvangsindlagte til kurset!

Morten, chefvært:

Tusinde tak for et utroligt lærerigt, og ikke mindst rigtigt sjovt kursus! Jeg var meget forbløffet over din måde at undervise på. Du gjorde dagene ekstremt sjove, og man glædede sig til at begynde.

Jeg følte mig ekstremt inspireret, hvilket også gjorde at jeg brugte de guldkorn, du gav mig, til at gøre min arbejdsdag bedre, med nogle gladere kollegaer! Det kan jeg ikke takke dig nok for. Du skal fortsætte med at undervise som du gør, for du er nemlig en helt speciel underviser, og det du har, er ikke noget man kan lære! Mange tak for det hele, Henning! 

Pia H, pn product and business area manager:
Tak selv.  Det har virkelig været nogle inspirerende dage. Ud over det "kedelige" lovstof - som du fik præsenteret på en ikke kun morsom men også brugbar måde, så har din undevisning virkelig givet stof til eftertanke på mange niveauer. Du fik også på trods af forskellighederne inden for vores kursushold skabt en rigtig god dynamik/tryghed i gruppen hvor alle kom på banen.  Glæder mig allerede til opfølgningskursus 

Henrik, smed:
Tak for et par gode kursus dage, du er bestemt en god foredragsholder, det var sjovt og spændende, jeg frygtede at det ville blive nogle tørre og kedelige dage, men det fik du gjort til skamme.

Jon B, tekniker:
Mikkel var en faglig kompetent og dygtig underviser, tak for nogle hyggelige timer.
 

Camilla Jensen:
Indtil da, vil jeg lige sige dig Henning tak en ekstra gang for sidste kursus - det var virkelig godt, og udover at give nyttig viden på en yderst underholdende måde, har kurset også givet mig personlige ting, og jeg synes jeg er vokset af at stifte bekendtskab med Apropos Kommunikation, specielt pga. den livsbekræftende og menneskevarme undervisning leveret af dig.

Tina:

Arbejdstilsynet kom idag forbi hos os for at lave et uanmeldt besøg. Det gik bare SUPER godt, og han roste os helt vildt for at ha' så meget styr på tingene. Han var særligt imponeret over vores sikkerhedsorganisation :-) Han havde nogle småting såsom rengøring, men da han kunne se det var med i vores handlingsplan, ville han ikke notere os for det. Han ville dog sende os en vejledning på, hvordan man håndterer at løfte store ting såsom torsoer og mannequiner ned fra høje områder. Men der var som sagt ingen påbud og han var virkelig imponeret... JUHUUUU!

Så tak, fordi du fik sparket arbejdsmiljøorganisation igang,. Det var bare super fedt at kunne vise ham alle de ting frem vi havde lavet, fremfor at sidde der og ligne et stort spørgsmålstegn:-)
 

Mette F, fabrikschef:
Kære Mette, Du formåede, virkelig at engagere os alle. Jeg er positivt overrasket over arbejdsmiljøkurset og du formåede, at gøre det spændende og aktuelt.

Kristian N, bager:
Frøken Frandsen er god, humoristisk og arbejdsmiljøkurset var lærerigt og en fantisksk inspirerende oplevelse.

Maria R, bogholder:
Mette Frandsen er levende, inkluderende og humørfyldt. 
 

Heidi, sagsbehandler:
Mette Frandsen – du gjorde undervisningen let, levende og nemt fordøjeligt.  

 
Kristoffer:
Som en lille krølle på halen kan jeg fortælle at Arbejdstilsynet har været på uanmeldt besøg hos os, og har som en følge af de tiltag vi har lavet, valgt at nedlægge den gamle sag mod os. De var imponerede over de fremskridt vi havde gjort. Mange tak for hjælpen med hensyn til dette.
 
Henrik:

Så skete det. AT kom forbi i sidste uge på et af deres uanmeldte screenings besøg. Vi fik stor ros for den mappe, vi har samlet med alle vores AMU-beviser, Tjeklister, rapporter fra hhv. eftersyn af brandslukningsmateriel, skadedyrsbekæmpelse omkring bygning osv. - det kan du jo give videre til fremtidige hold. Både Preben og jeg, samt Jesper og Jeanette, som du jo også har undervist, følte os godt klædt på til mødet, så stor ros til dig.

 

Charlotte C, pædagog:
Mette, du var fantastisk, energisk, humoristisk og meget professionel.


Malene:
Tusind tak for opgaven. Et super godt kursus - og al din hjælp i øvrigt! Den tilsynsførende fra arbejdstilsynet er lige gået ud ad døren...VI FIK EN GRØN SMILEY – Hurra!

 

Liselotte, BA, retoriker:
J Fantastisk formidling ! Bedste flowpædagogiske indsats jeg nogensinde har oplevet.
 
Dorthe, chefjordemoder:
Da jeg skulle til dette kursus, fik jeg billedet af, at jeg skulle spise et fad med "kapok/tørfisk/ pous/ral - jeg havde næsten mistet appetitten. Din undervisningsform formåede at tilsætte både smag og flødeskum. Af hjertet tak...
 
Henrik, trafikleder:
Jeg troede, at dette kursus ville blive et "laaangt" og tørt kursus -men det var super, mine forventninger blev gjort til skamme. - Keep up the good work Henning !!!

Mille, kaospilot mm.
Havde troede, at det ville blive langstrukkent, faktuelt og tørt. Men det gjorde det ikke (hedigvis !). Underviseren (Henning Dons) var indsigtsfuld, empatisk, underholdende og inspirerende. KEEP UP THE SPIRIT.

Lotte J, distrikschef:
Et meget omfattende kursus hvor tiden blev brugt meget effektivt. Underviseren var en helt fantastisk formidler og han gjorde undervisningen til 3 helt fantastiske dage, som fløj afsted. Tusind tak!

Ann-Charlot, koordinator:
Mere tid - flere dage til fordybelse. Henning du er helt fantastisk motiverende underviser. Hvor får du alt den energi fra. Du fik alle med. Bravo !
 
Anders, flymekaniker:
Henning,  jeg har aldrig haft en underviser, der kunne holde min opmærksomhed i mere end en time - men du kunne i 37 timer. Imponerende!!! 

 

Tanja H, salgssupporter:
Stor klapsalve herfra - jeg har aldrig fået lovstof fortalt på en så farverig og ørehængende måde før
 
Henrik H, pre-sales business consultant :
God undervisningsform, brilliant underviser, godt overblik, fin afveksling mellem få PowerPoint slides og mere 'real life' historier.
 
Louise R, HR-chef:
Kanon - Fed undervisningsform - sjov og lærerigt. 
 
Heidi K. B:
Super godt kursus - som har rustet mig og givet mig endnu større lyst og mod til mig sikkerhedsarbejde. et kursus med masse af indput og gode ideer. Mette Frandsen har været en inspirerende underviser.
 
Gitte, gruppeleder:
Du har en inspirerende måde at undervise på. Jeg blev ikke hægtet af! J Kanon stil!

Kristian W. entrepriseleder:

Først og fremst skal man huske at rose når der skal roses. Tak for 1. klasse formidling og undervisning. Du er blevet nævnt mange gange de sidste par dage omkring din måde at undervise og måde at få folk med på. Mange underviser og foredragsholder kunne lære meget af dig.

 
Lotte, teamleder:
Hennng Dons har været en fantastisk mentor, for positiv energi i både arbejdsmiljøundervisningen og i kurset for os ledere. som Din indsats var stor, engageret, beleven - en god fornemmelse for stemningen i lokalet. Yderst opdateret. Stor ros. Suveren underviser!
 
Jane, teamleder:
Henning Dons har en rigtig dejlig måde at undervise på. Han formår at viderebringe budskabet (som jo er et tørt stof) på en levende og humoristisk måde. Af alle de kurser, jeg har været på, må jeg nok sige, at Henning Dons simpelthen bare er en ”ener”. Positivt, positivt, positivt.
 
Susanne, SAS:
Jamen altså, hvor du får ros fra de andre sikkerhedsrepræsentanter her fra teknisk afdeling, der er på kursus hos dig! Ja, jeg skal love for, at du er blevet en efterspurgt herre........... de kommer rendende alle sammen og vil have kurser med ham der Dons!!! Så jeg må hellere komme i gang med nogle tilmeldinger her til foråret........... det glæder mig, at kurserne er blevet en succes !!
 
Preben, domicilchef:
Henning du opfører dig skrupskørt - men på den pædagogiske perfekte måde. Du forstår at levere et tungt og svært tilgængeligt stof.
 
Majken, office manager:
Stor ros for dit engagement og viden om alt mellem himmel og jord. Godt med eksempler fra virkeligheden - og dejligt med humor.


Pia J, leder:
Fabelagtig.

Jane K, programleder, DR:
En fantastisk underviser, som formåede, at formidle forholdsvis tørt juridisk stof på en inspirerende, underholdende og mindeværdig måde. Jeg var blevet anbefalet denne udbyder af arbejdsmiljøuddannelsen fra en kollega.

Dorthe, rektor:
Jeg fik nye perspektiver på arbejdsmiljøarbejdet og et helhedssyn, der er godt for samarbejdet.

Elisabeth, koordinator:
I 2007 var jeg på tilsvarende kursus hos APROPOS kommunikation (her havde jeg også Henning Dons som underviser). . Din undervisning er blevet 1000 gange bedre. Dengang var du rigtig god - men nu er det verdensklasse. 

 

Randi, anlægsgartner:
Underviseren er super god til at gøre undervisningen spændende og brugbar. Hun var også god ti lat inddrage vores konkrete arbejdspladsproblemer i undervisningen.
 

Anne, administrativ medarbejder:
Henning er en helt fantastisk underviser – så er det sagt!

Peter, ejendomsmesterafløser: 
Tak for et fint kursus, (det bedste kursus jeg  nogensinde har været på).


Søren T, underviser:
Underviseren havde et kæmpe engagement, massiv viden og en god humor. Tak Henning, for nogle helt fantastiske dage.

Michael, Inspektør:
Jeg var nervøs for, at dette ville blive et kedeligt kursus. Jeg blev overrasket. Det var sjovt, varieret og underviseren var meget kompetent og var en fabelagtig underviser.

Flemming J. skolehjemsleder: 
Jeg har lige været igennem 3 dages kursus, som jeg regnede med var vildt kedeligt - jeg tog fejl, det har været det bedste kursus jeg har været på længe. Den bedste underviser,der gjorde undervisningen underholdende, og sjov. Helt umuligt at falde i søvn til. Stor tak til Henning Dons

Lars N, kok:
Det var jo helt fantastisk. En god stemning og underviseren fik alle med i en retning mod et godt arbejdsmiljø. Vi ses !!


Tavs. servicetekniker:
Super – Kanon en underviser med en fantastisk indlevelse og formidlingsevner.

Hanne, assistent:
Det var det bedste kursus jeg nogensinde har været på . Knald god underviser og meget lærerigt . TAK Henning

Berit, assistent:
Henning du har undervist i noget jeg absolut ikke vidste noget om eller vidste hvad det indebar, men det blev til noget relevant og tankevækkende emne. Tusind tak for et forrygende og underholdende kursus...god humor...absolut ikke kedeligt.


Annemette, hr business partner:
Jeg blev fantastisk underholdt på dette kursus. Underviseren var dygtig og inspirerende.
Havde tidligere deltaget på et lovpligtigt kursus (ikke hos APROPOS kommunikation) her havde pågældende underviser sagt, at der måtte ikke være fravær – men vi måtte godt halvsove på kurset. 2 kurser med samme overskrift - og en verden til forskel. Jeg kan på det varmeste anbefale APROPOS kommunikation.

Lars, Manager:
På dette kursus (hos APROPOS kommunikation) var  det en helt anden oplevelse med nærvær og totalt engagement. Ingen af os faldt hen undervejs i kursusforløbet. Fantastisk !!!

Kenn S, mekaniker:
Underviseren var god, lyttende og nem af forstå.
 

Gitte R, kundeservice:
Kanon – jeg var fuldstændigt fanget totalt sammen med vores underviser Henning Dons.

Line N, konsulent:
Undervisningen var rigtig god – Dons formåede at løfte undervisningen til et helt andet (positivt) stadie.
Undervisningen var meget levende og inspirerende. Tak og forhåbentlig på gensyn.

Marianne K, manager:
Kurset var fængslende, interessant og mange ”AHA” oplevelser.

Rebecca B, assistent:
Underviserens indsats var positiv – indlevende – motiverende – brugbar – smittende. 

Gitte R, salgsassistent:
Henning har en super måde, at videregive sin viden, så det blev brugbart og forståeligt.


Allan, teamleder:
Jeg har aldrig på noget tidspunkt oplevet en underviser som kunne alt det som Henning Dons kunne.
Helt igennem fantastisk og nærværende…

 
Jesper T, projektleder:
Er meget begejstret for din "stand up stil". Det gør undervisningen på kurset levende.
 
Bo M, konsulent:
SUPER - KANON !

Christina, salgskoordinator:
Jeg synes, at det har været et godt kursus og at Henning har været sjov og inspirerende som underviser. Han har gjort noget tungt stof rimeligt forståeligt. 
 
Liana W, miljøtekniker:
Helt i TOP!  En fantastisk formidler af et ellers tørt stof. Forstår til fulde at fastholde kursisterne og øge huske-evnen .-)  Ufattellig morsom. Det har været sjovt, udover at det har været berigende læringsmæssigt.
 
Pernille A, general manager:
STOR stor  ros til underviseren. Formår at gøre kedelig og usexede stofområde  - spændende og sexede. jeg har aldrig oplevede så god undervisning igennem de sidste 25 år. Hvordan kan du det ... ... ...Fantastisk.
 
Henrik, clinical research accocited, sygeplejerske:
Fantastisk god formidler - formår at tilføje et meget tungt stof humor, som har  gjort det endog meget spiseligt - Kanon. Absolut en kursusudbyder jeg vi anbefale til andre.
 
Mogens, rektor:
Livlig, alsidig viden, og musikalsk fornemmelse for deltagerne.
 
Jim C, manager:
En dejlig og munter undervisning af Henning Dons, samtidig med god indlæring.
 
Louise R, project manager:
Tak for et fedt og underholdende arbejdsmiljø kursus. J
 
Peter G, vejleder:
Undervisningen kan ikke gøres bedre. Pædagogisk - Det lykkes for deltageren af få alle deltagerne med.
Top karakterer herfra !

Birgitte K, kropsterapeut:
Tak for et hæsblæsende, forrygende helt fantastisk kursus. 
 
Helle S, seminarielærer:
Meget tilfredsstillende - meget entusiastisk og motiverende, god humor og lethed i undervisningen.
 
Niki M, driftansvarlig:
Højt humør - underviserens form bidrager til nemmere indlæring samt et højt faglig niveau og viden.
 
Jacob H, tekniker:
Fantastisk - du er interessant at lytte til og du er i stand til at gøre meget tørt stof interessant at lytte til.
 
Marie B, :
Peter kamvig har formået at formilde stoffet til arbejdsmiljøuddannelsen på en meget spændende og interessant måde.
 
Katrine M, projektassistent:
SUPER - god til at holde vores koncentration, og samtidig blive ved emnet.
 
Pierre K, guldsmed:
Ikke kedeligt ... J
 
Ole A, teamleder:
Du formåede, at holde tråden samt at holde vores fulde opmærksomhed kurset igennem.
 
Birgit R, salgsmedarbejder:
Meget inspirerende, underholdende og yderst kompetent.
 
Steffen C, produktionsmedarbejder:
Meget levende og var god til at formidle stoffet videre på en måde der fastholdt min opmærksomhed.
 
Karsten, arrestforvalter:
Har hørt om andre kollegaer, som har deltaget på tilsvarende undervisning, hos andre udbyder af denne uddannelse,  - Kollegaerne sagde at det skulle være kedelig og intetsigende - alle mine negative forventninger blev gjort til skamme! DET VAR HELT I TOP !! Årsagen til dette udbyttet var grundet undervisernes (Henning Dons) store erfaring og den underholdende undervisningsform (Iøvrigt fremragende undervisningssted, bedste klasse, på Comwell Roskilde).
 
Kim, jobtræner:
I særklasse: Det var aldrig kedeligt og præsenteret med indlevelse og passion.
 
Palle P, konditor:
Super kursus. En blanding med seriøsitet og sjov. Der var godt humør gennem hele kurset. Når jeg bliver stor vil jeg være som Henning !!! J
 
René B, grafisk koordinator:
Ikke kedelig, dynamisk smittende undervisningsform.
 
Kathrine M,:
Inspirerende underviser, der afvekslede godt imellem monolog - diskussion og gruppearbejde. God brug af humor i undervisningen. Tak til Mette. 
 
Jytte A, systemkonsulent:
Meget fint - det kan være et tørt materiale. Meget humoristisk og god til at skære igennem.
 
Maria A, controller:
Området var mere spændende end først antaget. En god underholdningsværdi som gør kurset sjovt og spændende.
 
Rikke S, sygeplejerske:
Meget levede og inspirerende. Fik gjordt potientielt kedeligt stof spiseligt og brugbart.

Jimmy H, tekniker:
dejlig med en lærer, der vil/kan undervise på en fængende måde, så man forstår emnet. 
 
Mette F, projektleder:
God stil, glad underviserstil. Du er dygtig til at få alle med & holde energien oppe + skabe passion omkring arbejdsmiljø.
 
Finn N, servicetekniker:
Havde forventet kedeligt stof. Men det var fantastisk levende - men et lille strejf af humor :-)
 
Edd, pilot:
Henning er meget god. Han er kompetent, humoristisk og realistisk.
 
Linda N, Parkering København:
Tak for et rigtig godt kursus. Jeg fik mange ting med hjem, og nu håber jeg, det lykkes at bruge det, så min lille afdeling kommer til at køre godt.
 
Kim H, projektchef:
God til at variere et "tørt" stof, "provokere" på den gode måde og "underholde" når det blev for tørt.
 
Ib S, byggeleder/ ingeniør:
Jeg må sige, at underviseren er engageret og formen er spændende og kvalitetsbevidst.
 
Inge Ø:
Undervisningsformen er dejlig fri på en letforståelig måde.
 
Tine T, systemudvikler:
Super god og inspirerende !! Meget motiverende :-) skulle dog lige indstille mig på formen ... ...
 
Yvonne B, sosu-assistent:
Henning - det har været et spændende kursus, som du har en stor ære for. Dejligt, at du også tager ting op, der rører sig i tiden. Der har været en rød tråd igennem hele kursusforløbet.

Torben K, oberstløjtnant:
Underviseren var engageret og kompetent. Et godt "drive" - motiverende og omsætning af teori og praksis.
 
Kristoffer, souschef:
Rigtig god undervisning, intellligent og vidende. TOP DOLLAR ! Dette kursus har sat en helt ny standard for hvad jeg vil benytte i fremtiden.
 
Malene M, personalekoordinator:
Underviseren er rigtig dygtig til at formidel stoffets indhold, og gøre det interessant. Humoristisk - dialog blev skabt (dejligt).
 
Liana, Miljøtekniker:
Helt i TOP!  En fantastisk formidler af et ellers tørt stof. Forstår til fulde at fastholde kursisterne og øge huske-evnen .-)  Ufattellig morsom. Det har været sjovt udover at det har været berigende læringsmæssigt.
 
Majken N, pædagog:

Tak for sidst.  Du forstår virkelig at undervise på en sådan måde, at alle der lytter bliver interesseret og grebet af emnet.

 
Jeppe W:
Henning, han kæmpede, så og sejrede. J
 
Annemarie C, konsulent:
Meget kompetent underviser som formår at viderebringe sin viden på en meget inspirerende måde. Stor applaus.
 
Sanne  T, konsulent:
Henning Dons er forbavsende meget "på" og jeg var ret imponeret over hans evne til at huske ikke blot, hvem vi er, men også hvad vi hver især arbejder med og har af problematikker. Han er endvidere god til at distancere sig fra ikke så relevante issues. 
 
Maria H, forestander:
TAK for et godt kursus. Personalet hilser og siger at du er suveræn. Det vidste jeg godt J
 
Thomas K, servicechef:
Rigtig god - spændende og inspirerende. God måde at introducere arbejdsmiljøviden på, du formår at fange alle.

Lene S:
Underviseren har været utrolig inspirerende og engageret. Underviseren har en god viden om arbejdsmiljø.
 
Katrine K:
En meget engageret og dygtig underviser - stor ros til underviseren
 
Thea H:
Det var et rigtig godt og inspirende kursus - god undervisningsform og fantastisk underviser
 
Michael J:
Sidder her og er lige kommet hjem fra kursusafslutning. Kanon god undervisning. RESPEKT. Jeg læner mig tilbage og nikker anerkendende.
 
Ulla P:
Det kunne være kedeligt og med tørre facts, men det var det ikke! Her var der eksempler fra andre arbejdspladser og sjove indfald. Det var rigtig godt.
 
Lisbeth A, Salgschef:
Impornerende undervisning. Deltagere med meget forskellig baggrund, forskellige virksomheder - alle sendt på kursus pga. lovkrav. Alligevel formår underviseren at få alle med. God afvekslende undervisning.
 
Gitte M, personaleleder:
Du gør det "stjernegodt", jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne gøres så relevant og interessant. Din ro og humor står godt i forhold til al den alvor der er i emnet. Jeg er helt klart blevet "miljømand", havde ikke forestillet mig emnet så interessant, ej heller at det er så naturlig en del af ledelsesdelen. Du er meget inspirerende som underviser, har bare gjort det   godt.
 
Torben N, leder:
Vi kom godt omkring mange relevante punkter i arbejdsmiljarbejdet, du underviste på en meget livlig og nærværende måde.
 
Michael O, arkitekt:
Underviserens indsats var helt i top. God og varieret undervisning med en STOR potion humor. J
 
Lis N, sygeplejerske:
Herfra endnu en gang tak for det inspirerende arbejdsmiljø-kursus. Du gjorde det bare godt! Jeg synes egentlig, det er helt ærgerligt, at kurset er færdigt – for når jeg lærer noget, og samtidig synes det er sjovt og spændende; så er det da trist at slutte…. Men jeg overlever!

Jimmy O:
Super underviser, har formået at få mig engageret, meget inspirerende. God veksel mellem teori, gruppearbejde, eksempler fra "hverdagen" på arbejdspladsen.
 
Tina I, manager:
Jeg har været glad for den frie form som kurset blev afholdt i. Henning Dons formåede, at fastholde os og fange vores interesse. J  SUPER!
 
Jeppe H, overlæge:
Fantastisk, dejligt humørfyldt.
  
Camilla S, ledelsessekretær:
Det var hyggeligt at møde dig. Jeg fik rigtig mange tilbagemeldinger efter kurset, og folk var meget begejstrede. Så tak for det.
 
Bjarne S. C, systemkonsulent:
Henning Dons er utrolig indlevende. Den bedste underviser jeg nogensinde har haft.
 
Rikke F, sygeplejerske:
Meget levede og inspirerende. Fik gjordt potientielt kedeligt stof spiseligt og brugbart.
 
Karin M, Ledende oversygeplejerske:
Meget inspirerende underviser, med gode eksempler fra hverdagen. J
 
Line N, butiksleder:
TOP! Det er fedt med en underviser der er frisk og meget engagerede og inspirerende.
 
Lis J, assistent:
Rigtig god, sjov og underholdende. Du var den bedste underviser jeg har oplevet.
 
Mette J, sekretær:
Kurset har inspireret mig til at arbejde med arbejdsmiljø. Det har været en rigtig god appetitvækker.
 
Erik N, operation comsomer manager:
En meget - meget - meget spændende undervisningform.
 
Heidi L, grafiker:
God formidlingsevne og engagement.
 
Anette J, forstander:
Tak for nogle hyggelige dage med god stemning og læring. Skønt at kunne komme hjem med en god energi. Ja, tro det eller ej? Jeg var nærmest helt "høj" og opløftet, da jeg kørte hjem den sidste dag. J
 

Maja R:

Vi var meget glade for dit oplæg. Jeg synes, det ramte lige præcis det, vi havde talt om; masser af energi, gode fif og rigtig god inspiration. Jeg har fået flere meget tilfredse tilbagemeldinger, hvilket er dejligt - også for mig som arrangør. Så mange tak for det!
 
Michael A, teamleder:
Meget fin undervisning af en inspirerende underviser.
 

Britta T:

Tak for et godt kursus. Og for din måde at undervise på. Bliv endelig ved med det. Det er du skabt til.
 

Anette H, fysioterapeut:

Henning Dons kan gøre selv det tungeste og kedeligste stof interessant; aldrig er jeg blevet så inspireret på et kursus som nu. J
 
Lars F:
Et virkeligt inspirerende og lærerigt kursus med en form, der giver alle på holdet en lyst og engagement til at deltage 100 % ..at få os til at leve ind i processen - vi er selv en del af forløbet. Det er ikke lige meget, hvem der er underviser. Her har vi fået valuta for pengene, en rigtig god form i pædagogikken, hvor alle var med. Forventningerne er blevet indfriet til fulde fem.
 
Lisa K:
Tæske hamrende underholdende underviser - Keep it up!!!
 
Vibeke B:
Underviseren har en bred viden om emnet. Er god til at involvere deltagere. Henning Dons sørgede samtidig for ikke at gøre emnet for tungt men tvært imod løfte det op på et " spiseligt " niveau. Meget imødekommende og indlevende.
 
Ulla T, administrator:
God, sjov, afslappet, kommer´omkring mange ting udover pensum.
 
Benny N:
Underviseren har ydet en stor indsats, har formået at gøre et lovpligtigt (kedeligt kursus, til en interessant oplevelse.
 
Anne M, konsulent:
Du er en eminent underviser. Det er meget flot at kunne holde en levende undervisning i gang over 37 timer. Det har været en god oplevelse at deltage i uddannelsen.

Søren L,  adm. direktør:

Hyggeligt at hilse på dig og at mærke den fuldstændige energi, der lyser ud af dig! Kan godt forstå, at dine kursister er glade for Apropos kommunikation…! Jeg har set jeres flotte video  – bla. optræder jo min gamle lærer fra Handelshøjskolen i Århus, Nils Villemoes, på slap line J - og har nu set den igen. Super flot!

 
Mogens G, barchef:
Helt perfekt!!!!    Underviseren fanger ens interesse med humoristiske indslag hvilket er personligt vigtigt for at jeg får den bedste indlæring
 
Camilla N, konsulent:
"Undervisning i førstehjælp er nødvendig - men nogen vil også lige lidt tør. Men de frivlillige i DUI fik sig en anderledes og underholdende oplevelse, da Henning Dons meget pædagogisk og ikke mindst humoristisk rustede dem til at kunne håndtere dagligdags førstehælp. Vi takker - og vi ses igen!"
 
Janne S, sekretariatschef:
Underviseren Henning Dons er et meget behageligt menneske, han kan gøre deltagere, der ikke er vant til at læse juridiske tekster og deltage i organisationsudvalg trygge i undervisningen og det er al ære værd.
 

Vibeke F, ledende sekretær:

Det var rigtig dejligt med ny inspiration og god humor. Utroligt, at du altid kan være så veloplagt, også overfor en gruppe mere eller mindre arbejdstrætte medarbejdere. Jeg har hørt dig før på Glostrup på en temadag sidste år, og også der var du et dejligt, opkvikkende indslag på en dag, hvor ikke alle "optrædende" var lige morsomme at høre på!
 
Anne L, manager:
Jeg har været glad for at stifte bekendtskab med Henning og hans undervisningsform. Han er et sjældent menneske og en stor personlighed.
 

Helle D:

Den undervisningsform, Henning Dons har givet, gør, at jeg og andre er med hele tiden. Der skal være plads til lidt sjov og grin.  J


Bettina H, sygeplejerske:
Inspirerende underviser. Super godt og spændende kursus. TAK...

Anne M, pilot:
Henning Dons er utrolig god og engagerede. Mange gode indfaldsvinkler på problemløsninger.
 
Mohammed, lageransvarlig:
Det var over forventning, startede meget bredt, men fik så skåret tingene godt ind, så man fik et overblik over hvad der skal til.
 
Marie L, kreditkonsulent:
Super underholdende. Formår at holde deltagerne til ilden.
 
Heidi L:
Henning Dons er fantastisk. J  Det gentager jeg gerne igen og igen...
 
Gert S, områdeleder:
Uformel og underholdende undervisning på et plan, hvor alle kunne være med. Rigtig god underviser.
 
Bettina R, lærer:
Tak for et godt og levende kursus. Jeg har smilet hele vejen hjem... ... J
 
Kathe G:
Jeg synes, at det har været en virkelig god undervisning. Den har været kreativ, alsidig, underholdende, lærerig og informativ. ”Jeg har fået troen på, at det er værd at blive ved at kæmpe for sin sag + andres”. Anderledes og utraditionel undervisning på en positiv måde, som ”fanger” og giver lyst til at arbejde energisk med stoffet.

Else F, sosu-assistent:
Henning Dons er god til fastholdelse i stoffet. Humoristisk og "et frisk pust”. Virker utroligt velfunderet og velforberedt. Evner at afbryde, inden samtale i gruppen/ pjatten el. lign. tager overhånd. Overholder aftaler. God instruktør.


Jane K, sygeplejerske:
Henning Dons er en levende underviser, der på en interessant, pædagogisk og dejlig måde har formået at gøre stoffet spændende. Især glad for holdningsdrøftelserne – givet meget stof til refleksion og ideer til afprøvning hjemme på arbejdspladsen.


Ninna, pædagog:
Henning Dons er en kanondygtig og ultra-engageret underviser, der kender sit stofområde - aldrig kedelig!


Linda M,:

Tak for et rigtig godt kursus. Jeg fik mange ting med hjem, og nu håber jeg, det lykkes at bruge det, så min lille afdeling kommer til at køre godt.


Charlotte, ledende lægesekretær:

Tak for et veloplagt foredrag her på Gentofte hospital i tirsdags. Det var rigtig dejligt at få grinet - og tænkt efterfølgende.
 
Dianna F, leder:
Du skal have ros for at du gjorde kurset spændende. Der er nemlig intet værre, end at skulle sidde i et kursuslokale i 3 dage, og falde i søvn, fordi tempoet er for langsomt og emner er for kedelige...


Ellen T, hjemmehjælper:

Det har været et meget levende kursus, og Henning Dons er en "kanon" underviser.
 
Dorrit J:
Afvekslende, inspirerende, der blev skabt en god atmosfære, spændende - holdt os til ilden. Var meget skeptiske i starten, da jeg ikke har været præsenteret for den form tidligere. Meget godt at blive aktiveret. Godt, det ikke kun var gruppearbejde, med kedelige spørgsmål + fremlæggelse.

Tina B, maskineoperatør: 

Super underviser og en fed type. Vi har virkelig haft det sjovt og lært noget om arbejdsmiljø.

Jacob H, pædagog:
Tak for en god uge, det har været spændende og lærerigt. Hold fast i din måde at undervise på, den er levende og sjov og gør, at man kan holde koncentrationen - trods det tørre stof.
 
Gry H, mediekonksulent:
Underviseren gjorde stoffet indbydende, samt hyggeligt (og sjovt).

Vibeke J: oversygeplejerske:
Godt, afvekslende indhold - fint niveau - fin "gennemgang" appetitvækker af "kedeligt" lovmateriale - overraskende interessant. Meget inspirerende kursus - jeg føler at have et godt overblik over det, som jeg bør tage mig af, når jeg kommer hjem - og jeg føler mig klædt på til det...Henning - din iver og glæde for undervisning smitter herligt af på os andre.

Axel M, souschef:
En fremragende del af kurset har været den holdningsændring/bearbejdelse, som implicit har fundet sted. Dvs. den positive/ dynamiske holdning til arbejdsmiljø/ sikkerhedsarbejde. 
 
Marianne E:
Jeg nød at være på dit kursus... det var en meget levende måde at holde kursus på..
 
Jan K, driftansvarlig:
Rigtig god og motiverende "sniger" viden og holdning ind i deltagerne J

Mette T, skolelærer:
En kvalificeret underviser, der tager udgangspunkt i deltagernes arbejde og rolle. Alsidig og åben undervisningsform, der har givet stort udbytte, frem for slavisk gennemgang. Ret hyggeligt, humoristisk og givtigt.
 
Claus P, koordinator:
Jeg har været glad for underviserens positive, medlevende, inddragende og især humoristiske metoder.
 
Keld L, supervisor:
God, nem at forstå, indlevende entutiastisk, meget dedikeret.
 
Ingelise J:
Den inspirerende undervisningsform, som Henning Dons står for, holder en vågen, nysgerrig og sætter tanker og inspiration i gang. Vi har haft et godt hold, hvor vi har fået udvekslet meninger – hørt på hinanden og inspireret hinanden til brug hjemme i hverdagen.
 
Sanne R, farmaceut:
Tip-Tip-Top og meget engageret og motiverende. J
 
Anette S: 
Helt i top (lige til et 13 tal) meget engagerende og medrivende form, som gjorde forholdsvist tørt stof til spændende stof. Eminent! Hver enkelt blev så godt rustet, netop på grund af undervisningsformen og underviserens store menneskekendskab.
 
Annette H, lagerchef:
En rigtig god underviser, timerne fløj afsted, det var rigtigt godt og lærerigt.
 
Per M:
Henning Dons er en underholdende underviser, rigtig god til at holde en til emnet, jeg sad ikke og faldt i søvn. Sjovt at være på kursus - og et overraskende godt kursus.
 
Kim :
Du ka' bare det der med at undervise, det er en meget lærerig facon du mestrer J
 
Kirsten N, kunstner:
Humoren fra Henning Dons side virker oprigtig og integreres ubesværet i det faglige stof, som herigennem forekommer mere levende. Der forekommer ingen "spildsnak". Alle tilsyneladende "løse" ender har et formål eller får en berettigelse ved at blive samlet i helheder. Hennings store engagement har desuden en fængslende virkning.
 
Helle J, gruppeleder:
Henning Dons alternative indfaldsvinkel og tankeigangsættende provokerende undervisningsform.
 
Steen R:
Var negativ og tvunget afsted, så jeg regnede med at det var spild af tid, men kurset var super, og underviseren var god til at fange min opmærksomhed.

Ronnie K, produtionen:
Ham Henning, han er bare god, sjov og med en kæmpestor viden. 
 
Mette L, salgschef:
God, underholdende. Dækker over en bred vifte af virksomheder, kvalifikationer- og uddannelser, niveauer - men fik det til at hænge godt sammen.
 
Mariann H:
Mine forventninger til kurset blev vendt 180 grader til det positive, så min interesse og opmærksomhed har været 100% alle 5 dage.
 
Hasse H, overskolelærer:
Jeg har især været glad for kursuslederens facon, tonen og niveauet.
 
Helle N, teamleder:
Underviseren var meget engageret, vidende og underholdende.
 
Karoline M, projektleder:
Meget engageret med en levende præsentationsform. Henning Dons er meget vidende, der var en god stemning på vores kurssuhold. SUPER!
 
Tina A:
GO´underviser! Levende, formidlende og god til at inddrage alle.

Marianne H, projektleder: 
Underviseren er godkendt. Han forstår, at gøre tørt stof levende. Tak for dit gode og smittende humør. 
 
Flemming H, skoleinspektør:
Dejligt, at deltagerne på holdet har været inddraget og været aktive. Jeg har ikke kedet mig.
 
Inge B:
Undervisningsformen er dejlig fri på en letforståelig måde.
 
Yvonne B, sosu-assistent:
Henning - det har været et spændende kursus, som du har en stor ære for. Dejligt, at du også tager ting op, der rører sig i tiden. Der har været en rød tråd igennem hele kursusforløbet.
 
Bente J, ekspeditionssekretær:
Undervisningen har foregået på en noget utraditionel måde, som har bevirket, at det lidt tørre stof har været spændende.
 
Michael V:
Først tak for et fremragende luksuskursus i arbejdsmiljø og sikkerhed. Jo, du er en "mægtig ørn på din scene" og god til at give stof til eftertanke....
 
Henriette A, pædagog:
Det var ligeså hyggelig, god og kompetent undervisning som jeg husker fra TR-kurset i 1996 så toppoint herfra. Det er også udelukkende den feedback jeg har fået fra mine kollegaer. Så du må finde dig I at blive anbefalet videre når vi møder andre med de behov vi har.
 
Birgit S, datakoordinator:
Der var styr på sagerne - Henning er god til at aktivere deltagerne.
 
Jan B, driftleder:
Meget god, rigtig dygtig faglig, har evnen til at få alle med.
 
Martin R, quality controller:
Dygtig til at holde undervisningen interessant og spændende. Meget humoristisk som er med til at gøre kurset sjovere og mere interessant.
 
Nils S, adm. direktør:
Meget inspirerende og god til at formilde emnet. God til at veksle mellem lovgivning og praktisk erfaring.
 
Camilla B, stewardesse:
Det hara været spændende, Henning Dons har formået at gøre kurset spændende, tiltrods for en del tørt stof, som lovgivning, direktiver o.s.v.
 
Peter R, flyvechef:
Har gjort sit yderste for at gøre et tørt stof levende J godt arbejde, god underviserstil.
 
Pernille D, manager charter services procedures:
Engageret og meget vidende samt levende og inspirerende form. En meget pædagogisk og inspirerende instruktør, stor ros til Henning Dons.
 
Klaus H, flyvechef/basechef:
Dynamisk, med nye pædagogiske vinkler og måden at formidle budskaber på.
 
John R, flyvechef:
Meget engageret og flotte pædagogiske præstationer.
 
Janne S, director inflight business:
En dejlig anderledes pædagogisk undervisningsform.
 
Tore S, oversygeplejerske:
Henning Dons evne at gøre "tørt" stof spændende og hans fantastiske evne til at fastholde vores opmærksomhed.
 
Peter S, afdelingsleder:
Henning er en inspirerende og faglig kompetent konsulent.

Birger J, driftchef: 
Henning er helt fantastisk og god til at dele viden og holde kursusdeltagerne vågne og interesserede på en underholdende måde.
 
Annette S, administrator:
Det må jeg sige, jeg var forhåndsindtaget, havde fået at vide, at Henning Dons var en god underviser, god til at formidle et tørt stof, på en humoristisk måde! Det blev indfriet til fulde!
 
Sussi L, SOSU-assistent:
Det har været inspirerende, at blive undervist at en så engageret underviser, som Henning Dons er. J
 
Lea:
Hennings måde at undervise på er aldrig kedelig, han underviser på en måde, så man lytter og det sidder virkelig fast... J
 
Christina K, kvalitetschef:
Tusind tak for en super godt kursus, som i den grad er brugbart og jeg har fået en masse gode sager med i bagagen.
 
Peter R, Filialchef:
Stor tak til dig for en god aften, der var en rigtig god tilbagemelding på det, fra alle i går.
 
Helle V, materialeplanner:
Henning Dons levere en god for for indlæring ! Humor og glæde gør undervisningen let og nem at forstå. Taler tydeligt og får leveret et klart budskab :-)
 
Anette L, teamleder:
Henning yder en stor indsats for at gøre det levende, sjovt, spændende og stadig dybt seriøst.
 
Christophe K, kommunikationschef:
Godt inspirerende kursus med meget levende og engageret underviser !!!
 
Helen T, teamleder:
Fantastisk underviser, en af de bedste jeg har haft...
 
Rie J:
Pædagogisk og fantastisk evne til at medtage hele gruppen.
 
Jesper N, snedker:
En god og sjov måde, at begejstre deltagerne på kurset, i et så stort område som arbejdsmiljø er.
 
Peter V, test Manager:
Henning Dons er underholdende, vidende og engageret.
 
Ann Delin, Afdelingschef:
Henning formåede at gøre dagene - levende- humoristiske og inspirerende. Tak for det...

Bengt H, forvalter
En meget anderledes underviser. På alle måder en kæmpe inspirende gennemgang af arbejdsmiljøverdenen. Jeg har aldrig mødt en underviser med tilsvarende drive og motivation.
 
Lone L, fysioterapeut:
Tak for et rigtig godt kursus. Arbejdsmiljø-området kan jo være meget tørt og kedeligt, men du formåede at løfte det op på et interessant og relevant plan. Det er vigtigt at få god inspiration til sikkerheds/miljø-arbejdet. Det lykkedes

Heidi H, afdelingsleder:
God energi og humor i undervisningen. Det var en god blanding af teori og gruppearbejde. 
 
Sofie D, projektkoordinator:
Henning Dons var rigtig underholdende.
 
Kirstine G, ececute assistant:
Super formidling af stof, som ellers kan være tungt.
 
Vicki P, sekretær:
Kurset var gjort spændende og dejligt med eksempler fra den virkelige verden og forskellige måder at arbejde på. Underviseren har været levende, tilstedeværende og imødekommende. jeg synes at det har været nolge spændende og lærerige dage. Godt kursus J
 
Lise L, kontorassistent:
Underholdende, fangende og med en impornerende paratviden. Rigtigt godt kursus! J
 
Susan B, bioanalytiker:
Er meget begejstret for din form for undervisning. Har sjældent oplevet noget lignende. Rigtigt godt!!
 
Jesper M, bibliotekar:
Meget energisk - god form, det delvist knastørre stof er blevet formidlet kontant og forståeligt.
 
Jacob F, idrætskonsulent:
Henning Dons er meget dygtig til at vidergive emnet og anvender relevante eksempler fra den virkelige verden (fra vores hverdag).
 
Katja S:
SUPER, fantastisk, sjovt og med humor. 
 
Henning L, Helth and safty Advisor:
En god pallet af generel viden, krydret med humor og en alsidig viden. En rigtig god tilgang til stoffet. 
 
Bo Andersen, produktchef:
God til at kommunikere stoffet, god til at udvælge og tilrettelægge undervisningen.
 
Paritpal P, centerchef:
Heldigvis ikke tør - vi fik en rigtig god gennemgang af hele området- hvor det var interessant - og stadigvæk sjovt og underholdende.
 
Eva Schnell:
Dejligt med din humor, så kan tørt stof sagtens glide ned. Du har formåede, at skabe en sjov og interessant undervisning.
 
Maria H, laborant:
Lærte nye ting på en god måde. Det er positivt, at blive draget ind i emnerne på bedste vis. Jeg vil anbefale Jeres kurser til andre.
 
Louise D:
Humor er en effektiv indlæringsmetode. Hvorfor kan du det - og hvorfor kan andre undervisere ikke det... ...
 
Ole W, virksomhedsleder:
Henning har været strålende, engageret, levende og rigtig god til at formidle vigtigheden af området.
 
Jesper M, bibliotekar:
Meget energisk - god form, det delvist knastørre stof er blevet formidlet kontant og forståeligt
 
Lise L,  kontorassistent:
Underholdende, fangende og med en impornerende paratviden. Rigtigt godt kursus!
 
Katja M, sekretær:
Super godt! Underholdende, dygtig, morsom og ligetil.
 
Kristian S, procesingeniør:
Underviser Henning Dons var meget engageret - meget god til at formidle energi og god stemning.

Lise H, administrationsmedarbejder:
Jeg synes, at det har været et lærerigt og godt kursus - Peter Kamvig var en super (levende)  underviser. Tak ! 
 
Helen L:
jeg har haft et stort udbytte af kurset og jeg synes 5 dage har været fint. Underviserne har været en utrolig god underviser ved at inddrage deltagernes erfaringer og gode gode eksemper, og koblet teori og praksis sammen til et niveau hvor man kan være med. En super underholdende underviser. 
 
Tina D, marketingskoordinator:
Underviseren har en stor viden og et godt humør :-)
 
Helle K,
Underviseren var supergod, humoristisk og sjov.
 
Kim H, projektchef:
God til at variere et "tørt" stof, "provokere" på den gode måde og "underholde" når det blev for tørt.
 
Kim J, engineer:
En rigtig god underviser - af bedste klasse . En dejlig humor og god til at fastholde vores opmærksomhed og interesse - og ikke mindst forståeligt.
 
Lars I, manager:
En rigtig god underviser - godt sprog - både mundtlig og kropsligt. En god variation mellem teori og gode debatter.
 
Flemming G:
Faglig kompetent og motiverende underviser.
 
Brian K, Specialarbejder:
Et rigtigt godt kursus, hvor man hele tiden blev holdt i gang
 
June Berg:
1000 tak for et fantastisk kursus!
 
Bente L, chefkonsulent:
Jeg kan godt genkende en dygtig performer - fagligheden er også på plads og i top.
 
Tanja H, salgskoordinator:
Jeg havde ikke de store forventninger før kursusstart. Jeg engagerede mig mere end forventet. Undervisningen var meget anderledes - men på den gode måde. Fortsæt med den positive undervisningsform.
 
Jens, produkt manager:
En god og meget levende og engageret underviser, impornerende lille anvendelse af PowerPoint i undervisningen.
 

Jesper A, logistik koordinator i Norden:

Underviseren har gjort informationerne lette af forstå, samt synliggjort at arbejdsmiljø ikke er kedeligt.
 
Anders L, flymekaniker:
Jeg har aldrig haft en underviser, der kunne holde min opmærksomhed i mere end en time - men du kunne i 37 timer. Imponerende!!!
 
Peter H:
Underviseren var meget afvekslende og inspirerende. Der var en god vekslen mellem praktik og teori opblødende uden at tabe den faglige fokus
 
Lisa Marie S:
Jeg troede at kurset ville blive kedeligt, men der tog jeg godt nok fejl. 1000 tak til underviserens energi og form.
 
Michael J,
Henning Dons er en fantastisk underviser, og det er han rigtig god til - udover dette er han et fantastisk menneske. Underholdende, vindende, vidende, åben, imødekommende ... ... ...
 
Sophie N:
Super underviser - tiden bare fløj afsted. Kommer til at savne holdet og underviseren.

Soymay T,, sælger:
Positivt overrasket, over at jeg rent faktisk fandt emnet spændende. iøvrigt en super formidler.
 
Anette H, områdechef:
Hånden på hjertet... havde fra andre fået den opfattelse, at alt ville være kedeligt, og bare noget der skulle overståes, så jeg havde ikke de store forventninger. Til underviseren, det var en god og uhøjtidelig undervisning som gøre, at alle bliver en del af helheden, og alle er med. Der blev skabt en god stemning, som giver tryghed og lyst til deltagelse.
 
Bent K,, supply chain manager:
Positiv oplevelse. Henning Dons er god til at formidle stoffet på en positiv og opløftende måde.
 
Kim F, Salgs- & Projektkonsulent CCTV:
Underviseren er bestemt langt  (meget langt) over gennemsnittet af underviser inden for dette felt. Jeg vil med største fornøjelse anbefale Henning Dons.
 

Heidi S, kontorassistent:
I er supergode og informative på den ”fede” måde. Tak til Henning og Niels Peter.

 
Jesper K, bygningskonstruktør:
Godt at kurset ikke var for stingent. Det var dejligt, levende, positivt og inspirerende
 
Gerd C, receptionist:
Underviseren var lige så levende, underholdende og informativ, som jeg forventede.
 
Sussie P, driftleder:
Meget ros til underviseren, Mette Frandsen var god til at undervise, så man forstår det.
 
Ricky S, , konsulent:
Underviseren var kompetent og god til at drage paraleller og komme med eksempler fra hverdagen.
 
Mette S,  kok:
Underviseren var dygtig til at fange min opmærksomhed. Undervisningen var sjov og nærværende.
 
Kristina N, manager:
Jeg har sjældent haft en underviser som var så god til at fange min opmærksomhed.

Lasse N, pædagog:
...fin måde at undervise på.
 
Sune T, adjunkt:
God sekvensering af undervisningen. Underviseren var vidende og engageret samt en rigtig god formidler.
 
Christian H, projektleder:
Har fået øjnene op for dette område. På en iøvrigt underholdende måde, uden af fjerne fokus
 
Ea Ø, it-konsulent:
Underviseren var rigtig god og det var interessant. Fik iøvrigt alle deltagerne med

Vicki G, senior advisor: 
Underviseren var meget engageret og med en høj faglighed. Herlig mand, ham, Henning.

Fredrik A, support manager:
Henning er hele tiden på (på den fede måde) og er meget aktiv. Jeg meget tilfreds.

Christine A, afdelingsleder:
Underviseren var super-energisk - og han var meget god til at gøre svært tilgængeligt stof konkret og nærværende. 
 
Jørne S, softvareudvikler:
Undervisningen var afvekslende og til tider underholdende undervisningsform
 
Mette P, leder:
God til eksempler og til at sætte det i relation til AMU/AMO - og mig og min hverdag.
 
Per S, socialrådgiver:
Underviseren gør det levende, spændende og interessant !
 
Ninna V, receptionist:
God til at formidle omgfangsrigt og meget stof på kort tid.
 
Birgitte D, afdellingsbioanalytiker:
Jeg er overud positiv overrasket. Skønt med et kursus uden Power Point.
 
Mai R, læge:
Top Dollar. Tørt materiale gjort levende. Inspirer til videre udvikling

Randi V, sygeplejerske:
Undervisning med humor og et smil. Dejligt!
 
Julie, anæstesisygeplejerske:
Kamvig var virkelig engagerede og interessat at lytte til og diskutere med :-)
 
Merete M, sygeplejerske:
Peter var meget engageret, kompetent, humoristisk - og god til at fange opmærksomhed.

Marianne N, afd. sygeplejerske:
Dejligt med engagement og dymanik i "undervisningsgruppen" når emner sættes på spidsen rodfæster de sig nemmer hos mig.

Majbrit J, afd. sygplejerske:
Peter var engagerede og lydhør, plads til humor og konstruktive debatter.
 
Hanne P, konsulent:
Tak til Peter fordi du var en katalysator for den gode stemning og dialog på kurset.
 
Susanne J, læge:
Ros til underviser Peter Kamvig for at formidle "stoffet" på en god og lærerig måde. Du har en dejlig underholdende form.
 
Carsten C,, fysioterapeut:
Undervisningen var rigtig god, og Peter Kamvig var god til at aktivere deltagerne under gennemgang af stoffet og skabe en munter og respektfuld tone. Godt kursus.
 
Lone N social og sundhedsassistent:
Underviseren var vedholdende, behagelig og absolut ikke kedelig. Rigtigt godt kursus, absolut brugbar viden.
 
Dennis P, elektriker:
Keep up the good work.
 
Tine M, sygeplejerske:
Undervisningen var super! Dejlig engageret - Peter Kamvig var god til at komme ud med forståellig teori og budskaber.!  Positivt !
ROS - super undervisning. Frisk, glad og energisk personlighed.
 
Jane F, Afdelingsradiograf:
Peter Kamvig var fantastisk engageret og levende. Du forstår at gøre tøft stof spændende og på den måde at fastholde deltagerne.
 
Lars M, formand :
Helt igennem entusiastisk underviser.
 
Casper J:
Engagement, god formidling og stor viden.

Steffen G, manager:
Jeg kunne godt a´have slugt mere information. Det var en dynamisk og aktiverende underviser.

Mille A, regnskabschef:
Underviseren var meget engageret og underholdende. Faktisk rigtig sjov engang imellem  :-)
 
Marcia H, director:
Blot til din information: vi har haft uanmeldt besøg af Arbejdstilsynet her til formiddag. Vi har fået en grøn smiley J. Både Henrik (som var på kursus hos dig for et par måneder siden) og jeg har rost dit kursus til skyerne. den tilsynsførende fra AT var ret imponeret over, at der findes et Arbejdsmiljøkursus, som deltagerne har været begejstret for (det er ikke så tit, hun hører det): hun har skrevet jeres kontaktinformation op – og hvem ved: det kan være, I får nogle flere kunder ud af det J
 
Charlotte S, kontorchef:
Tusinde tak for ufattelig inspirerende undervisning, meget lærerigt og humørmæssigt i topklasse.

Martin A, office manager:
Underviseren skabte en god stemning. Holdte sig til emnet uden for meget - "bla. bl.a bla." - fra kursusdeltagerne.

Kent A:
Henning Dons er i en klasse helt for sig selv. Man morer sig, og får i den grad også stoffet indenbords. Henning har forstået at gøre læring til en leg bedre end nogen anden jeg har oplevet. Det er store ord, og jeg kunne sagtens kaste endnu flere superlativer efter Henning og det firma han repræsenterer. På mit gamle gymnasium var parolen "Afslappet alvor". Den kunne også gå hos Apropos Kommunikation.
 

Jens K. advokat, partner:
Tak for et godt kursus og specielt tak til Henning Dons, der med vanligt overblik og menneskeligt overskud sikrede en god og sammenhængende dag :-)


Lene Sørensen, psykolog:
Henning Dons er guld værd! Og kan gøre relativt tørt stof levende og relevant. Han er en formiddabel formidler og dygtig til flette "NLP fif" ind så det virker narturligt. Får motiveret hele gruppen selvom nogle virker lidt tvangsindlagte til kurset!

Christian B, beregner:
Underviseren var super, og god til at få folk med. Inspirerende på en sjov måde. 

Haris K, head of projects:
Underviseren var god, engageret og med en meget bred viden.  Det lovpligtige kursus var 100% i top.

Tina:
Arbejdstilsynet kom idag forbi hos os for at lave et uanmeldt besøg. Det gik bare SUPER godt, og han roste os helt vildt for at ha' så meget styr på tingene. Han var særligt imponeret over vores sikkerhedsorganisation :-) Han havde nogle småting såsom rengøring, men da han kunne se det var med i vores handlingsplan, ville han ikke notere os for det. Han ville dog sende os en vejledning på, hvordan man håndterer at løfte store ting såsom torsoer og mannequiner ned fra høje områder. Men der var som sagt ingen påbud og han var virkelig imponeret... JUHUUUU!

Så tak Henning, fordi du fik sparket sikkerhedsorganisation igang, det var bare super fedt at kunne vise ham alle de ting frem vi havde lavet, fremfor at sidde der og ligne et stort spørgsmålstegn:-)

Maj-Britt U, faglærer:
Jeg har lært en del pga. den gode motiverende og dejlige humoristiske undervisningsform, som samtidig har leveret stoffet på en troværdig og kompetent måde. Det var supergod undervisning, dejlig anerkendende måde i forhold til alle kursister uanset bagrund. Kurset svarede helt til mine forventninger og jeg er glad for mit valg af APROPOS kommunikation og dig Henning som underviser - bliv ved sådan.

Lotte W.: 
Fantastiske rammer på konferencestedet. Jeg fik stor inspiration til at tage kampen op om arbejdsmiljøet på min arbejdsplads.
 

Tanja N, salgsassistent:
Mette Frandsen er en fantastisk underviser.

Birgit B, sygeplejerske:
Tak for sidst….jeg kedede mig (som frygtet) ikke et eneste øjeblik …..det må være ros nok!!!

Kim H, elektriker:
Henning Dons er simpelthen fantastisk !!

Susanne H, office manager:

Tusind tak for et fantastisk kursus på Admiralen!

Som sagt gav du en super god og sjov præsentation af ”Arbejdsmiljø-arbejde”, og jeg glæder mig bare endnu mere til at komme igang og arbejde som arbejdsmiljørepræsentant her i vores firma. Jeg er stadig imponeret!

Camilla J, sælger:
Jeg håber på, at jeg på et senere tidspunkt kan få lov til at deltage i et af jeres kurser igen, da jeg synes de er fantastiske, og gerne ville tage jeres redskaber med til min arbejdsplads, så mine kollegaer kan få glæde af dem, og vi kan få et stærkt arbejdsmiljø på min arbejdsplads.
Indtil da, vil jeg lige sige dig tak en ekstra gang for sidste kursus - det var virkelig godt, og udover at give nyttig viden på en yderst underholdende måde, har kurset også givet mig personlige ting, og jeg synes jeg er vokset af at stifte bekendtskab med Apropos Kommunikation, specielt pga. den livsbekræftende og menneskevarme undervisning leveret af dig.

Ann O, laborant:
Jeg troede faktisk, at det ville være meget kedeligt. Men det blev modbevist, for det er faktisk noget ret så spændende stof. Jeg synes, at Mette Frandsen har været rigtig god, både til at fortælle og informere, men også lægge lidt "underholdning" ind.

Ida C, afdelings chef:
Fantastisk undervisning - og på sidste modul, var du på niveau med Jan Gintberg. Du er min helt.

Bettina P, account manager: 
Utroligt inspirerende. Det bedste kursus jeg har været på - EVER!! .....

Kristina B, maler:
Det var nogle rigtige spændende kursusdage i Odense. Jeg fornemmede en fantastisk god stemning. De deltagere som var"stille" af natur (Ja, det var jeg jo ikke ligefrem... "griner") de kom flot ind på banen, og mere ind i kurset. Det er helt klart, fordi deltagerne følte sig sikker og i trygge hænder sammen med dig. Kæmpe ros til dig. :-)

Renè S, head of global supplier products:
Underholdende sjovt, alt i alt 3 gode og inspirerende og lærerige dage. Helt perfekt...
 

Frank H, kundechef:

Jeg tilslutter mig koret der uddelte roser og jeg har rost jer/dig i høje toner internt i Domea for et godt og inspirerende kursus.  


Brian U, servichef:
Inden kurset var jeg, indrømmet, en anelse skeptisk... Men min skepsis blev jordet, primært pga. din undervisningsform, som jeg finder meget motiverende... Så, alt i alt, en super oplevelse fra mig, og jeg har fundet en større interesse for området.

Robert J, lager.eksp:

Mette Frandsen var engageret - kurset var ikke tør/ kedelig.

Sameer H, Miljøterapeut:
Fantastisk - en sjov og dygtig formidler.


Lotte, kontorchef:
Tusinde tak for ufattelig inspirerende undervisning, meget lærerigt og humørmæssigt i topklasse, og tak for godt selskab til jer alle.

Maj-Britt U, faglærer:
Meget inspirerende og underholdende engageret underviser - dejlig skør og humoristisk.  6 hurtige stikord om Henning:
Super god - Skørt - Sjovt - Lærerigt - Provokerende - Kompetent !!

Tanja J, operatør:
Henning Dons, han kan få en til at grine og lytte, Skønt !!!

Lene L, direktør:
Inspirerende undervisning, konkret og humoristisk.


Mogens, lærer:
Jeg blev glædelig overrasket, idet Henning Dons ved sin blotte tilstedeværelse, satte liv i hele arrangementet. Formidlingen var helt i top, maden og de andre deltagere har været en fornøjelse at samarbejde med. Undervisningen var meget professionel. Jeg sætter pris på, at underviseren har en bred viden. Det havde han!!! Jeg er glad for "skuespillerevnerne" der giver en "skæv og anderledes indfaldsvinkel til et ellers drøjt emne. Meget professionelt !!!

Anders D,  salgsassistent:
Henning er toppen af poppen. Super underholdende og fagligt inspirerende. Du formår, at dosere så det kedelige arbejdsmiljøarbejde sidder fast i erindringen. 

Ingrid, produktspecialist:
Mette Frandsen er en meget god og inspirerende underviser.
 
Kristoffer, afdelingschef:
Henning, som en lille krølle på halen kan jeg fortælle at Arbejdstilsynet har været på uanmeldt besøg hos os, og har som en følge af de tiltag vi har lavet, valgt at nedlægge den gamle sag mod os. De var imponerede over de fremskridt vi havde gjort. Mange tak for hjælpen med hensyn til dette.

Helle V, sekretær:
Mette er rigtig god og en meget god formidler, som omsætter emnet fantastisk.
 
Alan F, vicedirektør:
Fantastisk underholdende og samtidig konkret og faktuel. En god undervisningsform med en utraditionel vinkel (fantastisk impornerende og inspirerende).
 

Simon C, 
Underviseren var engageret, vidende og kurset var enormt interessant.
 

Tim L, leder:
Alt hvad jeg har læst fra de andre deltagere på hjemmesiden, det passer !!! Undervisningen var meget levende og han formår at få alle med, dette til trods for de forskellige job som deltagerne kommer fra. 

Kim, direktør:
Mette Frandsen er dejlig levende og motiverende !!

Pernille S, sekretariatsleder:
Jeg forventede og frygtede lange og lidt "tunge" dage. Men selvfølgelig at få den nødvendige viden. Men nej og gudskelov! Henning er en fabelagtig dygtig formidler, han formår virkelig at få alle med og til at deltage aktivt.

Sarah M, analyseansvarlig:
Sublim! Fed undervisningsstil ! Flere kurser med Hr. Dons.

Bent L, projektleder:
Rigtig god, jeg kedede mig på intet tidspunkt.

Lena L, konsulent:
Underviserens tilgang var sjov, professionel og med stor indelevelse.

Jacob Rasmussen:
Jeg vil klart anbefale APROPOS kommunikation som udbyder. 

Daniel N, supervisor:
Meget levende underviser, sjov, spændende og fagligt i topklasse. 

Mikal A, projektleder:
På en skala fra 1 - 10, får du 15 point.

Rune F, operatør:
Underviserne var rigtig god og underholdende og dynamisk det blev en dynamisk undervisning. Dejligt med humor og den, lidt til tider "stand-up-agtige-energi. Meget skønt kursussted med fantastisk mad.

Jakob R, udviklingstekniker:
Tip - top inspirerende.

Anders B, varmemester:
Mette er en supergod underviser. Mette er god til at inspirere og er en helt fantastisk underviser med god smittende energi.

Jakob O, afdelingsleder:
Et fint kursus med Mette Frandsen som en meget engageret underviser. Overraskende godt, at der ikke var så meget § i kursusforløbet. 

Catarine M. jurist:
Meget underholdende, underviseren havde et stor engagement, humor, unik underviserstil - umulig at falde i søvn..... ;-) 

Carina M, servicemedarbejder:
Henning var "safsusme" god.

Tine R, faglærer:
Super inspirerende, du gjorde det tunge og kedelige stof til noget sjovt og let. Jeg blev meget klogere. Du er helt fantastisk dygtig til at undervise.

Claus S, journalist:
Mette Frandsen, du er genial. Her har du mod alle odds formået at gøre arbejdsmiljøarbejdet spændende...

Jeanette E, kundechef:

For det første vil jeg lige sige et forsinket tusinde tak for et alle tiders kursus i starten af oktober. Bestemt ikke kedeligt, og slet ikke hvad jeg forventede at kurset – ment på den bedst tænkelige og positive måde.

René S, head of global supplier products:
Fantastisk god underviser. Alt var perfekt, lokaler, mad, underviser + kursusmaterialet. 

Jonas R, sales advisor:
Mine forventninger blev mere end indfriet. Kurset var meget lærerigt og inspirerende. Underviseren er sublim.
 
Lise F, lærer:
Mette Frandsen er meget god, interessant og velforberedt og yderst behagelig.


Susanne T, receptionist:
Hvis det ikke var for den super inspirerende underviser, var det blevet 3 meget lange dage.

Marie-Louise B, sygeplejerske:
Inspirerende, underholdende, levende og velfunderet.


Heidi J,:

Kurset var meget sjovt!!

Pia H, manager:
Henning - du gjorde det helt fantastisk godt. Du formåede (bevidst eller ubevidst) at tale til vores/ mine sanser - godt krydret med gode og nærværende historier. 


Sarah M, :
Tak for højt humør fra Henning. Det var med til at gøre et lidt tørt emne meget levende og spændende - og sjovt.

 
Lene W, journalist:
Kurset var forfriskende og hele tiden både lærerigt og engagerende - og sjovt.

 

Ulla L, sagsbehandler:
God undervisningsform. Dejligt at slippe for "oplæsning fra plancher" uden mulighed for debat mm. Der har været en rigtig god dialog mellem os og underviseren.


Marie P, afdelingsleder:

Fantastisk underviser ! At formidle et stof som dette på en så underholdende måde kræver en dygtig formidler. Rød tråd gennem kurset, selv om der var indlagt forskellige opgaver og gimmick. Tak!


Glenn M, laborant:
Super god og inspirerende underviser


Thomas A, distrikschef:
Fantastisk underviser.

Steen L, direktør:
Kanon underviser. Han havde et stort indblik og var en fantastisk formidler. 

 
Henrik P, underviser:
Du er en god inspirator og jeg kan godt lide din måde at "provokere" på og "leve" dig ind i det du fortæller. 

Tinie T, manager:
Mette Frandsen var virkelig god, dynamisk og engageret. 

Ditte A, personlig assistent:
Kurset var super! Underviseren styrer tiden benhårdt og det fungerer "Top"! Du var godt til at spotte kursisternes behov på de forskellige arbejdspladser. 

Jette R, hr:
Underviseren var supergod og engageret, sjov & underholdende og samtidig inspirerende og vidende. 

Dennis J, grafisk trykker:
Mette er inspirerende og energisk underviser.
 
Maj Britt O, sygeplejerske:
Kan varmt anbefales - en levende og engagerede underviser.

Helle K, social- og sundhedshjælper:
Super god og inspirerende underviser. Det har være meget lærerigt, sjovt og hyggeligt. 

Mette S, specialkonsulent:
Underviserens indsats var meget kompetent og levende med stor viden om området. God afveksling mellem oplæg, gruppearbejde.

Christian P, logistikoperatør:
Sjov og underholdende undervisning.

Morten A, vvs-montør:
Henning er super god. Han gør tingene sjove og nærværende.
 
Peter M, kompetenceudvikler:
Helt fantastisk og der var en god ballance mellem "Fis og Fakta".

Jonas M, enterpriseleder:
Underviseren er så inspirerende at høre på. Kurset var langt over middel. Underviseren var rigtig dygtig og livlig.
 
Pernille F, chefsekretær:
Dejligt at være sammen med motiverede kursusdeltagere. Herligt at møde Mette Frandsen og hendes dejlige engagement.

Sofie B, hr-coordinator:
Underviseren var god og motiverende.

Mathias J, produktionsmedarbejder:
Mette Frandsen - Tak! Fantastisk undervisning. Det var et meget inspirerende kursus. Jeg har fået en masse værktøjer med hjem, som kan bruges i virksomheden. 

Lars A, tømrer:
Henning, dig bliver man 100% bliver man ikke træt  at høre på - Tak !
 
Camilla W, fuldmægtig:
Underviseren var inspirerende med godt humør, indlevende og gode eksempler.

Ditte V, serviceassistent:
Mette Frandsener fantastisk. Hun brænder igennem på den gode måde. Mette er utrolig energisk som underviser og mentor.

Anders S, manager:
Mette var super inspirerende og levende.
 
Ditte A, 
Jeg elsker Copenhagen Admiral Hotel og Henning Dons :-)

Kim H, elektriker:
Henning Dons er simpelthen fantastisk. 

Katrine B, manager:
Fantastisk god underviser med god måde at gøre de tørre paragraffer mere spiselige.

Sanni G, hr-ansvarlig:
Mette er en superformidler

Karina S, hjemmevejleder:
Klart UG. Inspirerende med afvekslinger og humor...

Jonas M, murerformand:
Først og fremmest vil jeg sige tak for et utrolig lærerigt og meget underholdende kursus.

Pernille A, Officer:
Underviseren holder et højt niveau - både fagligt og humørmæssigt !
 
Lene B, laborant:
Det er længe siden at jeg har været på et kursus hvor jeg ikke på eller eller andet tidspunkt blev lang i blikket. Det gjorde jeg IKKE på noget tidspunkt her sammen med APROPOS kommunikation, SUPER SUPER GODT!!!

Mia Maria S, advisor:
Underviseren var helt fantastisk. Han indlever sig helt utroligt i tingene. Man må beundre en mand, der har lavet det samme i så mange år, men stadig med stor glæde. Fantastisk menneske.

Jesper G, brandmand:
Underviseren var god til at fange opmærksomheden. Han virker meget overbevisende i sin viden. 

Jimmi J, chauffør:
Jeg anede ikke, at arbejdsmiljøloven var så omfattende. Underviseren var super og gjorde kurset overordentligt interessant og spændende. Jeg kan ikke forlange mere. 

Ann O, laborant:
Mette Frandsen er en super, god, kompetent og spændende underviser. God blanding mellem dialog og opgaver, samt sjove små filmklip. Det var rigtig godt. 

Dorte S, erhvervskonsulent
Underviseren formår at formidle forholdvis tørt stof - spændende og praksis nært. 

Kristina G, klinikassistent:
Henning er god!! Så er det sagt...
 
Anita G, teamleder:
Tak for et godt kursus Henning. Det er super godt og underholdende. Lad eventyret begynde.

Kenneth H, projektleder:
Fantastisk indsats.

Tina K, salgsmedarbejder:
Mette det var et vanvittig fantastisk kursus i arbejdsmiljø! Meget inspirerende og motiverende. Du er god til at aflæse folk og til at styre og skære igennem en stor broget deltagerflok. Det var en super oplevelse !!

Birgit J, lærer:
Intet mindre end - fremragende og underholdende, sjovt, interessant - en masse gode indput. Tak for det.

Marlene L, gruppeleder:
Undervisningen var helt i top. Jeg vil anbefale Henning Dons fremover som underviser.
 
Daniel H, :
Godt med energi og humor i undervisningen. Så er det seje kursus til at komme igennem.

Heidi S, hr:
Fantastisk - meget afvekslende - inspirerende og gode eksempler. er et tørt emne.

Mathias P, logistikmedarbejder:
Jeg fik utroligt meget ud af undervisningen sammen med Mette Frandsen. Dejligt med god energi

Kim S, centerchef:
Super formidling af stoffet. Utrolig underholdende og lærerigt.

Christian H, chefkonsulent:
Super god undervisning! Inspirerende, informativt. Thumbs up!

Christian L, leder:
Fantastisk energisk

Britta E, sagsbehandler:
Morsom, forfriskende og faglig dygtig - det må vist være ordene.

Uffe L. driftleder:
Mette er god og meget engageret underviser. Hun er meget god til at inddrage deltagerne. 

Britt D, cfo:
Fin. God afveksling og undervisning. Meget underholdende, når man tænker på, at det

Bettina M, kontorfuldmægtig:
TOP-underholdende tilgang til love og regler. Henning du gør AMO-regler og lovgivning levende og værd at lytte til

Annette Z, sagsbehandler:
Jeg troede, at det ville blive tørt og kedeligt. MEN det blev super inspirerende. Et arbejdsmiljøkursus som jeg vil huske længe.

Kisser I, kantineleder:
Underviseren var god til at gribe de problemer, som vi står i på arbejdspladserne. Skøn personlighed, og han skabte en god atmosfærde, tillige var Henning et levende leksikon.

Karen B, tekniker:
Undervisningen var spændende - interessant - motiverende - sjov og vidende

Carsten J, pædagog:
Om underviserens indsats - Fantastisk !!! 

Dorte D, arbejdsmiljøkonsulent:
Det er et komplekst stof på 3 dage. Det stiller krav til underviserens evne til differentiering. Det gjorde du helt fantastisk !!!

Kim S. driftoperatør:
Jeg plejer at kede mig - men ikke sammen med Henning Dons. Normalt lukker jeg øjet engang imellem - men her var jeg klar og på igennem hele kursusforløbet.
 
Kristian P: projektleder:
Fremragende !!

Tina F. kursuskoordinator:
Tak for en livlig og engageret præsentation af et materiale, jeg frygtede ville være "tørt". Desværre var I tilfældig søgt på nettet. Man kan ikke vurdere udbyderne af arbejdsmiljøuddannelsen og kvaliteten. Jeg er  for valgte Jer (APROPOS kommunikation). Vi kommer tilbage med flere deltagere.

Camilla W, ekspeditionssekretær:
Underviseren var meget pædagogisk og hyggelig - man får lyst til at lytte. Kurset var en god blanding af alvor, humor og overraskende ny viden. 

Frank J, produktionschef:
Underviseren var ekstrem god. Han formår at bibeholde fokus hos deltagerne, og stadigvæk komme ud over stepperne, med budskabet. 

Gitte B, tekniker:
Undervisningen var god, frisk, faglig og spændende.

John K, servicechef:
Mette er en super god og inspirerende underviser.

Martin L, produktionschef:
Underholdende og levende præsentation og formidling af umiddelbart tørt paragrafstof.
 
Christina M, redaktionssekretær:
Underviseren var meget engageret og underholdende.

Pernille V, hr-coordinator:
En rigtig fin underviser som var god til at formidle på en anderledes og inspirerende måde. Man kan også mærke kompetencen og engagementet - det smitter. 

Morten B, kvalitetschef:
Mette har været en fantastisk underviser, så er det sagt...

Martin J, forvalter:
Underviseren har evnen til at holde folk fanget, og gør undervisningen positiv og sjov. 

Camilla A, sygeplejerske:
Karakter 12 point. Kanon god. Blev medrevet af Hennings smittende og smilende og velinformeret indsats. Han kunne svare relevant på spørgsmål og vise vejen frem.

Karl A, servicetekniker:
Det har været en meget et underholdende kursus - og en rigtig god underviser. Henning, din måde at undervise på gjorde, at jeg var med hele vejen igennem kursusforløbet. 

Dorthe E, konsulent:
Underviseren var utrolig veloplagt. Yderst faglig kompetent. Godt til af formidle, krydret med humor, god stemning og masse af faglig indput. SUPER! Topkarakter til APROPOS kommunikations undervisere.

Karsten R, pædagog:
Underviseren var super, energisk og sjov
 
Anne-Mette H, socialpædagog:
Fin vekslen af formidling. Underviseren havde stor viden/ kendskab til området. Fuldstændig lækker frokost og forplejning.
 
Betina M, coordinator:
Super, underholdende og kompetent underviser. God mad og servicering.

Helèna J, Assistant Store manager:
Underviseren var entusiastisk och energisk.
 
Claus L, direktør:
Mette var god og inspirerende.

Anders S. pædagog:
Henning er sjov og fuld af energi. Han var på hele tiden. Dette kursus er det bedste kursus som jeg nogensinde har været på.

Marianne S, servicemedarbejder:
Det var meget inspirerende undervisning. Flot

Ian F, assistent:
Super underviser. Mette var levende og inspirerende.

Magnus H, 
Mette Frandsen var engageret og en super dygtig underviser.

Jane F. sundhedslærer:
Fantastisk - gode icebreakers, energisk og imødekommende. Inspirerende underviser. Jeg låner lige flere indput til min egen undervisning - så godt var det...

May E. fuldmægtig:
En rigtig god og inspirerende underviser, der forstår at inspirere.

Jan W, leder:
Undervisningen var underholdende og inspirerende. Det er et stort emne, det blev godt formidlet af underviseren.

Anita Ø, afdelingsleder:
Super fedt kursus.... Underviseren er s.... dygtig. Han forstår at formidle tørt og kedeligt paragraf kursus til noget super interessant. 

Jenni Q, produktkoordinator:
Top Class ! aktiv, sjov og dygtig og engagereret underviser. Henning, fortsæt med konceptet og undervisningsformen.

Pia J, lægesekretær
Stor og indlevende indsats fra underviseren. Jeg var meget positiv overrasket over formidlingen af indholdet. 

Søren H, tekniker:
Underviseren var frisk - godt humør og meget god til at uddybe de vigtigste elementer på en god og sjov måde. Kurset var meget inspirerende !!!

Eddi A, overtjener:
God og underholdende undervisningsform - det holder interessen hele tiden!

Jesper R, skovridder:
Skør - men fantastisk god inspirator og motivator.

Ronni P, tekniker:
Underviseren var meget dygtig og sjov. §'erne blev langt mere ørehængende og nærværende.

Henrik B, forestander:
Jeg er positivt overrasket. Mette er en dygtig underviser, for formår at holde folk på stoffet. Flot god energi og god afvekslende undervisning.
 
Jens N. salgsassistent:
Medrivende instruktrice :-) Mette er super dygtig og meget levende. Tak for en perfekt behandling.
 
Jacob J, teamleder:
Underviseren var god, levende og engageret, vedholdende og udfordrende. 

Joan O. faglærer:
Underviseren var meget livlig og dejlig inspirerende Dons er et naturtalent til at undervise.
 
Roel H. projekt leader:
The teatcher Mette is very active and challenging the people, what is positive. 

Anne E, driftsekretær:
Undervisningen var rigtig god. Underholdende og ekstrem lærerig! Det er altid rart med en underviser, der ikke vakler i sin viden om stoffet. 
 
Johnny C, klejnsmed:
Super godt kursus. Det var virkelig spændende kursus, tak til underviseren for et godt kursus. 

Birgit J. lærer:
Det var intet mindre end -fremragende og underholdende, sjovt, interessant - og en masse gode indput. Tak for det.

Maiken C, leder:
Super - utroligt, at underviseren kunne gøre potentielt kedeligt stof så inspirerende. 
 
Daniel H.:
Jeg havde forventet en kedelig undervisning og en uinteressant lærer - men jeg blev overrasket. Det var super hyggeligt og lærerigt og sjovt på samme tid. 

Thomas S. produktionschef:
En fantastisk underholdende samt inspirerende underviser. 

Kim S, direktør:
Det må jeg nok sige, Mette Frandsen er en rigtig god og inspirerende underviser. 

Glenn B, værkstedchef:
Underviseren var fremragende, inspirerende og kurset var meget spændende.

Martin F. enterpriseleder:
Et fantastisk sjov og hyggeligt kursus med en inspirerende underviser...

Pia J. regnskabsmedarbejder:
Rigtig god indsats med masse af humor.

Bettina P. accaunt manager:
Kurset var langt over mine forventninger. Henning formået at gøre emnet super interessant.

Andri A, tjener:
Jeg synes, at Henning Dons er en frisk underviser som kan holde deltagerne motiveret igennem dagene.

Dan L. QA manager:
Fremragende - Om underviseren må jeg sige: Klar, tydelig, sjov, underholdende og inspirerende.

Rune F. tekniker:
Dette emne kan være voldsomt tørt - men underviseren gjorde det fantastisk godt.

Line G, lærer:
Inspirerende og levende underviser.

Rasmus M. antropolog:
Underviseren var engageret, vidende og kurset var rigtig behageligt.

Sufjan M:
Super - flere af sådan nogle undervisertyper. Henning Dons var super COOL :-) 

Lis U. senior konsulent:
Undervisningen var meget medrivende - der var gode muligheder for at bruge deltagernes egne cases. Underviseren var god til at få os tilbage på sporet.  5 stjerner til konferencestedet og maden. 

Jeanette E. it-supporter:
Jeg har været yderst vågen og meget interesseret og ser frem ti lat lære mere om arbejdsmiljø. Undrviseren var helt i top og god til at holde "os" vågne og i godt humør. 

Anja H, assistent:
Da det klart er en stor og tung post (AMO), er det vigtig med en god underviser, Henning var super underholdende og dygtig. Han sørgede for at det ikke virkede tørt. Henning, bliv ved med at undervise på samme fantastiske måde.....

Carsten J. Receptionist:
Tak Mette, Det var sjov og interessant undervisning, på trods af det lidt tørre stof.

Brian A. ejendomschef:
Henning, du har fået kedelig undervisning til at være sjov og slet ikke "tørt". Dejligt!!

Michal J, maskinearbejder:
Super, underviseren var  meget spændende, energisk og inspirerende.  

Lisa L. receptionist:
Spændende og underholdende.

Peter J. reservedelschef:
Mine forventninger er i høj grad blevet indfriet. Der var meget relevant information og en del AHA-oplevelser. Det var godt. Underviseren har ydet en rigtig god indsats - Henning var meget engageret og vidende. Der var en god vekslen mellem teori og gruppearbejde. 

Gert F. operatør:
Jeg har været på et gammelt § 9 kursus. Derfor var jeg meget nervøs for at deltage endnu engang. Men jeg blev glædeligt overrasket - det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Det gør du sgu godt...

Kristina R, lagermedarbejder:
Mette du er fantastisk god og engageret i det at undervise.

Carl K, manager:
Kurset var meget inspirerende og der var en god tone og ånd på kurset.  Meget tilfredsstillende.

Søren E, underviser:
Thumps up!! God og inspirende undervisning.

Henrik C. forestander:
Det var en fantastisk god formidler. Jeg bliver ofte søvning når jeg lytter, Men det blev jeg ikke her på dette kursus. Mit syn på temaet arbejdsmiljø blev faktisk ændret. Jeg mente, at de fleste regler var pjat/ regidt. Det mener jeg ikke mere...

Marine N. lærer: 
Jeg havde positive forventninger til kurset pga. de flotte tilbagemeldinger fra tidligere deltagere. Det kan jeg tilslutte mig. Det var en karismatisk og vidende underviser. Dejligt.

Troels, N. montør:
Det var en meget behagelig underviser og meget underholdende. Det gør undervisningen sjov og spændende. Du sørgede for at vores antenner var ude hele tiden. 

Allan D. cheflæge:
Obligatorisk arbejdsmiljøkursus ! Jeg forventede at kede mig. Men nej! Kurset har faktisk været inspirende og informativ. 

Johnny P. projektkonsulent:
Super, spændende og inspirerende.

Lene E. kvalitetschef:
Sprudlende og meget fangende. Blev inspireret også af de andre deltagere på kurset. 

Petra J. bogholder:
Underholdende og slet ikke tørt på trods af til tider "tørt stof". Underviseren var energisk og engageret og sjov og underholdende.

Inge W. sygeplejerske:
Underviseren var medlevende, energisk og teaterisk... ...Kurset kunne sagtens være 2 dage mere!

Keld J. salgsassistent:
Super - Ikke spor kedeligt, selv om det kunne have været et tørt emne. Meget tilfredsstillende.

Kenneth J. malersvend:
Rigtig godt - det blev ikke kedeligt -  som frygtet - tværtimod. 

Kris K. salgsassistent:
En kanon indgangsvinkel til form og undervisning - det fangede mig. Top point herfra.

Sanne M. ergoterapeut:
Kurset var spændende og underviseren var god til at levere "stoffet" på en god måde. Vi kunne sagtens have brugt mere tid.
 
Henrik H, solution specialist:
Så skete det. AT kom forbi i sidste uge på et af deres uanmeldte screenings besøg. Resultatet kan ses i vedlagte brev til dig – og på deres website. Vi fik stor ros for den mappe, vi har samlet med alle vores AMU-beviser, Tjeklister, rapporter fra hhv. eftersyn af brandslukningsmateriel, skadedyrsbekæmpelse omkring bygning osv. - det kan du jo give videre til fremtidige hold. Både Preben og jeg, samt Jesper og Jeanette, som du jo også har undervist, følte os godt klædt på til mødet, så stor ros til dig.

John J. adm direktør:
Kurset var godt og spændende. Underviseren var faglig dygtig. Kurset var langt over forventning, faktisk var det spændende og lærerigt. 

Palle J, terminalchef:
Mette Frandsen, du er sprudlende og en  meget dygtig underviser og formidler. 

Mette M. tegnsprogstolk:
Underviseren var god, humoristisk og informativ.
 
Johnny C. business relation manager:
En AHA-oplevelse, underviseren var meget værværende og inspirerende. 
 
Malene:
Tusind tak for opgaven. Et super godt kursus - og al din hjælp i øvrigt! Den tilsynsførende fra arbejdstilsynet er lige gået ud ad døren...VI FIK EN GRØN SMILEY – Hurra!
 
Mette H. daglig leder:
Jeg synes at Mette Frandsen ar været meet inspirerende, energisk og humoristisk. Der var en god vekselvirksning mellem teori og praktiske øvelser.  Lokaler og mad - Rigtig godt.

Kasper. manager:
Mette Frandsen har været utrolig god til at skifte indhold i præsentationerne har har derfor sikret en virkelig god undervisning. Tip - top!
 
Rikke. C, forstander:
Underviseren var yderst kompetent og undervisningen var afvekslende og inspirerende (og super humoristisk - og også plads til alvor). Jeg kunne godt bruge meget mere tid på kurset.

Helle A. projektkoordinator:
Underviseren var meget inspirerende og energisk, med stor viden inden for arbejdsmiljøområdet. Alt var helt i top og super.

Torben S. coordinator Nordisk Film: 
Et fantastiks godt kursussted med en SUPER inspirerende undervisning.
 
Tommy B. projektansvarlig:
Jeg synes at Mette Frandsen har været rigtig god til at undervise, da hun formidlede på en sjov og god måde så det på ingen måde blev tørt eller kedeligt.
 
Liselotte J: BA, retoriker:
Fantastisk formidling ! Bedste flowpædagogiske indsats jeg nogensinde har oplevet.
 
Dorthe T: chefjordemoder:
Da jeg skulle til dette kursus, fik jeg billedet af, at jeg skulle spise et fad med "kapok/tørfisk/ pous/ral - jeg havde næsten mistet appetitten. Din undervisningsform formåede at tilsætte både smag og flødeskum. Af hjertet tak...
 
Henrik P, trafikleder:
Jeg troede, at dette kursus ville blive et "laaangt" og tørt kursus -men det var super, mine forventninger blev gjort til skamme. - Keep up the good work!!!

Mette F, executive assistant:
Underviseren var kompetant, lyttende, vidende, sjov og inspirerende. Vi kommer tilbage med flere deltagere til jeres kurser.

Mille R, kaospilot mm.
Havde troede, at det ville blive langstrukkent, faktuelt og tørt. Men det gjorde det ikke (hedigvis !). Underviseren var indsigtsfuld, empatisk, underholdende og inspirerende. KEEP UP THE SPIRIT.
 
Anders L, flymekaniker:
Jeg har aldrig haft en underviser, der kunne holde min opmærksomhed i mere end en time - men Henning, det kunne du i 37 timer. Imponerende!!! J

Tanja H, salgssupporter:
Stor klapsalve herfra - jeg har aldrig fået lovstof fortalt på en så farverig og ørehængende måde før.
 
Henrik H, pre-sales business consultant: 
God undervisningsform, brilliant underviser, godt overblik, fin afveksling mellem få PowerPoint slides og mere 'real life' historier.
 
Louise Rørbeck, hr-chef:
Kanon - Fed undervisningsform - sjov og lærerigt. 
 
Heidi K. B: 
Super godt kursus - som har rustet mig og givet mig endnu større lyst og mod til mig sikkerhedsarbejde. et kursus med masse af indput og gode ideer. Underviseren har været en inspirerende underviser.

Julia Q, jurist:
Stor ros til Hennings engagement og gode humør.

Jens K., lysdesigner/tekniker:
Supergodt og inspirerende kursus. Jeg har fået mod og lyst til at arbejde videre med arbejdsmiljø i min hverdag.
 
Lise L, fuldmægtig:
Rigtig godt kursus. 
 
Camilla A, souschef:
Det var et super godt kursus. Mette er en livlig og inspirere på en helt fantastisk måde.
 
Gitte D, gruppeleder:
Du har en inspirerende måde at undervise på. Jeg blev ikke hægtet af! J Kanon stil!
 
Lotte H, teamleder:
Underviseren har været en fantastisk mentor, for positiv energi i både arbejdsmiljøundervisningen og i kurset for os ledere. som Din indsats var stor, engageret, beleven - en god fornemmelse for stemningen i lokalet. Yderst opdateret. Stor ros. Suveren underviser!
 
Birgitte K, employee relations manager CSC:
Henning - du bliver stor rost alle vegne fra :-)

Jim N, manager:
Stort klap på skulderne, for en levende præsentation af materialet. Det er tørt stof, som kan være svær at sælge.
 
Jane A, teamleder:
Underviseren har en rigtig dejlig måde at undervise på. Han formår at viderebringe budskabet (som jo er et tørt stof) på en levende og humoristisk måde. Af alle de kurser, jeg har været på, må jeg nok sige, at underviseren simpelthen bare er en ”ener”. Positivt, positivt, positivt.
 
Susanne A, SAS:
Jamen altså, hvor du får ros fra de andre sikkerhedsrepræsentanter her fra teknisk afdeling, der er på kursus hos dig! Ja, jeg skal love for, at du er blevet en efterspurgt herre........... de kommer rendende alle sammen og vil have kurser med ham der Dons!!! Så jeg må hellere komme i gang med nogle tilmeldinger her til foråret........... det glæder mig, at kurserne er blevet en succes !!

Rune: 
Fantastisk god underviser - stor ros til Mette Frandsen :-). Hun har gjort et tørt emne langt mere spiseligt end jeg troede. 
Mette var altid glad og smilende. Dejligt !
 
Majken N, pædagog:
Tak for sidst, kan kun sige at det igen var en fornøjelse at møde dit glade væsen. Du forstår virkelig at undervise på en sådan måde, at alle der lytter bliver interesseret og grebet af emnet.
 
Majken Litke, office manager:
Stor ros for dit engagement og viden om alt mellem himmel og jord. Godt med eksempler fra virkeligheden - og dejligt med humor.
 
Jesper T, projektleder:
Er meget begejstret for din "stand up stil". Det gør undervisningen her på kurset levende.
 
Bo M, konsulent:
SUPER - KANON !
 
Liana W, miljøtekniker:
Helt i TOP!  En fantastisk formidler af et ellers tørt stof. Forstår til fulde at fastholde kursisterne og øge huske-evnen .-)  Ufattellig morsom. Det har været sjovt udover at det har været berigende læringsmæssigt.
 
Carsten J, fængselsbetjent
Jeg blev overordentligt positivt overrasket.
 
Pernille, general manager:
STOR stor  ros til underviseren. Henning Dons du formår at gøre kedelig og usexede stofområde  - spændende og sexede.
Jeg har aldrig oplevede så god undervisning igennem de sidste 25 år. Hvordan kan du det ... ... ...Fantastisk.
 
Henrik S, clinical research accocited, sygeplejerske:
Fantastisk god formidler - formår at tilføje et meget tungt stof humor, som har  gjort det endog meget spiseligt - Kanon. Absolut en kursusudbyder jeg vi anbefale til andre.
 
Mogens L, rektor:
Livlig, alsidig viden, og musikalsk fornemmelse for deltagerne.

Kevin A, malersvend:
Underviseren var sjov, underholdende, spontan og imødekommende. 

Ditte T, pædagog:
KANON - Dons formår at gøre det tunge stof let og han har en fantastisk måde at undervise på.

Kristian M, leder:
Underviseren var levende, aktiv og humoristisk og kompetent !
 
Thomas J, centerchef:
Engageret, viden og et kvalitetsprodukt.

May E, fuldmægtig:
En rigtig god underviser, der forstår at inspirere deltagerne.

Carin O, floormanager:
Mette F, gjorde arbejdsmiljø-emnet meget interessant og sjovt.! Godt gået :-) 

Morten H, fabrikschef:
Underviseren har stor entusiasme hele vejen og klart en form, der fanger deltagerne med mange gode eksempler undervejs. Keep up the good style...

Kari J, tandklinikassistent:
Henning er meget fangende og det er en spændende og anderledes måde at undervise på. Han gjorde det fantastisk god og meget let at forstå. 
 
Jim C, manager:
En dejlig og munter undervisning af Henning Dons, samtidig med god indlæring.
 
Louise R, project Manager:
Tak for et fedt og underholdende arbejdsmiljø kursus. J
 
Peter G, vejleder:
Undervisningen kan ikke gøres bedre. Pædagogisk - Det lykkes for deltageren af få alle deltagerne med. Top karakterer herfra !
 
Helle S, seminarielærer:
Meget tilfredsstillende - meget entusiastisk og motiverende, god humor og lethed i undervisningen.
 
Niki M, driftansvarlig:
Højt humør - underviserens form bidrager til nemmere indlæring samt et højt faglig niveau og viden.
 
Jacob H, tekniker:
Fantastisk - du er interessant at lytte til og du er i stand til at gøre meget tørt stof interessant at lytte til.
 
Marie B:
Peter Kamvig har formået at formilde stoffet til arbejdsmiljøuddannelsen på en meget spændende og interessant måde.
SUPER - god til at holde vores koncentration, og samtidig blive ved emnet.
 
Pierre, guldsmed:
Ikke kedeligt ... 
 
Ole A, teamleder:
Du formåede, at holde tråden samt at holde vores fulde opmærksomhed kurset igennem.
 
Birgit R salgsmedarbejder:
Meget inspirerende, underholdende og yderst kompetent.
 
Steffen C, produktionsmedarbejder:
Meget levende og var god til at formidle stoffet videre på en måde der fastholdt min opmærksomhed.

Helle J, account director:
Tak for et super kursus og al din inspiration - Det var timerne værd.

Tim L:
Henning er utrolig kompetent og vidende på området. Han har en fabelagtig evne til at formidle det uden at det bliver langhåret og kedeligt. 
 
Karsten  forvalter:
Har hørt om andre kollegaer, som har deltaget på tilsvarende undervisning, hos andre udbyder af denne uddannelse,  - Kollegaerne sagde at det skulle være kedelig og intetsigende - alle mine negative forventninger blev gjort til skamme! DET VAR HELT I TOP !! Årsagen til dette udbyttet var grundet undervisernes store erfaring og den underholdende undervisninsgform (Iøvrigt fremragende undervisningssted, bedste klasse, på Comwell Roskilde).
 
Kim Gerner Christiansen, jobtræner:
I særklasse: Det var aldrig kedeligt og præsenteret med indlevelse og passion.
 
Palle P, konditor:
Super kursus. En blanding med seriøsitet og sjov. Der var godt humør gennem hele kurset. Når jeg bliver stor vil jeg være som Henning Dons !!! 
 
René B, grafisk koordinator:
Ikke kedelig, dynamisk smittende undervisningsform.
 
Karin S, ekspeditionssekretær;
FANTASTISK - underviseren formår at gøre et ellers lidt tørt emne vedkommende og sjovt.

David H, Idrætslærer;
Jeg føler, at det har været nemt, at være engageret og fokuseret - alt sammen pga. underviserens indsats. Dons er dygtig ti lat fastholde gruppen og en fantastisk motivator. 
 
Christina F, socialrådgiver;
Underviseren er fængende havde inspirerende undervisningform. Det er en underviser, som virkelig kan sit stof.
 
Morten H, lagerchef;
Det må jeg nok sige - Henning Dons fik "levendegjort" et ellers tørt emne, jeg sidder nu tilbage med en meget positiv oplevelse. 

Jesper A J, retsbetjent:
Meget, meget, meget god underviser. Han var levende og humøristisk - og dog alvorlig - FANTASTISK!!!
 
Jane J, sygeplejerske:
Fantastisk - god vekselvirkning til undervisning og gruppearbejde. Henning var inspirerende at høre på. Tydelige budskaber.
 
Kathrine M:
Inspirerende underviser, der afvekslede godt imellem monolog - diskussion og gruppearbejde. God brug af humor i undervisningen. Tak til Peter Kamvig

Jytte A, systemkonsulent CSC:
Meget fint - det kan være et tørt materiale. Meget humoristisk og underviseren var god til at skære igennem.

Gitte H, kliniksekretær:
Mette du er dygtig, engageret, humoristisk og en fantastisk formidler.
 
Maria A, controller:
Området var mere spændende end først antaget. En god underholdningsværdi som gjorde kurset sjovt og spændende.
 
Rikke F, sygeplejerske:
Meget levede og inspirerende. Fik gjordt potientielt kedeligt stof spiseligt og brugbart.
 
Mette F, indlægsholder, coach og projektleder:
God stil, glad underviserstil. Du er dygtig til at få alle med og holde energien oppe hos deltagerne + skabe passion omkring arbejdsmiljø.
 
Finn N, servicetekniker:
Havde forventet kedeligt stof. Men det var fantastisk levende - men et lille strejf af humor :-)

Linda M:
Tak for et rigtig godt kursus. Jeg fik mange ting med hjem, og nu håber jeg, det lykkes at bruge det, så min lille afdeling kommer til at køre godt.
 
Kim H, projektchef:
God til at variere et "tørt" stof, "provokere" på den gode måde og "underholde" når det blev for tørt.
 
Ib S, byggeleder/ ingeniør:
Jeg må sige, at underviseren er engageret og formen er spændende og kvalitetsbevidst.
 
Inge-B:
Undervisningsformen er dejlig fri, på en letforståelig måde.

Finn G, produktudvikler:
Jeg troede, at jeg skulle på et kedeligt lovpligtigt kursus, det blev ikke indfriet heldigvis. Det var meget lærerigt og inspirerende kursus - tiden fløj afsted. 
 
John T, HR-direktør:
Jeg blev positivt overrasket. Paragrafferne blev berørt, men på en pædagogisk levende måde, så man næsten ikke oplevede, at paragrafferne blev benyttet undervejs i kursusforløbet.
 
Michael M, direktør:
Underholdende, højt tempo og god energi.
 
Tine T, systemudvikler:
Super god og inspirerende !! Meget motiverende :-) skulle dog lige indstille mig på undervisningsformen, det var overraskende god.
 
Yvonne B, sosu-assistent:
Henning - det har været et spændende kursus, som du har en stor ære for. Dejligt, at du også tager ting op, der rører sig i tiden. Der har været en rød tråd igennem hele kursusforløbet.


Susanne, manager:
Meget dedikeret, motiveret og dygtig underviser. Han virker rigtig glad for det han laver og har 100% styr på sit stof.

Det er første gang jeg har været ”fanget” på et kursus og kunne holde koncentrationen. Henning! Meld dig som underviser på HD – måske mit fravær havde været mindre og mine karakerer bedre……


Kristoffer W, souschef:
Rigtig god undervisning, intellligent og vidende. TOP DOLLAR ! Dette kursus har sat en helt ny standard, for hvad jeg vil benytte i fremtiden.

Patrick M, mekaniker:
Super godt - underviseren er godt forberedt, gode materialer og super fortæller.

Dorte G, social og sundhedsassistent:
Det var levende og oplivende og et frisk pust. Underviseren fik leveret tørt (kedeligt stof) på en super god måde.
 
Mathilde S, SOSU-hjælper:
Underviseren var fantastisk. Utrolig god til at viderefortælle. Det var meget levende og inspirerende. Flere dage kunne være ønskeligt sammen med underviseren.

Maria E, miljø og kvalitetsansvarlig:
Underviseren et naturtalent til at undervise. Indeholdet blev gjort underhållende og praktisk. Jeg har fået meget info med hjem.
 
Drago B, operations manager:
En mycket bra kurs, intresset b lev väckt an kursushålaren tidigt och blev bibehållet geom kursen. Glimrande !

Helle N, manager:
Forventningerne blev indfriet - var blevet orienteret af kollegaers som havde været på kursus sammen med Dons. Rigtig Bravo!! - og sjov !!

Katja A. sosu-hjælper:
Underviseren var faglig dygtig, både i bredde og dybde. God til at "ping-pongle" med deltagerne. God blanding af underholdning og "tørre fakta".   Gerne flere undervisningsdage.

Anita J, indkøber:
Mette, det var super godt og underholdende. Jeg troede, at det ville være meget kedeligt. 
 
Malene M,  personalekoordinator:
Underviseren er rigtig dygtig til at formidel stoffets indhold, og gøre det interessant. Humoristisk - dialog blev skabt (dejligt).
 
Liana W, miljøtekniker:
Helt i TOP!  En fantastisk formidler af et ellers tørt stof. Forstår til fulde at fastholde kursisterne og øge huske-evnen J  Ufattellig morsom. Det har været sjovt udover at det har været berigende læringsmæssigt.
 
Majken N, pædagog:
Tak for sidst.  Du forstår virkelig at undervise på en sådan måde, at alle der lytter bliver interesseret og grebet af emnet.
 
Jeppe W:
Henning, han kæmpede, så og sejrede. 
 
Annemarie C, konsulent:
Meget kompetent underviser som formår at viderebringe sin viden på en meget inspirerende måde. Stor applaus.
 
Sanne B, konsulent:
Henning er forbavsende meget "på" og jeg var ret imponeret over hans evne til at huske ikke blot, hvem vi er, men også hvad vi hver især arbejder med og har af problematikker. Han er endvidere god til at distancere sig fra ikke så relevante issues. 
 
Maria H, forestander:
TAK for et godt kursus. Personalet hilser og siger at du er suveræn. Det vidste jeg godt :)
 
Thomas K, servicechef:
Rigtig god - spændende og inspirerende. God måde at introducere arbejdsmiljøviden på, du formår at fange alle.

Lene S:
Underviseren har været utrolig inspirerende og engageret. Underviseren har en god viden om arbejdsmiljø.
 
Katrine K:
En meget engageret og dygtig underviser - stor ros til underviseren.

Carsten, servicetekniker:
Underviseren var super underholdende, afslappet. Man bliver fanget som kursusdeltager og holdt til ilden :-)

Anja:
Rigtig god og inspirerende underviser - det var en stor fornøjelse :-)

Maria, receptionist:
Meget god underviser. Emnet blev serveret meget let spiseligt. Jeg var nervøs for at det var et tørt og kedeligt kursus. Det var det ikke...
 
Eva, sygeplejerske:
Kurset var virkeligt sjovt - og det var en god underviser!!! Det var på intet tidspunkt kedeligt eller "tungt".

Claus, tømrer:
Henning - han er "sgu" fin...

Michael, systemkonsulent:
Mine forventninger var ikke store. Det blev heldigvis ikke indfriet. Kurset har været kanon og meget spændende.
Keep up the good work :-)
 
Maria, telemarketingchef:
Underviseren var super - han er helt unik :-)
 
Thea H,:
Det var et rigtig godt og inspirende kursus - god undervisningsform og fantastisk underviser.

Michael J,:
Sidder her og er lige kommet hjem fra kursusafslutning. Kanon god undervisning. RESPEKT. Jeg læner mig tilbage og nikker anerkendende.

Ulla P:
Det kunne være kedeligt og med tørre facts, men det var det ikke! Her var der eksempler fra andre arbejdspladser og sjove indfald. Det var rigtig godt.
 
Lisbeth A, salgschef:
Imponerende undervisning. Deltagere med meget forskellig baggrund, forskellige virksomheder - alle sendt på kursus pga. lovkrav. Alligevel formår underviseren at få alle med. God afvekslende undervisning.
 
Gitte M personaleleder:
Du gør det "stjernegodt", jeg havde ikke forestillet mig, at arbejdsmiljøkurset kunne gøres så relevant og interessant. Din ro og humor står godt i forhold til al den alvor der er i emnet. Jeg er helt klart blevet "miljømand", havde ikke forestillet mig emnet så interessant, ej heller at det er så naturlig en del af ledelsesdelen. Du er meget inspirerende som underviser, har bare gjort det så  godt.
 
Torben N, leder:
Vi kom godt omkring mange relevante punkter i arbejdsmiljarbejdet, du underviste på en meget livlig og nærværende måde.
 
Michael O, arkitekt:
Underviserens indsats var helt i top. God og varieret undervisning med en STOR potion humor. J
 
Lis K, sygeplejerske:
Herfra endnu en gang tak for det inspirerende arbejdsmiljø-kursus. Du gjorde det bare godt! Jeg synes egentlig, det er helt ærgerligt, at kurset er færdigt – for når jeg lærer noget, og samtidig synes det er sjovt og spændende; så er det da trist at slutte…. Men jeg overlever!

Jimmy O:  
Super underviser, har formået at få mig engageret, meget inspirerende. God veksel mellem teori, gruppearbejde, eksempler fra "hverdagen" på arbejdspladsen.
 
Tina L manager:
Jeg har været glad for den frie form som kurset blev afholdt i. Henning Dons formåede, at fastholde os og fange vores interesse. J  SUPER!
 
Jeppe H, overlæge:
Fantastisk, dejligt humørfyldt.
  
Camilla S, ledelsessekretær:
Det var hyggeligt at møde dig. Jeg fik rigtig mange tilbagemeldinger efter kurset, og folk var meget begejstrede. Så tak for det.
 
Bjarne S, systemkonsulent CSC:
Dons er utrolig indlevende. Den bedste underviser jeg nogensinde har haft.
Meget levede og inspirerende. Fik gjordt potientielt kedeligt stof spiseligt og brugbart.
 
Karin M, ledende oversygeplejerske:
Meget inspirerende underviser, med gode eksempler fra hverdagen. J
 
Line N, butiksleder:
TOP! Det er fedt med en underviser der er frisk og meget engagerede og inspirerende.
 
Lis J, assistent:
Rigtig god, sjov og underholdende. Du var den bedste underviser jeg har oplevet.
 
Mette J, sekretær:
Kurset har inspireret mig til at arbejde med arbejdsmiljø. Det har været en rigtig god appetitvækker.
 
Enrique, operation comsomer manager:
En meget - meget - meget spændende undervisningform.

Margit J, direktør:
Meget positivt !  Thumps Up!  Underviseren Henning Dons var meget engageret og høj faglig og saglig niveau. 
 
Heidi L, grafiker:
God formidlingsevne og engagement.
 
Anette J, forstander:
Tak for nogle hyggelige dage med god stemning og læring. Skønt at kunne komme hjem med en god energi. Ja, tro det eller ej? Jeg var nærmest helt "høj" og opløftet, da jeg kørte hjem den sidste dag.J

Maja R:
Vi var meget glade for dit oplæg. Jeg synes, det ramte lige præcis det, vi havde talt om; masser af energi, gode fif og rigtig god inspiration. Jeg har fået flere meget tilfredse tilbagemeldinger, hvilket er dejligt - også for mig som arrangør. Så mange tak for det!
 
Michael A, teamleder:
Meget fin undervisning af en inspirerende underviser.

Britta T:
Tak for et godt kursus. Og for din måde at undervise på. Bliv endelig ved med det. Det er du skabt til.

Anette H, fysioterapeut:
Henning Dons kan gøre selv det tungeste og kedeligste stof interessant; aldrig er jeg blevet så inspireret på et kursus som nu. J
 
Lars F:
Et virkeligt inspirerende og lærerigt kursus med en form, der giver alle på holdet en lyst og engagement til at deltage 100 % ..at få os til at leve ind i processen - vi er selv en del af forløbet. Det er ikke lige meget, hvem der er underviser. Her har vi fået valuta for pengene, en rigtig god form i pædagogikken, hvor alle var med. Forventningerne er blevet indfriet til fulde fem.
 
Lisa K:
Tæske hamrende underholdende underviser - Keep it up!!!
 
Vibeke B:
Underviseren har en bred viden om emnet. Er god til at involvere deltagere. Henning Dons sørgede samtidig for ikke at gøre emnet for tungt men tvært imod løfte det op på et " spiseligt " niveau. Meget imødekommende og indlevende.
 
Ulla T, administrator:
God, sjov, afslappet, kommer´omkring mange ting udover pensum.
 
Benny N:
Underviseren har ydet en stor indsats, har formået at gøre et lovpligtigt (kedeligt arbejdsmiljøkursus), til en interessant oplevelse.

Anne M, konsulent:
Du er en eminent underviser. Det er meget flot at kunne holde en levende undervisning i gang over 37 timer. Det har været en god oplevelse at deltage i uddannelsen.
 
Edd, pilot:
Underviseren er meget god. Han er kompetent, humoristisk og realistisk.
 
Mogens G, barchef:
Helt perfekt!!!!    Han fanger ens interesse med humoristiske indslag hvilket er personligt vigtigt for at jeg får den bedste indlæring

Camilla N:
"Undervisning i førstehjælp er nødvendig - men nogen vil også lige lidt tør. Men de frivillige i DUI fik sig en anderledes og underholdende oplevelse, da underviseren er meget pædagogisk og ikke mindst humoristisk rustede dem til at kunne håndtere dagligdags førstehælp. Vi takker - og vi ses igen!"

Janne, sekretariatschef:
Underviseren er et meget behageligt menneske, han kan gøre deltagere, der ikke er vant til at læse juridiske tekster og deltage i organisationsudvalg trygge i undervisningen og det er al ære værd.

Vibeke F, ledende sekretær:
Det var rigtig dejligt med ny inspiration og god humor. Utroligt, at du altid kan være så veloplagt, også overfor en gruppe mere eller mindre arbejdstrætte medarbejdere. Jeg har hørt dig før på Glostrup på en temadag sidste år, og også der var du et dejligt, opkvikkende indslag på en dag, hvor ikke alle "optrædende" var lige morsomme at høre på!
 
Anne L, manager:
Jeg har været glad for at stifte bekendtskab med Henning og hans undervisningsform. Han er et sjældent menneske og en stor personlighed.

Helle D: 
Den undervisningsform, underviseren har givet, gør, at jeg og andre er med hele tiden. Der skal være plads til lidt sjov og grin.  J

Bettina Hansen, sygeplejerske: 
Inspirerende underviser. Super godt og spændende kursus. TAK...

Anne-M, pilot:
Underviseren er utrolig god og engagerede. Mange gode indfaldsvinkler på problemløsninger.
 
Mohammed, lageransvarlig:
Det var over forventning, startede meget bredt, men fik så skåret tingene godt ind, så man fik et overblik over hvad der skal til.
 
Marie, kreditkonsulent:
Super underholdende. Formår at holde deltagerne til ilden.
 
Heidi L:
Underviseren er fantastisk. J Det gentager jeg gerne igen og igen...

Gert S, områdeleder: 
Uformel og underholdende undervisning på et plan, hvor alle kunne være med. Rigtig god underviser.

Bettina R, lærer: 
Tak for et godt og levende kursus. Jeg har smilet hele vejen hjem... ... J

Kathe G: 
Jeg synes, at det har været en virkelig god undervisning. Den har været kreativ, alsidig, underholdende, lærerig og informativ. ”Jeg har fået troen på, at det er værd at blive ved at kæmpe for sin sag + andres”. Anderledes og utraditionel undervisning på en positiv måde, som ”fanger” og giver lyst til at arbejde energisk med stoffet.

Else F, sosu-assistent:
Underviseren er god til fastholdelse i stoffet. Humoristisk og "et frisk pust”. Virker utroligt velfunderet og velforberedt. Evner at afbryde, inden samtale i gruppen/ pjatten el. lign. tager overhånd. Overholder aftaler. God instruktør.

Jane K sygeplejerske: 
Underviseren er en levende underviser, der på en interessant, pædagogisk og dejlig måde har formået at gøre stoffet spændende. Især glad for holdningsdrøftelserne – givet meget stof til refleksion og ideer til afprøvning hjemme på arbejdspladsen.

Camilla J, servicemedarbejder:
Alletiders" Meget informativ og underholdende og besvarer relevante spørgsmål fra vores arbejdssituation. 

Ninna M, pædagog:
Dons er en kanondygtig og ultra-engageret underviser, der kender sit stofområde - aldrig kedelig!  J

Linda M:
Tak for et rigtig godt kursus. Jeg fik mange ting med hjem, og nu håber jeg, det lykkes at bruge det, så min lille afdeling kommer til at køre godt.

 

Charlotte V, ledende lægesekretær:
Tak for et veloplagt foredrag her på Gentofte hospital i tirsdags. Det var rigtig dejligt at få grinet - og tænkt efterfølgende.

Dianna F, leder:
Du skal have ros for at du gjorde kurset spændende. Der er nemlig intet værre, end at skulle sidde i et kursuslokale i 5 dage, og falde i søvn, fordi tempoet er for langsomt og emner er for kedelige...

 

Helen Q, konsulent:
Mette var meget inspirerende og dynamisk. Åben dialog, hvor alle bød ind og gav noget af sig selv. Meget positivt. 

 

Ellen T, hjemmehjælper:
Det har været et meget levende kursus, og Mette er en "kanon" underviser.

Dorrit J:
Afvekslende, inspirerende, der blev skabt en god atmosfære, spændende - holdt os til ilden. Var meget skeptiske i starten, da jeg ikke har været præsenteret for den form tidligere. Meget godt at blive aktiveret. Godt, det ikke kun var gruppearbejde, med kedelige spørgsmål + fremlæggelse.

Jacob H, pædagog:
Tak for en god uge, det har været spændende og lærerigt. Hold fast i din måde at undervise på, den er levende og sjov og gør, at man kan holde koncentrationen - trods det tørre stof.

Gry H, mediekonsulent:
Underviseren gjorde stoffet indbydende, samt hyggeligt (og sjovt).

Axel M, souschef:
En fremragende del af kurset har været den holdningsændring/bearbejdelse, som implicit har fundet sted. Dvs. den positive/ dynamiske holdning til arbejdsmiljø/ sikkerhedsarbejde. 

Marianne Ern:
Jeg nød at være på dit kursus... det var en meget levende måde at holde kursus på..

Jan K, driftansvarlig:
Rigtig god og motiverende "sniger" viden og holdning ind i deltagerne J

 
Mette T, skolelærer:
En kvalificeret underviser, der tager udgangspunkt i deltagernes arbejde og rolle. Alsidig og åben undervisningsform, der har givet stort udbytte, frem for slavisk gennemgang. Ret hyggeligt, humoristisk og givtigt.

Claus P, koordinator: 
Jeg har været glad for underviserens positive, medlevende, inddragende og især humoristiske metoder.
 
Keld L, supervisor:
God, nem at forstå, indlevende entutiastisk, meget dedikeret.
 
Ingelise Jensen:
Den inspirerende undervisningsform, som Henning Dons står for, holder en vågen, nysgerrig og sætter tanker og inspiration i gang. Vi har haft et godt hold, hvor vi har fået udvekslet meninger – hørt på hinanden og inspireret hinanden til brug hjemme i hverdagen.
 
Sanne R, farmaceut:  
Tip-Tip-Top og meget engageret og motiverende. J
 
Bjarne H, formand:
Henning Dons er da en fantastisk underviser. han er god til at holde os fokuseret 

Camilla T-A, receptionist:
Det var en rigtig stor fornøjelse, at deltage på uddannelsen. Jeg har lært en masse og er blevet inspireret. Henning, du er en dygtig formidler og meget empatisk. 

Steen, J, Stålmester:
Vores underviser Henning Dons er meget inspirerende og god til at gøre tørt stof spiseligt.

Indira V, konsulent:
Henning er bare toppen af poppen.....

Emil R, Tjener:
Underviseren var meget engageret. Det var fantastisk undervisning. Du formåede, at holde os interesseret hele vejen igennem kurset. 

Malene M, pædagog:
Underviseren var langt mere super god og meget underholdende og rigtig godt til at fafnge min opmærksomhed. Fortsæt som nu safsusme godt :-)
 
Betina P, marketingskoordinator:
Underviseren var utrolig engageret og har virkeligt gjort indholdet spændende.
 
Erik M, journalist:
Kurset var godt og inspirerende
 
Kenneth, vært:
Det var helt kanon! Forstår at formidle et tungt emne på en interessant og underholdende måde.
 
Jan H, byggepladsleder:
Godt, sjovt - men alligevel alvorligt.
 
Heidi J, speditør:
Det var underholdende. Eksempler fra det "virkelige liv". Indholdsrigt og godt kursus.

Rune L, montør:
Super godt og inspirerende kursus. Kunne godt bruge en dag mere.

Gunnar S, tandlæge:
Total eminent ! Direkte årsag til at fange interesse og give udbytte og lyst til at arbejde med arbejdsmiljø hjemme i virksomheden.

Anette S: 
Helt i top (lige til et 13 tal) meget engagerende og medrivende form, som gjorde forholdsvist tørt stof til spændende stof. Eminent! Hver enkelt blev så godt rustet, netop på grund af undervisningsformen og underviserens store menneskekendskab.
 
Annette H, lagerchef:
En rigtig god underviser, timerne fløj afsted, det var rigtigt godt og lærerigt.
 
Per M:
Dons er en underholdende underviser, rigtig god til at holde en til emnet, jeg sad ikke og faldt i søvn. Sjovt at være på kursus - og et overraskende godt kursus.
 
Kim B:
Du ka' bare det der med at undervise, det er en meget lærerig facon du mestrer !!

Kirsten N, kunstner: 
Humoren fra Henning Dons side virker oprigtig og integreres ubesværet i det faglige stof, som herigennem forekommer mere levende. Der forekommer ingen "spildsnak". Alle tilsyneladende "løse" ender har et formål eller får en berettigelse ved at blive samlet i helheder. Hennings store engagement har desuden en fængslende virkning.

Helle J, account director:
Tak for et super kursus og al din inspiration - Det var timerne værd.

Helle J, gruppeleder:
Henning Dons alternative indfaldsvinkel og tankeigangsættende provokerende undervisningsform.
 
Steen R:
Var negativ og tvunget afsted, så jeg regnede med at det var spild af tid, men kurset var super, og underviseren var god til at fange min opmærksomhed.
 
Mette L, salgschef:
God, underholdende. Dækker over en bred vifte af virksomheder, kvalifikationer- og uddannelser, niveauer -
men fik det til at hænge godt sammen.
 
Mariann H:
Mine forventninger til kurset blev vendt 180 grader til det positive, så min interesse og opmærksomhed har været 100% alle 5 dage.
 
Hasse H, overskolelærer:
Jeg har især været glad for kursuslederens facon, tonen og niveauet.
 
Helle Nordsted, teamleder:
Underviseren var meget engageret, vidende og underholdende.
 
Karoline M, projektleder:
Meget engageret med en levende præsentationsform. Henning Dons er meget vidende, der var en god stemning på vores kurssuhold. SUPER!
 
Tina A:
GO´underviser! J Levende, formidlende og god til at inddrage alle.

Flemming H skoleinspektør:
Dejligt, at deltagerne på holdet har været inddraget og været aktive. Jeg har ikke kedet mig.

Inge-Birthe Ø:
Undervisningsformen er dejlig fri på en letforståelig måde.

Yvonne B, sosu-assistent:
Henning - det har været et spændende kursus, som du har en stor ære for. Dejligt, at du også tager ting op, der rører sig i tiden. Der har været en rød tråd igennem hele kursusforløbet.

Bente J, ekspeditionssekretær:
Undervisningen har foregået på en noget utraditionel måde, som har bevirket, at det lidt tørre stof har været spændende.

Michael V:
Først tak for et fremragende luksuskursus i arbejdsmiljø og sikkerhed. Jo, du er en "mægtig ørn på din scene" og god til at give stof til eftertanke....
 
Henriette A, pædagog:
Det var ligeså hyggelig, god og kompetent undervisning som jeg husker fra TR-kurset i 1996 så toppoint herfra. Det er også udelukkende den feedback jeg har fået fra mine kollegaer. Så du må finde dig I at blive anbefalet videre når vi møder andre med de behov vi har.
 
Birgit S, datakoordinator:
Der var styr på sagerne - Henning er god til at aktivere deltagerne.
 
Jan B, driftleder:
Meget god, rigtig dygtig faglig, har evnen til at få alle med.
 
Martin R, quality controller:
Dygtig til at holde undervisningen interessant og spændende. Meget humoristisk som er med til at gøre kurset sjovere og mere interessant.
 
Nils S, administrerende direktør:
Meget inspirerende og god til at formilde emnet. God til at veksle mellem lovgivning og praktisk erfaring.
 
Camilla B, stewardesse:
Det hara været spændende, Henning Dons har formået at gøre kurset spændende, tiltrods for en del tørt stof, som lovgivning, direktiver o.s.v.
 
Peter, flyvechef:
Har gjort sit yderste for at gøre et tørt stof levende J godt arbejde, god underviserstil.
 
Pernille, manager charter services procedures:
Engageret og meget vidende samt levende og inspirerende form. En meget pædagogisk og inspirerende instruktør, stor ros til Henning Dons.
 
Klaus, flyvechef/basechef:
Dynamisk, med nye pædagogiske vinkler og måden at formidle budskaber på.
 
John R, flyvechef:
Meget engageret og flotte pædagogiske præstationer.
 
Janne S, director inflight business:
En dejlig anderledes pædagogisk undervisningsform.
 
Tore S, oversygeplejerske:
Underviserens evne at gøre "tørt" stof spændende og hans fantastiske evne til at fastholde vores opmærksomhed.
 
Peter S, afdelingsleder:
Henning er en inspirerende og faglig kompetent konsulent.
 
Annette S, administrator:
Det må jeg sige, jeg var forhåndsindtaget, havde fået at vide, at Henning Dons var en god underviser, god til at formidle et tørt stof, på en humoristisk måde! Det blev indfriet til fulde!
 
Sussi L, SOSU-assistent:
Det har været inspirerende, at blive undervist at en så engageret underviser, som Henning Dons er.J
 
Lea:
Hennings måde at undervise på er aldrig kedelig, han underviser på en måde, så man lytter og det sidder virkelig fast... J
 
Christina K, kvalitetschef:
Tusind tak for en super godt kursus, som i den grad er brugbart og jeg har fået en masse gode sager med i bagagen.
 
Peter R, filialchef:
Stor tak til dig for en god aften, der var en rigtig god tilbagemelding på det, fra alle i går.
 
Helle V, materialeplanner:
Henning Dons levere en god for for indlæring ! Humor og glæde gør undervisningen let og nem at forstå. Taler tydeligt og får leveret et klart budskab :-)
 
Anette L, teamleder:
Mette yder en stor indsats for at gøre det levende, sjovt, spændende og stadig dybt seriøst.
 
Christophe K, kommunikationschef:
Godt inspirerende kursus med meget levende og engageret underviser !!!
 
Helen T, teamleder:
Fantastisk underviser, en af de bedste jeg har haft...
 
Rie J:
Pædagogisk og fantastisk evne til at medtage hele gruppen.
 
Jesper N, snedker:
En god og sjov måde, at begejstre deltagerne på kurset, i et så stort område som arbejdsmiljø er.
 
Peter V, test manager:
Underviseren er underholdende, vidende og engageret.
 
Ann D, afdelingschef:
Underviseren formåede at gøre dagene - levende- humoristiske og inspirerende. Tak for det...
 
Lone L, fysioterapeut:
Tak for et rigtig godt kursus. Arbejdsmiljø-området kan jo være meget tørt og kedeligt, men du formåede at løfte det op på et interessant og relevant plan. Det er vigtigt at få god inspiration til sikkerheds/miljø-arbejdet. Det lykkedes

Heidi H, afdelingsleder:
God energi og humor i undervisningen. Det var en god blanding af teori og gruppearbejde. 

Henriette B, brancheklubformand:
Underviseren er engageret og ved hvilken retning han skal "føre" os. Jeg blev ´positivt overrasket over undervisningens form og indhold.
 

Anitta P.:

Føler ligefrem at jeg bliver snydt, nu hvor det ikke er dig der skal undervise. Henning, du er ærligt talt for SEJ!! Jeg så frem til en sjov dag, hvor jeg ikke ville opdage at jeg lige var blevet proppet med en masse tørt stof. Din kollega har noget at leve op til. 

 
Sofie D, projektkoordinator:
Henning Dons var rigtig underholdende.
 
Kirstine G, ececute assistant:
Super formidling af stof, som ellers kan være tungt.
 
Rene, Redningsinspektør:
Godt vidensniveau og underviseren præsentere stoffet på en god og forståelig måde.
 
Vicki P, sekretær:
Kurset var gjort spændende og dejligt med eksempler fra den virkelige verden og forskellige måder at arbejde på. Underviseren har været levende, tilstedeværende og imødekommende. jeg synes at det har været nolge spændende og lærerige dage. Godt kursus J

Lise L, kontorassistent:
Underholdende, fangende og med en impornerende paratviden. Rigtigt godt kursus! J
 
Susan B, bioanalytiker:
Er meget begejdtret for din form for undervisning. Har sjældent oplevet noget lignende. Rigtigt godt!!
 
Jesper M, bibliotekar:
Meget energisk - god form, det delvist knastørre stof er blevet formidlet kontant og forståeligt.

Jens A, flymekaniker:
Rigtig godt kursus med en virkelig dygtig og engageret underviser.
 
Jacob F, idrætskonsulent:
Underviseren er meget dygtig til at vidergive emnet og anvender relevante eksempler fra den virkelige verden (fra vores hverdag).
 
Katja S:
SUPER, fantastisk, sjovt og med humor. 
 
Henning L, Helth and safty Advisor:
En god pallet af generel viden, krydret med humor og en alsidig viden. En rigtig god tilgang til stoffet.
 
Bo A, produktchef:
God til at kommunikere stoffet, god til at udvælge og tilrettelægge undervisningen.
 
Dennis M, teamleder:
Henning knows his material and was wery good delivering the information where it was understandable.
 
Paritpal P, centerchef:
Heldigvis ikke tør - vi fik en rigtig god gennemgang af hele området- hvor det var interessant - og stadigvæk sjovt og underholdend

Bente, psykoterapeut:
Fantastisk dygtig og levende underviser - med stor erfaring og viden.
 
Eva:
Dejligt med din humor, så kan tørt stof sagtens glide ned. Du har formåede, at skabe en sjov og interessant undervisning.
 
Birgitte, manager:
Tak for sidst - meget inspirerende at opleve arbejdsmiljø blive præsenteret som noget SJOVT !!
 
Claire B, Microsoft:
Henning Dons er en suveræn underviser. Han gør det sjovt at lære om arbejdsmiljø.
 
Lisa S, trafikleder:
Jeg havde forventet et kedeligt, uinspireret og langsommeligt kursus. Men det blev en imponeret og positiv overraskelse. Normalt har jeg altid gode ideer og forslag til hvordan det ellers kunne være gjort - men det var opbygget på en spændende og ny måde. SUPER!
 
Ib S, byggeleder/ ingeniør:
Jeg må sige, at underviseren er engageret og formen er spændende og kvalitetsbevidst.
 
Maria H, laborant:
Lærte nye ting på en god måde. Det er positivt, at blive draget ind i emnerne på bedste vis. Jeg vil anbefale Jeres kurser til andre.
 
Louise D:
Humor er en effektiv indlæringsmetode. Hvorfor kan du det !!!- og hvorfor kan andre undervisere ikke det... ...
 
Ole W, virksomhedsleder:
Underviseren har været strålende, engageret, levende og rigtig god til at formidle vigtigheden af området.
 
Jesper M, bibliotekar:
Meget energisk - god form, det delvist knastørre stof er blevet formidlet kontant og forståeligt.

Karin A, leder:
Et meget positivt kursus med en fantastisk underviser. Gode eksempler, der gjorde det "tørre" stof forstående og spændende. 
 
Sarah L, manager:
Kurset er alt for kort sammen med Henning Dons. Gerne 1 - 2 dage mere !!

Mona N, laborant:
Jeg havde frygtet, at det var "tørt". Men nej da - sjovt, underholdende og ørehængende.
 
Lise L, kontorassistent:
Underholdende, fangende og med en impornerende paratviden. Rigtigt godt kursus!
 
Katja M,, sekretær:
Super godt! Underholdende, dygtig, morsom og ligetil.
 
Kristian S, procesingeniør:
Underviseren var meget engageret - meget god til at formidle energi og god stemning.

Lise h, administrationsmedarbejder:
Jeg synes, at det har været et lærerigt og godt kursus - Peter Kamvig var en super (levende)  underviser. Tak ! 
 
Helen L:
Jeg har haft et stort udbytte af kurset og jeg synes 5 dage har været fint. Peter Kamvig har været en utrolig god underviser ved at inddrage deltagernes erfaringer og gode gode eksemper, og koblet teori og praksis sammen til et niveau hvor man kan være med. En super underholdende underviser. 
 
Tina D, marketingskoordinator:
Underviseren har en stor viden og et godt humør :-)
 
ren G, servicechef:
Underviseren fik løftet emnet op på et interessant niveau. Ros til underviser og kursusstedet for gode rammer.
 
Mogens, rektor:
Livlig, alsidig og musisk fornemmelse for deltageren.
 
Steffen, produktionsmedarbejder:
Meget levende og god til at formidle stoffet videre på en måde der fastholdt min opmærksomhed. Det var et kursus med varierende arbejdsformer og involvering af hele holdet.
 
Thomas, servicechef:
Et rigtig godt kursus. Spændende og inspirerende med gode og relevante emner. Det hele krydret med en levende underviser, som holdt os til ilden. Iøvrigt var faktisk et sjovt kursus.
 
Niels, administrerende direktør:
Meget inspirerende og god til at formidle emnet. 
 
Jan, driftansvarlig:
Rigtig god og motiverende. "Sniger" viden og holdninger ind i deltagerne.
 
Morten, barchef:
Helt perfekt!!! Underviseren fanger ens interesse med humoristiske indslag, den form er vigtig for mig for min indlæring.
 
Bjarne, økonomichef:
Underviseren er tilpas "Fransk klovn" og diplomat. Denne kombination formår at skabe engagement blandt deltagerne. Har aldrig mødt et så fastømret kursushold. Imponerende.
 
Søren, projektchef:
Fantastisk inspirerende form. Det havde jeg ikke forestillet mig da jeg blev tilmeldt dette kursus.
 
Joel, manager:
Kurset er 100 gange bedre end jeg havde forventet. Tak !!
 
Helle K:
Underviseren var supergod, humoristisk og sjov.

Kim H, projektchef:
God til at variere et "tørt" stof, "provokere" på den gode måde og "underholde" når det blev for tørt.
 
Kim J, engineer:
En rigtig god underviser - af bedste klasse . En dejlig humor og god til at fastholde vores opmærksomhed og interesse - og ikke mindst forståeligt.
 
Lars I, manager:
En rigtig god underviser - godt sprog - både mundtlig og kropsligt. En god variation mellem teori og gode debatter.
 
Nikolai B, udviklingskonsulent:
Underviseren er god til at fange energien og han har en meget pædagogisk tilgang til undervisningsformen og på denne måde fanges alle deltager.
 
Flemming G:
Faglig kompetent og motiverende underviser.
 
Brian, specialarbejder:
Et rigtigt godt kursus, hvor man hele tiden blev holdt i gang.
 
Leif H, servicechef:
En rigtig god undervisningsform, hvor man interaktivt og på forskellig vis kommer ind på emnerne. Der var en god balance mellem undervisning og gruppearbejde. Et rigtig godt kursus.
 
Michael, loadmaster:
En motiverende underviser, lærerig og underholdende.
 
June B:
1000 tak for et fantastisk kursus!
 
Susanne:
Henning er en eminent underviser. Det ville jeg bare sige ...
 
Monica:
Du er en inspirerende underviser. 
 
Kim, driftleder:
"TOP-dollar"
 
Karin, Ledende oversygeplejerske:
Meget inspirerende underviser, med gode eksempler fra hverdagen.
 
Bente, chefkonsulent:
Jeg kan godt genkende en dygtig performer - fagligheden er også på plads og i top.
 
Tanja, salgskoordinator:
Jeg havde ikke de store forventninger før kursusstart. Jeg engagerede mig mere end forventet. Undervisningen var meget anderledes - men på den gode måde. Fortsæt med den positive undervisningsform.
 
Jens, produkt manager:
En god og meget levende og engageret underviser, impornerende lille anvendelse af PowerPoint i undervisningen.

Jesper, logistik koordinator i Norden:
Underviseren har gjort informationerne lette af forstå, samt synliggjort at arbejdsmiljø ikke er kedeligt.
 
Anders, mekaniker:
Jeg har aldrig haft en underviser, der kunne holde min opmærksomhed i mere end en time - men Henning, du kunne i 37 timer. Imponerende!!!
 
Peter:
Underviseren var meget afvekslende og inspirerende. Der var en god vekslen mellem praktik og teori opblødende uden at tabe den faglige fokus
 
Lisa:
Jeg troede at kurset ville blive kedeligt, men der tog jeg godt nok fejl. 1000 tak til underviserens energi og form.
 
Michael:
Henning er en fantastisk underviser, og det er han rigtig god til - udover dette er han et fantastisk menneske. Underholdende, vindende, vidende, åben, imødekommende ... ... ...
 
Sophie:
Super underviser - tiden bare fløj afsted. Kommer til at savne holdet og underviseren.
 
Lene P, advokatsekretær:
Splendid !

Helle I, teamleder:
Engageret, udfordrende blandet med humor. Godt for mit engagement !

Lars, service manager:
God indsats, fik meget ud af måden det blev fremlagt på. Underholdende...
 
Anne, teamleder:
Underholdende, vidende, seriøs - Befriende at være på et kursus, hvor power point og overheads slet ikke blev benyttet. Den form for undervisning stiller store krav til underviseren og det kunne du sagtens "magte". J
 
Bent, supply chain manager:
Positiv oplevelse. Henning Dons er god til at formidle stoffet på en positiv og opløftende, salgs- & projektkonsulent:
Underviseren er bestemt langt  (meget - meget langt) over gennemsnittet af underviser inden for dette felt. Jeg vil med største fornøjelse anbefale Henning Dons.
 
Kristine, executive assistant:
Super formidling af stof, som ellers kan være tungt.
 
Sandra K, juridisk konsulent:
Underviseren var rigtig god til at inddrage deltagerne, så man ikke falder hen. 

Gitte, B, koordinator:
Jeg kan sige det meget kort - Underholdende... Kurset kunne nemt være længere.

Jan H, udvikler:
Underviseren var god, vidende, provokerende og levende..

Marlene H.:
Underviseren gav sig 100 %
 
Thomas, studierektor:
Henning Dons virker på mig som en pædagogisk godt rustet underviser og formidler og er en inspirerende og motiverende underviser.
 
Anita, psykolog:
Mine forventninger var meget høje - jeg havde set gode anmeldelser på hjemmesiden. hos APROPOS kommunikation. Mine forventninger blev indfriet til topkarakterer. Undervisningen var helt i top. Underviseren var engageret, vidende og en dygtig formidler.
 
Kim, service tekniker:
Underviseren gjorde en fantastisk god figur, med et svært stofområde. Det var et super kursus
 
Jacob, anlægsgartner:
Undervisningen var nærværende og engageret. En meget god undervisningsform, der holder en koncentreret.

Maria, cand.pharm:
Måden som kurset blev afholdt på gjorde at min egen indsats var langt højere end jeg havde forventet. Det var fantastisk inspirerende og meget anderledes kursusforløb. Iøvrigt også et meget sjovt kursus.
 
Stefan, scenemester:
Masser af ros !!!
 
Claus:
10 point ud af 10. Utrolig god formidler af budskaber.

Klaus, teamchef:
Helt i top, super underviser og inspirator.
 
Gitte, tekstforfatter:
Super engageret underviser, gjorde stoffet relevant for alle deltagere (forskellige faggrupper) som var på kurset.
 
Bent, inspektør:
Dejlig indlevende og munter.
 
Lis, leder:
Underviser Henning Dons er fantastisk - sjældent møder man en underviser, der har fået min opmærksomhed ca. 98 % igennem kursusforløbet. 
 
Birgitte, personaleleder:
Kurset var bestemt ikke spild af tid - meget relevant og sammen med en af de bedste undervisere som jeg har oplevet.
 
Pernille, projektleder, grafiker:
Tak for et supergodt og inspirerende kursus.
 
Vicki, sekretær:
Underviseren var levende, tilstedeværende og imødekommende. Jeg synes at det var nogle spændende og lærerige dage. Et godt kursus J
 
Heidi, afdelingsleder:
God energi og undervisning i undervisningen, samt en god blanding af teori og gruppearbejde og udvekslning af erfaringer.
 
Herniette,  faglig sekretær:
Underviseren er engageret og ved hvilken retning han skal "føre" os. Kompetent !!
 
Kristine, executive assistant:
Super formidling af stof, som ellers kan være tungt.
 
Annette, afspændingspædagog:
Jeg har fået lidt blod på tanden igen for at komme på job og give den mere seriøst gas.
 
Kristina, regnskabschef:
Det kedelige stof blev formidlet på en god og energisk måde med godt humør og god energi - som smittede af på os alle sammen. Jeg fik meget mere med hjem end jeg havde forventet.
 
Jacob, pædagog:
Jeg troede, at det ville blive overordentligt kedeligt..!
Nix, det var supergodt og vedkommende. Henning du har en fantastisk stil - lige i min ånd. J
 
John:
Det var TIP TOP - fantastiske kursuslokaler og fremragende mad. Kurset var meget lærerigt med en aktiv og spændende underviser.
 
Asger:
Til tider - temmelig ofte var det meget underholdende :)
 
Allan, inspektør:
FANTASTISK !!! God og sjov undervisningsform. Fabelagtigt godt kursus med stor inspiration og underholdning.
 
Tina, receptionist:
Helt fantastisk ! Underviseren er super dygtig, og dygtig til at lære fra sig. Han er engageret og det hele krydret med humor. Fantastisk !!!
 
Louise, gymnasielærer:
Underviseren har været meget god og engageret. et positivt kursus med humor og en kompetent underviser. Meget stor ros - kort og godt et fantastisk kursus.
 
Tommy, konsulent:
Underviseren formåede virkeligt at gøre paragrafferne levende J
 
Flemming, socialpædagog:
Vi fik en virkelig god og positiv faglig viden, krydret med humor og det hele forgik en dejlig afslappet stemning.

Lene K, juridisk medarbejder:
Jeg frygtede, at det ville blive tungt og kedeligt. Men forventningerne blev ikke indfriet. Det var super spændende og meget inspirerende. Underviseren var helt fantastisk og gjorde stoffet spændende og dette kursus har vagt min nysgerrighed for arbejdsmiløarbejdet.

Lene L, distrikschef:
Underviseren var god og inspirerende og meget underholdende. 
 
Søren, manager:
En farverig og kompetent underviser.
 
Susanne, section leader, back office:
Du får lidt stikord:  Dejligt - dygtigt - smitsomt sjovt - fik alle med - godt - J
 
Nina, call review analyst:
Fantastisk inspirerende, vidende og underholdende. Underviseren formåede at gøre tunkt stof med en levende og inspirerende og enestående underviser :-)
 
Charlotte, pædagogmedhjælper:
Høj aktivitetsniveau. Gode diskussioner. Underviseren har formidlet den "lidt måske kedelig lovtekst" på en usædvanlig god og inspirerende måde. Dette har været medvirkende til at ´jeg har fået blod på tanden til min nye funktion som arbejdsmiljørepræsentant.
 
Jan, viceberedskabsmester:
Underviseren har været fantastisk. Velforberedt, fleksibel og godt inde i stoffet.

Tine J, pædagog:
Underviseren var god - det var ikke kedeligt, men inspirerende og sjovt kursus.

Thomas C, kvalitetschef:
En fremragende underviser som formår at få meget tungt stof igennem på kort tid - en underviser med masse af energi.

Maj G, leder:
Undervisningen var meget tilpas. God variation mellem mundtlige oplæg - sjove indslag og gruppeaktiviteter. Underviseren var meget veloplagt og velforberedt. Tydelig underviser.

Louise M, manager:
Underviseren var energisk og entusiastisk.
 
Camilla H, socialpædagog:
Inspirerende og levende underviser. 

Lotte K, salgskoordinator:
Underviseren har været inspirerende og meget interesant. Han var god til at gøre undervisningen spændende. Mange gode fact.
 
Ditte A, officemanager:
Underviseren var meget engageret og energisk.
 
Trine, office manager:
Super motiverende underviser - og et fantastisk kursussted på Admiral Hotel.

Jannie, fuldmægtig:
God, sjov og energisk undervisning.
 
Frank, change manager:
Kanon og absolut i orden. Lækkert mad og smukke omgivelser på Admiral hotel.
 
Britt, pædagog:
Fantastisk at underviseren har formået at gøre stoffet så interessant.

Marie P, afd. leder og hr.chef:
Mine forventninger var at - det var tørt jura, formidlet af en "paragrafrytter". Men underviseren levede heldigvis ikke op til mine fordomme .
Kurset var SUPER ! Han havade en dejlig måde at formidle stoffet på. Det var fantastisk pædagogisk, afvekslende mellem teori og praksis. 

Rasmus B, projektleder:
Jeg oplever dig som en excellent kommunikatør med stor entusiasme og hjertet på rette sted, med forståelse for både leder og medarbejder. Det gjorde stort indtryk på mig. Tak for det.

Birgit K, leder:
Det var jo helt fantastisk. En underviser som ved hvad han taler om. Inspirerende og forfriskende.

Hanne A, leder:
Meget fint ! varieret undervisningsforløb, god humor, og mange forskellige indslag. 
 
Nicolei, IT-ansvarlig:
En meget engageret og velforberedt underviser. Underviseren var god til at skabe en god stemning og af få inddraget alle i undervisningen.
Tænk sig, det lykkes. Imponerende!!
 
Kirsten:
Formiddabelt miljø og forplejning.
 
Dina, studievejleder:
Dejligt varieret kursus - godt at underviseren ikke load sig styre at et stof der skulle tages fra ende til anden, men tog fat i de fokusemner som optog deltagerne. En dejlig stemning.
 
Ferry, faglærer:
Dejlig positiv tone og form med en meget afvekslende undervisning.
 
Jacob, ac-fuldmægtig:
Rigtig god undervisning, godt sammenhæng undervejs i kurset. Vi fik en frisk præsentation af tørre facts - og lidt alternative vinkler, fedt !!!
 
Hanne, udviklingskonsulent:
Super ! Dejligt at din viden er så bred, at du også evner at differentiere. Tak til underviseren som var engagerede og gjorde dette kursus interessant
 
Rikke,, sælger:
Dejligt med en positiv og energisk underviser.
 
Kirsten Friisnæs, leder:
Fin afveksling i form, tone og adfærd krydret med humor og engagement.
 
Lars, afdelingsleder:
Meget proaktiv, legende og ikke tørt.
 
Martin:
Helt fantastisk - meget god humor og det hjalp på min indlæringsevne. Det var et kanon kursus 
 
Peter, kvalitetschef:
Henning Dons formåede på sin fantastiske humoristiske måde, at gøre tørt, lettere utilgængelig materiale levende og spændende. Jeg glæder mig til et godt samarbejde i fremtiden.

Mike M, lærer:
Kurset har været meget lærerigt. Det var fyldt med god energi og godt humør - og rigtig meget arbejdsglæde.

Pia W, bogholder:
Det var super undervisning - det var både morsomt og medlevende :-)
 
Anne H, personalechef:
Top måde, det var inspirerende og en fantastisk undervisningsform. Jeg havde forventet, at det ville være kedeligt og et meget tørt kursus. 
Dette blev gjort til skamme af to fantastiske undervisere (Peter og Henning) med humor og gejst.
 
Asta J, sektionschef:
Det var meget inspireret undervisning! Gode undervisere som var gode til at involvere deltagerne. Jeg kommer gerne tilbage når i udbyder andre kurser.
 
Martin B, pædagog:
Det var virkeligt godt gået - det var underholdning på højt plan - godt gået :-)

Annette H, inspektør:
Det var helt fantastisk, at I kunne holde fast i så mange forskellige personer og drive det til et rigtig godt kursus.
 
Hen:
Stêmningen i hela gruppen är mycket bra. mycket track vare Henning :)
 
Michael, økonomichef:
Dejligt åbent miljø - gode deltagere og god underviser. Det gør, at man bliver en del af hele kurset.
Det kan siges enkelt: Kanon - God, Afslappet, medrivende, inspirerende.
 
Sophie, cashmanager:
Kære Henning, Du gjorde det sjovt at være med på arbejdsmiljøkurset.
 
Lars,  uddannelseschef:
Jeg synes særligt godt om din indragende kursusform/undervisning. Det giver mening. Du var god til at holde kurset på en fornuftigt og seriøst (og humorfyldt) niveau.
 
Kristina, manager:
Jeg har sjældent haft en lærer/ underviser der var så god til at fange min opmærksomhed.
 
Sune, adjunkt:
Det var inspirerende og der var en god sekvensiering af undervisningen. Underviseren var vidende og engageret og desuden en rigtig god formidler.
 
Jens, pædagog:
Kurset blev afholdt i en tone der gjorde det attraktivt at deltage i fremtidige kurser hos APROPOS.
 
Morten, portør:
Arbejdsmiljøkurset var super. Underviseren var meget god til at holde fokus og skabe nogle gode rammer for os på kurset. Gerne længere kursustid med samme underviser.

Pia, konsulent:
God indlevende, frisk, humoristisk, interessant.

Steen, afdelingsleder:
Super kompetent underviser.

Brian, montagechef:
Lækkert formidlet ”et stort 10-tal fra mig”

Susanne, sekretær:
Fantastisk inspirerende – underviseren sørgede for at gøre det sjovt og spændende.  Alt var TIP-TOP J

Nina, projektkoordinator:
Super engageret underviser – og en spændende måde at lære på.
 
Dan M, leder:
Særdeles fremragende: Imponerende hvordan underviseren kunne ”fastholde folk” med så tørt stof.

Lars, ejendomsmester:
Varieret så deltagerne, blev holdt oppe på mærkerne.

Kristine, manager:
Rigtig hyggeligt! Meget info på få dage. Godt klaret!

Tina Vedel, sælger:
Super god! Positivt overrasket! Mange emner var lidt tunge, men sammen med underviseren gik det super godt.

Lars E, manager:
Underviseren er en kunstner på sit område. Meget underholdende og behageligt.

Katrine, HR-assistent
Underviseren giver sig selv meget. Skaber god energi og mange grin. Et kursus der lød kedeligt – men viste sig at være en rigtig god oplevelse. 

Fie, projektleder:
Godt kursus! Masse af liv, energi og masse en gode debatter og synspunkter fra forskellige arbejdspladser.

Charlotte, HR-direktør:
Fin forplejning på Admiral hotel. Undervisningen var meget underholdende. Underviseren havde stor fortjeneste for deltagernes stemning på kurset.

Charlotte L, HR-chef:
Godt humør som var med til at skabe en god stemning på kurset. Underviseren fik åbnet på for det store område og var med til at skabe gode diskussioner på en konstruktiv måde.

Kristina G, projektkoordinator:
Meget bedre end forventet. Slet ikke tørt.

Claus D, administrerende direktør:
Meget levende og overbevisende gennemgang. Underviseren havde stor indsigt i lovområdet.

Mie V, client service manager:
Underviseren var meget opmærksom på at få alle med. Dons har gjort kedeligt stof til underholdende stof.


Susan K, sagsbehandler:
Fantastisk - super underviser. Ikke kedeligt på noget tidspunkt.

 

Bettina F, souschef:
Helt kanon. Er blevet positiv overrasket hvor sjov og frisk underviseren har været. Kunne ikke finde en bedre kursusudbyder. Jeg vil helt klart anbefale kurset til mine andre kollegaer :-)

Henning B, direktør:
Super - med levendegørelse og interessante udlægninger som holder os "på sporet". Undervisningen var god, glad og humørfyldt.

Jan M, servicetekniker:
Det hele var fremlagt på en inspirerende og meget spændende måde. Det var tørt stof som blev fremlagt på en interessant og spændende måde.

Thomas, kirketjener:
Underviseren leverede en fuld indsats. Der er en satsning i formen, men det kunne underviseren bare... ..

 

Niels B, country manager:
Underviseren var rigtig god til at variere igennem hele kursusforløbet.

 

Anette H, farmakonom:
Underviseren havde et højt engagement og der var styr på materialerne.

Anders:
Underviseren var engageret, humoristisk med fine indlæg og en god præsentationsform. Gode kursusfaciliteter og super god mad.

 

Dorthe, salgskonsulent:
Underviseren var fantastisk..  Meget vidende og engageret.

 

Nana Jensen, avanced sales-konsulent:
Godt løbet, super energi, godt nærvær. Fantastisk formidling, smil og sjov om et alvorligt emne.

Reza S, it-medarbejder:
Stor respekt for Henning. Han er en stor personlighed og har stor viden og et stort hjerte. Respekt !!

Tom N, socialmedarbejder:
Undervisningen har været engageret og er foretaget med stor indlevelse. En rigtig god vekselvirkning mellem oplæg og gruppearbejde.

Dorte O:
Du gør det så godt Henning !! 5 stjerner til dig herfra (ud af 5 mulige).

Birgit B, sygeplejerske:
Tørt stof blev gjort spændende. Det var fremlagt på en inspirerende/ Humoristisk/ seriøs måde. Fortsæt stilen....
 
Emilie L, manager:
Jag forsod allt, och det liknar ganske mychet det vi gor i Sverige, även om saktionerna ar hårdare i SE. Henning fick ett stelt ämne att bli kul.

Iben E,:
Undervsiningen har været uhøjtidelig og nærværende. Han var god til at formidle - og så var det ganske underholdende.

 

Tine Jessen, projekt assistent:
Fremragende. God blanding mellem alvor og humor og mellem talte og brug af visuelle hjælpemidler. Det er en skam, at der ikke er mere tid til at gå i dybden.
 

Anette Jonasen, socialrådgiver:

Aktiv, levende og dynamisk.

 

Mogens Hansen:

Godt teaterstykke (med en god blanding af alvor og humor) en god ping-pong-dialog.

 

Thilde Rex, telesælger:

God sjov, anderledes - super godt.

 

Birte H, arbejdsmiljøkoordinator:

Levende undervisning. Meget inddragende.

Kim H, it-specialist:
En virkelig anderledes præsentation af et meget besværligt stof. Meget gode kursusforhold og exellent mad.

Cecilia C, nordic hr director:
Underviseren kunne gøre ämnet levende med praktiske exempler fra sin egen erfaring samt eksempler fra deltagerne hverdag på en levande måde.

 

Dorte R. pressechef:

Meget levende og engageret undervisning, som giver blod på tanden til det videre arbejde i virksomheden.

 

Torsten, souschef:
Positivt, en engageret underviser med overskud

Eva L.:
Fantastisk :-)

Jens K., redaktionschef:
Fin - godt tempo. Ikke kedeligt.

Lotte, sygeplejerske:
Inspirerende og humoristisk

Thomas:
Helt i top. Lærerigt og underholdende.

Gerda, læge:
Fremragende. Meget inspirerende måde at undervise på. Alle var med og er blevet meget klogere og mere nysgerrige.
Underviseren var god til at få alle med på trods af den brogede forsamling.

 

Søren M, manager:
Heroisk, positiv, eminent, selvkontrol overfor negative kursusdeltagere.

 

Anita, administrativ medarbejder:
Det var rart med en anderledes undervisningsform, som virker helt i top.

 

Kristine, driftchef:
God underviser, godt tempo og sjov og lærerig undervisning.

Jens:
Fed undervisningsform, formår at gøre det spændende at høre på lovstof.

Marie, projektleder:
Om underviseren vil jeg sige, at det var meget overbevisende og han var fagligt meget dygtigt -
stort engagement der smitter. 

Carsten, administrerende direktør:
Tørt stof ind på en inspirerende måde. Det var et rigtigt godt kursus

Heidi, salgsassistent:
Sjov, informativ og indlevende. Jeg troede, at kurset ville være kedeligt og langtrukket.
Men nej, det var heldigvis spændende, humoristisk og relevant.

 

Tommy, servicekoordinator:
En flot underviserpræstation - underviseren havde en fantastisk interessant måde at undervise på. (Bedst i byen)

 

Pernille, butiksassistent:
God formidling, humor og professionelt. Underviseren gjorde stoffet let tilgængeligt.

Jannie, butikschef:
Det var helt i top. Intet var kedeligt. Underviseren havde en god humor og fik alle med i diskussionerne.

 

Helle, tandplejer:
Det var super godt, livligt, detaljeret og grundig.

Lars Erik N, Inspektør:
Undervisningen var god og humoristisk

Kathrin, psykolog:

De var en super underviser - og dygtig formidler. Han var god til at aktivere deltagerne.
Fint skift mellem oplæg/ gruppearbejde og diskussion.

Anders, misbrugsbehandler:
Underviseren havde et godt humør som smittede. Han gav et godt overblik over området

Rene, soufchef:
Underviseren var fantastisk god til at engagere deltagerne på holdet

Søren, projektleder:
Underviseren var rigtig god. Godt tempo, godt humør og indlevelse. Meget relevant og relevante eksempler igennem kursusdagene.

 

Merete, konsulent:
Inspirerende!
 

Jan, chauffør:
Jeg faldt ikke i søvn på kurset.  Dette tilskrives en fantastisk underviser.

 

Jan, it-medarbejder:
Underviseren havde en god måde at fremlægge tingene på. Det var meget positivt
 

Niels, teaterchef:
Underviseren var levende og formidlende med en personlig indsats - kurset bør gentages

 

Piet B, administrativ leder:
Inspirerende og underviseren formidlede stoffet på en levende måde. Gerne flere kurser og opfølgning

 

Birgitte, ressisør, forestillingsleder:
Henning Dons formidler stoffet med energi, humor og en fantastisk evne til "hjælp til selvhjælp". Tak for din formidling af dette tunge stof på en inspirerende og let måde.

 

Kristine M, regnskabsmedarbejder:
Henning kunne formidle et-på-papiret-lidt-kedeligt-stof, på en sjov måde. Det blev en lærerig oplevelse.

Kurt, skuespiller:
Underviseren var god, faglig og underholdende.

Ebba B, administrationsleder:
Underviseren var underholdende med super energi.

 

Morten, scene/ lysmester:
Fortællende, levende og underholdende. Kurset var aldrigt kedeligt.

 

Micaëla, administrator:
Helt i top! Morsom, engageret, lyttende, struktureret - men samtidig fleksibelt. Meget motiverende.


Erik, tømrer:

Underviseren havde en sjov måde at undervise på. Det var underholdende og "finurlig".


Urlich, udvikler:
Undervisningen var letfordøjeligt, sjovt og den blev præsenteret rigtig godt.

Anna, direktionsassistent:
Underviseren var rigtig god, med et stort engagement og rigtig god til at formidle undervisningen på en anderledes måde at formidle "kedelig-og-tung-jura" på.

Merete, personalekonsulent:
Underviseren var super pædagogisk og meget levende.

Trine, manager:
Super undervisere. De var underholdende og i stand til at holde vores koncentration. Om kursusstedet på Comwell Roskilde, det var det fantastisk mad og service - og et fantastiske gode lokaliteter.

Jon, lagerassistent:
Undervisningen var levende og interessant. Kurset burde være meget længere.

Monja, lægesekretær:
Fantastisk inspirerende og god fortæller (og underholdende). Underviseren er super :-)

Kasper, skiftleder:
Bedste underviser.

Thomas, børn og unge medarbejder:
Du er "sku" den bedste sjoveste og fedeste underviser jeg har haft - det skal du have ros for.

Connie, coach:
Du er helt fantastisk, morsom, seriøs på en spændende måde. Motiverende og sjovt :-) TAK !
Tak for din måde at være på, du har gjort en forskel for mig.


Mariann, lærer:
Om underviserens vil jeg sige Tip - Top (Dejligt at fagligheden er i top). Overraskelsesmomentet var til stede. Det var et inddragende og levende kursus.

Anne, financial assistant:
Det var rigtigt godt. Meget inspirerende, informerende og underholdende

Catherine, manager:
De første 15 - 20 minutter på kurset var jeg forvirret over undervisningsformen. Men herefter var jeg totalt solgt. Supergodt og jeg glæder mig til at møde Jer igen på et opfølgende kursus.

 

Lise, receptionist:
Underviseren var yderst venlig, lyttende, dygtig, extrem dygtig og erfaren på arbejdsmiljøområdet.

 

Martine, hr-partner:
Fantastisk

Susanne, produktkoordinator:
Underviseren er rigtig underholdende og god


Annemette, skibsinspektør:
Om undervisningsformen - ikke set før! Levende og inspirerende.

 

Stig, consulant:
Undervisningsen var virkelig god og levende. Underviseren formåede at gøre tørt stof interessant og spændende.

 

Ida, Lektor, Ph.d.:
Engageret undervser med stor viden. Dejligt inspirerende.

 

Lasse:
Tak for et rigtig godt undervisningsforløb. Underviseren havde en stor viden indenfor arbejdsmiljø.

Mia, sygeplejerske:

Dejligt med humoristiske undervisere, der havde en god kemi med deltagerne. Det gjorde undervisningen ekstra spændende

Klaus, lærer:
Underviseren var humoristisk og der var en rigtig god "ping-pong" mellem os alle. Jeg har lært meget og glæder mig til at komme igang. Kunne godt bruge 1 dag om 1-2 mdr.

Christina, assistent:
Henning var en super underviser, med humor og masse af lune - Dejligt !

Yvonne, sagsbehandler:
Peter var en rigtig god og levende underviser.

Pernille, fuldmægtig:
Underviseren var god og dynamisk og havde en stor viden og han havde også god humor. Godt materiale, som er meget brugbart. Kurset var godt og lærerigt.

 

Jesper, bygningskonstruktør:
Godt at kurset ikke var for stringent. Det var dejligt, levende, positivt og inspirerende.

Marianne P. leder:
Thumps UP - Jeg var rigtig godt tilfreds. Godt tempo. 

Carsten O, lodsdisponent:
Jeg blev meget inspireret og underviseren var super, levende og kunne fortælle på en levende måde. Meget lærerigt kursus.

Lars K, elektriker:
Underviseren var god, inspirerende og meget underholdende

Kenneth P, håndværker:
jeg er godt tilfreds og undervisningen var meget fin. Underviseren forklarede tørt stof med indlevelse og godt smittende humør.

Susan S, kontorassistent:
Han var virkelig god til at få os alle med i en positiv retning.

Tim N, smed:
Underviseren var helhjertet i faget og i mennesker.

Signe P, skoleleder:
Mine forventninger til kurset, var mere af pligt end fornøjelse.
Men underviseren var super - meget levende og nærværende og vidende. Kurset har virkelig været en øjenåbner.

Sharon R, leder:
Underviseren er en energibombe!! Virkelig indlevende. Han var opmærksom på hvor deltagerne er. han var spændende  og god til at videregive gode pointer til os. Super godt kursus !!! Iøvrigt en meget spændende måde at få ny viden på. Henning evner at "sætte frø" så arbejdsmiljø hænger ved.

Sarah L, rådgiver:
Underviseren indsats var over al forventning. Jeg troede at det ville blive tungt og kedeligt.
 
Janni B, Kontorfunktionær:
Levende formidling

Lars K, overmontør:
God underholdning, underviseren havde stor viden om enmet. En helt igennem fantastisk underviser

Mona N, laborant:
Flot!  Godt! Underholdende!
 
Mads B, erhvervskonsulent:
Meget inspirerende og gribende
 
Azbi P, operatør:
Perfekt humør, god stil og håret tilbage!! Det var underholdende og inspirerende.
 
Per N, afdelingschef:
God til at fortælle, og holde os vågne med godt humør og energi.
 
Carsten M, adm. direktør:
Underviseren var super god og meget inspirerende. Mine forventninger blev indfriet og mere til. Det var inspirende og underholdende og overraskende godt kursus. 

Martin O, stilladsmontør:
Underviseren var s.... god og en helt fantastisk smittende humor. 

Anders L, produktspecialist:
Underviseren var skæg og indlevende. 
 
Darija M, mediekonsulent:
Inspirerende og lærerigt. En helt anderledes måde end forventet. SUPER!!

Veronica, advokat:
Rigtig god underviser. Som advokat er jeg lidt bange for "kommunikationstyper". Men jeg har haft en super god oplevelse sammen med Henning Dons fra APROPOS kommunikation.

Niels B, manager:
Super underviser - herlig energi og smittende humor.

Eva S, fuldmægtig:
God og dynamisk underviser. Jeg blev inspireret og lærte en masse nyt. 

Poul, afdelingsleder:
Meget engageret og inspirerende underviser - godt entertainment.
 
Sanne, konsulent:
Jeg var advaret om, at den slags kurser kunne være meget kedelige. Men mere end god stemning, ingen paragraffer. God energi, gode eksempler og variation - Keep going! 

Ulrik,  beskæftigelseschef:
Stor læring "god underholdning".
 
Ibrahim, It-leder:
Kun ros herfra.

Peter, økonomichef:
Meget levende og inspirerende - og alligevel konkret.

Peter S, provst:
Engageret undervisning.
 
Sisse M, konsulent:
Engageret underviser, aktiv, vidende og tog udgangspunkt i deltagernes hverdag. Rigtig godt kursus og gode faciliteter på Comwell Roskilde.
 

Ole:
Underviserens indsats var helhjertet og tilstedeværende fra start til slut.

Carsten, teamleder:
Et kursus som ikke på noget tidspunkt var kedeligt. Imponerende!
 

Brian, daglig leder:
Jeg var informeret om undervisningsformen fra mine kollegaer. Jeg havde høje forventninger. De blev indfriet. Det var sjovt, inspirerende og på et fagligt godt niveau.

 

Kristian, sikkerhedschef:
Undervisningen - meget fin. Han klarede, at undervise hele dage uden at folk "falder i søvn", hvilken er en "gave"!.

 

Kim. S:
Kanon og sjov og samtidig med en høj faglighed.

 

Per F, projektleder:
God og levende, højt humør

 

Jan, afdelingsleder:
Du er den fødte underviser/ entertainer/ coach.

 

Helle, manager:
Underviseren var meget engagerende, levende og oprigtig. henning optræder meget inddragende og formåede fint at involvere de fleste deltagere.

 

Niels, teaterchef:
Underviseren var levende og formidlende med en personlig indsats - kurset bør gentages

 

Piet, administrativ leder:
Inspirerende og underviseren formidlede stoffet på en levende måde. Gerne flere kurser og opfølgning

 

Birgitte, ressisør, forestillingsleder:
Henning Dons formidler stoffet med energi, humor og en fantastisk evne til "hjælp til selvhjælp". Tak for din formidling af dette tunge stof på en inspirerende og let måde.

 

Kristine, regnskabsmedarbejder:
Henning kunne formidle et-på-papiret-lidt-kedeligt-stof, på en sjov måde. Det blev en lærerig oplevelse!

Kurt, skuespiller:
Underviseren var god, faglig og underholdende.

Ebba, administrationsleder:
Underviseren var underholdende med super energi.

 

Morten, scene/ lysmester:
Fortællende, levende og underholdende. Kurset var aldrigt kedeligt.

Rasmus, kontrollør:
Kurset var supergodt - og godt hjulpet af en engageret og dygtig underviser. Tak for nogle hyggelige timer.

Lars, afdelingsleder: 
Mette er en meget kompetent underviser, der formår at levere en positiv og engageret undervisning af "pligtstof". God vekslen mellem oplæg og diskussioner.


Janus, pædagog:
Du er en fantastisk god underviser, som formår at holde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus på en sjov og spændende måde.

 

Thomas M, centerchef:

Mine forventninger var so, so - ikke de store. Men kurset har givet anledning til eftertanke og respekt for arbejdsmiljøområdet. Alt dette skyldes underviserens indsats. Dons er en stor entertainer. God energi igennem hele kursusforløbet.

Tim N, håndværker:
Har aldrig oplevet man kunne få, så meget info, huske det, og have en sjov dag samtidig. Tak Henning.

Jette L, kontorchef:

Det var mere underholdende end forventet. Henning gjorde hvad han kunne for at holde os vågne og deltagende. Vi kom godt omkring emnerne.

 

Sisse, C, fuldmægtig:
Kurset var fint - og humoristisk!

 

Brian M, sagsbehandler:

Underviseren havde en super god "energi" og en smittende positiv formidlingsevne.

 

Jess, P, it-chef:

Jeg er godt tilfreds - vi var et lille hold - og der var plads til mange gode drøftelser. Kurset var glimrende og underviseren var særdeles underholdende. Glimrende kursus.

 

Jess B, dommerfuldmægtig:
Meget opløftende med den gode energi og humoristiske tilgang. 

John W, manager:
Dejligt med humor - til at sluge det "tørre stof".
 
Mia N, sælger:
Super motiverende, humor og gode eksempler på forskelllige situationer. En super lærer.

Gitte K, sygeplejerske:
God energi - og total sjovt

Birgit J, regnskabschef:
Fantastisk inspirerende og humoristisk underviser.

Rikke A, bogholderassistent:
Undervisningen var super og kompetent. Underviseren har en finger på hver deltager. Han gjorde det levende og interessant. Gerne en ekstra kursusdag. 

Tenna A, lagermedarbejder:
Godt humør og sjove indslag - det var lærerigt.

Lars J, salgskonsulent:
Underviseren var god til at vinkle samtalen og give eksempler.

Annemarie N, konferencechef:
Inspirerende og underviseren var god til at gøre tørt stof spændende.


Eske L, montør:
Underviseren er energisk, engageret, levende og positiv.


Gani P, laborant:
Et meget tørt stof fremlagt på en meget fin og humoristisk måde.

Glenn M, servicemedarbejder:
Virkelig spændende undervisningmetode, trods "tørt" stof. Underviseren var virkelig god, levende og spændende.

Heinz J, grafiker:
En rigtig god undervisningsform, med en god og seriøs underviser som fangede vores opmærksomhed på en helt fantastisk måde. Det var et kursus helt i top.

Frank O, socialpædagog:
Jeg havde forventning om at møde et tørt og kedeligt stof - men jeg mødte en underviser som var inspirerende, underholdende og særdeles velfundetret. Fortsæt  for guds skyld den gode skyld.....

Hilda N, fuldmægtig:
Underviseren var fantastisk god ! Han er levende, inspirerende og dygtig til at formidle.


Henrik K, butisksælger:
Underviseren er absolut fantastisk !!

Anne M, konsulent:
Sjovt, udfordrende og intererssant.

Christina A, Salgs- og markedskoordinator:
Perfekt og underholdende undervisning. Meget inspirerende.

Joakim Johansen, formand:
Kurset var på alle måder en positiv oplevelse og en øjenåbner. Underviseren var meget professionel og sjov og underholdende. 

Lene J, lærer:
Det var en rigtig god kombination af show og faktuel viden.

Maria T, butiksansat:
Super god undervisning. Henning du var super spændende og du gjorde det helt fantastisk godt.

Martin J, projektleder:
Engagement, inspirerende og vidende. 

 

Mette V, pa/ fundraiser
Underviseren var meget underholdende og dynamisk! En super fantastisk underviser...
 

Trine F, værtinde:
Et virkelig relevant kursus.

Skjold E, kok:
Der var sgu gang i Henning. Godt gået

Rikke, N, salgsspecialist:

Super! Et kedeligt kursus blev gjort til en interessant oplevelse.


Pia L, senior specialist:
Informativt og hamrende morsomt.

Peter R, account manager:
Fantastisk inspirerende underviser.

 

Morten J, cand. merc. Jur.:
Fantastisk, gribende og underviseren gjorde stoffet spændende.

Mette H, restaurantchef:
Vildt godt kursus !!

 

Mathias D, kok:

Underviseren var meget levende – en positiv tilgang til det spændende stof.

Marie-Louise A, hr:
Super! Underholdende/ gode eksempler/ relevant.

Linda Z, account manager:
Stilen var fin! Mine forventninger var at dette ville blive de mest kedelige dage. MEN det blev det ikke….

Laust H, kok:
Jeg blev positivt overrasket. Jeg havde ikke de store forventninger om arbejdsmiljøkurset. Henning har en helt fantastisk energi – og det gør stoffet nemt af fordøje.


Jan L,  operasanger/ sangpædagog:

SUPER ! At gøre tørt stof interessant, er en mesterlig opgave.

Heidi U, sosu-assistent:
Om underviseren kan jeg sige med et ord. Fantastisk !!

Christopher N, teknisk konsulent:
Kurset var super takket være et godt struktureret kursus, samt en levende og inspirerende underviser.

 

Camilla: key account manager:
Mette Frandsen var god, dygtig og havde en enorm power.

Sandra F, kvalitets og sikkerhedschef:
Henning, du er et skønt menneske !! Du formår at pifte noget ellers tørt lovstof til et spændende område.

Isabel G, afdelingsleder:
Mette var en levende underviser. Hun var enormt god til inddragelse i undervisningen.

Henrik V-A, stærkstrømsingeniør:
Super levende, inspirerende og levende underviser.

Nina K, pædagogisk medarbejder:
Der var en rigtig god stemning og underviseren havde et godt og smittende humør.


Søren R, bygningskonstruktør:

En underviser som har været i topform. Et kedeligt kursus som blev forandret til en spændende emne.

Anne M, konsulent:
Sjov og inspirerende kursus med en motiverende underviser.

Martin H-J, projektleder:
Dialogen og den uhøjtidelige tilgang til alvorlige emner. Et godt og spændende kursusforløb med en god underviser.
 

Anne M, konsulent:
Sjov, udfordrende og interessant kursus


Christina A, Marketingskoordinator:
Perfekt og underholdende undervisning. Det var meget inspirerende.

Joakim J, formand:
Arbejdsmiljøkurset var på alle måder en positiv oplevelse og en øjenåbner.

Martin J, projektleder:
Underviseren var engageret, inspirerende og meget vidende.

 

Mette V, fundraiser:
Underviseren var meget underholdende og dynamisk.
 

Birgitte H, psykolog:
Fantastisk inspirerende, humoristisk og vidende. Det var et meget interessant kursus, det var vedkommende og en levende underviserstil. Jeg har fået lyst til at forbyde mig meget mere.

Thomas K-H: 
Underviseren var ufattelig god, inspirerende, morsom. Materialet blev levendegjort på en fantastisk måde.

 

Christian Thygesen:
Super god og engageret underviser. Dons præstere at gøre et kursus hvor der er lave forventninger til, et levende og spændende indspark, der kan bruges i dagligdagen… Tak!

Tanja J, testmanager:
Mette Frandsen er meget kompetent og dygtig instruktør – smittende godt humør – og humor, der gør emnet mere levende, nærværende og spændende.


Jan A, specialarbejder:

Inspirerende, Tjop Tjop

Lotte Broberg, receptionist:
Jeg synes, at Mette Frandsen har været helt fantastisk til at holde energien og gejsten kørende og på et højt niveau.

Lotte W, administrator:
Mette var god og levende og gjorde at stoffet ikke blev kedeligt.

Fie O, produktionsleder:
Rigtig god! Mette er faglig og utrolig kompetent.

Heidi R, teamleder:
Mette er super inspirerende og energisk.

 

Sandra F. Kvalitets og sikkerhedschef:
Underviseren var god og formår, at formidle et ellers ”tørt” lovstof på en ørehængende måde…

Michael H, struktør:
Kanon og inspirerende.

 

Hilda  Fuldmægtig, jurist:

Jeg synes, at Henning gjorde det rigtig godt. Han er motiverende, glad og har en stor faglig viden, som han formår at dele rigtigt og formidle på en fantastisk måde.

Henrik K, sælger:
Perfekt, sjov og alvorlig
 

Allan, projektleder:
Et lærerigt kursus, med sjove indfaldsvinkler og engagerede medkursusister. Underviseren var meget kompetent. Jeg havde lidt bange anelser, om hvorvidt at det blev en meget tør omgang med meget kedelig lovtekst. Men det var langt over mine forventninger. Et meget godt gennemført kursus.
 

Brian L, overvagtmester
Underviseren var kompetent og særdeles god. Man kedede sig aldrig.

Dorthe J, skiltemaler:
Helt i top. Underviseren var god til at undervise og gjorde kurset meget interessant.

Louise F, økonomiassistent:
Fed energi, sjov personlighed. Fanger hurtigt folks interesse.

Peter S, lagermedarbejder:
Hel suveræn – underviseren er meget kompetent og sjov. Undervisningen sidder stadigvæk i kroppen. Normalt glemmer jeg meget hurtigt, når jeg er på kurser. Men ikke her…..
 

Trine J, kvalitetschef:
Energisk, inspirerende og god til at reflektere til konkrete situationer i hverdagen.

Tenna R. lead translator:
Meget positiv og inspirerende

Rikke J, forstander:
Mette var rigtig god og engageret.

Nicki K, sjakbajs
Super, Mette Frandsen har en god måde at undervise på med lidt humoristiske indslag. Havde frygtet en ”tør og kedelig” underviser
 

Nana R, support konsulent:
Mette er en god underviser med super humør, der får en til at lytte. Meget inspirerende.

Marcus P, lagerassistent:
Mette er rigtig god. Hun fanger opmærksomheden selvom stoffet til tider er tørt. Hun har en dejlig humoristisk møde at lære fra sig!

Helle J, naturvejleder:
Mette er en god, energisk og engageret underviser. Hun sætter sig ind i vores situation og arbejde, samt udfordringer. 

 

Søren G, country manager:
Jeg blev positivt overrasket over formen og kursets indhold. Alt kan tilskrives underviserens indsats, det var Stor og han var indlevende havde stor viden og et blændende engagement.

Pia S, hr-chef:
Om underviseren må jeg sige: Underholdende, inspirerende og faglig super dygtig.

Christian L, vagt:
Jeg var blevet advaret i forvejen. Men Henning var bedre end forventet, trods de høje forventninger som jeg kom med.

Jesper S, direktør:
Super underholdende og helt fantastisk formidlet.

Lotte E, ssh:
Mette Frandsen er i en klasse helt for sig selv. Inspirerende, humoristisk og eminent til at gøre arbejdsmiljøarbejdet let forståeligt.

Christian H, driftsleder:
Henning Dons - Du er for sej.

Bettina R, hr- og personalekonsulent:
Mette Frandsen var engageret, velforberedt, afvekslende. God til at inddrage alle faggrupper og forskelligheder.

Michael P, konsulent:
Underviseren var meget seriøs og samtidig underholdende. Bliv endelig ved på den måde…
 
Carsten R, claims management consultant:
Underviseren (Henning) var levende og provokerende (på den fede måde), dette gav en masse gode diskussioner igennem kursusforløbet. Du fik gjort et kedeligt kursus, til et super inspirerende arbejdsmiljøkursus.

Jens J, smed:
Det var en god og saglig og underholdende undervisning. Normalt plejer jeg at falde i søvn når jeg er på kursus – men her var det ganske umuligt.

Johnny S, formand:
Mette, du har gjort kurset spændende. Tak for det…

Annabell N, ledelsessekretær:
Supergod. Fantastisk gode til at være irriterende på den gode måde

Rikke S, SSA:
Mette Frandsen var fantastisk og meget levende.

 

Gina M, Translation manager:
Meget inspirerende kursus i arbejdsmiljø, på trods af indviklede regler og delvis tørt stof.
 

Gitte j, specialkonsulent:
Underviseren var meget engageret underviser.

Hanne Z, hospitalschef:
Fantastisk underviserpræstation, på trods af stoffets tunghed, så har Henning Dons formået, at holde stoffet levende og inspirerende. Fortsæt den gode stil.

Helle S, souschef:
Fantastisk underviser, som var super god til at gøre de mest kedelige ting spændende.
Kurset hos APROPOS kommunikation var super godt og underholdende. PS: Udover at underviseren Henning Dons taler nøjagtig som Søren Fauli, er han lige så meget mand som Robert De Niro :-)

Kamilla H, supervisor:
Underviseren var kompetent, humoristisk og meget inspirerende.

Karin C, Ph.d.:
Super god undervisning. Bliv endelig ved med det gode arbejde.

Lene A, jurist:
Underviseren var usædvanlig god, livlig, underholdende og vidende.

Sine, advokatfuldmægtig:
Kurset var langt over forventet. Det må tilskrives underviseren og kursusstedet.
 

Paw, kleinsmed:
Underviseren havde en rigtig god måde at undervise og inddrage deltagerne. Det lykkes ham at få næsten alle med. Ret imponerende.


Ida, ristemester:
Mette har med glæde og sit smittende sind inspireret mig til at gå hjem og gøre en forskel.


Klaus H, serviceleder:
Henning Dons var meget inspirerende og yderst kompetent underviser. Gjorde det kedelige arbejdsmiljø-stof interessant og nærværende.

Jolanda J, head coach:
Mette Frandsen var fantastisk, med stor viden, humor og nærvær.

Henrik J, hr & financier
En super god underviser i særklasse. Tak for god energi Mette !!

Jonas J, bygningskonstruktør:
Jeg fik en kompetent vejledning i krav og love, samt hjælp til selvhjælp til at lokalisere de oplysninger, der er behov for ved besøg af arbejdstilsynet.  Underviseren var unik !

Helen J, assistent:
Kedeligt kursus – man kunne ikke nå at falde i søvn. Der skete noget hele tiden. Godt i forhold til det tunge stof, som vi kom levende igennem, uden at tabe seriøsiteten og alvoren. Men undervisningen blev ”saftsuseme” serveret på en helt fantastisk og nærværende måde.

Chenette H, teamleder:
Fru Frandsen var helt i top og super god. Mette brænder for emnet og det smitter.
 

Anni G, køkkenlærer:
God og positivt indsats fra en veloplagt underviser. Indholdet var struktureret og med gode og nærværende historier.

Anne L, afd. leder:
Underviseren var motiveret og superaktiv – dette engagement smittede af på deltagerne.

Caroline S, lederaspirant:
Tak Mette, et inspirerende kursus med en god opbygning af slides, gruppearbejde og filmklip og energi.


Annette L, leder:
Kurset var på ingen måde kedelig. Underviseren var god til at fremlægge ”kedeligt lovstof” på en nærværende og humoristisk møde – uden af miste fagligheden. Det var godt gået !!!

Christina A, konsulent:
Underviseren formår i dén grad at gøre tørt stof let fordøjeligt og med en god portion humor.

Sofie, fuldmægtig, cand. jur.
Mine forventninger blev indfriet til lang over. Du var god til komme med konkrete eksempler, hvilket er super ift at overføre det til dagligdagens udfordringer. Underviseren var super god, humor, Erfaring, Engagement, kendskab og faglighed. Keep up the Good Work…


Peter S, general manager:
God og inspirerende underviser. Højt energi og meget kompetent.

Pernille L, lærer:
Arbejdsmiljøkurset var varieret, informativt og underholdende. Da jeg selv er underviser, lægger jeg stor vægt på formidling både indhold og form. Det var topprofessionelt, kan varmt anbefale APROPOS kommunikation.

 Louise M, pa:
Jeg var blevet anbefalet af flere af mine kollegaer til at deltage hos Jer. Underviseren var super, dygtig, kompetent og sjov.

Jacob S, specialkonsulent:
Dejligt med en frisk og veloplagt underviser. Han kunne virkelig gøre det lidt ”tørre” stof levende og nærværende.

Henrik S, landechef
Mycket engagerade, proakvit, sjov, inspirerende och forstäende. 

Henrik V, support specialist:
Mange tak for dit fantastiske kursus. Du er knaldgod til at undervise. Jeg bruger også selv meget humor, samtale og kollektiv kommunikation, som du jo i den grad havde succes med. Det synes jeg i hvert fald.

Katrine B, hr-direktør:
Underviseren var meget engageret, tog emnet og kurset meget alvorligt, men med en smittende humor.

Stig T, manager:
Underviserne var glad, humørfyldt og energisk.

Claus A, analysekonsulent
Underviseren var meget dygtig, vidende og motiveret. Fik i al ubemærkethed aktiveret deltagerne. Timerne nærmest fløj afsted. Jeg havde troede, at dagene ville være søvndyssende – men der blev jeg snydt.
En rigtig god kursusoplevelse.

Kasper B, driftchef:
Underviseren var god og havde en fantastisk udstråling. Helt fantastisk til at fange deltagerne og få dem gjort aktive i undervisningen.

Dorte J, sagsbehandler:
Fantastisk – så kan jeg ikke sige det mere præcist.

Casper H, tekniker:
Henning var god, sjov og inspirerende.

Anders G, manager:
Bedste klasse som foredragsholder og formidler.

Alberte M. salgsassistent:
Underviseren var meget dedikeret og sørgede som en naturlighed, at alle var med i undervisningen (og det var de). 
 

Henrik P, pædagog:
Det var et supergodt kursus – og underviseren var kompetent, humoristisk og nærværende.

Jimmy J, sælger:
Henning Dons kan virkelig gøre et kedeligt stofområde interessant og spændende. En formidler i verdensklasse.

Marianne O, driftschef:
En indsats i top. Fyldt med energi og humor, som gjorde undervisningen levende og interessant.

Steen N. sagsbehandler:
Underviseren var god og meget inspirerende og underholdende. Han kunne gøre det ”tørre” stof interessant og levende.

Susanne Ø, regnskabsassistent:
Fantastisk og inspirerende undervisning. Tørt stof blev gjort levende og spændende. 
 

Lone:

Et veloverstået kursus er slut for denne gang. Jeg kan varmt anbefale Apropos og håber at mit næste kursus bliver mindst ligeså godt. Tak Henning for de mange input og den gode underholdning.

 

Anne:

Hej. Var på kursus i oktober på Admiral Hotel og jeg bøjer mig ydmygt i støvet over Henning. Hvor er du en fantastisk underviser, og du kan da bare formidle et ellers noget komplekst og omfattende område på bedste vis. Din humor var helt speciel, og ja det var da "hårdt" med dejlig frokost på SALT.
 

Heine:

Der er langt imellem folk som Henning du er super dygtig til dit job og har styr på tingene, super lækkert med sådan underviser

 

Hans, underviser:

Tak for et godt kursus. Basiskursus for arbejdsmiljørepræsentanter lyder enormt kedeligt - det var det overhovedet ikke. Informativt, inspirerende og fremlagt på en god og ikke mindst - underholdende måde.

 

Tavs:

Har haft den ære at stifte bekendtskab med Henning Dons som underviser, og må nok sige at al min skepsis og betænkeligheder er gjort til skamme. Han er humoristisk, indlevende og kan fastholde folk med hans måde at fortælle på. Kanon kursus.

 

Jesper:

Meget inspirerende.... !!!  "Alt er godt, Henning er min helt igen"


Nadia:

Fantastisk formidling af arbejdsmiljøstof. Henning formår at gøre det spændende og får folk til at indgå i dialog om stoffet.

 

Peter:

Jeg syntes Henning var knald hamrende god til at undervise.

 

Mads:

Det var en livsgivende oplevelse. Man bliver bare glad når man opdager og genkender sig selv i de ord der bliver fortalt. Jeg er helt klart blevet bevidst om nogle af de ting vi måske nok aner ubevidst men sjældent handler direkte på. Her kom der ord på og pointer skåret ud så de stod klart. Virkelig godt og absolut underholdende. Damn, jeg gik glad hjem med lyst til at øve og udbrede og fortælle

 

Kim:

Har netop deltaget på arbejdsmiljøkursus med Henning Dons. som underviser. Fantastisk formidler af et ellers umiddelbart tørt stof. Hans måde at undervise på er utrolig underholdende og man kan slet ikke lade være med at følge med! Tak for tre super sjove dage, ser frem de temadagene i juni.

 

Johnny:

Har deltaget i et super godt kursus. Hvor starten lyder goddag og velkommen, mit navn er Henning Dons. Det var virkelig underholdende og inspirerende kursus og jeg har fået en masse med i bagagen.

 

David C.

Super godt underholdende kursus man får noget med i rygsækken.

 

Connie:

Med Dons som underviser, er det en leg, at være på et AMR-kursus. Henning Dons er utroligt underholdende og man lærer en masse. Glæder mig allerede til Jeres temadage i København.

 

Klaus:

Kanon godt Arbejdsmiljøkursus i Aalborg

 

Hanne:

Har netop været på AMO kursus, virkeligt inspirerende, lærerigt og ikke mindst humoristisk - well done Henning.

 

Charlotte:

Det bedste kursus ever....

 

Elsebeth:

Henning du er formidabel til, at få et tørt stof til at blive spændene. Sjældent jeg har moret mig så meget på et kursus, som de sidste to dage. Fantastisk humor.

 

Bettina:

Har været på kursus i Næstved. Henning var bare super, godt humør og sjov. Det var ikke kedeligt et eneste sekund !!

 

Frank:

En øjenåbner udover det sædvanlige og fremragende underviser!

 

Tina:

Et meget spænende og super godt kursus. Henning Dons er en super underviser.

 

Heini:

En rigtig fantastisk dag med arbejdsmiljøet. Super god undervisning./kursus.

 

Eske:

Aldrig har jeg efter et kursus været så fyldt positive indtryk og energi. Tak Dons, det var fantastisk.

 

Tom:

Super kursus i arbejdsmiljø, fremragende undervisning, underholdende og lærerigt. Ser frem til den 17 juni til den supplerende kursusdag.

 

Jimmi:

Super kanon kursus meget lærerigt og forvirrende. Henning er kanon dygtig underviser.

 

Kent:

Tak for et inspirende og godt kursus Henning Dons

 

Thomas:

Arbejdsmiljøkursus med Henning. Han er "sgu" fantastisk…

 

Kenneth:

Fantastisk kursus med Henning Dons. Kan kun varmt anbefales.

 

Lars:

Inspirerede mig meget på arbejdsmiljø kursus sammen med APROPOS kommunikation.

 

Maria:

Inspirerende øjenåbner!

 

Kristina:

Arbejdsmiljø kursus, det lyder meget tørt ik- men med en underviser som hr. Henning Dons.

Får man lagt regler, love, krav og vigtighed, forklaret på så en humoristisk måde,at alle kursister er med, vågen enda.

Samtidig at man får en masse hjælpe redskaber til at gå hjem og føre dette ud på ens arbejdsplads.

 

Anja B.: Tilsynsførende:
God undervisning – blandet med god energi og humor.

Lotte J. Regnskabschef:
Henning er helt fantastisk til at holde mig engageret og interesseret. Stort skulderklap herfra…

Christian Brogaard, pædagog:
Henning Dons er en rigtig god underviser. Fantastisk inspirator med masse af humor, han formår at skabe nysgerrighed og interesse for arbejdsmiljøarbejdet.  

Fie L, regnskabschef:
Aktiv og engageret. En meget entusiastisk underviser med stor nærvær.

Flemming T, laboratorieansvarlig:
Skabte en brændende platform på sin helt egen måde. Han fik os med på platformen.

Hanne S, assistent:
Dons er en meget dygtig, fangende underviser, som gjorde love og paragraffer levende.

Linda N, overassistent:
jeg vil have flere dage mere  i selskab med Henning Dons.
 

Tine:
Rigtig godt arbejdsmiljøkursus med humor, begejstring og glæde.

Troels, arbejdsleder:
Jeg takker af hele mit hjerte for et godt kursus.

Brian, tekniker:
Spændende gode kursusdage, med sjove og spændende input.


Martin: 
En god underviser, der har givet god motivation og selvhjælp til at komme i gang/ videre med virksomhedens arbejdsmiljøarbejde.
 
Pia, Account manager:
Fantastisk ! Jeg blev positivt overrasket og inspireret på arbejdsmiljøuddannelsen. Det kan kun tilskrives en helt fantastisk underviser, Henning – du er en fantastisk til at videreformidle. Gid alle undervisere mødte op med samme entusiasme og energi, som dig.

Dorte, skibsinspektør:
Fremragende – du formår at gøre kedeligt og tungt stof levende og nærværende.

Charlotte T, account manager:
Fantastisk – virkeligt underholdende/ inspirerende. Sjældent har jeg være på så godt et kursus.

Casper V, håndværker:
En meget stor ros til Henning. Som medbragte et godt humør og formåede, at få alle med og sikkert i mål.
 

Rico A, controller:
Du er en fantastisk inspirerende underviser. Det er lige til et 12 tal, lærerigt, spændende og varieret. Dons er virkelig god.
 

Martin J, teamleder:
Flere kursusdage ville da ikke gøre noget. Det var sjovt, inspirerende og underviseren havde en god indlevelse.


Kim R, facility manager:
Super, sjov elegant og spændende


Andreas P, montør:
Meget god og underholdende – heldigvis ikke kedeligt.
 

Thomas H, koordinator:
Underviseren var engageret og nem af forstå. En god blanding af humor og nærvær og seriøsitet i de rigtige doser.
 

Allan M, supply chain assistant:
Tak for en indlevende og interessant underviser! Henning, din indsats var meget forfriskende med en dejlig energifyldt tilgang. Det smitter..

Mette P, lærer:
Underviserne var velforberedt og bredt vidende. Hun er behagelig at lytte til og skaber god stemning i lokalet.

Elsebeth R, produktionsmedarbejder:
Det er dejligt, at underviseren kan forklare ting med gode eksempler og et sjovt sprog.

Louise A, leder:
Inspirerende og livlig undervisning. Godt skift mellem gruppearbejde og ”Foredrag”. God dialog undervejs.

Micka M, forvalter:
Jeg synes at Henning er helt fantastisk, så er det sagt.

Morten T, ac-fuldmægtig:
Dons er super, humoristisk, inspirerende, vidende og motiverende. Jeg kunne blive ved..

Pia A, klinikassistent:
Fantastisk. Du er en super inspirerende underviser og motivator.

Pia E, branchekonsulent:
Lene var supergod.

Henrik E, hr-manager:
Du er knivskarp til at motivere og inspirere personer fra alle typer virksomheder.

Jan U, assistent:
Fantastisk – du er overdrevent dygtig. Verdensklasse.

Lone B, projektleder:
Henning er genial og en ener på sit område.
 

Mads S, tekniker:
Underviseren er yderst dygtig på undervisningsområdet. Du fik alle med hele tiden…

Liselotte F, salgsmedarbejder:
Underviseren skaber mest af alt nysgerrighed på området. Emnet er kæmpestort, og han har valgt den helt rigtige taktik i sin undervisning. Han fangede mig totalt. 
 

Timm B, projektchef:
Underviseren skaber mest af alt nysgerrighed på området. Emnet er kæmpestort, og han har valgt den helt rigtige taktik i sin undervisning. Han fangede mig totalt. 

Pauly P, tømrer:
En super undervisning som var inspirerende, levende, motiverende og humoristisk.

Martin J, medarbejder:
Undervisningen var sjov og inspirerende. Normalt keder jeg mig – men ikke sammen med Henning Dons. Han var ekstrem god til at gøre det kedelige område levende.

Kim R, facility manager:
Det var super, sjovt, elegant og spændende.

Andreas P, montør:
Underviseren var meget god og underholdende. Jeg troede, at det ville være kedeligt, men ikke Dons.

Frederik A, support manager:
Jeg blev mere positivt overrasket. Kurset var langt mere interessant end forventet. Underviseren var en god og levende underviser.

Anders O, process engineer:
Jeg havde ikke de store forventninger til kurset, andet end det var noget som skulle overstås. Undervisningen var god, med masse eksempler, hvilket var rigtig godt, Underviseren havde en meget stor viden og et fantastisk engagement.

Annitta A, institutionsleder:
Dons var fantastisk god til at gøre det tørre kursus inspirerende, underholdende og levende.
 
Emil M, serviceinspektør:
Jeg forventede ikke det store. Underviseren var forberedt, klar og bevidst – han skabte et stort følgeskab.

Karina K, virksomhedsejer:
Underviseren var rigtig god, energisk, velforberedt, alsidig kreativ og afvekslende. Han havde en inspirerende måde at undervise på.  

Lars J, maskinmester:
Stor viden og stort engagement. Han formåede at gøre undervisningen spiselig og levende.

Line M, fuldmægtig:
Henning Dons er meget underholdende og god til at formidle og belyse mange forskellige emner. Han formåede at favne mange forskellige personligheder på uddannelsen.

Mikkel, operatør:
SUPER, god energi og en fantastisk viden på området. Han indfriede alle forventninger – og mere end det

Patrick A, lærer:
Han var levende og underholdende. Læring på højt niveau.

Steen M, fængselsbetjent:
Underviseren havde en enorm viden og fik dagene til at flyve afsted.
 

Vinnie C, chefværtinde
Du er sgu for cool Dons – vi ses helt klart igen !

Martin A, technical writer:
Du gjorde svært område – let forståeligt

Tommy H., tømrer:
Super frisk. Super god til at fange vores opmærksomhed og får os med i samtalerne.

Tommy D, afdelingsleder:
Du er en sublim formidler !


Michella, klinikassistent:

Henning har vundet !


Søren T, lærer:
Ren energi og livgivende undervisning, tak !

Ryan K, værkstedchef:
Du forstår minsandten, at gøre kedelig stof, sjov og levende.

 

Signe J, værtinde:
Underviseren har været god til at inddrage os hele vejen igennem, det har ikke været kedeligt, han gjorde det meget interessant og levende.


Kalle R, leder:
Henning var meget kompetent og gjorde meget ved at få alle med i undervisningen, hvilket er meget vigtigt med alt det ”tørre stof”.

Jens M, teknisk chef:
Inspirerende, humoristisk og en formidler i verdensklasse.

Claudia J, konsulent:
En rigtig god underviser – verdensklasse – der formåede, at inspirere og vejlede i et område, der kan virke støvet og kedeligt. Men Henning viste en helt anden side af arbejdsmiljøloven.
 

Nazime K, business manager:
Underviseren var rigtig god til at forklare og relatere loven med praktiske eksempler. Træningen var rigtig godt forberedt både i format og indholdet.

Jesper J, montør:
Der er ikke en finger, at sætte på underviserens indsats, Bravo !

Annie J, bogholder:
Super! På papiret ”tørt stof”, det blev levendegjort og blev pludselig interessant og underholdende – dette øgede indlæringen.

Pia N, assistent:
Kanon dygtig underviser. Et inspirerende kursus med kant af god humor og alvor.

Jesper J,  hr-chef:
Faglig kompetent, en meget fin kombination af faglighed og relevante historier.

Christian H, vurderingskyndig:
Yderst punktlig, Bravo !!

Renè N, manager:
Om underviseren – rigtig god, struktureret, relevant og interessant.

Anne U, teamleder:
Underviseren var meget kompetent, dygtig formidler og en behagelig personlighed. Det var langt, langt over forventning. Før kursusstart var jeg ikke særlig positiv – det var bare noget der skulle ”overståes”.

Morten A, konsulent:
Han var kompetent og motiverende – en præcis timing af kurset.

Heidi N, bogholder:
Her blev der talt med ord, som vi bruger i vores hverdag og ikke en masse fagudtryk, der ville være svære at forstå.

Jim Aa, lager/ logistikchef:
Flot velforberedt og tydelige forklaringer. Imponerende underviser !  

Anders H, enterprise leder:
Henning var fantastisk dygtig til at gøre det ”ret-kedelige-område-arbejdsmiljø-lovgivning” interessant.

Henrik B, økonomichef:
Om underviseren: Engageret, inspirerende, sikker og faglig meget kompetent. 

Anders P, tjener:
En sand mester…

Andreas M, driftstekniker:
Jeg havde forventet, at det ville være tungt og kedeligt. Men det var langt over forventet. Henning er bare en super underviser.

Birgit H, kontorleder:
Henning forstår virkelig at gøre et ”måske” tørt fag levende.

Casper J, content manager:
Jeg troede, at det ville være tungt og på grænsen til kedeligt. Det var det Ikke.
Fantastisk god. På intet tidspunkt faldt jeg i staver. Der er en god blanding af seriøsitet og humor.

Daniel L, kontrollør:
Eminent underviser og kursus. Mine forudindtaget forventninger blev gjort til skamme.

Vibeke R, store manager:
Jeg kom med ingen forventninger, men går herfra med en masse brugbar viden, som jeg kan tage med mig uanset hvor jeg er ansat. Underviseren var meget engageret og underholdende.

Emilie C, salg:
Kurset er gået over al forventning, og underviserens engagement og kunnen har imponeret mig, Tak.
Underviserens indsats var utrolig høj. Han har været yderst kompetent på fagligt så vel som socialt og har været til stor inspiration.

Henrik H, administrationschef:
Perfekt – yderst engageret og underholdende. Jeg har sjældent været så vågen/ opmærksom på et kursus.

Jeanette K, supporter:
Henning har jo en ny karrierevej – der venter ham en karriere som stand-up og komiker. Han kan virkelig gøre kedeligt stof nærværende og interessant.

Rasmus L, manager:
En helt igennem fantastisk inspirerende og motiverende underviser..

Signe E, manager:
Skøn energi og inspirerende menneske.


Tim B, daglig sikkerhedsleder
Fint kursus. Meget praktisk relevant og gode diskussioner.

Janne,
Super undervisning. Engageret, spændende og humoristisk. En fremragende og en underholdende underviser, som gjorde det til en meget positiv oplevelse.

Jesper, områdeleder:
Rigtig god underviser ! You GO Henning!

Bettina, kontorassistent: 
Super fængende underviser – God til at formidle.

Thais
God underviser som forstod at veksle mellem faglighed og humor. Gode kursusfaciliteter

Maria Barshøj, administrativ:
Super underviser. God til at holde fokus. Inspirerende

Tommy, Entreprisechef:
Underviseren var fuld af energi – skønt. Sjov, positiv og gode diskussioner

Anita, lærer: 
Skønt med humor i undervisningen! Henning gør tørt og alvorligt stof interessant og spændende

Underviser god til at gøre kurset inspirerende med sjove indlæg.

 

Lars, underviser
Henning dons er super god til at viderebringe arbejdsglæden ved at være AMR. Jeg er virkelig klædt på til rollen og glæder mig til at komm hjem og tage fat på opgaven J

 

Kim, hr. -direktør:
Godt at opleve at underviseren var neutral og alligevel meget præcist holdt sig til lovgivningen.
 

Anne. J, sekretær:
Knaldgodt kursus. Levende og humoristisk undervisning.

Katja P. medhjælper:
Super god til at skabe et humoristisk og nærværende læringsmiljø

Kim A, manager:
Enormt godt ! Henning formår at gøre AMO arbejdet meget spændende – og man får lyst til at være en aktiv for virksomheden.
 

Pernille P. konsulent:
En meget engageret underviser, som gjorde stoffet levende og relevant. God til at drage paralleller til eksempler fra den virkelige verden.

Thomas, cfo:
Et svært emne at undervise i, men her blev det formuleret, så det har vagt en interesse og ønske om forbedring på området for os. 

 

Andreas, driftstekniker:
Min forventninger til dette lovpligtige kursus, var at det ville være endnu et kedeligt kursus i rækken af kedelige kurser. Men dette kursus i arbejdsmiljø var langt over mine forventninger. Henning er en sand mester ud i undervisningens kunst.

Birgit, kontorleder:
Henning forståede at gøre et virkelig tørt kursus til et levende og inspirerende forløb.

Christina, højskolelærer:
Positiv overraskelse over at formidlingen har været med humor og opmærksomheds-vækkende intensitet.
Henning var motiverende, inspirerende, mange nuancer, eksempler som giver mening – god underholdende små indslag som er med til at fastholde opmærksomheden og interesse – og nysgerrighed.

Jeanne A, leder:
En god blanding af humor, personlighed og faglighed. Meget kompetent.

Christina C, miljøplanlægger:
Mette var en super god og inspirerende underviser. Det var helt umulig at falde i søvn. Energisk og humørfyldt.

Lisa R, sælger:
Underviserens indsats var unik, meget interessant! Sjov og alvorligt på samme tid.

Casper J, manager:
Kurset var rigtig godt! På intet tidspunkt faldt jeg i ”staver”. Der var en god blanding af seriøsitet og humor.

Emike C, assistent:
Underviserens indsats var utrolig højt. Han var yderst kompetent på faglig så vel som socialt niveau og har været til stor inspiration.

Rikke J, manager:
Underviseren var meget kompetent og underholdende. Navlligt i et emne, som kan blive træg, hvis det ikke bliver serveret ordentligt. Det gjorde Henning.

Rasmus L, leder:
Fantastisk. En motiverende og inspirerende underviser.

Trine J, forestander: 

Tak Mette! Du leverede en god indsats, bliv ved med det. Det er altid svært med en gruppe med meget forskellige baggrunde – men det klarede ud helt fantastisk.

Henrik H, administrationschef:
Perfekt – yderst engageret og underholdende. Jeg har sjældent været så vågen/ opmærksom på et kursus. Underviserens indsats var i verdensklasse.
 

Daniel L, kontrollør:
Eminent, så kan det vist ikke siges mere præcist. 

Chakib B, softwareudvikler:
Henning Dons har en meget interessant måde at undervise på. Det skabte nærvær og engagement. Det var i øvrigt super underholdende.

Kirstine H, underviser:
Inspirerende – jeg skulle lige lære, at aflæse hans undervisningsstil. Genialt, han er branddygtig og motiverende. Rigtig god energi og engagement. 
 

Dennis L, teamleder:
Underviserener humoristisk, tilstede, inspirerende og engageret.   

Mette, fabrikschef:
Kære Mette, Du formåede, virkelig at engagere os alle. Jeg er positivt overrasket over arbejdsmiljøkurset og du formåede, at gøre det spændende og aktuelt.

Kristian N, bager:
Frøken Frandsen er god, humoristisk og kurset var lærerigt. 

Maria R, bogholder:
Mette er levende, inkluderende og humørfyldt. 
 

Heidi S, sagsbehandler:
Mette Frandsen – du gjorde undervisningen let, levende og nemt fordøjeligt.  

Katrine O, arkivar:
Herligt. Anderledes formidlingstype, på den gode måde.

Lars H, indkøber:
Henning er inspirerende, gode energi, meget vidende og god timing i kursusforløbet.

Johnny Hansen, ejer:
Dons for ”præsident”.
 

Merete D, teamleder:
Henning var en levende underviser, som gjorde dette emne relevant og håndgribeligt.

Søren, adm. direktør:
Super energi – og god struktur og fantastisk til at tilpasse indholdet.

 
Tilmelding til nyhedsbrev