Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Anmeldelse: Flere deltagerudsagn fra den lovpligtige arbejdsmiljøuddannnelse - August - december 2018

Her kan du også  finde flere end 2.000 deltagereudsagn om vores undervisning og vores undervisere 

​Maia T, leder:
Tak Henning, helt fantastisk. Stor ros for et levende og spændende og kontrollerende oplæg, hvor humør, skarphed og nærvær var tilstede.

Torben B;  QHSE Manager:

Nils var i godt humør, god energi, humor, levende og involverende.

Ditte T, biolog:
Kære Henning, tak for et super godt kursus i Horsens. Jeg har fået så meget med hjem, og har samtidig fået nogle gode indspark til, hvordan man skal huske at prioritere i sit liv. Du er en pissego´ underviser og inspirator.

Dan R, skoleleder:
Højt humør og gode diskussioner. Mette  Frandsens engagement løfter indhold og udbytte. Det var meget vedkommende, afvekslende undervisning, trygt læringsrum og atmosfære.

Marianne S, afdelingsleder:

Alle var glade for Torben Nedergaards undervisning. Stor ros til ham, han er knalddygtig.


Henrik R, account manager:
Fantastisk, intensivt kursus med en god underviser. Tusind tak Mikkel. 

 

Lene T, sagsbehandler:
På kurset har jeg især lært noget af Nils Lyng! God undervisning med humor og Nils er god ti lat holde dampen oppe og fordele viden. Tak for en god ug underholdende undervisning.
 

Michael M, vicepresident, commercial:
Jeg elsker diskussion og samtale, men kræver modspil. Underviseren var virkelig god. Skønt at se en passioneret underviser, som var faglig og ekstrem kompetent med et nærvær, som var tilstede hele tiden.  


Maiken D, assistent:
Ustyrlig sjov. God energi/mimik/ humor. Gid alle udbydere af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse tog opgaven så alvorligt med at levere et tungt stof så sjovt og interessant. Herligt! Jeg havde forventet et langt-tørt-kursus. Men det modsatte skete. Fik brugbar og nyttig viden. Jeg vil reflektere længe over. 

Henrik B, administrationschef:

Tak for tre yderst underholdende, inspirerende, lærerige samt til tider dybe og tankevækkende dage.

Henning, din tilgang til de noget tørre juridiske emner formåede du at formidle på flotteste vis og personligt har jeg sjældent været så opmærksom ”på skolebænken” 8 timer i streg.

Sara P, tjener:
Mette er en sindsygt dygtig underviser. Sjov levende og med mange gode eksempler.

Anne S, clinical and scientific affairs manager:
Mikkel er en super kursusleder, motiverende og god til at sætte tingene i perspektiv. 

Mikkel S, HR:
Jeg havde ikke set rollen, som så vigtig og "bred", som arbejdsmiljøkurset har vist mig. Meget positivt overrasket. En god kobling mellem teori, erfaring og kursist spørgsmål. 

Majken D, vejleder:
"Ham der Mikkel" er god.


Sys H, hr-partner:
Meget inspirerende og levende med praktiske eksempler, man kan forholde sig til. Tak Nils, jeg blev meget positivt overrasket - havde forventet en mere "slavisk paragrafgennemgang".


Helle H, konsulent:

Dejlig forfriskende måde, at blive undervistpå. Henning Dons er god til at få deltagerne i spil og skabe læring og reflektion via en overraskende måde at formidle på.  En udsøgt fornøjelse...

Nicolaj S:
En meget god og behagelig underviser (Mikkel Bechmann), men en herlig potion humor. Undervisningen var god og afvekslende. Endnu en god ting, var at dele med de andre deltagere på holdet. 

Jacob H, skovarbejder:
En rigtig god undervisning sammen med Mikkel. God sammenhæng med seriøsitet og humor. Jeg havde forventet at arbejdsmiljøkurset bare skulle  overstås (Læs: Meget lav forventning), men det var både lærerig og udbytterigt. 

Mathias F. Data Scientist:
Det har været det bedste kursus jeg til dato har deltaget i. Din undervisningsmetode ramte fuldstændig plet, og kurset var spændende, interessant og indholdsrigt, uden på nogen måde at blive kedeligt. Så tak for et meget givende og lærerigt kursus.

Anne G, marketing- og salgskoordinator:
Jeg har lært noget af Nils Lyng - fed form og humor. Det giver mod, vilje og lyst til at arbejde med arbejdsmiljø.

 

Charlotte M, salgsdirektør:
Henning var god og inspirerende. Visuel, auditiv og kinestetisk så alle læringsstile var i spil. 

Tina B, koordinator:
Underviseren var meget effektiv. Han kæmpede hårdt for at løfte en "stille og knap så aktiv forsamling". Målet blev  nået med en fantastisk og smittende indsats af underviseren. 

Malene A, redaktør:
Tak Mikkel, en god og varierede undervisning. En god blanding af teori og vores hverdag. 

Janne S, PA:
Jeg synes at medkursisterne bør deltage og ikke sidde med IPAD/ telefon konstant. Det er respektløs overfor underviser og andre kursister.

Søren F, serviceteknikner:
Tak for nogle hyggelige timer i Syddanmark. Mikkel og Henning, I var et godt makker-team. og I sørgede for en god inddragelse af deltagerne ud i den svære og komplicerede arbejdsmiljøverden. I supplerede hinanden helt fint - og det var en fornøjelse at være på et lovpligtigt kursus i arbejdsmiljø.

Lotte R, konsulent:
Gode rammer til et sådan kursus. Underviseren har været god, kommet bredt omkring et til tider tørt emne, som underviseren har formået af gøre "spiseligt".

Lene N, økonomichef:
Nils havde en god ping-pong imellem kursister og underviser. Nils havde stor viden på sit område. Alt blev fortalt med humor og gode eksempler. En god motivation for fremtidig (miljø)arbejde.

Susanne N, ssh:
Det var en dygtig engageret underviser, der brænder for at lære fra sig. Positiv og støttende.

Christine F, produktionsleder:
Høj kvalitet og underholdende undervisning.

Allan S, struktør:
Super god og underholdende fyr (Nils Lyng), som ikke gorde det kedelig på noget tidspunkt.

XX XX
Mikkel var super god og underholdende! Det har været sjovt.  

Annebeth L, HR-manager:
Tak til Mikkel, sjov, energisk & inspirerende underviser. Fantastisk kursussted.

Kristina C, hr director:
God, sjov og inspirerende. Fantastisk at møde en underviser, hvor man kan mærke at han brænder for emnet, og er god til at fremlægge et "tungt og tørt" emne.

Bjarne E, leder:
God energi - det smitter!!

Ann J, konsulent:
Mikkel er God! Lærig, behagelig, smilende.

Tina F, teamleder:
jeg har ikke savnet noget - "Kom tomhændet"  og gik herfra med fyldte hænder og hoved. Det har været tre gode dage, Et "tungt" stof er blevet gjort spændende at lytte og deltage i. Kæmpe ros - Nils Lyng du er en fantastisk underviser. 


Kim M, manager:
Nils Lyng gør det mega godt !

Martin J, sygeplejerske:
Underviseren var meget energisk og god til at "tænde ilden". God lyd, god mad, gode stole og gode faciliteter. 

Camilla W, specialkonksulent:
Vi har sørme også ladet os inspirere af dig og din undervisning mange gange. Det var en fantastisk oplevelse, at være på kursus hos dig. Hele set-uppet, virkemidler og endda de andre kursister har gjort kæmpe indtryk. 

Peter R, jurist:
Tak for et rigtig godt AMO-kursus. Det er sjældent, jeg kommer på kurser, hvor der ikke er ”døde” perioder. Her blev jeg konstant holdt til ilden og kom hjem som en klogere mand!

Janina S, regnskabsmedarbejder:
Hening - du er pisse sej!!!  Jeg er vild med dig.

 

Gitte J, CFO:
Impornerende at så tørt stof kan gøres så inspirerende.

Lars K, Service Manager: 
Mikkel var god ti lat gøre et emne spændende ved sin yderst gode personlighed. 

J-P. Hansen, sælger:
Har været på obligatorisk kursus for arbejdsmiljø - Jeg var ikke specielt motiveret, da jeg mødte op første dag. Jeg var ikke blevet valgt til det, men trukket "nitten", da en fra Virksomeden skulle deltage. Jeg blev klogere - En vildt engageret og dygtig underviser, som kunne gøre et forholdsvis tørt stof interessant og vildt spændene. Ud over, at det var hylende morsomt, så forstod Henning og skabe et fantastisk studiemiljø, hvor alle deltog livligt i debatten om emnet. Pludselig blev et tørt emne utroligt levende og hammer interessant. Jeg fik rigtigt meget input, som jeg ikke havde forventet og få. Det gør at jeg fremover har lyst til og arbejde med arbejdsmiljø, fordi det er interessant og ikke fordi det er lov. Stor tak til Henning for og åbne min øjne for dette emne. 

Mai-Britt F, AMR:
Jeg havde forventet, at det ville blive tørt og kedeligt. Men det blev det ikke, ikke mindre end fantastisk. Underviseren kan viderbringe et svært tilgængelig stof og gøre det interessant.

Lea B, socialrådgiver:
Super engageret underviser (Mikkel Bechmann), hvor man mærker, at han brænder for arbejdsmiljø, hvilket smitter til deltagerne.

Louise F, SFO leder: 
Topkarakterer til Mette! Det har ikke været kedeligt på noget tidspunkt. Jeg har fået et overblik over de formelle krav, samt hvor vigtigt arbejdet med arbejdsmiljø er: Det er vigtigt !!

Helle H, lønkonsulent:
Dejligt og forfriskende måde at blive undervist på. Henning Dons er god t ilat få deltagerne i spil og skabe læring og refleksion, via en overraskende måde af formidle på. En udsøgt fornøjelse, alt i alt. 

Julie T, lærer:
Jeg fandt hurtigt ud af, at hvis man bidrager med sig selv, så får man meste brugbart med hjem. Om undervisningen var det gode og varierende opgaver, passende spring i emneskift og skønt med en underviser, der bruger sig selv og har selvironi. Tusind tak Mette for et fantastisk kursursforløb. Jeg havde forventet, at det blev tørt og irrelevant for mig pga. alle de forskellige proffesioner, men det sket heldigvis ikke. 


Line K, media manager:

Underviseren var spændende, sød og involverende. 


Ane Henriksen, underviser:

Faktisk var jeg blevet præget af kollegaer, der tidligere havde været på kursus og havde oplevet det ret irellevant - Jeg blev glædelig overrasket. 

Mette L, ergoterapeut;
Suveren underviser, som gør et "tørt" stof virkelig interessant og giver lyst til at vide mere og opsøge mere viden. Har var virkelig god til at servere tingene på en god måde og ELSKER hans humor. 

Cirsten J, campuschef:
Fint kursus - god underviser (Nils Lyng), noget af stofet er tørt, men du varierer undervisningen fint. 

Emil S, general manager:
Underviseren var levende med højt smittende humør. Det holdt mig vågen, interesseret og motiveret.


Jutta W, journalist:
Fru Frandsens (Mette Frandsen) energi og overskud er imponerende!

Jes P, adm. direktør:
Mikkel gjorde det rigtig godt, så et ikke blev for tørt. Godt og flot arbejde

Henrik, byretsdommer:
Meget fint, underholdende og inspirerende præsentation af et stort og vigtigt emne.

Jesper B, tekniker: 
Tak til Henning Dons for et godt og underholdende kursus i sikkerhed for AMR medarbejder.. Det gørjeg gerne igen. Tak Don Dons.

Jakob E, leder:
Fantastisk indlevelse og stor viden som deles på en cool og interessant måde.

Mikkel I, design:
Underviseren var god og engageret. Tydeligt at Henning har en dyb og stor ekspert viden om emnet.

Louise A, fuldmægtig:
Jeg tog 19 sides skrift og mange billeder. En herlig instruktør Henning ”skriv lige”, ”sig lige”. Godt initiativ, det gør undervisningen levende. Man er med i undervisningen, når kurset og undervisningen er interaktivt og dynamisk.

Bjarne J, CFO:
God gejst og energi hos underviseren (Nils Lyng). Tak!

Michael I, økonomichef:
Meget fint, og bestemt ikke kedeligt (Som jeg havde forventet). Altså, troede det blev kedeligt, men det var meget inspirerende.  Øhh, var hele tiden engageret - men det skyldes også underviseren. Kort og godt var det fremragende kursus med APROPOS kommunikation.


Kristofer E, leder:

Perfekt! Han forstår at gøre stoffet spændende og levende. jeg er yderst tilfreds.

Kristina C, hr director:
God, sjov og inspirerende. Fantastisk godt at møde en, hvor man kan mærke han brænder for emnet og er god til at undervise. Kursusstedet var i højeste klasse. 

Josefine V, tekniker:
Mine forventninger var høje (pga. anmeldelserne på APROPOS kommunikations hjemmeside). Forventningerne blev indfriet.

Emil K, manager:
Mikkel var kompetent og god t ilat give eksempler og vidergive viden. Det gav værktøjer til selv at dykke ned i relevante materiler og et indblik i hvilke krav der er fra AT's side.


Martin O, afdelingschef:

Fantastisk ! Henning var mester i at gøre det spændende og sjovt. Indlæring på højt niveau. Var våget hele vejen igennem kurset. 

Julie B, lærer:
Jeg er fan af Nils Lyng (for at bruge én af hans egne vendinger). 


Lise W, hseu ansvarlig: 

Underviseren var god! Livlig og vittig samt meget inspirerende.

Maden var formidabel og en flot udsigt. Henning Dons er en yderst god underviser, med engagement for det stof, som han præsentere. Hans energi smitter af på en positiv måde. Man kan sige, at han har masse af energi og entusiasme for arbejdsmiljøområdet. 

Thea J, fuldmægtig:
Der var en god debat og vidensdeling på holdet. Mikkel var pædagogisk, imødekommende, sjov og behagelig.

Jean M, servicemanager:
Mette var en superunderviser. Det var ikke så tørt som jeg troede. 

Carina P, specialist:
Stor ros til underviseren for at fylde "tørt" stof med humor og gode eksempler.

Bodil S, teamleder:
Yderst dygtig underviser. Jeg synes del hele var spændende og relevant. Kunne godt lide de gode snakke og eksempler fra dagligdagen/ rigtige problemstillinger. Mette Frandsen var meget inspirerende.
 

​Trine P, socialmedarbejder:

Henning går all inn. Gennem hjemmesiden fik jeg det indtryk, at APROPOS kommunikations kurser var noget særlig inden for genren. Det må jeg sige, at det nu er fuldt bekræftiget.

Håkan N, afdelingsleder:
Mikkel og Henning har været gode til at skabe motivation gennem at involvere humor i undervisningen.

Tonny A, pædagog:
Underviseren var engageret og formåede, at gøre arbejdsmiljøområdet spændende - han fik sat fut i deltagerne, på den fedeste måde.

Claus J, mæglerchef:
Mette har gjort et super stykke arbejde med høj energi og stort engagement. Super gode rammer for undervisning. Du er en inspirerende underviser, Tak !

 

Christian S, tekniker:
Underviseren var energisk, inspirerende og dygtig, uden at virke tør.

Dan B, produktionsleder:
Godt drive og engagement hos underviser,

Maibritt L, pædagog:
Motiverende og underholdende.

Bano N, underviser:
Fremragende, Nils Lyng er en inspirerende sjov og dygtig underviser. 


Jakob R, afdelingschef:

Meget dygtig formidler. Et svært og tungt stof formidlet rigtig levende og animerende.

Brian L, manager
Levende, begejstret og passioneret undervisning, der gør alle modtagere for ellers tørt og tungt stof.

Christian D, IT:
Utrolig levende, inspirerende og nærværende. Nåede rundt til alle til trods for forskellige udgangspunkter. Utrolig inspirerende.

Susanne N, sosu-hjælper:
Undervisningen var levende og meget aktiv og humoristisk.

Dorthe F, supervisior:
Sjov og inspirerende. Prikker meget til ens fastlåste holdninger. Kurset var meget fint og inspirerende.

Ulla A, teamleder:
Kære Nils og Henning, I er gode undervisere der har gjort kurset interessant og givende. Tørt stof er gjort levende på en gode måde. Vigtigt med et glimt i øjet og lidt film. Godt hotel og god beværtning.

Anja T, pædagog:
100% i orden. God energi og gennemskuelige forklaringer. En rigtig god underviser.

Christina W, strategi Operations officer:
Underviseren var passioneret og grundig. Gode og flotte faciliteter på kursusstedet. 

Michael I, økonomichef:
Det er meget fint og bestemt ikke kedeligt (som jeg havde forventet). Altså troede det blev kedeligt, men det var meget inspirerende undervisning. 

Jesper M, servicetekniker:
Underviseren var rigtig god. Formåede, at gøre et kedeligt område super spændende og ekstremt underholdende.

Lars K, tekniker:
Rigtig god kommunikation. Meget  inspirerende og brugbart (og også humoristisk).

Mai Jensen, document controller

Kære Nils, tak fordi du underviste os i arbejdsmiljø – jeg frygtede at det var kedeligt og fyldt med paragraffer. Det var det også!
Men du underviste på en spændende og sjov måde. 


Lars C, butikschef:
Mette formåede at gøre tunge paragraffer og tungt materiale, til let spiseligt med en frisk undervisning.

Pernille T, fængselsbetjent:
God og faglig dygtig, tak for din indsats Nils.
 

Julie A, fuldmægtig:
Nils var dygtig, engageret, godt klædt, flot mand.

Christian B, salgskonsulent:
Helt i top. Undervisningen var motiverende og inspirerende.

Henrik H, enhedsleder:
Nils Lyng var godt forberedt, samt stor forståelse og indlevelse i vores job og verden.

Anders H, manager:
Underviseren var meget energisk, morsom og inspirerende.


Susanne J, laborant:

Arbejdsmiljøkurset blev gjort meget interessant. Mine forventninger var meget lave, jeg forvendtede at det ville blive tørt og kedeligt. Her var også plads og tid til gruppearbejde. 

Claus A, teamleder:
Henning benyttede alle mulige ideer og pædagogiske principper, for at holde os fanget – undervisningen bliver leget ind.

Ulla H, arkitekt:
Inspirerende underviser, der kan holde koncentrationen og opmærksomheden fanget.

Michael J, chauffør:
En god og humoristisk undervisning.

Michael K, teknisk chef:
Undervisningen var god, to gode undervisere med energi og indsigt, Tak til Mikkel og Henning.

Janni J, kompetenceleder:
Mikkel var god til at variere undervisningen og inddrage kursisterne. TAK! Han var god til at sætte tanker igang. 


Jakob J, Maskiningeniør | B.Sc. Mech. Eng.:
Tak for et par gode kursusdage. Det var vældig informativt, med en knivspids humor. 

Claus N. afdelingsleder:
Jeg forventede, at det var en tør omgang, hvor man skulle kæmpe for at holde sig vågen. Men nej.  TOP-dollar!.  Helt i top, Henning Dons kunne svare på alt fra hoften. Inspirerende indsats.


Lilli V, sekretariatssekretær:

Tusind tak til Mikkel og Henning. Super, livlig, inspirerende tilgang til et til tider tungt stof. 

Annemarie S, teamleder:
Undervisningen var super. Mega inspirerende og underholdende. Tak for nogle fantastiske kursusdage.

Henrik S, mekaniker:
Henning er rigtig god til at ”ryste posen” og gøre undervisningen spændende og underholdende.

Lars F, tekniker:
Fantastisk! En fornøjelse, at møde en person som Henning Dons.

Mikkel H, udvikler:
Rigtig god energi og undervisningsmetode, som jeg ikke har mødt før. En topmotiveret underviser bragte os igennem nogle fantastiske kursusdage. Jeg havde frygtet, at det ville blive tørt og kedeligt.

Morten M, overmontør:
Undervisningen var frisk, spændende og involverende. Meget entusiastiske undervisning og form.

Susan P, fuldmægtig:
Underviseren var engageret, dedikeret og motiverende – og meget underholdende.

Tordis, Manager:
Fantastisk undervisere (Henning og Nils), lokaler samt beværtning. 

Lasse P, country manager:
Positivt overrasket og mine fordomme er blevt fjernet - Tak Mette !!!

Marianne, SHEQ-director:
Underholdende med god faglighed.

Anker N, CFO:
Nils Lyng og Henning Dons. I var rigtig gode, perspektiverende og engagerede.

Finn R, daglig leder:
Helt i top, Henning fik alle med.

Manja H, leder:
Jeg havde ikke de store forventninger, pga. erfaringer fra andre kurser omkring arbejdsmiljø, hvor det ikke har fungeret med forskellige faggrupper sammen. Men her fik underviseren taget det op på et niveau, hvor det blev relevant for alle på tværs af faggrupper. Kurset blev gjort generelt, men alligevel nærværende og interessant. Så bestemt en anbefalelsesværdigt kursus. En god energi fra underviseren, der smitter, han fik kombineret viden og humor, på en elegant måde. 

Annemette N, Office Assistant, Finance
Jeg har rost Jeres kursus til skyerne, og min HR manager er blæst bagover af at høre om indholdet og udbyttet at den første del af kurset.
Jeg ruster mig til at tale om psykisk arbejdsmiljø, og ser frem til at lære endnu mere.

Christoffer F, pædagog:
Fantastisk evne til at fange opmærksomheden. En rendyrket fornøjelse. 6 stjerner ud af 6 mulige.

Sylvia H, servicemanager:
2 gode undervisere, (Mikkel og Henning), der supplerende hinanden på fremragende vis. 

Vera P, lagerassistent:
Super engageret underviser. Henning Dons er en blanding af Mads Mikkelsen og Ulrik Thomsen på speed. De bedste kursus jeg har deltaget på… han fik tungt og kedeligt stof til at bliver super interessant og nærværende.

Knud M, afdelingsleder:
En meget positiv overraskelse. Jeg har fået indsigt I hvad arbejdsmiljøarbejde rent faktisk vil sige og jeg har fået perspektiveret min rolle hertil. Underviseren var meget inspirerende og underholdende.

Martin H, bager:
En perfekt underviser, der holdt fokus på en god og lærerig måde.

Jane K, pædagog:
Arbejdsmiljøkurset  var rigtig godt! God energi fra underviseren og god formidling af regler om AM-stof og høj underholdningsværdi. Han var god til at lave (relevante) "sidespring", men også hurtigt tilbage på sporet af gennemgangen af teksten/ undervisningsmaterialet.

Rikke E, lead auditor:
Underholdende og med mange gode eksempler. Godt at der var vekslende opgaver i plenum, gennemgang og gruppearbejde. 

Claus N, afdelingsleder:
Top klasse- bedste anbefalinger til de to undervisere fra APROPOS kommunikation.

Lise K, bogholder:
En sjov og anderledes måde, at få ny viden på. En anderledes underviser, der kunne levere "tørt og lovstof" på en spændende ny måde. Jeg fik taget mange gode noter, og fik en klar ide om, hvad jeg skal hjem og arbejde videre med i min virksomhed.

Dorthe M, operatør:
Top-motiverende underviser, god til at gøre undervisningen levende og spændende.

Anni W, koordinator:
Tusind tak Mette, det var fantastisk, god stil, stor tryghed krydret med din fantastiske personlighed.

Søren R, underviser:
God og energisk underviser – dejlig positiv væremåde.

Kenneth H, lagerassistent:
Henning var humoristisk og nærværende. Han formåede også at undervise på en måde hvor et relativt ”tungt stof” blev gjort lettere.

Peter K, Warehouse manager:
Mette Frandsen formåede med sin væremåde at gøre et til tider tungt stof spændende med sin meget indlevende undervisningsform.

Hans A, forvalter:
Jeg havde ikke de store forventninger, men det blev gjort til skamme. Det var virkelig godt. Dons formåede, at gøre det tørre stof interessant. Han minder i øvrigt meget om BS Christiansen.

Malene L, hr-konsulent:
En virkelig god formidler, tydelig kommunikation, humor og nærværende.

Anne J, qhse engineer:
God, underholdende, humoristisk tilgang til stoffet. Godt med involvering af kursister i forklaringer.

Anni W, kontorkoordinator:
Super, god stil, stor tryghed, krydret med personlighed. Tusind tak Mette og på gensyn i juni. 

Lotte F, manager:
God til at kommunikere, sjov. Mette er fantastisk, energisk og dygtig ti at formidle... Thumbs up!


René H, assistent:
Super kursus – super Henning.

Winni A, it-supporter:
Mikkel tager sig god tid og kan sit materiale. En rigtig god underviser, som gjorde emnet spændende.

​Christina J, pædagog:
Skidegodt og underholdende, tak for en god underviserundsats Nils!

Elisabeth C, director Pharmaceutical Operations:
Den generelle præsentation er uortodoks  set med almindelige øjne, men rammer med nerve og intensitet. Jeg har valgt APROPOS kommunikation pga. de fantastiske anmeldelser. Alle anmeldelser på deres hjemmeside ramte "spot on". 

Julie C, afdelingsleder:
Underviseren var rigtig god. Han formåede, at gøre undervisningen sjov og samtidig lærerig. Han formåede, at gøre emner, som ellers ville være tørre, meget interessante.

Daniel S, håndværker:
Det har været supergodt. Underviser (Nils Lyng) med humør og energi har gjort et ellers "tungt" emne sjovt, spændende og lærerigt.

Marian A, jurist:
Meget relevant viden formidlet på en sjov og inspirerende måde. 

Bettina A, lagerassistent:
Havde hørt fra andre kollegaer, at arbejdsmiljøkurset ville være en ”killer”, men ikke hos APROPOS Kommunikation. Kurset var meget underholdende og givende. Henning var god til at fange alle deltagere, på trods af forskelligheder.

Catharina S, butikschef:
Det var en overraskende undervisningform - som også har været sjov. Jeg var i gode hænder med en underviser, som havde en stor faglig viden og en kæmpe pose passion for det område (arbejdsmilø) som han underviser i. 


Charlotte R, tekniker:
Nils er en rigtig god underviser, med sans for at veksle mellem det humoristiske og alvor. Han har gode eksempler og han er hurtig til at opfange vores arbejdssituation og kan flette det naturligt ind i undervisningen. 

Saram V, serviceleder:
Mette er fantastisk energisk og dygtig til at formidle et tungt stofområde. Hun var mede til at skabe et godt undervisningsmiljø, hvor man følte sig tryg og fik lyst til at deltage. 

Philip T, servicemedarbejder:
God og engageret underviser, der forstår at gøre stoffet spændende. Eminent evne til at svare på eventuelle problemer eller spørgsmål, der måtte opstå undervejs i kurset. Kurset "den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse" overraskede mig positivt. 

Jan:
Nils er en fantastisk underviser, som kan fortælle tingene på en sjov måde så man både husker og forstår. 

Pernille F, fængselsbetjent:
Nils er en god underviser, som gør sig forståelig i en gang lov-helvede. Han formåede, at sætte sig ind i en "mærkelig" hverdag på vores job.

 

Pernille P, klinikassistent:

Underviseren var livlig, god fortæller, meget forståeligt, god til at få alle med.

Jesper H, teamleder:
Underholdende og humoristisk. I tilpads grad til at man holder sig vågen. 

Kristian J, lagerforvalter:
Jeg har lært rigtig mange ting, som jeg kan tage tilbage på arbejdspladsen og bruge. Arbejdsmiljøkurset var over al forventning, det var ikke kedeligt på noget tidspunkt. Bliv endelig ved med undervise som du gør. Dejligt inspirerende.

Inger F, socialpædagog:
Underviseren (Mikkel) var meget aktiv og havde gode eksempler og indput. Han havde god kontakt til alle deltagere og var rigtig god til at inddrage os alle.


Alan J, pedel:

Herligt og tak til 2 inspirerende undervisere (Mikkel Bechmann og Henning Dons). De havde styr på stoffet. Humoristiske og vidende.


Malene L, HR-konsulent:

Virkelig god formidling, tydelig kommunikation. Humor og nærværende.

Kirsten K, fuldmægtig:
God undervisning - Dejlig med en uformel og humoristisk tone. Godt at vores egne oplevelser/ erfaringer inddrages. Nils var meget lydhør og imødekommende. 
 
Pernille K, Køkkenassistent:

Vores underviser Mikkel var helt klart den bedste underviser, sjov og lærerig.
 

Tom H, udviklingschef:

Underviseren var meget engageret. Fik alle kursusdeltagerne til at være med i diskussionerne med sysnpunkter og erfaringer.

Pia S, inside Sales Manager:
Mette var meget informativ, har styr på fakta og god til at involvere os på kurset.


Ida N,, barista og lagerchef:

Jeg er blevet mere motiveret end jeg var i forvejen på at arbejde videre med arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Mette Frandsen var imponerende god. 


Aki A, kontorleder:

Underviseren var meget god og mestrede, at formidle og virkeliggøre et komplekst område. 

 

Simone L, ergoterapeut:
Dygtig og relevant, Solid formidling og oprigtig interesse (hvilken har smittet af!!).


Bo L, teamleder:

Formidabelt, bærer kurset godt igennem. God og humoristisk.


Niclas G, floor manager:

Underviseren var ihærdig, professionel, kompetent og underholdende.

Heidi M, AMR:
Super godt kursus. Underviseren synes selv, det er spændende og det gør det ligeså fedt for os. Undervisningen var supersjov. 


Stine B, centerleder:

Fremragende, underviseren god til at fange deltagerne i et meget tørt og kedeligt område. 


Jacob J, byggesagkyndig:
Jeg synes at underviseren var god, til at få en til at bevare fokus, og gøre undervisningen spændende og super interessant.

Kim K, redder:
Underviseren var god og velforberedt ! Livlig, kulørt, humoristisk, Tumps up !

Michael B, adm. direktør:
Mette har været super inspirerende, smilende og super god til at gøre stofet relevant for os. Sjov og inspirerende løsninger på tørt stof. 


Lene R, konsulent:
Underviseren var humoristisk. Han ved hvad har taler om.  Han var engageret og brænder for arbejdsmiljøarbejdet.

Lars M, driftleder:
Henning var engageret og inspirerende og lignede BS (Ham fra jægerkorpset).

Preben S;, lageransvarlig:
Dygtig og god til at lære fra sig på  en behagelig måde. Thums up. God indlevelse, energi og styr på emnerne.

Sasja S, kontorassistent:
Han er god, gør det spændende og han er meget velforberedt i powerpoint og præsentation.

Maria B, adjunk:
Virkelig god formidlingsevne og evne til at inddrage deltagerne. 

Kennet A, spulevognsoperatør:
Tør teori, bliver gjort underholdende og lærerigt. 

Sten C. Lager:
Fremragende, humoristisk og spændende underviser, han fik os alle med. God indsats.


Kamilla A, hr og commuikation:
Underviseren gjorde helt klart en kæmpeindsats. Var på arbejde hele tiden for at møde os. 

Dennis B, projekingeniør:
En karismatist og humoristisk tilgang til et ellers tørt stof, gør det spiseligt for de fleste.

Miki P, netværkstekniker:
Mette er super dygtig og underholdende. Entuiastisk, masse af energi og medrivende. Dejligt at undervisningen foregik på tværs af faggrupper.


Axel B, senior konstruktør:
Tak Mette, formiddabel, levende, humor, vidende. Fuld power - meget inspirerende.

Martin R, elektriker/ formand:
Fedt med en kursusleder (Mette Frandsen) der kunne gøre et muligt tungt stof kedeligt kursus. Voldsomt spændende.

Daniel S, projektkoordinator:
Rigtig spændende og lærerigt. Nils var fantastisk med stort engagement og gjorde det "sjovt". Så det blev nogle sjove og interessante kursusdage. 

Charlotte S, manager back office service:
Jeg synes, at den positive tilgang og fornuftige holdning til hvordan vi kan gribe det an, var meget inspirerende. Hvislken jeg bestemt vil tage med tilbage til kontoret. 

Christian B, controller:
Underviseren var god til at formidle et stort og tungt (og tørt) emne.


Dan N, tekniker:

Super performance og en læringsmetode, der gjorde tørt stof nemt at forstå.

Emilie, 
Henning formåede at gøre tørt stof mere sjovt og spændende. Sød og rar underviser. 

Hans H, support specialist:
Fantastisk entusiasme og tempo. Meget levende og kompetent underviser, Han gjorde stoffet spiseligt!

Christina O, fysioterapeut:
Komeptent underviser, som var god til at undervise, få folk med og provokere "på den fede måde". Det har fungeret super fint. Store anbefalinger til APROPOS kommunikation.

Kasper W, PA:
Professionelt/ sjov/ interessant. Jeg blev positivt overrasket over arbejdsmiljøkurset. 

Kevin R, assistent:
Perfekt, positivt, fangende, inspirerende. 

Kirsten L, sales area manager:
UG X og slange. Henning er inspirerende, faglig dygtig. God humor og meget professionel.

Kristian E, salgsassistent:
Underviseren gjorde kurset interessant og samtidig også underholdende.  Normalt døser jeg hen på kedelige kurser, men her skete det ikke. 


Marianne M, butikschef:

Super underviser, meget energisk, men også seriøs, havde styr på viden og fakta. 

Niels J, jurist og konsulent:
Meget god undervisning, fik peppet det op og fint eksempliceret. 

Robin S, seniorforsker:
Jeg anede ikke hvad jeg skulle forvente. Men jeg har lært en del. Jeg har også lært at området er kæmpestort. Det har været mere  interessant end jeg forventede. Godt at møde andre kursusdeltager, som var i samme situation som mig. 

Sarah H, landschef:
Meget inspirerende og levende. 

Renè T, tømrer:
Godt kursus, godt kursussted og en god underviser. 

Jesper H, chauffør:
Tak Nils, rigtig god undervisning og meget inspirerende.

Dorthe F, marketing consultant:
Meget fint. God til at gøre undervisningen sjov og spændende.

Jeanett K, leder:
En dygtig underviser,hun var god til at lytte og indbringe indput i undervisningen.  Underviseren var dygtig, levende, underholdende og fagstærk. 

Stine B, teamleder:
Super - dejligt med variation og godt humør. Stor ros til underviseren. Lækkert kursussted.

Karina K, laborant:
Underviseren var god og humoristisk, inspirerende. Han fik skabt nogle rammer, så jeg fik lyst til at dykke mere ned i stoffet, og lære mere.

Lars A, Amir:
Det har været et underholdende og lærerigt kursusforløb. En fantastisk nøgle til at åbne mine sanser, jeg var med hele vejen. En inspirerende underviser. Tusind tak !!

Inge P, direktionssekretær:
Mikkel fortæller og instruere på en saglig og alligevel underholdende måde. Det blev ikke kedeligt .... ...

Mario R, maskinepasser:
Underviseren var meget energisk, engageret og god til at finde og bruge de eksempler, som dukkede op i undervisningen.


Thomas B, leder:

Fed energi, humor. Mette gør hvad hun kan for at gøre det sjovere. 

Ronni A, operatør:
Lærerig og god humor. Nils var en god underviser.

 

Annekarina W, salgsassistent:
Jeg synes at det var superundervisning, med undervisere, som var tilstede. Begge undervisere havde en levende og humoristisk tilgang til undervisningen. Indrømmer gerne, at jeg ikke havde nogle gode forventninger til arbejdsmiljøuddannelsen, Var bange for at det ville blive tørt og kedeligt. Men det gjorde det bestemt ikke.....

Simon R, malersvend:
Rigtig god, sjov og lærerigt. Jeg troede, at underviseren ville være tør, men NEJ !!!!

Steen M, proces operatør:
Undervisningen var god, stoffet er blevet præsenteret på en god og saglig måde, men humor.Henning har undervist på en underholdende måde, men det har været meget seriøst. Jeg kunne godt have brugt nogle flere dage på undervisningen.

Carina O, lægesekretær:
Jeg var ikke helt klar over hvad jeg gik ind til. Men blev positivt overrasket. Om undervisern må jeg sige: Super god, spændende og levende og medrivende.

Steen H, leder:
Indspirerende og fantastisk undervisningsform. God pondus og skarphed. 

Helle B, Økonomi- og administrationschef:
Underviseren var super, sjov og livlig. Fin forplejning og lokaliteter. En udbyder, som vi vil anbefale til andre.

 

Claudia W, pædagog:
Mette er en meget dygtig underviser med en bred viden og en super energi. Hun brænder for området, og er god til at give viden fra sig. 

Susanne G, leder:
Nils er livlig og inspirerende. 


Søren S, uddannelseskonsulent:

Mette Frandsen skabte en stemning, som var uhøjtidelig og med faglighed i fokus. 


Susan S, fuldmægtig:

Rigtig dygtig formidler, behagelig og hun fortæller struktureret, tilpasser undervisningen til deltagerne - SUPER
 

Andreas D, daglig sikkerhedsleder:
God og forestående og jordnær appetitvækkende undervisning.  Henning, fortsæt den gode stil. Interessen er nu vagt...

Birgitte A, Warehouse Manager:
Mikkel er en god underviser, som virker engageret, humoristisk og praksisnær. Bliv ved med at gøre det du gør.

Gary O, afdelingsleder:
Super indstilling, og fremstillingsevne - samt godt humør! Jeg troede, at arbejdsmiljøkurset ville være kedeligt. 


Karin K, manager:
Levende og humoristisk undervisning, Af hjertet tak!

Kennet B, lærer:
Fantastisk levende indsats, stoffet blev spændende og interessant. De rygter jeg på forhånd havde ført om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse blev gjort til skamme, sammen med Henning fra APROPOS kommunikation.

Lone P, sales support:
Virkelig god humor og undervisning på højt niveau.  En engageret underviser med stor viden og smittende energi.

Pernille S, fuldmægtig
Mette var super god og motiverende underviser. Fik et eller noget søvndyssende emne til at være spændende og medrivende. 

Malene K, regnskabsassistent:
Super underviser!! Sjældent haft en bedre underviser. 

Jesper Larsson, konsulent:
God og med en humoristisk tilgang og samtidig lærerigt.  Super inspirerende.

Lene R, sosu-assistent:
jeg havde forventninger om, at dette kursus var meget paragraf og lov. Men det blev præsenteret på en super god og spændende og lærerig måde. Kurset lå langt over mine forventninger. 

Mette Larsen, ergoterapeut:
Nils gjorde stoffet meget interessant, god energi og en meget dygtig underviser.

Søren B, sundhed:
Inspirerende underviser (morsom) og inspirerende.


Jesper S, account Manager:

Dejligt med en inspirerende underviser med humor og menneskeindsigt. 


Sarah P, manager:

Gode undervisere, som kom ud over scenekanten. 

Louise C, driftleder:
Begge Undervisere (Mikkel og Henning) har være engagerede og letforståelige - meget behagelige begge to, det var en stor fornøjelse, at være på et lovpligtige kursus...

Claus T, leder:
Nils er en god og inspirerende underviser, som formidler stoffet på en humoristisk og alvorlig måde.

Camilla R, salgsassistent:
Fantastisk, at arbejdsmiljøkurset ikke blev leveret på en tør og kedelig måde. En energisk underviser der talte/fortalte, så man forstår det. Jeg var bange for at kurset ville blive langtrukken og lildt kedeligt, men det var det på ingen måde. 

Morten B, 1. mand:
Underviser var et dejligt bekendtskab.

Camilla T, projektleder:
Tak, for vi ikke faldt i søvn - en sand fornøjelse. Kanon! Det er også en kunst, at kunne håndtere så mange forskellilge typer kursister, og det klarede Henning elegant og professionelt, og på den fedeste måde. 


Claus N, lagermedarbejder:

Jeg synes, at Mikkel var god til at formidle den nyttige information, på en god og underholdende måde. 

Tony J, sælger:
Jeg havde forventet er tørt materiale. Men er positivt overrasket over underviserens kompetencer og underholdende fremgangsmåde.


Brigitta A, amr:

Jeg havde regnet med, at det ville være noget meget "tørt" materiale vi skulle igennem, men jeg er glædelig overrasket over hvor spændende kurset har været. En god og indlevende undervisning. Det var helt umulig at falde i søvn til Henning's undervisning.


Charotte B, amr:

Underviseren veksler fint i metoder. Spændende fortællinger, tydeligt engagement + humor. Lækre rammer, alt fungere.

Dorte K, direktør:
Underholdende og samtidig højt faglig niveau - inspirerende.

Camilla K, ssa:
Dygtige og engagerede undervisere, der leverede en levende og spændende undervisning.

Jimmi J, amr:
Stor ros til underviseren, underholdende, nem at forstå. jeg kom hjem med posen fuld af værktøjer, som jeg kan bruge på mit arbejde.

Lone K, bioanalytiker:
Super - inddrog deltagerne og fangede deres interesse. 


Morten M, konduktør:
Dons overraskede mig virkelig. Arbejdsmiljøkurset har slet ikke været tørt, som jeg troede det kunne have været. 

Lena S, kontorassistent:
Underviserne (Vi havde 1 underviser og en "vikar" på andendagen). Underviserne var uddybende, forstående og de havde begge en fantastisk humor og en smittende form. 

Helle N, AMR:
En god underviser som er god til at forklare tingene og afveksle mellem etori og praksis, samt inddragelse af kursister. Motiverende.


Annestina W, salgsassistent:
Super undervisning fra begge undervisere. Der var en god blanding af humor og seriøsitet. Gode overordnede forklaringer til at blive klædt på til at varetage rollen som AMR.


Annelise O, fuldmægtig:

Kurset var ekstremt spændende, underholdende og gav blod på tanden til AMR rollen. 


Birgit F, operatør:

Inspirerende, dygtig og underholdende underviser.  Et meget lærerigt kursus. Det lykkes underviseren at skabe en interesse og nysgerrighed for deltagerne, selvom en lille håndfuld ikke havde den store interesse på forhånd. Men efterhånden vandt han deltagerne en efter en. Ret fantastisk indsats...

Hans C, Teamleder:
Det var en god undervisning, lærerigt. God afveksling mellem teori/ undervisning og gruppeopgaver. 

Thomas F, ingeniør:
UG +++ Godt kursussted, en super underviser, med humor i undervisningen. 


Louise A, sygeplejerske:
Arbejdsmiljøuddannelsen har givet mig en god ballast til hvad man arbejder med i AMO og hvad man kan forvente at en repræsentant. 

Nikoline M, driftkoordinator:
Super god og underholdende  undervisning . Det har været sjovt og informativt. 

 

Lone S, tekniker:
Har fået et stort indblik i de opgaver, vi skal tilbage i vores virksomhed og arbejde med. En rigtig god underviser - seriøs, og med stor viden og "et glimt i øjet".

Christian A, teamleder:
Mine forventninger var meget sparsomme, havde forventet et kedeligt kursus. Det var det stikmodsatte, spændende og inspirerende.

Bo C, forestander:
Underviseren var suveren til at formidle et stof, der kan virke kedeligt. Men det var det ikke på noget tidspunkt. 

Rikke P, office manager:
En humoristisk måde, at lære et lidt tørt stof. Underviseren var imødekommende, interesseret, åben for dialog og lyttende. Det var godt med eksempler.  


Mie S, store manager/ Butikschef:
Mikkel er en levende fortæller og en dynamisk underviser.  MIkkel er god til at svare på spørgsmål og god til at komme med eksempler. 

Mark G, system arkitekt:
Tak Mikkel, du er behagelig, sjov, dygtig til at formidle og dit engagement er i top.

Marianne  M, butikschef:
En levende fortæller. God til at svare på spørgsmål, og god til at komme med eksempler.

Michael C, teknisk service leder:
For 4 år siden var jeg på tilsvarende kursus (Hos nogle andre udbydere af arbejdsmiljuddannelsen). Jeg skal da lige love for, at underviseren fik sat nye standarder for denne lovpligtige uddannelse. Nærvær, øjenkontakt og værktøjer til at arbejde videre med. Men det var underviseren, som fik tændt den indre glød, tak for det..

Mohammad F, ingeniør:
Fantastisk til at undervise. 


Nanna S. koordinator:
Underviseren er livlig, imødekommende og kompetent. 

Tina K,  marketing cordinator:
Mette var underholdende, lærerig og god. Godt med gruppearbejde og aktiv indslag. God humor og formidler godt.

Rie H, office manager :
Jeg havde en forventning om, at det vi skulle gennemgå var tørt lovstof og paragraffer. Men stoffet blev leveret på en god og underholdende måde. 

Christina H, forestander:
Om underviseren kan siges følgende: Super god og skøn og smittende energi!

Morten J, senior Underwriter:
Underviseren var engageret, vidende og energisk.

Rikke P,  Office Manager:
God energi, entusiastisk, interessant - Tak Mikkel!

Katrine A, specialist:
Sjov og levende underviser. Jeg troede, at dette bille blive et kedeligt kursus. Jeg blev positivt overrasket - det var lige det modsatte. 

Pernille P, terapeut:
Underviseren var meget inspirerende og god til at forklare på en sjov måde, så man husker det!!

Karen D, vicekontorchef:
Meget god formidling, til at forstå og bestemt ikke kedeligt. Sjov og levende undervisning!!

Christine M, projektleder:
En energisk underviser, stor viden, aktiv og levende. Samlet set var det sjovt og lærerigt. 

Mirella P, økonomiansvarlig:
Fantastiske undervisere (både Henning Dons og Nils Lyng). De var gode til at undervise på en måde, så man kan forstå og arbejde med stoffet. Rigtig god forplejning og lokaler. 

Kirsten B, træner:
Jeg troede, at det ville være MEGA kedeligt.... men det har været sjov, underholdende, nærværede og lærerigt. Tak for din indsats.

Rikke B, daglig leder:
Super lækkert, Mine forventninger var, at jeg efterføldende præcist ved, hvor jeg skal sætte fokus på det videre arbejde i AMO, og at jeg nu er bedre rustet til at prioritere de kommende opgaver. Tak for et godt og relevant kursus. Vi ses på den supplerende uddannelse. 

Mikkel S, HR:
Det var en god oplevelse med 2 forskellige undervisere (Henning & Mikkel). De havde hver deres stærke måde, at formidle på, hvilket blev en kollosal styrke i forhold til dette kursus. 

Line J, socialpædagog:
Mine forventninger til dette lovpligtige arbejdsmiljøkursus, var ikke ret høje. Andre kollegaer omtaler dette kursus som rå-kedeligt. Men ikke sammen med APROPOS - kurset var super godt og en inspirerende underviser, som bragte os godt i mål. 

Heidi S, disponent:
Humoristisk måde at undervise på. En rigtig god underviser, som kunne forklarer det på en måde, så alle kunne være med. 

Joan E, indkøber:
Forventningerne til dette lovpligtige arbejdsmiljøkursus var små. Har andre kollegaer, som har været på tilsvarende kursus, men ikke hos APROPOS kommunikation. Jeg skal da lige love for, at disse udtagelser fra mine kollegaer, er blevet gjort til skamme.

Mik M, servicemedarbejder:
Forventningerne var lig O, men for pokker, hvor jeg måtte slå "flik-flak", i den meget positive retning. Verdens bedste underviser. (Jeg er jyde, så jeg plejer ikke at bruge så stærke superlativer). Vi var flere afsted, og vil sende de varmeste anbefalinger i Jeres retning.

Morten B, manager:
Kurset indhold, på arbejdsmiljøkurset blev fremlagt på en helt fantastisk måde. Verdensklasse!!

Peter B, cand.merc.(jur.)
Jeg er selv underviser, men jeg har aldrig mødt så inspirerende underviser. Styr på alle pædagogiske principper. Du burde lave en pædagogisk håndbog. Underviseren har styr på alle de juridiske områder, som en fisk i vand.

Sisse B, overassistent:
Rart med en underviser, som kan svare direkte på spørgsmål, i stedet for at komme med svævende svar. 

Mie N, salgsassistent:
Arbejdsmiljøkurset var fyldt med små oplæg, opgaver, inspirerende og lærerigt, som ikke er kedeligt. Underviseren var spændende at lytte på. 
En rigtig god kursusoplevelse. 

Anne Dorte A, håndværker:

Jeg synes at begge underviserne har været inspirerende at høre på. God mad og flotte lokaler.

Lars K, servicemanager:
Mikkel er den bedste!!! Super, engageret. Jeg blev motiveret til deltagelse igennem en engageret underviser.

Katharina V, skoleleder:
Sjov og inspirerende undervisningsmetode, god viden om arbejdsmiljø (Herunder AT og BFA). 5 stjerner ud af 5.
 

Line J, pædagog:
Super god og nærværende undervisning. Rigtig god formidling - gør stoffet interessant.

Gitte N, financial controller:
Meget god og kompetent (og vidende) underviser.

Lotte H, operatør:
Jeg synes, at underviserens inddragelse gav meget og gav plads til diskussionerne og drøftelser. Underviserens engagement var helt i top. 

Nicolai B, restaurantchef:
Nils var en god underviser, som formåede, at undervise på en lærerig måde og samtidig med en god potion humor.

Helle H, uddannelsesleder:
Nils var en meget levende og inspirerende underviser. God humor.

Anne L, afdelingsleder:
Jeg forventede, at kurset ville blive tørt og ikke alt ville være relevant, da kurset skal ramme bredt. Men jeg blev positivt overrasket over kurset, formen og underviseren. 

Hanne Nielsen, sekretær:
En god opdeling af undervisning og pauser. Underviseren er meget lyttende, imødekommende og humoristisk. 

Mikkel H, sekretariatschef:
Tak Mikkel, jeg troede, at det ville være kedeligt, men blev positivt overrasket. 

Tobias N, HR-konsulent:
Inspirerende og interessant kursus. Underviseren har gjort arbejdsmiljøkurset særdeles levende.

Brian A, produktionschef:
Meget fint kursussted, og super engagerede undervisere (Henning og Nils). TAK! og på gensyn i juni.

Oliver H, teknisk chef: 
Mikkel var en super underviser. Han sørgede for at vi fik noget med i rygsækken. God til at forklare og en god humor. Kan varmt anbefales...

Carsten V, gamemaster:
Der var altid muligehd for at få et godt og detaljeret svar på spørgsmål. Fedt. Jeg blev meget overrasket. Tak til Vores underviser Mette F. 

Anne W, kommunikationschef:
Underviseren var meget engageret og inddragende - vi kom i spil ! Kurset overgik langt mine forventninger. Tak for et fedt kursus !

Emil M, tekniker:
Jeg havde regnet med et kedeligt kursus, men underviseren præsenterede stoffet på en sjov og god måde, så han fik alle med. Energisk og fortællende.

Anne N, arbejdsleder:
Mikkel er god og interesseret i at høre fra kursisternes arbejdsliv. 

Brian S, senior director:
God og inspirerende undervisning, der inddrog kursisterne. Underviseren var meget engagerede. 

David R, teamleder:
10/10 meget inspirerande. 

Minna D, head og hr operations:
Henning er en fantastisk underviser!

Michella P, regnskabsansvarlig:
Arbejdsmiljøkurset blev præsenteret på en fantastisk lærerig måde af underviseren. Mine forventninger var at føle mig ruset som AMR. - Det hjalp underviseren med, på en SJOV og lærerig måde.

Tine V, bygningskonstruktør:
Begge undervisere på arbejdsmiljøuddannelsen har været kompetence og engageret.  En rigtig god oplevelse med Henning og Nils i Horsens. 

Camilla L, work environment advisor: 
Underviseren var velforberedt, god til at formidle, underholdende og styr på reglerne.

Ronja W, efterskolelærer:
Kurset var mere levende + inspirerende end jeg turde forvente. Forventningen om mange tørre "§ " blev heldigvis ikke indfriet. 

Lars H, coordinator:
Underviseren var afslappet, inddragende og åben i sin form. Han havde iøvrigt en god humor og et højt engagement.

Amalie D, servicemedarbejder:
Skide god undervisning ! Tak til Nils.

Mette M, planlægningsassistent:
Mikkel var rigtig god, inspirerende og levende. Jeg havde ingen forventninger, men blev positivt overrasket.

Hanne N, sekretær:
Nils har været rigtig god ti lat forklare og været meget lyttende. God til at stille uddybdende spørgsmål.

Cecilie M, fuldmægtig:
Underviseren havde et godt engagement og god energi. Han var god til at formidle stoffet på en pædagogisk måde.

Jakob S, arbejdsmand:
Den normale "tørre" undervisning blev leveret på en god og humoristisk måde. Spøgsmål blev forklaret, så man forstod det. 

Heidi A, chefsekretær:
Jeg har fået en meget grundig viden om arbejdsmiljø, som jeg kan omsætte i min hverdag. Mette var en super god underviser, som formåede at formidle teorien på en nærværende og spændende måde.

Ulla S, systemansvarlig:
Topklasse - en super inspirerende underviser. Lever stoffet på en let fordøjelig måde. 

Per A, fabrikschef:
Jeg startede kurset i arbejdsmiljø uden nogle forventninger, men blev nysgerrie efter mere, allerede fra starten. På intet tidspukt har jeg kedet mig. 

Mignon O, indkøber:
En meget levende og god underviser. Jeg havde forventet det var "emnetungt" kursus. Men det viste sig, at mine forventninger ikke blev indfriet. GUDSKELOV!!!

Christina H, koordinator:
Entusiastisk underviser som formåede, at få aktiveret alle deltagerne, som modvilligt fulgte med med større og større interesse. Han fik dem alle vækket,  og energien på holdet blev løftet til et højt niveau. En fremragende indsats.

Kirsten B, leder:
Underviseren var helt i top. God energi og karma. Han fik "gruppen" til at være på. Super gode og inspirerende dage. Henning var super levende og "en klog og vis mand".

Vibeke C, QA/QC:
Stort arrangement fra Nils Lyng, Positivt og underholdende. Han formåede at gøre det interessant og spændende. Jeg fandt ud af at det er vigtigt at vi som organisation involvere os. At vi kan gøre en forskel som AMR.

Magnus L, centerleder:
Levende, sjov formidler, tak til Mikkel for godt arbejde på kurset i Aarhus. Et stille hold, men du fik sat godt gang i deltagerne. 

Brian S, senior diretor:
God og inspirerende undervisning der inddrog kursisterne. Underviseren var meget engagerede, og det smittede på holdet.

David R, teamleder:
10 ud af 10. Meget inspirerende undervisning og form. 

Lisette H, hr-assistent:
Mikkel var super god. Super til at kommunikere og god til at fremlægge et tungt stof.

Charlotte H, social og sundhed:
Underviseren var god og forstående. Han var god ti lat fange deltagerne. Mine forventninger er blevet indfriet og jeg har lært en hel del om, at håndtere min rolle som arbejdsmiljørepræsentant. 

R. Christoffersen, sognepræst:
Mine forventninger til kurset var, at det ville være tungt og kedeligt. Henning gjorde det levende og spændende.

Rikke B, fuldmægtig:
God og veltilrettelagt undervisning, som skabte nærvær og nysgerrighed.

Neel H, 
Rart at få basisviden på plads, som nyvalgt amr. Flot arbejde at gøre tungt og "kedeligt" stof interessant og morsomt.

Sara S, konsulent:
Vidende og god energi. Dejlig omgivelser og forplejning.

Kira H, assistent:
En dygtig underviser. Jeg havde lave forventninger, da jeg havde fået af vide, at mine kollegaer, at kurset var meget kedeligt. 
Men det var det ikke - jeg blev meget overrasket over underviserns evne til at skabe lyst til at vide mere.

Andreas W, tjener:
God energi. Dygtig og stærk personlighed (og faglighed).

Jannie H, pædagog:
Mikkel var sjov og enerfyldt. Han var dygtig og gjorde det "tørre" stof spændende og sjovt.  Han var meget engageret og inspirerende. 

Mathias S, soufchef:
En dejlig afslappede, hyggelig og sjov underviser. Tusind tak for din gode energi Mikkel Bechmann.

Daniel S, serviceassistent:
Henning er bare i topklasse. 

Jacob S, teknisk supporter:
Dons - Konge underviser !!

Martin F, pedel:
Her var jeg aktiv på flere niveauer. Underviseren havde en fantastisk måde at fremlægge materialet og formen.

Tina H, kontorassistent:
Bliv endelig ved med din sjove måde, at være på. Du inddrog deltagerne, det gør det nemmer at forstå og holde fokus på kursusdagene. 

Emilie R, fuldmægtig:
Det lækreste kursussted og fantastisk mad og beværtning under hele kurset. En super undervisning og gode deltagere. Det har været levende og sjovt.

Michael H, Quality Manager
Nils er en rigtig god underviser, der forstår at flette humor ind i materialet, således det blever en tand mere interessant. STOR ROS !!!

Jakob B, forstander:
 En festfyrværkeri med viden. Godt at inddrage eksempler fra hverdagen. Godt at sparre med underviser og medstuderende. Et meget godt kursus - det har været meget givtigt og relevant - og på ingen måde kedeligt. 

Jens H, Truckcenterleder:
God og levende underviser.

Anita H, bogholder:
Underviseren levere undervisningen på en måde, så man kan forstå og på en måde som ikke er kedelig. TAK! Havde frygtet det væreste.

Malene S, projektkoordinator:
God til at præsentere tungt stof på en interessant måde.

Mette B, marketing manager:
Underviseren var dygtig, professionelt og engageret. 

Pia L, økonomiassistent:
Unnderviseren var meget indlevende , sjov til at gøre det nærværende. Han var inspirerende og et interessant menneske.

 

René J, produktionschef:
Meget inspirerende, gode eksempler og godt humør.

Sebastian A, økonomiansvarlig:
Jeg troede, at det ville være noegt tørt stof, som blot skulle overståes. Men underviseren formåede at gøre det spændende. Gode omgivelser og mad.

Tine V, sælger:
Helt fantastisk, gjorde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus vedkommende og sjovt.

Johan C, formand:
Super instruktør som gjorde "tungt" materiale sjovt og interessant,

Vibeke C, QA/QC:
Meget ligefrem fremlæggelsesmetode, der gjorde undervisningen interessant og sjovt ! Stor ros til Nils.


Elo F, smed:
Nils er interessant som lærer og ikke kedelig at høre på. 

Henriette J, PR-medarbejder:
Underviseren var meget engageret og forståelig. Skønne omgivelser og god forplejning. Jeg er yderst tilfreds med Nils som underviser. 

Gitte J, lærer:
Underviseren Var indlevende og faglig kompetent.

Troels M, leder:
Dejligt med en underviser, som brænder for stoffet. 

Bo B, HR:
Mikkel er en god og dygtig underviser, han gjorde tørt stof levende og underholdende. Jeg var bange for at det ville blive tørt og kedeligt - men jeg blev positivt overrasket. 

Stine N, patent paralegal:
Jeg vil gerne sige, at underviseren var positiv, humoristisk og faglig kompetent, Tak Mikkel !

Vicki A, eventmedarbejder:
Mikkel forstår at præsentere et tørt stof rigtig godt!

Kasper H, socialpædagog:
Engageret, sjov og vidensfuld. Mikkel er en dygtig formidler. 

Malene S, kontorassistent:
Tak Mikkel, jeg vil blot sige tusind tak for nogle meget spændende og lærerige dage.

Louise M, pædagog:
Lækre faciliteter + forplejning. Underviseren var god, farverig og indlevende. 

Pernille S, fuldmægtig, jurist:
Jeg ønskede, at blive kolgere og bedre rustet til arbejdet som AMR. Det er ærgerligt når få personer er meget forstyrrende i undervisningen. Henning er en dygtig formidler.

Sidsel K, socialrådgiver:
Jeg har lært meget af den gode levende undervisning og vores forskelligheder - Fedt at kunne lære af hinanden. En virkelig god og kompetent undervisning, Tak til dig Nils

Lars J, virksomhedsejer:
En god undervisning og en fremragende underviser (Mette Frandsen). Det var ikke kedeligt på noget tidspunkt. 

Thomas A, teknisk support:
Mikkel er levende og god til at bringe det "kringlede" ned på jorden.

Johan C, formand:
Nils Lyng er en super underviser og god til at gøre undervisningen let og til at forstå. Det har været levende og sjovt på samme tid.  
 
Stine A Assistant, product development:

Underviseren (Henning) var super engageret og gjorde indholdet spændende. Virkelig god forplejning, kursussted og lokaler.

Morten P, head of xx:
Super god, inspirerende, faglig kompetent underviser og gode eksempler. 

Christian H, tekniker:
Jeg havde forventet, at kurset blev kedeligt, men det blev det modsatte.

Sille L, fysioterapeut:
God til inddragelse af episoder for hver enkelt virksomhed, hverdagseksempler. Underviseren havde et godt og smittende humør han var positiv, engageret og med stor erfaring på området. En fantastisk smittende og livgivende energi. 

Vibeke V, kunderådgiver:
Underviseren var meget engageret og havde stor smittende engagement og meget vidende på området. Det hele krydret med glimt i øjet og en god potion humor.