APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Flere deltagerudsagn fra vores kurser

Anmeldelse: Flere deltagerudsagn fra den lovpligtige arbejdsmiljøuddannnelse 

Her kan du også  finde flere end 2.000 deltagereudsagn om vores undervisning og vores undervisere 1108


Poul H, teamleder:
Suveræn og faglig kompetent instruktør. Imponerende simultan arbejde med PC/ powerpoint/flipover.  Mikkel var behagelig, venlig, imødekommende, med god stemmeføring. Godt dynamisk arbejde på "scenen". Gode visuelle hjælpemidler. En god repræsentant for APROPOS kommunikation. 

Karen C, operatør:
God lærer (Nils), har er god til at inddrage os alle! Humoristisk, engageret og ved alt om emnet. Gerne flere dage, så man kan komme mere ind i stoffet.

Lisbeth K. HR-chef:
Mikkel er supergod til at undervise, og han har været rigtig god til at inddrage kursusdeltagerne og tage udgangspunkt i konkrete arbejdsmiljøproblemer. Efter arbejde i Arbejdstilsynet i mange år, tænkte jeg, at kurset måske ville blive lidt ”kedeligt”, hvilket på ingen måde var tilfældet.

Christina H, koordinator:
Entusiastisk underviser som formåede, at få aktiveret alle deltagerne, som modvilligt fulgte med med større og større interesse. Han fik dem alle vækket,  og energien på holdet blev løftet til et højt niveau. En fremragende indsats fra underviserens side. 

Nana H, manager:
Bare alle de andre deltagere på min uddannelse i arbejdsmiljø (den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse), havde mindst 10% af underviserens energi. Fantastiske facilitetter og inspirerende undervisning. 


Jonas W, tømrer:
Helt kanon underviser, gjorde det hele mere "sjovt" end jeg troede, at et "Lovpligtigt kursus i arbejdsmiljø" kunne indholde. Gode Power point der var nemme at forstå og følge med i, og en underviser, som viste en energi og et overskud, som sjældent set. 


Thomas C, driftleder:

Tak for at gøre undervisningen levende og nærværende, for et bredt sammensat kursushold. 

Sten O, servicekoordinator:
Nils er en super dygtig underviser/formidler og har et særdeles stort engagement som er smittende på kursisterne. 

Lene N, økonomichef:
Nils havde en god ping-pong imellem kursister og underviser. Nils havde stor viden på sit område. Alt blev fortalt med humor og gode eksempler. En god motivation for fremtidig (miljø)arbejde.

Sussie M, arkitekt:
Struktureret og underholdende underviser, meget lærerigt. Tak Mikkel.


Mathias B, tømrersvend:

Jeg vil bare informere dig Henning, om at det arbejdsmiljøkursus jeg lige har deltaget i. Det har været det bedste kursus jeg til dato har deltaget på. Din undervisningsmetode ramte fuldstændig plet, og kurset var spændende, interessant og indholdsrigt, uden på nogen måde at blive kedeligt. Så tak for et meget givende og lærerigt kursus.
 

Torben B;  QHSE Manager:

Nils Lyng var i godt humør, god energi, humor, levende og involverende.

Christopher B, ceo:
Over al forventning! Underviseren formår at gøre et særdeles tørt emne levende og interessant. Er involverende og for folk på tværs af industrier og fag med. Han gør det sjovt uden af gøre det latterligt. Har stor viden og svarer præcist på spørgsmål fra deltagerne. Har præsenteret stoffet før.  


‚ÄčMaia T, leder:
Tak Henning, helt fantastisk. Stor ros for et levende og spændende og kontrollerende oplæg, hvor humør, skarphed og nærvær var tilstede.

 

Lene Sørensen, psykolog:

Henning Dons er guld værd! Og kan gøre relativt tørt stof levende og relevant. Han er en formiddabel formidler og dygtig til flette "NLP fif" ind så det virker narturligt. Får motiveret hele gruppen selvom nogle virker lidt tvangsindlagte til kurset!
 

Jens H, Key Acount:
Har været på obligatorisk kursus for arbejdsmiljø - Jeg var ikke specielt motiveret, da jeg mødte op første dag. Jeg var ikke blevet valgt til det, men trukket "nitten", da en fra virksomeden skulle deltage. Jeg blev klogere - En vildt engageret og dygtig underviser, som kunne gøre et forholdsvis tørt stof interessant og vildt spændende. Ud over, at det var hylende morsomt, så forstod Henning og skabe et fantastisk studiemiljø, hvor alle deltog livligt i debatten om emnet. Pludselig blev et tørt emne utroligt "levende og hammer interessant". Jeg fik rigtigt meget input, som jeg ikke havde forventet og få. Det gør at jeg fremover har lyst til og arbejde med arbejdsmiljø, fordi det er interessant og ikke fordi det er lov. Stor tak til Henning for og åbne min øjne for dette emne.  

 

Jan L, pædagogisk leder:
Vil du overbringe Henning en stor tak for sit veloplagte, inspirerende og morsomme foredrag/oplæg til vores personaledag på XX i Roskilde den 11/1. Hans bidrag til skolens personaledag var til stor glæde og inspiration for os alle, og der er kommet utallige positive tilbagemeldinger på hans del af dagen - Stor tak til Henning !!! :-)

Helle B, senior konsulent:
Eksempler og andres historier har fået mig til at indse, at AM-arbejde skal tages mere alvorligt og at både arbejdsgiver og andre ansatte trænger til en holdningsændring. Tak til Mikkel Bechmann for din store indsats. 

Sabrina E, pædagog:
Jeg er postivit overrasket over hvor dygtig Henning Dons er, og hvor spændende og lærerigt dette lovpligtige kursus var. Jeg er yderst tilfreds, fik jeg sagt det god humor og energi. Det var super relevant og inspirerende kursus. Jeg har fået fokus på disse 3 gennemgående temaer fra kursusdagene, ansvar, samarbejde og dokumentation.


Johnny C, terapeut:

God og levende mediering af til tider tungt stof! Underviserens indsats var helt vild!

Malene O, PA:
Super underviser, meget levende og god til at inddrage eksempler, forklare og afkode mere vanskelige problemstillinger. Fint lokale og god forplejning.
 

Ditte B, socialrådgiver:
Hej Mikkel, du gjorde en brav indsats. Du var desværre oppe imod mange ligegyldige kommentarer og deltagere, som blot skulle være på det lovpligtige kursus, men uden af de bidrog brugbart og konstruktivt.  Din energi var fantastisk smittende. Du vandt mig.

 
Sussi J, underviser:
Henning er helt utrolig levende og velbevandret i sit kropssprog og mimik, stemmeføring mm. Så alt stoffet blev spændende, uden trætheden meldte sig. Han var vel orienteret i stoffet og var utrolig professionel underviser. 

Malene J, montrice:
Fuld valuta for pengene. Kursusstedet var over standard, flotte lokaler og smagfuld forplejning. Underviseren var medlevende og en energisk fremstilling af stoffet.

Camilla A, serviceleder:
En super underviser, der var god til at rykke ved ens holdninger, så man ofte fik et andet syn på tingene. han var god til at bruge humor i undervisningen.

Mette K, journalist:
Underviseren var humoristisk, meget vidende og sprudlende formidler. Der var plads til anekdoter, der virkede som sidespor, men alligevel viste sig at være meget relevante for arbejdsmiljøsnakken. Jeg er vild med formen. Det var overhovedet ikke en tør omgang, som jeg ellers havde regnet med. Skønt sted, dejlig lokale og rigtig fin frokost og snackudvalg.

Lene H, fysioterapeut:
Henning, tak for dig og din måde at præsentere stoffet på. Du har en smittende og god energi. Det var rigtig, rigtig godt !!! Bliv ved med det. Meget spændende fortalt og inspirerende kursusforløb.
PS: Jeg søgte under udbydere af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og det skinnede igennem at jeres uddannelse var i særklasse. Det passer fuldt ud på de mange beskrivelser fra andre kursusdeltagere.

Henrik M, formand:
Underviseren var god til at få alle med også de stille typer.

Christina O, fysioterapeut:
Rigtig kompetent underviser, som er god til at undervise, få folk med og provokere på bedste måde. Alt har fungeret rigtig godt.

Ditte T, biolog:
Tak for et super godt kursus i Horsens. Jeg har fået så meget med hjem, og har samtidig fået nogle gode indspark til, hvordan man skal huske at prioritere i sit liv.  Du er en pissego´ underviser og inspirator.

Kathrina G, HR:
Mikkel (du) er eminent god til lat holde et godt og inkluderende læringsmiljø. Dit humør er smitsomt og stemningen er god, let og skaber et trygt og åbent læringsmiljø. Det er tydeligt at du er faglig kompetent og kurset har været en fornøjelse - nu sikkert på at det er din fortjeneste. 

Tim F, chef for support og drift:
Der var langt fra den skræmmekampagne jeg havde fået fra tidligere medlemmer af arbejdsmiljø-organisations medlemmer. Det har været en fornøjelse,  at deltage på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, sammen med APROPOS kommunikation. 

Uwe J, generalsekretær:
Et virkelig godt kursus - jeg må ærligt talt sige, at jeg forud for kurset frygtede, tre kedelige dage, som bare skulle overstås. Det modsatte var tilfældet. Tak til underviserne (Nils og Mikkel), der var et fint skifte mellem "foredrag" og involvering af alle kursusdeltagere.

Bente R, teamleder:
En fantastisk humor og måde der gør tørt stof nemmere at forstå og huske.  Jeg har lært noget om følgende:
- Regler og hvor jeg finder korrekt info.
- Hvor meget arbejdsmiljøorganisationen (AMO) har af betydning

- Psykisk arbejdsmiljø, samt den nye lovgivning om krænelser og stress
- Mange forskellige arbejdspladser og hvor mange problemstillinger, der findes på danske arbejdspladser. 

Elisabeth C, director Pharmaceutical Operations:
Den generelle præsentation er uortodoks  set med almindelige øjne, men rammer med nerve og intensitet. Jeg har valgt APROPOS kommunikation pga. de fantastiske anmeldelser. Alle anmeldelser på Jeres hjemmeside ramte "spot on". 

Liselotte A, Jurist, HR-director:
Henning, du er en dygtig kommunikator. Du forstår at tilpasse og differentiere din undervisning til målgruppen på det lovpligtige kursus.  Dine budskaberne i din undervisning når ud til målgruppen. Du er en levende og dynamisk underviser. Din undervisning bærer tydeligt præg af dit høje energiniveau. Din undervisning er levende og spændende og du formåede at inddrage og engagere tilhørerne til din undervisning også dem, som ikke tydeligvis har lyst til at være på kurset. 

Pia C, veterinærsygeplejerske:
For ca 3 år siden var jeg på et forløb hos jer, eller dvs, hos Henning Dons, efter at være blevet valgt som arbejdsmiljørepræsentant.  Jeg havde ikke de store forventninger og var forudindtaget opsat på at det ville blive gabende kedeligt, men det blev det ikke, langt fra, det vækkede min interesse og gav mig blod på tanden til at gøre et ordenligt stykke arbejde for at gøre min arbejdplads sund og et godt sted at arbejde.

Micaëla S; administrator
Helt i top! Morsom, engageret, lyttende, struktureret - men samtidig fleksibelt. Meget motiverende underviser, ham Henning

Bano N, underviser:
Fremragende, Nils Lyng er en inspirerende sjov og dygtig underviser. 

Charlotte B. Koordinator:
God formidling. Uhøjtideligt. Fin forplejning og gode lokaler. 

Andreas H, rådgiver:
Fantastisk, energisk, inspirerende og skarp. Henning er en genial lærer indenfor arbejdsmiljø. Men jeg er en kende ked, af at de andre kursusdeltageres tilgang til de emner, som han gennemgik. Jeg har virkelig suget alt det stof til mig, som jeg kunne. 

Ditte T, biolog:
Kære Henning, tak for et super godt kursus i Horsens. Jeg har fået så meget med hjem, og har samtidig fået nogle gode indspark til, hvordan man skal huske at prioritere i sit liv. Du er en pissego´ underviser og inspirator.


Liselotte Jensen, BA, retoriker:

Fantastisk formidling ! Bedste flowpædagogiske indsats jeg nogensinde har oplevet.
 

Birgitte S, forestillingsleder:
Henning Dons formidler stoffet med energi, humor og en fantastisk evne til "hjælp til selvhjælp". Tak for din formidling af dette tunge stof på en inspirerende og let måde.

Hanne K, marketing ass.:
Klar og tydelig for mig - Skåret ind "til benet" og underholdende. Tak Mikkel !!!
- Jeg har følt mig frisk hele tiden, 
- Jeg er ikke faldet i søvn,
- Jeg har faktisk været godt underholdt,  
- Jeg har noteret og har et godt materiale med herfra.
- Jeg har netværket og været i dialog med de andre kursusdeltagere. 

 

Kristine M, regnskabsmedarbejder:
Henning kunne formidle et-på-papiret-lidt-kedeligt-stof, på en sjov måde. Det blev en lærerig oplevelse.

Kurt B, skuespiller:
Underviseren var god, faglig og underholdende.

Thomas L, faglærer:
Faglig dygtig og en fremragende smittende energi.

Mie Thomsen, studieadjunkt:
Mikkel var tilstede, forandringsparat, favner bredden, møder folk i øjenhøjde, god indsats. Dog begrænset i fleksibilitet grundet prædefineret  indhold, som er pålagt af lovgiverne. 

Natasha L, advokatfuldmægtig:
Mikkel var god, dygtig, imødekommende og meget tålmodig.

Pernille K, fuldmægtig:
Har været på AMR kursus. Med en underviser som Mikkel, var alle dage underholdende.

Jacob P, jurist:
Præsenterende og gik i dialog ved spørgsmål. Behagelig og sjov.

Ebba B, administrationsleder:
Underviseren var underholdende med super energi.

 

Morten L, scenemester:
Fortællende, levende og underholdende. Kurset var aldrigt kedeligt.

Ida E, designer:
Spændende undervisningsmetoder, som skaber interesse og følgeskab.

Jeanette S, funktionsleder:
Super fin disponering af tid og indhold. Væsentlig større underholdningsværdi en forventet, Tak Mikkel.
 

Dan R, skoleleder:
Højt humør og gode diskussioner. Mette  Frandsens engagement løfter indhold og udbytte. Det var meget vedkommende, afvekslende undervisning, trygt læringsrum og atmosfære.

Marianne S, afdelingsleder:

Alle var glade for Torben Nedergaards undervisning. Stor ros til ham, han er knalddygtig.
 

Alma T, socialrådgiver:
Formidling af viden på en super spændende og sjov måde. Godt med eksempler fra virkeligheden. Alt i alt, super godt kursus – bedre end forventet. Jeg fik meget mere mod på min opgave som arbejdsmiljørepræsentant.

Tinna S, compliance:
Inspirerende, fantastisk formidler.


Erik S, projektleder:

Jeg havde medbragt min arbejdscomputer, så jeg tænkte, at jeg kunne arbejde undervejs. Det lykkes ikke – jeg blev grebet af området.

Jan F, konsulent:
Der blev skabt et miljø, hvor dialogen var meget åben og ærlig. Underviseren var energisk og indlevende. 
Jeg faldt ikke i søvn og deltog aktivt i kurset. 

Anja H, pædagogisk medarbejder:
Om underviseren, han formåede at skabe en god og dynamisk undervisning på en lærrig måde... Tak Henning

Line L, konsulent:
God til at gøre "tørt" stof underholdende og inspirerende.


Eva N, QSE koordinator:

Dagene er gået superhurtigt. Medrivende og engagerede undervisning. Det var en erfaren underviser, med stor indsigt i faglig stof og formidling.

Jette R, konsulent:
Det har på alle måder været et fantastisk godt kursus – kan i højeste grad anbefales.


Martin J, lagerassistent:

Det var et rigtig underholdende og inspirerende kursus.


Rikke L, kontorassistent:

Fantastisk underviser, inspirerende og vanedannende kursus.


Bettina L, regional manager: 
Tusind tak Nils, Dejlig praktisk og direkte undervisning. God varation med humor og eksempler. Det gør at man fastholdes og lærer - virkelig godt.

Kristen P, restaurantchef:
Stor faglig viden. Bragte humor med!

Marianne H, sales support:
Fantastisk inspirerende, det havde jeg ikke regnet med på et lovpligtigt kursus i arbejdsmiljø.

Jacob S, leder:
En god og afslappet stemning.  Únderviseren var engageret, tålmodig og grundig. Arbejdsmiljøområdet er mere omfattende end ventet, og det er langt mere relevant end ventet.

Martin D, kundeservicechef:
Spændende og engageret underviser.


Henrik R, account manager:
Fantastisk, intensivt kursus med en god underviser. Tusind tak Mikkel. 

Ivan P, direktør:
Underviseren var utrolig engageret og inspirerende. 

Mette L, social og sundhedsassistent:
Dejlig humoristisk. 

 

Lene T, sagsbehandler:
På kurset har jeg især lært noget af Nils Lyng! God undervisning med humor og Nils er god ti lat holde dampen oppe og fordele viden. Tak for en god ug underholdende undervisning.

Maiken H, manager:

Min oplevelse af kurset var helt gennemgående positivt og meget lærerigt. Præmissen for undervisningen samt underviserens metode stod klart helt fra start: materialet blev gennemgået på en sjov og letforståelig måde, hvilket blev suppleret af udleveret materiale, hvor regler helt nøgternt fremgik. Metoden er helt fantastisk til netop dette stof, og underviseren bidrog virkelig til min forståelse af at være AMO-repræsentant som noget meget vigtigt. Derudover bidrog de mange eksempler, han kom med, til min fornemmelse af det samlede arbejdsmiljø-område, som jo er meget omfattende.

 

Michael M, vicepresident, commercial:
Jeg elsker diskussion og samtale, men kræver modspil. Underviseren var virkelig god. Skønt at se en passioneret underviser, som var faglig og ekstrem kompetent med et nærvær, som var tilstede hele tiden.  Tak Henning!


Maiken D, assistent:
Ustyrlig sjov. God energi/mimik/ humor. Gid alle udbydere af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse tog opgaven så alvorligt med at levere et tungt stof så sjovt og interessant. Herligt! Jeg havde forventet et langt-tørt-kursus. Men det modsatte skete. Fik brugbar og nyttig viden. Jeg vil reflektere længe over. 

Henrik B, administrationschef:

Tak for tre yderst underholdende, inspirerende, lærerige samt til tider dybe og tankevækkende dage.

Henning, din tilgang til de noget tørre juridiske emner formåede du at formidle på flotteste vis og personligt har jeg sjældent været så opmærksom ”på skolebænken” 8 timer i streg.

Vibeke B, socialrådgiver:
Mikkel, du er genial og rigtig god til at undervise. 

Gitte H, advokatsekretær:
Underviseren gik all inn. Vi blev inddraget af underviseren, så man fik mere mod til at deltage i undervisningen.

Sarah B, regnskabschef:
Mikkel er en rigtig god underviser, som gøre det spændende, bruger mange praktiske eksempler og opdatering om nyeste ændringer.

Sara P, tjener:
Mette er en sindsygt dygtig underviser. Sjov levende og med mange gode eksempler.

Anne S, clinical and scientific affairs manager:
Mikkel er en super kursusleder, motiverende og god til at sætte tingene i perspektiv. 

Mikkel S, HR:
Jeg havde ikke set rollen, som så vigtig og "bred", som arbejdsmiljøkurset har vist mig. Meget positivt overrasket. En god kobling mellem teori, erfaring og kursist spørgsmål. 

Britt G, bogholder:
Jeg har også lært noget om holdning og dialog. En fantastisk underviser.


Alberte P, salg:
God og meget interessant underviser, sjov og bred viden gjorde noget "tungt" stof/ materiale levende og forståeligt.

Lars L, Disponent:
Dejligt postivt kursus - med en energisk og dynamisk underviser.


Rolf, G, Head of Procurement Engineering:
Fremragende og indlevende. Underviseren fik det tunge stof helt ned i øjenhøjde. 

Majken D, vejleder:
"Ham der Mikkel" er god.

Pia G, multimediedesigner : 
Underviseren var rigtig god. God til at få folk med og lytte. 

Josefine R, head of hr.:
Top engageret underviser, Mikkel gjorde stoffet spændende og brugbart, stor viden.

Louise Z, konsulent:
Underviseren var god til at forklare love, bekendtgørelser, så de gave mening. 

Jannik S, manager:
Kurset overgik forventningerne!


Sys H, hr-partner:
Meget inspirerende og levende med praktiske eksempler, man kan forholde sig til. Tak Nils, jeg blev meget positivt overrasket - havde forventet en mere "slavisk paragrafgennemgang".


Helle H, konsulent:

Dejlig forfriskende måde, at blive undervist på. Henning Dons er god til at få deltagerne i spil og skabe læring og reflektion via en overraskende måde at formidle på.  En udsøgt fornøjelse...

Rene m, produkt træner:
Var meget aktiv og kom med mange gode eksempler. Han var god til at præsentere love og paragraffer på en sjov og nærværende måde.

Karsten R, stationsleder:
En fremragende undervisningform. Meget givtig, der sker hele tiden noget, man sidder og venter på det næste. Mere, mere, mere. 
En super nærværende og faglig dygtig underviser. 

Nicolaj S:
En meget god og behagelig underviser (Mikkel Bechmann), men en herlig potion humor. Undervisningen var god og afvekslende. Endnu en god ting, var at dele med de andre deltagere på holdet. 

Jacob H, skovarbejder:
En rigtig god undervisning sammen med Mikkel. God sammenhæng med seriøsitet og humor. Jeg havde forventet at arbejdsmiljøkurset bare skulle  overstås (Læs: Meget lav forventning), men det var både lærerig og udbytterigt. 

Christian B, fragtmand:
Henning var meget livlig og underholdende og var god til at holde kursisterne interesserede. Han er faglig skarp og god til at inddrage os og bruge vores historier fra det virkelige liv i undervisningen.

Lasse R, afdelingschef:
Mikkel var en god underviser. En god blanding af praktiske øvelser, teori og pauser. God forplejning og faciliteter. Det har været et super hol! 
Fungerede godt socialt sammen, så man gerne vil mødes igen.

Casper S. afdelingschef:
Dygtig og fangende underviser. Sjov og lærerig undervisning.

Mathias F. Data Scientist:
Det har været det bedste kursus jeg til dato har deltaget i. Din undervisningsmetode ramte fuldstændig plet, og kurset var spændende, interessant og indholdsrigt, uden på nogen måde at blive kedeligt. Så tak for et meget givende og lærerigt kursus.

Katrine T, underviser:
Levende, kreativ, øser ud af erfaring - skønt!! Jeg ville gerne have brugt flere dage sammen med holdet og underviseren. 

Britt P, Quality Compliance Associate:
Det har været lærerint, underholdende og en god afveksling mellem forskellige kommunikations/ læringsformer. Tak til Hr. Dons..

Anita B, systemoperatør:

Velforberedt og behagelig underviser. Mange gode konkrete eksempler og opgaver.

 

Monica L, lærer:

Kære Henning, vil bare sige tak for et helt igennem godt kursus, det har været en øjenåbner og meget meget interessant. Der er meget at tage fat på og vi kan kun blive bedre. Du gør kurset, som let kunne blive ”langhåret," spændende og interessant.


Anne G, marketing- og salgskoordinator:
Jeg har lært noget af Nils Lyng - fed form og humor. Det giver mod, vilje og lyst til at arbejde med arbejdsmiljø.

Trine R, administrator:

Hej Niels og Henning, Tusind tak for et dejligt og levende kursus. I fik krydrede den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse med energi, humor og skarphed. Det var en stor fornøjelse at møde APROPOS kommunikation. Vi ses til juni

Gitte H, indkøber:
Det var en virkelig god oplevelse, supplereret med god humor og gode eksempler. 

Poul H, teamleder:
Jeg har især lært noget af underviserens (Mikkel) faglighed og kombination af teori og dialog i lokalet. Det var fremragende med god fokus og indlevelse i kursisterne. Lokaler og udstyr i topklasse. Mikkel var faglig dygtig og meget kompetent og udstyret med god humor.  

Anna M, udvikler:
Inspirerende og uformelle rammer for læring - stor ros til Mikkel, som var vores underviser. Det var sjovt og lærerigt og bestemt ikke kedelig.

 

Charlotte M, salgsdirektør:
Henning var god og inspirerende. Visuel, auditiv og kinestetisk så alle læringsstile var i spil. 

Camilla R, pædagog:
Meget underholdende, spændende og inspirerende.

Kristine J, chef:
Levende, provokerende og med stor sans for det humoristiske. Skabte en rigtig god stemning. 

Aggi S, keyaccont manager:
Nils har været supergod, kompetent og relevant - samt balanceret info/ dialog. Godt !!

Tina B, koordinator:
Underviseren var meget effektiv. Han kæmpede hårdt for at løfte en "stille og knap så aktiv forsamling". Målet blev  nået med en fantastisk og smittende indsats af underviseren. 

Malene A, redaktør:
Tak Mikkel, en god og varierede undervisning. En god blanding af teori og vores hverdag. 

Janne S, PA:
Jeg synes at medkursisterne bør deltage og ikke sidde med IPAD/ telefon konstant. Det er respektløs overfor underviser og andre kursister.

Heidi B, serviceleder:
Total genial underviser !!!

Søren F, serviceteknikner:
Tak for nogle hyggelige timer i Syddanmark. Mikkel og Henning, I var et godt makker-team. og I sørgede for en god inddragelse af deltagerne ud i den svære og komplicerede arbejdsmiljøverden. I supplerede hinanden helt fint - og det var en fornøjelse at være på et lovpligtigt kursus i arbejdsmiljø.

Louise C , konsulent:
Fremragende formidling og et meget relevant kursus. 

 

Jens M, team lead:
Jeg havde forventet et kedeligt juraforefrag. Henning er p....god formidler - kan varmt anbefales. 


Lotte R, konsulent:
Gode rammer til et sådan kursus. Underviseren har været god, kommet bredt omkring et til tider tørt emne, som underviseren har formået af gøre "spiseligt".

Johnny C, behandler:
God didaktiske og fagmæssig manøvring!

Merete H, leder:
God energi og struktur. Underviseren var faglig kompetent og vidende.

Lisbeth N, servicemedarbejder:
Professionelt og autentisk underviser.

Mathilde A, office manager:
Underviseren var rigtig god ti lat få mig til at holde fokus hele vejen igennem forløbet. Det blev aldrig kedeligt. Jeg er vild med det ...

Nanna H, tekniker:
Underviseren var top-motiveret. 

Terry M, supervisor:
Underviseren var solid, informativ, humoristisk, tilstede !!

Bettina L, regional director:
Super inspirerende og motiverende til at arbejde videre for et godt arbejdsmiljø. Tilgængeligt og let forståeligt, med en engagerede kommunikation.
 

 Line S, produktionschef:
Gode reflektioner og eksempler, Mikkel er god til at få folk i tale.

Mia J, HR manager:
Undervisningen var super. En meget engageret underviser. Engagement smitter.  En forfriskende proactiv tilgang til lovstof -  det fungerer faktisk helt fantastisk godt. Underviseren skabte en super stemning. 

Julie C, sygeplejerske:
Underviseren er udover faglig dygtig også positiv og sjov. Dejlig inspirerende form.

Jesper H, ingeniør:
Underviseren var super vidende og engageret. Fik skabt nogle fine rammer.

Ivan B, centerchef:
Meget underholdende, med en meget professionel viden bagved.

Mathilde V, HR-chef:
Meget sjov og fantastisk formidler. Tungt stof blev gjort sjovere og nu langt mere interessant. I øvrigt lækker forplejning.


Michael P, laborant:

Henning virkede inspirerende og meget god, til at holde fokus.
 

Lena H, kommunikationsmedarbejder:
Underviseren har været vedkommende, gode praksis eksempler, iddragende underviser, humoristisk og personlig.
 

Thomas R, sælger:
Mikkel er en dygtig og en god formidler, af et tungt og kæmpe stofområde. Han var kompetent, humoristisk og engageret.

 

Allan K, vintapper:
Jeg er positivt overrasket over kursusforløbet, underviseren var rigtig god til at holde os ”vågne” interesseret undervejs i forløbet. Jeg lærte mange nye ting selvom jeg har gennemført kurset for 2 år siden.


Minela A, leder:

Underviseren var rigtig god til at gøre et svært emne sjovt. Gode eksempler og god ti lat "male" billeder i hovedet.

Emil O, lead xx:
Formidler "kedeligt" stof med humor, engagement og godt humør. Han er god ti lat involvere deltagerne, så det ikke bliver langhåret og dedeligt.

Britt J, sagsbehandler:
Det har været meget lærerigt – jeg kan helt klart varmt anbefale APROPOS kommunikation, som kursusudbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, til andre.


Heidi F, projekt ass.
Super underviser (Mikkel), som forstod af servere materialet i en humoristisk og forståeligt sprog.

Janne Z, butikschef:
Dejlig levende og humoristisk underviser. Mikkel er rigtig god til at undervise og fange deltagerne, så det bliver nærværende.

Heidi P, teamleder:
Super godt – dygtig – god formidler. Kurset foregik i øjenhøjde. Tak !

Line G, lærer:
Glad og smilende og rigtig god til at svare på alle vores spørgsmål.

Esben S. psykolog:
God entusiasme, Mikkel! Godt gået! Dette til trods for at Corona havde godt fat i Danmark, så havde du godt fat i os.

Esben K, psykolog:
Meget engageret og entusiastisk underviser.

Marianne T, assistent:
Leveret på en god og spændende måde, med glimt i øjet.

Ole B, byggeleder:
Mikkel gør alt for at undervisningen ikke skal blive kedelig.

Mette O, kvalitetschef:
Underviseren fik alle med, viste stor interesse og havde gode historier og andet med, som gjorde undervisningen lettere forståelig og nærværende.

Casper G, ingeniør:
Spændende og sjovt kursus, jeg fik meget med hjem i tasken.


Jette C, familiekonsulent:
Underviseren havde en god tråd, husker os alle og griber (og husker kursisternes hverdag). Gentager den samme situation – gennem flere undervisningssammenhæng. Giver et godt flow- øger hukommelsen og skaber en god stemning. Tusind tak Nils.

Nikolaj R, cheesemaker:
Mikkel var god til at formidle stoffet på en god og opløftende måde.

Natahlie W, viden-medarbejder:
Engageret, sjov underviser. Varierende metoder til undervisning.

Sophie E, instruktør:
Henning er ekstrem god. Dygtig til at formidle stoffet på en sjov og interessant måde.

Claus A, leder:
Nils var en god fortæller og han gjorde stoffet interessant.

Louise L, chefkonsulent:
Underviseren var sjov, varm og engageret.
 

Hans M, projektleder:
Der var en god dialog og engagement på dette kursus. Tørt stof blev gjort levende og relevant.

Camilla H, HR:
Underviseren var velforberedt og inspirerende. Tak Henning Dons. Godt tilrettelagt kursus i arbejdsmiljø.

Leonardo T, assistent:
Underviseren var i  verdensklasse!

Vivi D, Operations manager:
Henning formår virkelig at gøre stoffet let og forståeligt, sevlom det er tungt. En enorm god formidler.

Pernille H, pædagog:
Mikkel var god til at blande seriøsitet med fakta. Højt humør og god han var god til at besvare spørgsmål fra kursister. Jeg kunne godt lide diversiteten i undervisningen, og at kursisterne blev blandet i grupper på tværs af faggrupper. Lækre lokaler og forplejning var i top.

Michael S, managering director:
Underviseren havde stor viden om emnet og de juridiske kringelkroge.

Lotte R, senior engineer:
Engageret form og godt tempo. Gode lokaler og forplejning på kurset.

Ida B, teamchef:

Underviseren gjorde stoffet "let og spiseligt" og var top engageret. Dejligt !!!

Sarah B, regnskabschef:
Godt med praktiske eksempler, underviseren havde godt humør. Har styr på regler og lovgivning (Man fornemmer at der er en god juridiske ballast), samt hvordan man kan bruge det i praksis.

Martin K, teknisk chef:
God dialog med humoristisk tilgang til undervisningen og livet.


Tarja K, it-support:
Super initiativrig og underholdende metode og form.

Thomas E, arbejdsleder:
Fantastisk, super kompetent og levende undervisning.

Jesper I, enterpriseleder:
Rigtig godt! Underviseren formidler "tørt stof" på en spændende og anderledes måde. 

Henrik L, supervisor:
Mikkel var god til at fastholde fokus, underholdende, stor faglig viden, super formidling.

Søren B, tømrer:
Super god til at holde folk igang.  Positivt overrasket.

Kathrine L, HR-partner:
Mikkel er god til at formidle, fantastisk energi. 

Susanne N, ssh:
Det var en dygtig engageret underviser, der brænder for at lære fra sig. Positiv og støttende.

Christine F, produktionsleder:
Høj kvalitet og underholdende undervisning.

Dorte H, underviser:
Jeg vil varmt anbefale Henning - han er super dygtig, nærværende og inspirerende. "Dons"  er aktiv, god til at gribe situationen, gøre stoffet spændende og i øjenhøjde.  Jeg havde egentlig ikke regnet med at deltage aktiv i forløbet, Kurset skulle bare overståes.
Men Henning fik da virkelig aktiveret og motiveret deltagerens engagement.  

Jacob K, salgsassistent:
Mikkel var en god formidler, med en fed humor. Jeg har ingen forslag til forbedring. "Det spiller". Dejlige omgivelser og god mad gør en stor forskel. 

Erland B, kok:
Mikkel var vindende, godt forklarende og velforberedt. Gerne 1 dag mere på første modul. (fx. 3 + 1 dag).

Asta M. fuldmægtig:
Fantastisk underviser, der formåede at gøre emnet interessant og levende, samt god til at drage paralleller fra virkeligheden ind i undervisningen. Er blevet skarp på hvor meget der ligger i at være en del af arbejdsmiljøorganisationen. Samt hvor vigtigt arbejdet/ funktionen er. 

Allan S, struktør:
Super god og underholdende fyr (Nils Lyng), som ikke gorde det kedelig på noget tidspunkt.

Daniel H, kontorassistent:
Henning har været utrolig engageret, haft svar parat og gjort det relevant ved at inddrage os. 

Emilie A, leder:
Mikkel var super god og underholdende! Det har været sjovt.  

 

Rolf G. Head of Cost and Value Engineering:

Henning Dons er en exeptionel underviser, med en super evne til at formidle og levendegøre arbejdsmiljøstoffet.


Annebeth L, HR-manager:
Tak til Mikkel, sjov, energisk & inspirerende underviser. Fantastisk kursussted.

Tobias R, økonom:
Mikkel var god, rolig, præcis og involverende. Skabte et godt undervisningsmiljø.

Kristina C, hr director:
God, sjov og inspirerende. Fantastisk at møde en underviser, hvor man kan mærke at han brænder for emnet, og er god til at fremlægge et "tungt og tørt" emne.

Bjarne E, leder:
God energi - det smitter!!


Sarah H, teamchef:

Dejligt at kurset blev serveret med humor, så det var spiseligt for alle. Han var varm, humoristisk og inkluderende.

Ann J, konsulent:
Mikkel er God! Lærig, behagelig, smilende.

Kith K, director:
Mikkel gør det supergodt!!!

Tina F, teamleder:
Jeg har ikke savnet noget - "Kom tomhændet"  og gik herfra med fyldte hænder og hoved. Det har været tre gode dage, Et "tungt" stof er blevet gjort spændende at lytte og deltage i. Kæmpe ros - Nils Lyng du er en fantastisk underviser. 


Maj S, restaurationschef:
Underviserens energi og evne til små pauser (Bevare fokus) var rigtig god.

Ronni K, procesmedarbejder:

Af hjertet tak for sammenlagt 3 fantastiske kursus dage i Aalborg. Du forstår virkelig at fremlægge din viden på en fantastisk og medrivende måde. Du har på en eller anden måde, virkelig kunne inspirere mig til nu, for alvor at følge min drøm om at (komme videre) på den måde at jeg ændelig har ture tage springet og følge min drøm om at blive sælger. 

Maja N, socialrådgiver:
Inspirerende og tydelig - underviseren formåede, at holde/ rette fokus på at de opgaver, som der skal løss på arbejdspladsen.

Pernille H, pædagog:
Mikkel var god til at blade seriøsitet med fakta. Højt humør og god til at besvare spørgsmål fra kursusdeltagere. Jeg kunne godt lide diversiteten i undervisningen, og at kursisterne blev blandet i grupper på tværs af faggrupper.

Henrik K, direktør:
Tak for god undervisning og god stemning. 

Kim M, manager:
Nils Lyng gør det mega godt !

 

Pernille A, manager: 
Fantastisk underviser. Det er en oplevelse, som bliver siddende. En ærgerlig ting, at kurset nu er slut. Super kursussted.

Jan H, teknisk sælger:
Henning har en stor viden, inspirerende undervisning der fanger.


Majbritt L, konsulent:

Meget interessant og brugbar viden. God og underholdende underviser. 

Trine W, hr-konsulent:
Underviseren var "levende" og interessant. Han kunne svare kompetent på alle spørgsmål fra deltagerne.

Ivan A, direktør, vicepræsident:
Underviser var inspirerende, vidende og forståelig – en rigtig god oplevelse.

Pia K, ejendomsadministrator:
Dejligt, at Mikkel kombinerer stoffet med både humor og eksempler. Han havde en stor viden om området. 

Martin J, sygeplejerske:
Underviseren var meget energisk og god til at "tænde ilden". God lyd, god mad, gode stole og gode faciliteter. 

Camilla W, specialkonksulent:
Vi har sørme også ladet os inspirere af dig og din undervisning mange gange. Det var en fantastisk oplevelse, at være på kursus hos dig. Hele set-uppet, virkemidler og endda de andre kursister har gjort kæmpe indtryk. 

Peter R, jurist:
Tak for et rigtig godt AMO-kursus. Det er sjældent, jeg kommer på kurser, hvor der ikke er ”døde” perioder. Her blev jeg konstant holdt til ilden og kom hjem som en klogere mand!

Janina S, regnskabsmedarbejder:
Hening - du er pisse sej!!!  Jeg er vild med dig.

Lotte V, tekniker:
Tak Mikkel, medrivende, humoristisk og engageret undervisning.


Maiken L, forstander:
Et dejlilg kursussted - En rigtig god formidler (Nils Lyng).

Marie H, jurist:
En god underviser, Underholdende og god til at skabe overblik.

Maria M, CTO:
Mikkel, du klarede de vanskelige emner med gode og konkrete svar. Fremragende indsats. 

Eva A, QHSE-manager:
Stoffet blev præsenteret på en måde, der gav lyst til at deltage aktivt. Supergod underviser. Alt var perfekt. 

Anne D, Quality manager:
Jeg har lært noget af den generelle information om arbejdsmiljø og regler, samt de pligtige og beføjelser, der følger med. Vi havde et fint samarbejde i grupperne og jeg har været meget tilfreds med den dialog, der har været i undervisningen. Det har hjulpet op for alternative måder at anskue arbejdsmiljøet i min virksomhed. 

Katrine S, kundeserviceansvarlig: 
Fantastisk levende formidling og inspirerende dialog. Kort sagt: Super godt !!!

 

Marie V, fuldmægtig:
Henning har været rigtig god og underholdende. Han foråede at gøre undervisningen og indholdet spændende og relevant for mit kommende arbejdsmiljø som AML. 

Matilde A, manager:
Jeg synes du har været genial ! High Five !

Lars H, trompetisk:
Mikkel var skarp og velformuleret/ velforberedt.

 

Gitte J, CFO:
Impornerende at så tørt stof kan gøres så inspirerende.

Signe A, driftleder:
En god og varieret undervisning. Fint at bryde stoffet op med vekslen mellem oplæg, gruppesnak og reflektion. 

Lars K, manager: 
Mikkel var god til at gøre et emne spændende ved sin yderst gode personlighed. 

J-P. Hansen, sælger:
Har været på obligatorisk kursus for arbejdsmiljø - Jeg var ikke specielt motiveret, da jeg mødte op første dag. Jeg var ikke blevet valgt til det, men trukket "nitten", da en fra Virksomeden skulle deltage. Jeg blev klogere - En vildt engageret og dygtig underviser, som kunne gøre et forholdsvis tørt stof interessant og vildt spændene. Ud over, at det var hylende morsomt, så forstod Henning og skabe et fantastisk studiemiljø, hvor alle deltog livligt i debatten om emnet. Pludselig blev et tørt emne utroligt levende og hammer interessant. Jeg fik rigtigt meget input, som jeg ikke havde forventet og få. Det gør at jeg fremover har lyst til og arbejde med arbejdsmiljø, fordi det er interessant og ikke fordi det er lov. Stor tak til Henning for og åbne min øjne for dette emne. 

Mai-Britt F, AMR:
Jeg havde forventet, at det ville blive tørt og kedeligt. Men det blev det ikke, ikke mindre end fantastisk. Underviseren kan viderbringe et svært tilgængelig stof og gøre det interessant.


Morten J, formand:
Super og medlevende underviser, jeg troede, at det ville blive" god-nat-og-sov-godt" men så mødte jeg Henning Dons...

Lea B, socialrådgiver:
Super engageret underviser (Mikkel Bechmann), hvor man mærker, at han brænder for arbejdsmiljø, hvilket smitter til deltagerne.

Jesper A, logistik assistent:
Jeg synes at underviseren fik formidlet stoffet rigtig godt. Både med humor og praktiske eksempler.

Louise F, SFO leder: 
Topkarakterer til Mette! Det har ikke været kedeligt på noget tidspunkt. Jeg har fået et overblik over de formelle krav, samt hvor vigtigt arbejdet med arbejdsmiljø er: Det er vigtigt !!

Helle H, lønkonsulent:
Dejligt og forfriskende måde at blive undervist på. Henning Dons er god til at få deltagerne i spil og skabe læring og refleksion, via en overraskende måde af formidle på. En udsøgt fornøjelse, alt i alt. 

Christina F, Leder:
Han var dygtig og underholdende. Forstod at holde fokus og skabe interesse. Hele holdet var med dig hele tiden. 

Maria S, specialist:
Jeg synes at underviseren formidler stoffet på en interessant og spændende måde.  Rollen som AMR er større end jeg havde regnet med, og der er mange flere regler og love end forventet. Men det er en meget vigtig rolle, som jeg finder meget interessant og spændende. Jeg glæder mig til de nye opgaver.

Christian G, group lead:
Om underviserens indsats, må jeg sige, at han kæmpede med et tungt stof og "tunge" deltagere, men han sejrede..... 


Jette S,Internal sales :
Mikkel var en god formidler, fik gjort området super interessant, ikke tørt og kedeligt. Han var god til at holde "sporet".

Dorthe P, pædagog:
Nils var god til at gøre tungt stof underholdende og lettere at forstå.

Daniel P, vært:
Nils, du er en guddommelig underviser, der formår at gøre tungt stof sjovt.

Anna, administrativ medarbejder:
Nils var en dygtig formidler.

Susanne B, arbejdsmiljøleder:
Nils Lyng havde en stor viden – han var fantastisk til at komme med eksempler fra ”hverdagen”.

René I, souschef:
Nils er humoristisk og letforståelig.

Kenneth E, chauffør:
Underviseren var kanon, engageret og dygtig. Han fik skubbet lidt til min komfortzone, til de ting, som vi "plejer" at gøre.

Lene P, forwarder:
Underviserens indsats var meget inspirerende og en god undervisningform. Kunne nemt bruge 1 uge på kurset i stedet for 3 dage. 

Mariann V, administrationschef:
Sprudlende, iderig og med godt humør. et var nemt at engagere sig i forløbet.

Julie T, lærer:
Jeg fandt hurtigt ud af, at hvis man bidrager med sig selv, så får man meste brugbart med hjem. Om undervisningen var det gode og varierende opgaver, passende spring i emneskift og skønt med en underviser, der bruger sig selv og har selvironi. Tusind tak Mette for et fantastisk kursursforløb. Jeg havde forventet, at det blev tørt og irrelevant for mig pga. alle de forskellige proffesioner, men det sket heldigvis ikke. 


Line K, media manager:

Underviseren var spændende, sød og involverende. 

Susanne O, centerchef:
Lærerigt og inspirerende, jeg glæder mig til det videre arbejde i arbejdsmiljøgruppen.


Ane Henriksen, underviser:

Faktisk var jeg blevet præget af kollegaer, der tidligere havde været på kursus og havde oplevet det ret irellevant - Jeg blev glædelig overrasket. 

Mette L, ergoterapeut;
Suveren underviser, som gør et "tørt" stof virkelig interessant og giver lyst til at vide mere og opsøge mere viden. Har var virkelig god til at servere tingene på en god måde og ELSKER hans humor. 

Cirsten J, campuschef:
Fint kursus - god underviser (Nils Lyng), noget af stofet er tørt, men du varierer undervisningen fint. 

Emil S, general manager:
Underviseren var levende med højt smittende humør. Det holdt mig vågen, interesseret og motiveret.


Jutta W, journalist:
Fru Frandsens (Mette Frandsen) energi og overskud er imponerende!

Thomas D, afvikler:
Rigtig dygtig formidler.

Christian H, CEO
Underviseren gjorde det rigtig godt.  Han underviste på en måde der fanger, god humor.

Michael A, lagerchef:
Inspirerende lærer Henning Dons, han er super god til at holde emnerne interessante

Jes P, adm. direktør:
Mikkel gjorde det rigtig godt, så et ikke blev for tørt. Godt og flot arbejde.

Mette S, økonomimedarbejder:
Underviseren var god til at inddrage alle deltagere, jeg er overrasket over ansvarsfordelingen ved bl.a. ulykker og lign. Mange "AHA" oplevelser. Og er helt overrasket over hvor bredt "AMO-begrebet" favner

Henrik, byretsdommer:
Meget fint, underholdende og inspirerende præsentation af et stort og vigtigt emne.

Tenna P, salgskoordinator:
Jeg blev motiveret og endnu mere efter mødet med Henning, han var inspirerende og motiverende.

Jesper B, tekniker: 
Tak til Henning Dons for et godt og underholdende kursus i sikkerhed for AMR medarbejder.. Det gørjeg gerne igen. Tak Don Dons.

Jakob E, leder:
Fantastisk indlevelse og stor viden som deles på en cool og interessant måde.

Anette B, pædagog:
Deltagerne har haft mange spændende indput omkring deres arbejdssituation.
En meget menneskelig underviser der vidste hvad han talte om.  Indlevende, dygtig og med godt humør.

Mikkel I, design:
Underviseren var god og engageret. Tydeligt at Henning har en dyb og stor ekspert viden om emnet.

Shelia T, sekretær:
Dons har en underviserstil som er i topklasse, har gør tungt stof levende og nærværende.

Maria V, fuldmægtig:
Jeg synes, det tunge stof blev gjort fint og pædagogisk, så alle kunne være med, og relatere det til de flestes hverdag.

Louise A, fuldmægtig:
Jeg tog 19 sides skrift og mange billeder. En herlig instruktør Henning ”skriv lige”, ”sig lige”. Godt initiativ, det gør undervisningen levende. Man er med i undervisningen, når kurset og undervisningen er interaktivt og dynamisk.

Bjarne J, CFO:
God gejst og energi hos underviseren (Nils Lyng). Tak!

Anders T, analyst:
Et godt og smittende humør, god humor, inspirerende og lærerig. 

Christian S, supervisor:
En meget levende underviser og han har en helt fantastisk præsenttionsteknik, dygtig til at formidle et lidt "tungt stof". 

Bøje N, softwareudvikler:
Underviseren formår at gøre jura håndgribelig og mere interessant. 

Michael I, økonomichef:
Meget fint, og bestemt ikke kedeligt (Som jeg havde forventet). Altså, troede det blev kedeligt, men det var meget inspirerende.  Øhh, var hele tiden engageret - men det skyldes også underviseren. Kort og godt var det fremragende kursus med APROPOS kommunikation.


Kristofer E, leder:

Perfekt! Han forstår at gøre stoffet spændende og levende. jeg er yderst tilfreds.

Nikolaj H. vagt:
Underviseren (Mette Frandsen)  var velforberedt, entusiastisk, humoristisk og didaktisk. 

Mads A, Frontend Developer:
Jeg har især lært noget af analyse og gennemgang af kompleksiteten for AMO's virke. Viden om informationssøgning, samt definitioner på det psykiske arbejdsmiljø. Mikkel har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Forholdene på konferencestedet var over al forventning.  Jeg har været meget glad for hele kursusforløbet - og glæder mig til at deltage på flere af APROPOS kommunikations kurser. 

Kristina C, hr director:
God, sjov og inspirerende. Fantastisk godt at møde en, hvor man kan mærke han brænder for emnet og er god til at undervise. Kursusstedet var i højeste klasse. 

Josefine V, tekniker:
Mine forventninger var høje (pga. anmeldelserne på APROPOS kommunikations hjemmeside). Forventningerne blev indfriet.

Leif K, økonomichef:
Super indlevende læring/ undervisning.

Emil K, manager:
Mikkel var kompetent og god til at give eksempler og vidergive viden. Det gav værktøjer til selv at dykke ned i relevante materiale og et indblik i hvilke krav der er fra AT's side.


Martin O, afdelingschef:

Fantastisk ! Henning var mester i at gøre det spændende og sjovt. Indlæring på højt niveau. Var våget hele vejen igennem kurset. 

Mira B, GDPR/ Manning specialist:
Mikkel var en kompetent og engageret underviser.

René I, souschef:
Nils er humoristisk og letforståelig.

Julie B, lærer:
Jeg er fan af Nils Lyng (for at bruge én af hans egne vendinger). 

Nikolaj M, COO:
Underviseren var engagerede, morsom og vidende. 

Fine S. leder:
Underviseren var lyttende og imødekommende og kompetent. 

Charlotte J, salgssupper Manager:
Underviseren var inspirerende og flexibel i undervisningen for at imødekomme spørgsmål.

Kristine G, pædagogmedhjælper:
Nils var let, forståelig og humoristisk.


Christian T, pædagog:
Underviseren var inspirerende. God til at gøre det levende og interessant.


Lise W, hseu ansvarlig: 

Underviseren var god! Livlig og vittig samt meget inspirerende.


Paul W, Quality Specialist:

Underviseren præsenterede det hele på en saglig/faglig og humoristisk måde. Min koncentration bliver skærpet og holdt i fokus hele tiden.  Det er en stor ros og et klap på skulderen til underviseren.

Mette B, direktionssekretær:
Humoristisk og med god afveksling hen over dagene.

Frederik J. tekniker:
Super underviser, gør virkelig undervisningen levende og sjov. Han havde en fabelagtig evne til at forklare svære regler, så det sad fast.

Kamilla F, HR: 
Maden var formidabel og en flot udsigt. Henning Dons er en yderst god underviser, med engagement for det stof, som han præsentere. Hans energi smitter af på en positiv måde. Man kan sige, at han har masse af energi og entusiasme for arbejdsmiljøområdet. 

Thea J, fuldmægtig:
Der var en god debat og vidensdeling på holdet. Mikkel var pædagogisk, imødekommende, sjov og behagelig.

Jean M, servicemanager:
Mette var en super underviser. Det var ikke så tørt som jeg troede. 

Carina P, specialist:
Stor ros til underviseren for at fylde "tørt" stof med humor og gode eksempler.

Pelle P, grouplead:
Super underviser. Engageret og faglig dygtig på højt niveau.

Jannick H, tømrer:
Sjovt og lærerigt.

Dorte H, underviser:
Jeg vil varmt anbefale Henning - han er super dygtig, nærværende og inspirerende. "Dons"  er aktiv, god til at gribe situationen, gøre stoffet spændende og i øjenhøjde.  Jeg havde egentlig ikke regnet med at deltage aktiv i forløbet, Kurset skulle bare overståes.
Men Henning fik da virkelig aktiveret og motiveret deltagerens engagement.  

Bodil S, teamleder:
Yderst dygtig underviser. Jeg synes del hele var spændende og relevant. Kunne godt lide de gode snakke og eksempler fra dagligdagen/ rigtige problemstillinger. Mette Frandsen var meget inspirerende.

‚ÄčTrine P, socialmedarbejder:

Henning går all inn. Gennem hjemmesiden fik jeg det indtryk, at APROPOS kommunikations kurser var noget særlig inden for genren. Det må jeg sige, at det nu er fuldt bekræftiget.

Poul E, pædagog:
Mikkel var inspirerende, indlevende og engageret. Gerne en dag mere til fordybelse. 

Henrik L. værkfører:
Henning var super til at fange min interesse på den måde, som han var på. Levende, ægte og med et godt glimt i øjet. 

Håkan N, afdelingsleder:
Mikkel og Henning har været gode til at skabe motivation gennem at involvere humor i undervisningen.

Tonny A, pædagog:
Underviseren var engageret og formåede, at gøre arbejdsmiljøområdet spændende - han fik sat fut i deltagerne, på den fedeste måde.

Claus J, mæglerchef:
Mette har gjort et super stykke arbejde med høj energi og stort engagement. Super gode rammer for undervisning. Du er en inspirerende underviser, Tak !

Stephan V, projektleder:
Kanon!

 

Christian S, tekniker:
Underviseren var energisk, inspirerende og dygtig, uden at virke tør.

Allan R, tekniker:
Inspirerende og lærerig undervisning.

Roland M, engineer:
Henning formåde at præsentere materialet på en legende måde, så fokus altid var opretholdt. 

Kirsten A, filialdirektør:
Mikkel var super inspirerende og tydelig i sin undervisning / formidling.

Martin A, pædagog:
Nils var dygtig, kompetent, behagelig, god til at skabe et behagelig rum. 

John L, kranfører:
Det tørre stof i betragtning, blev undervisningen temmelig levendegjort. 

Dorthe P, pædagog:
Nils var god til at gøre tungt stof underholdende og lettere at forstå.

Sofie R, pressemedarbejder:
Mikkel var en god og aktiv underviser, med glimt i øjet, som løftede stemningen og gjorde kurset mere levende og dejligt at holdet ikke var større, så der var god plads til dialog og dejligt med flere forskellige arbejdspladser, jobfunktioner repræsenteret, som gav god inspiration.

Kasper S, koordinator:
Helt fantastisk måde at vidergive information, med humor, kant og relevans. Han satte sig ind i deltagernes hverdag og brugte det i undervisningen.

Henrik S, serviceleder:
Henning gjorde det helt perfekt, han var rigtig god til at få kedeligt stof til at virke nærværende og spændende, så det var åbenlyst og naturligt både på den professionelle måde, og på hans nærvær i pauserne.

Thomas T, formand:
Underviseren var engageret, energisk, velformuleret velforberedt. 

Dan B, produktionsleder:
Godt drive og engagement hos underviser.

Lotte C. pædagog:
Underviseren var rigtig god. Levende og en god og smittende energi. God undervisning. 

Heidi S, Uddannelseskonsulent:
En underviser med et herligt humør, som smitter. God læring og undervisning.

Maibritt L, pædagog:
Motiverende og underholdende.


Jakob R, afdelingschef:

Meget dygtig formidler. Et svært og tungt stof formidlet rigtig levende og animerende.

Brian L, manager:
Levende, begejstret og passioneret undervisning, der gør alle modtagere for ellers tørt og tungt stof.

Lene A, jobkonsulent:
Tak Mikkel, du var god, inspirerende, medrivende, levende og en god formidler.

Nicklas C, sceneformand:
Henning tog alle henvendelser meget seriøst og fik forklaret godt og grundigt. Kæmpe viden på området. Super god og faglig kompetent.

Christian D, IT:
Utrolig levende, inspirerende og nærværende. Nåede rundt til alle til trods for forskellige udgangspunkter. Utrolig inspirerende.

Susanne N, sosu-hjælper:
Undervisningen var levende og meget aktiv og humoristisk.

Hans-Henrik O, pædagog:
Spændende kursus - en dygtig underviser.

Dorthe F, supervisior:
Sjov og inspirerende. Prikker meget til ens fastlåste holdninger. Kurset var meget fint og inspirerende.

Henrik H, tekniker:
Rigtig god - engageret og levende underviser.  Super undervisning. 

Nasilla P, konsulent:
Der må sættes grænser for kursisternes taletid. Deres virkelighed kan fylde meget, uden at det kan have relevans for alle. Kursusstedet var perfekt, og det var underviseren (Mikkel) også.


Bianca J, HR-manager:

Vi er kommet godt omkring de forskellige aspekter i forbindelse med "jobbet" som arbejdsmiljørepræsentant. Et lækkert sted og en livlig og inspirerende underviser, der har formået at gøre undervisningen levende og interessant. 

Ulla A, teamleder:
Kære Nils og Henning, I er gode undervisere der har gjort kurset interessant og givende. Tørt stof er gjort levende på en gode måde. Vigtigt med et glimt i øjet og lidt film. Godt hotel og god beværtning.

Anja T, pædagog:
100% i orden. God energi og gennemskuelige forklaringer. En rigtig god underviser.

Nikolaj T, tilbehørsrådgiver:
Mikkel er super dygtig til sit område. En god personlighed.
 

Ole S, Kvalitets controller:
Super kursus, god underviser. Skønt at der er humor med i undervisningen undervejs. Ønsker gerne flere dage med mere undervisning sammen med APROPOS kommunikation.

Jeppe L, låsesmed:
Underviseren var meget velforberedt og gjorde indholdet spændende at høre om.

Julie K, socialrådgiver:
Tak til Mikkel, han var nærværende, god formidler og gjorde kurset spændende.

Frank A, projektleder:

Mikkel kæmpede bravt og kompetent med et ellers tørt indhold.

Niels T, CFO:
Underviseren gjorde det underholdende uden at det blev plat eller overfladisk.
 

Henning H, projekt specialist:
Underviseren havde styr på tingene. Mikkel kunne springe rundt i temaerne og komme fint tilbage igen.

Brian Bergstrøm, Group lead:
Fantastisk! Det var en god og levende undervisning. Mikkel var faglig utrolig dygtig.

Mark L, servicemedarbejder:

Mikkel var motiverende, lyttende. God til at inddrage deltager og stille spørgsmål.

Jette S, internal sales:
Levende, forberedt og dygtig. Tak Bechmann, vi kunne sagtens bruge mere tid.

Christina W, strategi Operations officer:
Underviseren var passioneret og grundig. Gode og flotte faciliteter på kursusstedet. 

Trine S, Office Manager:
Engageret underviser. Henning havde en stor viden om området, som han delte ud med stor præcisition.

Michael I, økonomichef:
Det er meget fint og bestemt ikke kedeligt (som jeg havde forventet). Altså troede det blev kedeligt, men det var meget inspirerende undervisning. 

Jesper M, servicetekniker:
Underviseren var rigtig god. Formåede, at gøre et kedeligt område super spændende og ekstremt underholdende.

Lars K, tekniker:
Rigtig god kommunikation. Meget  inspirerende og brugbart (og også humoristisk).


Daniel N, manager:

Meget levende, inddragende og med stort engagement.

Vian W, Hospital and Tender manager:
Jeg synes at kurset var godt og der var en god ballance mellem oplæg og opgaver, så man ikke bare sad, og skulle lytte hele dagen. 

Mai J, controller

Kære Nils, tak fordi du underviste os i arbejdsmiljø – jeg frygtede at det var kedeligt og fyldt med paragraffer. Det var det også!
Men du underviste på en spændende og sjov måde. 

Camilla K, pædagog:
God og varieret undervisning. 

Enor M, distrikschef:
To gode undervisere, som bragte mig gennem hele lovgivningen. Deres energi og undervisning har ændret noget i min virksomhed, til det bedre. 


Lars C, butikschef:
Mette formåede at gøre tunge paragraffer og tungt materiale, til let spiseligt med en frisk undervisning.


Jeppe T, leder:

Tak Mikkel, kurset var bedre end forventet. Godt med cases og humor og glimt i øjet. 

Helle P, regionssekretær:
Mikkel var inspirerende og var opmærksom på holdet samt den enkelte deltager. Jeg var positivt overrasket - meget inspirerende kursusforløb. .
Pernille T, fængselsbetjent:
God og faglig dygtig, tak for din indsats Nils.

Søren O, stationsleder:
Underholdende og på et faglig højt niveau. Underviseren evner, at gøre et ellers kedeligt emne interessant.  Fortsæt den gode stil.
 

Julie A, fuldmægtig:
Nils var dygtig, engageret, godt klædt, flot mand.

Christian B, salgskonsulent:
Helt i top. Undervisningen var motiverende og inspirerende.

 

Ninna S, uderviser:
Undervisren har en opdateret viden og stor indsigt i arbejdsmiljølovgivningen. Underviseren er didaktik dygtig til at formidle sin viden samt en godt og smittende humør.  

Henrik H, enhedsleder:
Nils Lyng var godt forberedt, samt stor forståelse og indlevelse i vores job og verden.

Bettina Christensen:
Super godt kursus – sjovt – lærerigt – afvekslende og alletiders.

Heidi L, underviser:
Meget engageret underviser. 

Bjarne Dahl Pedersen:
Rigtig god underviser. Tak Mikkel du gjorde det interessant og nærværende og til nogle rigtig hyggelige dage i godt selskab.

Fie R, serviceleder:
Jeg har befundet mig rigtig godt i dine undervisningsform. Alvor/ glæde er en god kombi.

Martin A, pædagog:
Det var nogle rigtig gode kursusdage på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Jeg føler mig klar til at varetage rollen som arbejdsmiljørepræsentant.

Per R, fabrikschef:
Vekselvirkningen mellem sjov og alvor er et stærkt virkemiddel. Derudover holdt han stoffet let tilgængeligt, trods manger regler og §. 

Maria Petersen:
Jeg har lært en masse om de regler og lovgivning, der danner forudsætningen for vores arbejdsmiljø, samt hvordan vi i AMO kan være med ti lat øge arbejdsglæde, ect.


Michelle R, tekniker:
Han var super god, sjov og lærerig.

Katrine A, fuldmægtig:

Det har været super godt – også med plads til humor.

Nicoline A, projektingeniør:
Mikkel Rocks! Engagement var helt i top.

Sussi R, afdelingsleder:
Du er bare god Mikkel! Fedt at der var plads til… jeg-tror-du-gør-sådan-nu…. Du virker overordentlig oprigtig i dit udtryk og det smitter af på os andre.


Anders H, manager:
Underviseren var meget energisk, morsom og inspirerende. Overbring venligst de varmeste hilsner til Henning Dons.

Baris Y, teamleder:
Jeg synes at Mette var vildt god. Hun har en smittende adfærd, der påvirker alle. 


Susanne J, laborant:

Arbejdsmiljøkurset blev gjort meget interessant. Mine forventninger var meget lave, jeg forvendtede at det ville blive tørt og kedeligt. Her var også plads og tid til gruppearbejde. 

Susanne W, psykoterapeut:
Jeg synes Mikkel gjorde en god og stor indsats for at gøre det (et tungt stof) spiseligt.

Claus A, teamleder:
Henning benyttede alle mulige ideer og pædagogiske principper, for at holde os fanget – undervisningen bliver leget ind.

Ulla H, arkitekt:
Inspirerende underviser, der kan holde koncentrationen og opmærksomheden fanget.

Michael J, chauffør:
En god og humoristisk undervisning.

Peter K, driftchef:
Gode engagerede undervisere (Mikkel og Mette), der formidler stoffet godt.

Michael K, teknisk chef:
Undervisningen var god, to gode undervisere med energi og indsigt, Tak til Mikkel og Henning.

 

Pernillle S, HR:
Underviseren var sprudlende, underholdende, sjov, klog og rigtig god til at lære fra sig. Han formåede at gøre dagene rigtig sjove og hyggelige (5 stjerner herfra).

Janni J, kompetenceleder:
Mikkel var god til at variere undervisningen og inddrage kursisterne. TAK! Han var god til at sætte tanker igang. 


Jakob J, Maskiningeniør | B.Sc. Mech. Eng.:
Tak for et par gode kursusdage. Det var vældig informativt, med en knivspids humor. 

Claus N. afdelingsleder:
Jeg forventede, at det var en tør omgang, hvor man skulle kæmpe for at holde sig vågen. Men nej.  TOP-dollar!.  Helt i top, Henning Dons kunne svare på alt fra hoften. Inspirerende indsats.


Lilli V, sekretariatssekretær:

Tusind tak tilde gode undervisere, Mikkel og Henning. Super, livlig, inspirerende tilgang til et til tider tungt stof. 

Annemarie S, teamleder:
Undervisningen var super. Mega inspirerende og underholdende. Tak for nogle fantastiske kursusdage.

Henrik S, mekaniker:
Henning er rigtig god til at ”ryste posen” og gøre undervisningen spændende og underholdende.


Christian N, køkkenchef:

Mikkel er en positiv underviser, som er lyttende til cases og han formår at gøre undervisningen brugbar for mange faggrupper.  Han var smilende, forberedt og inspirerende.

Lars F, tekniker:
Fantastisk! En fornøjelse, at møde en person som Henning Dons.

Mikkel H, udvikler:
Rigtig god energi og undervisningsmetode, som jeg ikke har mødt før. En topmotiveret underviser bragte os igennem nogle fantastiske kursusdage. Jeg havde frygtet, at det ville blive tørt og kedeligt.

Morten M, overmontør:
Undervisningen var frisk, spændende og involverende. Meget entusiastiske undervisning og form.

Susan P, fuldmægtig:
Underviseren var engageret, dedikeret og motiverende – og meget underholdende.

Lasse M, manager:
Underviseren gjorde et fantastisk stykke arbejde i at formidle alt om AMO. Han løftede stemningen til tops og spredte et godt humør gennem hele dagen. Han fik på fremragende vis faciliterede givne dialoger igennem kursusdagene. 

Tordis, Manager:
Fantastisk undervisere (Henning og Nils), lokaler samt beværtning. 

Lasse P, country manager:
Positivt overrasket og mine fordomme er blevt fjernet - Tak Mette !!!

Per N, pædagogmedhjælper:
Mikkel var frisk og inspirerende, og han var super god til at gøre sig forståelig. Super kursus.

Marianne, SHEQ-director:
Underholdende med god faglighed.

Anker N, CFO:
Nils Lyng og Henning Dons. I var rigtig gode, perspektiverende og engagerede.

Finn R, daglig leder:
Helt i top, Henning fik alle med ud i den nye verden med arbejdsmiljø.

Janni B, teamleder:
Underviseren fik "tørt stof" til at virke sjovt/ nemt. Det var rigtig godt Mikkel, du fik os til at få mange tanker igang.

Manja H, leder:
Jeg havde ikke de store forventninger, pga. erfaringer fra andre kurser omkring arbejdsmiljø, hvor det ikke har fungeret med forskellige faggrupper sammen. Men her fik underviseren taget det op på et niveau, hvor det blev relevant for alle på tværs af faggrupper. Kurset blev gjort generelt, men alligevel nærværende og interessant. Så bestemt en anbefalelsesværdigt kursus. En god energi fra underviseren, der smitter, han fik kombineret viden og humor, på en elegant måde. 

Annemette N, Office Assistant, Finance
Jeg har rost Jeres kursus til skyerne, og min HR manager er blæst bagover af at høre om indholdet og udbyttet at den første del af kurset.
Jeg ruster mig til at tale om psykisk arbejdsmiljø, og ser frem til at lære endnu mere.

Christoffer F, pædagog:
Fantastisk evne til at fange opmærksomheden. En rendyrket fornøjelse. 6 stjerner ud af 6 mulige.

Sylvia H, servicemanager:
2 gode undervisere, (Mikkel og Henning), der supplerende hinanden på fremragende vis. 

Vera P, lagerassistent:
Super engageret underviser. Henning Dons er en blanding af Mads Mikkelsen og Ulrik Thomsen på speed. De bedste kursus jeg har deltaget på… han fik tungt og kedeligt stof til at bliver super interessant og nærværende.

Knud M, afdelingsleder:
En meget positiv overraskelse. Jeg har fået indsigt I hvad arbejdsmiljøarbejde rent faktisk vil sige og jeg har fået perspektiveret min rolle hertil. Underviseren var meget inspirerende og underholdende.

Nan R, bogholder:
Inspirerende, lærerigt kursus. En god blanding af undervisning og gruppearbejde.

Martin H, bager:
En perfekt underviser, der holdt fokus på en god og lærerig måde.

Jane K, pædagog:
Arbejdsmiljøkurset  var rigtig godt! God energi fra underviseren og god formidling af regler om AM-stof og høj underholdningsværdi. Han var god til at lave (relevante) "sidespring", men også hurtigt tilbage på sporet af gennemgangen af teksten/ undervisningsmaterialet.

Rikke E, lead auditor:
Underholdende og med mange gode eksempler. Godt at der var vekslende opgaver i plenum, gennemgang og gruppearbejde. 

Claus N, afdelingsleder:
Top klasse- bedste anbefalinger til de to undervisere fra APROPOS kommunikation.

Lise K, bogholder:
En sjov og anderledes måde, at få ny viden på. En anderledes underviser, der kunne levere "tørt og lovstof" på en spændende ny måde. Jeg fik taget mange gode noter, og fik en klar ide om, hvad jeg skal hjem og arbejde videre med i min virksomhed.

Kith K. director:
Mikkel er en fantastisk og har gjort tørt stof levende ! Godt gået.

Marie-Louise T, ledelsessekretær:
God formidling - underviseren er god til at "fange publikum".

Sandra M, pædagog:
Dygtig til inddragelse,som  Nils tager sig god tid til, Han er rigtig god til formidling.

Sibel A, administrativ leder:
Underviseren er aktiv, forberedt og god ti lat undervise. Tak Nils!

Lone H, sygerplejerske:
Meget positiv energi. Serverer et relativ tungt emne på en rigtig fin måde.

Osam A, direktør:
Fremragende, frisk og sjov underviser.

Peter J, sælger:
Nils er inspirerende at høre på.

Dorthe M, operatør:
Top-motiverende underviser, god til at gøre undervisningen levende og spændende.

Anni W, koordinator:
Tusind tak Mette, det var fantastisk, god stil, stor tryghed krydret med din fantastiske personlighed.

Søren R, underviser:
God og energisk underviser – dejlig positiv væremåde.


Thomas H, psykolog:
Mikkel var frisk, underholdende og dygtig.

Kenneth H, lagerassistent:
Henning var humoristisk og nærværende. Han formåede også at undervise på en måde hvor et relativt ”tungt stof” blev gjort lettere.

Peter K, Warehouse manager:
Mette Frandsen formåede med sin væremåde at gøre "et til tider tungt stof" spændende med sin meget indlevende undervisningsform.

Hans A, forvalter:
Jeg havde ikke de store forventninger, men det blev gjort til skamme. Det var virkelig godt. Dons formåede, at gøre det tørre stof interessant. Han minder i øvrigt meget om BS Christiansen.

Malene L, hr-konsulent:
En virkelig god formidler, tydelig kommunikation, humor og nærværende.

Anne J, qhse engineer:
God, underholdende, humoristisk tilgang til stoffet. Godt med involvering af kursister i forklaringer.

Anni W, kontorkoordinator:
Super, god stil, stor tryghed, krydret med personlighed. Tusind tak Mette og på gensyn i juni. 

Lotte F, manager:
God til at kommunikere, sjov. Mette er fantastisk, energisk og dygtig ti at formidle... Thumbs up!


René H, assistent:
Super kursus – super Henning.

Winni A, it-supporter:
Mikkel tager sig god tid og kan sit materiale. En rigtig god underviser, som gjorde emnet spændende.

‚ÄčChristina J, pædagog:
Skidegodt og underholdende, tak for en god underviserundsats Nils!

Julie C, afdelingsleder:
Underviseren var rigtig god. Han formåede, at gøre undervisningen sjov og samtidig lærerig. Han formåede, at gøre emner, som ellers ville være tørre, meget interessante.

 

Anne Marie, B, leder:
Jeg var overrasket over hvor godt Henning Dons arbejder med inddragelse af hans private liv/ holdninger i alt det tunge. Rigtig god ballance. Det fungerede rigtig godt på mig. Det kræver en modning/ mestring/ kunnen og det oplevede jeg som beundringsværdigt. Rigtig Flot. Den positive tilgang til livet er gennemsyrende og fungerer super godt ift. formidlingen.  Fedt med pjecer, Fedt med inspiration til oplægsholdere: folk der ved noget, om emnerne. 

 

Signe H, teamleder:
På den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse har jeg især lært noget af:
Bekendtgørelserne og paragrafferne, psykisk arbejdsmiljø, medarbejdernes rettigheder, sund fornuft samt lovgivningen i håndtering af problematikker. Super hele vejen rundt. Kan varmt anbefales.

Zascha A, restaurantchef:
Spændende og lærerigt. Jeg var overrasket over mængden af love og vigtigheden. 

Daniel S, håndværker:
Det har været supergodt. Underviser (Nils Lyng) med humør og energi har gjort et ellers "tungt" emne sjovt, spændende og lærerigt.

Marian A, jurist:
Meget relevant viden formidlet på en sjov og inspirerende måde. 

Anne C, isolatør:
Super god underviser – Inspirerede og underholdende kursus, som holdt os på banen.

Rune R, leder:
Tørt stof gjort humoristisk og interessant. Ingen deltagere mistede fokus undervejs i kursusforløbet. Fantastisk må jeg bare sige!!!

Severine B, Scrum Master:
Tak for god undervisning. Godt med humor, plads til spørgsmål og refleksion.

Kirstine 
Dejlige rammer, god forplejning og vigtigst super god underviser. Jeg har især lært noget om hvad der er "Need to" i AMO., samt de flotte hæfter, som jeg kan bruge som inspiration i min arbejde som AMR.

Trine M, lærer:
Underviseren var engageret, forberedt, inspirerende og informerende.

Jonathan E, lærer:
God og levende og dynamisk underviser.

Victor K, byggeleder:
Meget energisk, engageret og har stor viden om området.  

Bettina A, lagerassistent:
Havde hørt fra andre kollegaer, at arbejdsmiljøkurset ville være en ”killer”, men ikke hos APROPOS Kommunikation. Kurset var meget underholdende og givende. Henning var god til at fange alle deltagere, på trods af forskelligheder.

Catharina S, butikschef:
Det var en overraskende undervisningform - som også har været sjov. Jeg var i gode hænder med en underviser, som havde en stor faglig viden og en kæmpe pose passion for det område (arbejdsmilø) som han underviser i. 


Charlotte R, tekniker:
Nils er en rigtig god underviser, med sans for at veksle mellem det humoristiske og alvor. Han har gode eksempler og han er hurtig til at opfange vores arbejdssituation og kan flette det naturligt ind i undervisningen. 

Saram V, serviceleder:
Mette er fantastisk energisk og dygtig til at formidle et tungt stofområde. Hun var mede til at skabe et godt undervisningsmiljø, hvor man følte sig tryg og fik lyst til at deltage. 

Bettina C, forsikringsansat:
Mikkel er levende, sjov og forsøger oprigtigt, at gøre undervisningen levende. Alt blev forklaret på en rar måde. Jeg synes at det var et rigtig godt kursus. 

Philip T, servicemedarbejder:
God og engageret underviser, der forstår at gøre stoffet spændende. Eminent evne til at svare på eventuelle problemer eller spørgsmål, der måtte opstå undervejs i kurset. Kurset "den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse" overraskede mig positivt. 

Jan L, overlærer:
Nils er en fantastisk underviser, som kan fortælle tingene på en sjov måde så man både husker og forstår. 

Anna O, assistent:
Mikkel gjorde et rigtig godt stykke arbejde og gjorde undervisningen spiseligt.

Tine G, chef rådgiver:
UV havde overskud og indsigt. Mine varmeste anbefalinger til APROPOS kommunikation og Nils.

Pernille F, fængselsbetjent:
Nils er en god underviser, som gør sig forståelig i en gang "lov-helvede". Han formåede, at sætte sig ind i en "mærkelig" hverdag på vores job.

 

Pernille P, klinikassistent:

Underviseren var livlig, god fortæller, meget forståeligt, god til at få alle med.

Jesper H, teamleder:
Underholdende og humoristisk. I tilpads grad til at man holder sig vågen. 

Thomas J, værkfører: 
God undervisning blev leveret på en sjov måde, og blev derfor ikke kedelig.

Kristian J, lagerforvalter:
Jeg har lært rigtig mange ting, som jeg kan tage tilbage på arbejdspladsen og bruge. Arbejdsmiljøkurset var over al forventning, det var ikke kedeligt på noget tidspunkt. Bliv endelig ved med undervise som du gør. Dejligt inspirerende.

Inger F, socialpædagog:
Underviseren (Mikkel) var meget aktiv og havde gode eksempler og indput. Han havde god kontakt til alle deltagere og var rigtig god til at inddrage os alle.


Alan J, pedel:

Herligt og tak til 2 inspirerende undervisere (Mikkel Bechmann og Henning Dons). De havde styr på stoffet. Humoristiske og vidende.


Malene L, HR-konsulent:

Virkelig god formidling, tydelig kommunikation. Humor og nærværende.

Jens M, salgskonsulent:
Underviseren var god og fin humor. 

Kirsten K, fuldmægtig:
God undervisning - Dejlig med en uformel og humoristisk tone. Godt at vores egne oplevelser/ erfaringer inddrages. Nils var meget lydhør og imødekommende. 
 
Pernille K, Køkkenassistent:

Vores underviser Mikkel var helt klart den bedste underviser, sjov og lærerig.
 

Tom H, udviklingschef:

Underviseren var meget engageret. Fik alle kursusdeltagerne til at være med i diskussionerne med sysnpunkter og erfaringer.

Søren V, pedel:
Mikkel havde absolut en stor del og æren at forløbet. God formidling. 

Svend H, holdleder:
Dygtig og underholdende underviser. Som skabt til at undervise og formidle budskabet.

Pia S, inside Sales Manager:
Mette var meget informativ, har styr på fakta ,og god til at involvere os på kurset i arbejdsmiljø.

Amalie T, marketing specialist:

Mikkel gjorde et fremragende stykke arbejde.

Michael A, fængselsbetjent:
Alt for kort kursus, så vigtig viden/ uddannelse skulle der bruges meget mere tid på. 


Casper J, produktionsleder:

Underviseren var god til at gøre undervisningen livlig.


Ida N, barista og lagerchef:

Jeg er blevet mere motiveret end jeg var i forvejen på at arbejde videre med arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Mette Frandsen var imponerende god. 
 

Marie J, hr-konsulent:
Underviseren var god og inspirerende. Klart en anbefaling værd. Det har været super sjovt og lærerigt.

Thomas J. Shop Manager:
Jeg synes, at Nils har været en god formilder, på en god og humoristisk måde.

Mads G. manager:
Tillad ikke PC.er når kurset afvikles – da folk arbejder i stedet for at lytte og være aktive.

Christian S, pressechef:
Inspirerende underviser, der virkede meget vidende – gode rammer for læring.

Lisbeth H, sekretær:
En meget oplagt underviser med en god humor, der gjorde tørt stof sjovt.

Allan R, lærer:
Meget nyttig viden præsenteret på en god måde. Kurset var over al forventning.

Jane H, salgschef:
Lyng var inspirerende og sjov. Han var virkelig inspirerende og vidende på området.


Aki A, kontorleder:

Underviseren var meget god og mestrede, at formidle og virkeliggøre et komplekst område. 

 

Simone L, ergoterapeut:
Dygtig og relevant, Solid formidling og oprigtig interesse (hvilken har smittet af!!).


Bo L, teamleder:

Formidabelt, bærer kurset godt igennem. God og humoristisk.

 

Paprika H, flormanager:
Kurset var over alt forventning. Temaer og emner blev interessante, så tiden gik hurtig. En fremragende underviser.

Jette S, produktionschef:
Det lovpligtige arbejdsmiljøkursus var godt og formidlet på bedste vis af underviseren.

Nicoline C., socialrådgiver:
Jeg har især lært noget af oplæg og praksisnære eksempler og tydelig underviser.  Han formåede at gøre arbejdsmiljø spændende og inspirerende. Gode lokaler og forplejning. 


Kristian J, funktionsleder:
God energi, inspirerende og godt abstraktionsniveau. God til at fange mange forskellige faggrupper.

Flemming H, værkfører:
Mikkel var god, dygtig og sjov og inspirerende underviser.


Rikke L, kontorassistent:

Underviseren var fantastisk vidende og fyldt med humor:

Jette R, ergoterapeut:
Henning gjorde undervisningen meget levende og relevant.


Anne K, assistent:
Dejligt at høre om andres beretninger fra deres arbejdspladser, holdt op imod (AM-loven) og Hennings viden.


Anita T, distrikschef:

Rigtig god undervisning, i et stof, der nemt bliver meget tungt. Er blevet positiv overrasket. Det har været nogle meget lærerige dage. Dette gjorde, at lysten til egen indsats blev meget større.

Lars D, leder:
Underviseren var godt velforberedt, og godt inde i stoffet.

Malene G, salgsassistent:
Nils er en engageret underviser, som lader os komme til orde. Han var rigtig god og fik os virkelig med i undervisningen.

Tinna CS, compliance officer:
Jeg kendte ikke meget til arbejdsmiljøarbejde i forvejen. Har nu fået indblik og motivation. Kurset var interessant og Henning en fantastisk formidler.

Lucas K, mekaniker:
Arbejdsmiljøuddannelsen blev afholdt på en god og underholdende måde. Jeg kom med absolut minimumsviden, men føler mig nu allerede meget bedre rustet.

Martin J, lagerassistent:
Spændende kursus med en super underviser, som gjorde arbejdsmiljøkurset levende og spændende.

Titiana M, speditør:
God underviser, som formidler det ”tunge” stof på en forfriskende måde.


Niclas G, floor manager:

Underviseren var ihærdig, professionel, kompetent og underholdende.

Jakob F, pladsmand:
Underviseren holdt mig våget. Han var rigtig god og sjov. Jeg plejer altid at falde i søvn på kursus, simpelthen fordi, at de plejer at være kedelige, men ikke her.

Heidi M, AMR:
Super godt kursus. Underviseren synes selv, det er spændende og det gør det ligeså fedt for os. Undervisningen var supersjov. 

 

Jeanette A, logistikassistent:
Underviseren var god ti lat få os med, og holde gejsten. Han fik langsomt men sikkert trukket alle ind i undervisningen.


Stine B, centerleder:

Fremragende, underviseren god til at fange deltagerne i et meget tørt og kedeligt område. 


Jacob J, byggesagkyndig:
Jeg synes at underviseren var god, til at få deltagerne til at bevare fokus, og gøre undervisningen spændende og super interessant.

Kim K, redder:
Underviseren var god og velforberedt ! Livlig, kulørt, humoristisk, Tumps up !

Jeanette M, udviklingschef:
Mikkel var sjov, inspirerende og har perfekt slide show.

Ken L, senior technical expert:
Underviseren var grundig og huoristisk. Historier fra det virkelige liv.

Mikkel B, elektriker:
god humor og lærerig fremtoning.

Michael B, adm. direktør:
Mette har været super inspirerende, smilende og super god til at gøre stofet relevant for os. Sjov og inspirerende løsninger på tørt stof. 


Lene R, konsulent:
Underviseren var humoristisk. Han ved hvad har taler om.  Han var engageret og brænder for arbejdsmiljøarbejdet.

Jette J, indkøber:
Meget god undervisning, fremført på en spændende og ikke kedelig måde. Underviser med stor indlevelse.

Lars M, driftleder:
Henning var engageret og inspirerende og lignede BS (Ham fra jægerkorpset).

Jeanette T, souschef:
Helt fantastisk - hver dag var spændende og interessant.

Preben S, lageransvarlig:
Dygtig og god til at lære fra sig på  en behagelig måde. Thums up. God indlevelse, energi og styr på emnerne.

Sasja S, kontorassistent:
Han er god, gør det spændende og han er meget velforberedt i powerpoint og præsentation.

Hans N, stationsleder:
Underviseren formår, at holde en interssant ramme hele vejen. Mange eksempler som kunne bruges i vores hverdag på jobbet.

Maria B, adjunk:
Virkelig god formidlingsevne og evner til at inddrage deltagerne. 

Kennet A, spulevognsoperatør:
Tør teori, bliver gjort underholdende og lærerigt. 

Christian J, operations director:
Super formidler. Du er rigtig god ti lat bringe alle i spil og gribe eksempler ud af kursisternes hverdag.

Anders H, head of KAM:
Underviseren var engageret, kompetent og han havde humor.

Jeanne K, ingeniør:
Engageret og god formidler, sjove historier omkring stoffet.

Morten B, enhedschef:
Yderst levende , både i tale og kropssprog.

Jacob F, scenemester:
God underholdende og i øjenhøjde.

Peter P, salgskonsulent:
Absolut udemærket, stor indlevelse.

Bendte R, teamleder:
UNderviseren formåede at give tørt stof videre på en humoristisk måde, han greb alle bolde og sørgede for at være interesseret og nærværende overfor alle personer på holdet.

Bo, L, salgschef:
Meget levende undervser og han fik gjort stoffet interessant og spændende.

Anders P, specialist:
FANTASTISK!

Noor I, bioanalytiker:
Meget god formidler.

Amanda J, crm-konsulent:
Super godt - spændende formidling. 

Sten C. Lager:
Fremragende, humoristisk og spændende underviser, han fik os alle med. God indsats.

Abel B, pædagog:
En munter og dygtig underviser.


Kamilla A, hr og commuikation:
Underviseren gjorde helt klart en kæmpeindsats. Var på arbejde hele tiden for at møde os. 

Dennis B, projekingeniør:
En karismatist og humoristisk tilgang til et ellers tørt stof, gjorde det spiseligt for de fleste.

Miki P, netværkstekniker:
Mette er super dygtig og underholdende. Entuiastisk, masse af energi og medrivende. Dejligt at undervisningen foregik på tværs af faggrupper.


Axel B, senior konstruktør:
Tak Mette, formiddabel, levende, humor, vidende. Fuld power - meget inspirerende.

Martin R, elektriker/ formand:
Fedt med en kursusleder (Mette Frandsen) der kunne gøre et muligt tungt stof kedeligt kursus. Voldsomt spændende.

Daniel S, projektkoordinator:
Rigtig spændende og lærerigt. Nils var fantastisk med stort engagement og gjorde det "sjovt". Så det blev nogle sjove og interessante kursusdage. 

Charlotte S, manager back office service:
Jeg synes, at den positive tilgang og fornuftige holdning til hvordan vi kan gribe det an, var meget inspirerende. Hvilke jeg bestemt vil tage med tilbage til kontoret. 

Christian B, controller:
Underviseren var god til at formidle et stort og tungt (og tørt) emne.


Dan N, tekniker:

Super performance og en læringsmetode, der gjorde tørt stof nemt at forstå.

Emilie D, salgsassistent: 
Henning formåede at gøre tørt stof mere sjovt og spændende. Sød og rar underviser. 

Kasper H, økonomisk konsulent:
Underviseren var alsidig i prosentation. Han gjorde at dagene ikke føles lange og tunge.

Hans H, support specialist:
Fantastisk entusiasme og tempo. Meget levende og kompetent underviser, Han gjorde stoffet spiseligt!

Christina O, fysioterapeut:
Kompetent underviser, som var god til at undervise, få folk med og provokere "på den fede måde". Det har fungeret super fint. Store anbefalinger til APROPOS kommunikation.

Heidi S, uddannelseskonsulent:
Levende, spændende sjov og vidende underviser.

Kasper W, PA:
Professionelt/ sjov/ interessant. Jeg blev positivt overrasket over arbejdsmiljøkurset. 

Kevin R, assistent:
Perfekt, positivt, fangende, inspirerende. 

Kirsten L, sales area manager:
UG X og slange. Henning er inspirerende, faglig dygtig. God humor og meget professionel.

Kristian E, salgsassistent:
Underviseren gjorde kurset interessant og samtidig også underholdende.  Normalt døser jeg hen på kedelige kurser, men her skete det ikke. 


Marianne M, butikschef:

Super underviser, meget energisk, men også seriøs, havde styr på viden og fakta. 

Niels J, jurist og konsulent:
Meget god undervisning, fik peppet det op og fint eksempliceret. 

Robin S, seniorforsker:
Jeg anede ikke hvad jeg skulle forvente. Men jeg har lært en del. Jeg har også lært at området er kæmpestort. Det har været mere  interessant end jeg forventede. Godt at møde andre kursusdeltager, som var i samme situation som mig. 

Sarah H, landschef:
Meget inspirerende og levende. 

Henrik G, overassistent:
Underholdende og motiverende undervisning.

Renè T, tømrer:
Godt kursus, godt kursussted og en god underviser. 

Jesper H, chauffør:
Tak Nils, rigtig god undervisning og meget inspirerende.

Dorthe F, marketing consultant:
Meget fint. God til at gøre undervisningen sjov og spændende.

Jeanett K, leder:
En dygtig underviser,hun var god til at lytte og indbringe indput i undervisningen.  Underviseren var dygtig, levende, underholdende og fagstærk. 

Mikkel G, assistent:
Mikkel var god til at inddrage/ gøre det sjovt. Samtidig mens at læringen satte sig dybere.

Freja S, værtinde:
Sprudlende, motiverende undervisning. Præsenteret på en levende og engageret måde.

Stine B, teamleder:
Super - dejligt med variation og godt humør. Stor ros til underviseren. Lækkert kursussted.

Karina K, laborant:
Underviseren var god og humoristisk, inspirerende. Han fik skabt nogle rammer, så jeg fik lyst til at dykke mere ned i stoffet, og lære mere.

Lars A, Amir:
Det har været et underholdende og lærerigt kursusforløb. En fantastisk nøgle til at åbne mine sanser, jeg var med hele vejen. En inspirerende underviser. Tusind tak !!

Catharina S, butikschef:
Det kursus i arbejdsmiljø, jeg var på, var virkelig spændende og lærerigt. Henning Dons er en fantastisk lærer og formidler.

Inge P, direktionssekretær:
Mikkel fortæller og instruere på en saglig og alligevel underholdende måde. Det blev ikke kedeligt .... ...

Mario R, maskinepasser:
Underviseren var meget energisk, engageret og god til at finde og bruge de eksempler, som dukkede op i undervisningen.


Thomas B, leder:

Fed energi, humor. Mette gør hvad hun kan for at gøre det sjovere. 

 

Berit J, underviser:
En fantastisk underviser - der gjorde tørt lovstof "sjovt" på sin helt egen humoristiske måde. 

Malene A, overassistent:
En åben og positiv dialog med nærvær og humor.

Ronni A, operatør:
Lærerig og god humor. Nils var en god underviser.

 

Annekarina W, salgsassistent:
Jeg synes at det var superundervisning, med undervisere, som var tilstede. Begge undervisere havde en levende og humoristisk tilgang til undervisningen. Indrømmer gerne, at jeg ikke havde nogle gode forventninger til arbejdsmiljøuddannelsen, Var bange for at det ville blive tørt og kedeligt. Men det gjorde det bestemt ikke.....

Simon R, malersvend:
Rigtig god, sjov og lærerigt. Jeg troede, at underviseren ville være tør, men NEJ !!!!

Steen M, proces operatør:
Undervisningen var god, stoffet er blevet præsenteret på en god og saglig måde, men humor.Henning har undervist på en underholdende måde, men det har været meget seriøst. Jeg kunne godt have brugt nogle flere dage på undervisningen.

Carina O, lægesekretær:
Jeg var ikke helt klar over hvad jeg gik ind til. Men blev positivt overrasket. Om undervisern må jeg sige: Super god, spændende og levende og medrivende.

Steen H, leder:
Indspirerende og fantastisk undervisningsform. God pondus og skarphed. 
 
Helle B, økonomi- og administrationschef:
Underviseren var super, sjov og livlig. Fin forplejning og lokaliteter. En udbyder, som vi vil anbefale til andre.

 

Claudia W, pædagog:
Mette er en meget dygtig underviser med en bred viden og en super energi. Hun brænder for området, og er god til at give viden fra sig. 

Mia S, overassistent:
Normalt keder jeg mig ret hurtigt på et kursus, men underviseren var livlig, inspirerende og nærværende. Det var på intet tidspunkt kedeligt eller langtrukkent. En god appetitvækker til den nye fuktion som arbejdsmiljørepræsentant.

Susanne G, leder:
Nils er livlig og inspirerende. 


Søren S, uddannelseskonsulent:

Mette Frandsen skabte en stemning, som var uhøjtidelig og med faglighed i fokus. 


Susan S, fuldmægtig:

Rigtig dygtig formidler, behagelig og hun fortæller struktureret, tilpasser undervisningen til deltagerne - SUPER
 

Andreas D, daglig sikkerhedsleder:
God og forestående og jordnær appetitvækkende undervisning.  Henning, fortsæt den gode stil. Interessen er nu vagt...
 
Birgitte A, Warehouse Manager:
Mikkel er en god underviser, som virker engageret, humoristisk og praksisnær. Bliv ved med at gøre det du gør.

Gary O, afdelingsleder:
Super indstilling, og fremstillingsevne - samt godt humør! Jeg troede, at arbejdsmiljøkurset ville være kedeligt. 


Jørn, P. driftchef:
Motiverende, morsom og vidende på området.


Karin K, manager:
Levende og humoristisk undervisning, Af hjertet tak!

Kennet B, lærer:
Fantastisk levende indsats, stoffet blev spændende og interessant. De rygter jeg på forhånd havde ført om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse blev gjort til skamme, sammen med Henning fra APROPOS kommunikation.

Lone P, sales support:
Virkelig god humor og undervisning på højt niveau.  En engageret underviser med stor viden og smittende energi.

Pernille S, fuldmægtig
Mette var super god og motiverende underviser. Fik et eller noget søvndyssende emne til at være spændende og medrivende. 

Malene K, regnskabsassistent:
Super underviser!! Sjældent haft en bedre underviser. 

 

Pia G, pædagog:

God energi og meget positiv menneske. God til at forklare vanskeligt stof. God til at tage akuelle problemstilling op fra deltagerne.

Daniel J, industrimedarbejder:
En inspirerende og imødekommende underviser. Følgende elementer gjorde stort indtryk på mig, Loven, vigtigheden og ansvaret. 

Jesper Larsson, konsulent:
God og med en humoristisk tilgang og samtidig lærerigt.  Super inspirerende.

Lene R, sosu-assistent:
jeg havde forventninger om, at dette kursus var meget paragraf og lov. Men det blev præsenteret på en super god og spændende og lærerig måde. Kurset lå langt over mine forventninger. 

Mette Larsen, ergoterapeut:
Nils gjorde stoffet meget interessant, god energi og en meget dygtig underviser.

Søren B, sundhed:
Inspirerende underviser (morsom) og inspirerende.


Jesper S, account Manager:

Dejligt med en inspirerende underviser med humor og menneskeindsigt. 


Sarah P, manager:

Gode undervisere, som  begge kom flot ud over scenekanten og ramte os alle med begejstring og energi til arbejdsmiljøarbejdet.

Hanne K, chauffør:
Henning kæmpede med stort hjerte og energi.  

Louise C, driftleder:
Begge Undervisere (Mikkel og Henning) har være engagerede og letforståelige - meget behagelige begge to, det var en stor fornøjelse, at være på et lovpligtige kursus...

Claus T, leder:
Nils er en god og inspirerende underviser, som formidler stoffet på en humoristisk og alvorlig måde.

Camilla R, salgsassistent:
Fantastisk, at arbejdsmiljøkurset ikke blev leveret på en tør og kedelig måde. En energisk underviser der talte/fortalte, så man forstår det. Jeg var bange for at kurset ville blive langtrukken og lildt kedeligt, men det var det på ingen måde. 

Morten B, 1. mand:
Underviser var et dejligt bekendtskab.

Camilla T, projektleder:
Tak, for vi ikke faldt i søvn - en sand fornøjelse. Kanon! Det er også en kunst, at kunne håndtere så mange forskellilge typer kursister, og det klarede Henning elegant og professionelt, og på den fedeste måde. 


Claus N, lagermedarbejder:

Jeg synes, at Mikkel var god til at formidle den nyttige information, på en god og underholdende måde. 

Tony J, sælger:
Jeg havde forventet er tørt materiale. Men er positivt overrasket over underviserens kompetencer og underholdende fremgangsmåde.


Brigitta A, amr:

Jeg havde regnet med, at det ville være noget meget "tørt" materiale vi skulle igennem, men jeg er glædelig overrasket over hvor spændende kurset har været. En god og indlevende undervisning. Det var helt umulig at falde i søvn til Henning's undervisning.


Charotte B, amr:

Underviseren veksler fint i metoder. Spændende fortællinger, tydeligt engagement + humor. Lækre rammer, alt fungere.

Dorte K, direktør:
Underholdende og samtidig højt faglig niveau - inspirerende.

Line S, lærer:
En god unervisning, der kom godt omkring et kæmpe område. Underviseren gave inspiration til fordybelse, og en lyst til at finde mere information. 

Camilla K, ssa:
Dygtige og engagerede undervisere, der leverede en levende og spændende undervisning.

Jimmi J, amr:
Stor ros til underviseren, underholdende, nem at forstå. jeg kom hjem med posen fuld af værktøjer, som jeg kan bruge på mit arbejde.

Lone K, bioanalytiker:
Super - inddrog deltagerne og fangede deres interesse. 


Morten M, konduktør:
Dons overraskede mig virkelig. Arbejdsmiljøkurset har slet ikke været tørt, som jeg troede det kunne have været. 

Lena S, kontorassistent:
Underviserne (Vi havde 1 underviser og en "vikar" på andendagen). Underviserne var uddybende, forstående og de havde begge en fantastisk humor og en smittende form. 

Helle N, AMR:
En god underviser som er god til at forklare tingene og afveksle mellem etori og praksis, samt inddragelse af kursister. Motiverende.


Annestina W, salgsassistent:
Super undervisning fra begge undervisere. Der var en god blanding af humor og seriøsitet. Gode overordnede forklaringer til at blive klædt på til at varetage rollen som AMR.


Annelise O, fuldmægtig:

Kurset var ekstremt spændende, underholdende og gav blod på tanden til AMR rollen. 


Birgit F, operatør:

Inspirerende, dygtig og underholdende underviser.  Et meget lærerigt kursus. Det lykkes underviseren at skabe en interesse og nysgerrighed for deltagerne, selvom en lille håndfuld ikke havde den store interesse på forhånd. Men efterhånden vandt han deltagerne en efter en. Ret fantastisk indsats...

Hans C, Teamleder:
Det var en god undervisning, lærerigt. God afveksling mellem teori/ undervisning og gruppeopgaver. 

Thomas F, ingeniør:
UG +++ Godt kursussted, en super underviser, med humor i undervisningen. 


Louise A, sygeplejerske:
Arbejdsmiljøuddannelsen har givet mig en god ballast til hvad man arbejder med i AMO og hvad man kan forvente at en repræsentant. 

Christian E, lønkonsulent:
Underviseren havde stor viden og kendskab til arbejdsmiljøområdet. 

Nikoline M, driftkoordinator:
Super god og underholdende  undervisning . Det har været sjovt og informativt. 

Benjamin H, fængselsbetjent:
En god tilgang, engageret underivser, som præsenterede materialet på en levende og spiselig måde.

Morten J, projektleder:
Super god og inspirerende undervisning, gode snakke og en tankeigangsættende metode, som har givet mig en god retning i min nye rolle som leder. Underviseren var kanon og en fremragende fortæller og inspirator. Tak Henning.

Helle P, sosu:
En rigtig god underviser, som bibragte mig en god og solid viden, som alle bør have. Han var god til at veksle mellem humor og alvor. Må på det kraftigste anbefales….

Kristine H, salgsassistent:
Spændende og igangsættende undervisning præsenteret med et godt tempo og højt humør.

Maria M, sejlmager:
Kurset oversteg mine forventninger. Enormt lærerigt og sjovt. Energisk og underholdende underviser.
Jeg kunne holde fokus hele dagen, da Henning gjorde det spændende og nemt at følge med.

 

Lone S, tekniker:
Har fået et stort indblik i de opgaver, vi skal tilbage i vores virksomhed og arbejde med. En rigtig god underviser - seriøs, og med stor viden og "et glimt i øjet".

Christian A, teamleder:
Mine forventninger var meget sparsomme, havde forventet et kedeligt kursus. Det var det stikmodsatte, spændende og inspirerende.

Bo C, forestander:
Underviseren var suveren til at formidle et stof, der kan virke kedeligt. Men det var det ikke på noget tidspunkt. 

Rikke P, office manager:
En humoristisk måde, at lære et lidt tørt stof. Underviseren var imødekommende, interesseret, åben for dialog og lyttende. Det var godt med eksempler.  


Mie S, store manager/ butikschef:
Mikkel er en levende fortæller og en dynamisk underviser.  MIkkel er god til at svare på spørgsmål og god til at komme med eksempler. 

Mark G, system arkitekt:
Tak Mikkel, du er behagelig, sjov, dygtig til at formidle og dit engagement er i top.

Marianne  M, butikschef:
En levende fortæller. God til at svare på spørgsmål, og god til at komme med eksempler.

Michael C, teknisk service leder:
For 4 år siden var jeg på tilsvarende kursus (Hos nogle andre udbydere af arbejdsmiljuddannelsen). Jeg skal da lige love for, at underviseren fik sat nye standarder for denne lovpligtige uddannelse. Nærvær, øjenkontakt og værktøjer til at arbejde videre med. Men det var underviseren, som fik tændt den indre glød, tak for det..

Mohammad F, ingeniør:
Fantastisk til at undervise. 


Torben A, head of sales:
Henning var fantastisk. God humor og god veksling mellem læringsværktøjer (Power Point, film/ Video, diskussion og gruppearbejde). 
En fantastisk underviser, godt drive og humoristisk.

Nanna S. koordinator:
Underviseren er livlig, imødekommende og kompetent. Sjov og dygtig underviser.

Tina K,  marketing cordinator:
Mette var underholdende, lærerig og god. Godt med gruppearbejde og aktiv indslag. God humor og formidler godt.

Rie H, office manager :
Jeg havde en forventning om, at det vi skulle gennemgå var tørt lovstof og paragraffer. Men stoffet blev leveret på en god og underholdende måde. 

Christina H, forestander:
Om underviseren kan siges følgende: Super god og skøn og smittende energi!

Henrik R, hr- partner:
Fin blanding af information, dialog og gruppearbejde. Fin blanding af tekst, video og billeder.

Morten J, senior Underwriter:
Underviseren var engageret, vidende og energisk.

Rikke P,  Office Manager:
God energi, entusiastisk, interessant - Tak Mikkel!

Katrine A, specialist:
Sjov og levende underviser. Jeg troede, at dette bille blive et kedeligt kursus. Jeg blev positivt overrasket - det var lige det modsatte. 

Pernille P, terapeut:
Underviseren var meget inspirerende og god til at forklare på en sjov måde, så man husker det!!

Karen D, vicekontorchef:
Meget god formidling, til at forstå og bestemt ikke kedeligt. Sjov og levende undervisning!!


Jacob S, projekt sales manager:

Underviseren var god ti lat formidle. Godt og smittende humør og præcis i kommunikation af et stort område.

 

Helena P, ledende sygeplejerske:
Underviseren har en utrolig humoristisk tilgang til kurset, hvilket gjorde undervisningen yderst interessant. Han plukker gode emner ud, Tak for et super godt kursus. 

Christine M, projektleder:
En energisk underviser, stor viden, aktiv og levende. Samlet set var det sjovt og lærerigt. 

Mirella P, økonomiansvarlig:
Fantastiske undervisere (både Henning Dons og Nils Lyng). De var gode til at undervise på en måde, så man kan forstå og arbejde med stoffet. Rigtig god forplejning og lokaler. 

Kirsten B, træner:
Jeg troede, at det ville være MEGA kedeligt.... men det har været sjov, underholdende, nærværede og lærerigt. Tak for din indsats.

Rikke B, daglig leder:
Super lækkert, Mine forventninger var, at jeg efterføldende præcist ved, hvor jeg skal sætte fokus på det videre arbejde i AMO, og at jeg nu er bedre rustet til at prioritere de kommende opgaver. Tak for et godt og relevant kursus. Vi ses på den supplerende uddannelse. 

Mikkel S, HR:
Det var en god oplevelse med 2 forskellige undervisere (Henning & Mikkel). De havde hver deres stærke måde, at formidle på, hvilket blev en kollosal styrke i forhold til dette kursus. 

Line J, socialpædagog:
Mine forventninger til dette lovpligtige arbejdsmiljøkursus, var ikke ret høje. Andre kollegaer omtaler dette kursus som rå-kedeligt. Men ikke sammen med APROPOS - kurset var super godt og en inspirerende underviser, som bragte os godt i mål. 

Heidi S, disponent:
Humoristisk måde at undervise på. En rigtig god underviser, som kunne forklarer det på en måde, så alle kunne være med. 
 

Marianna N, Warehouse Manager:

Har gennemgået et AMR kursus med Mikkel, som var rigtig god til at formidle indholdet... underholdende og interessant.


Joan E, indkøber:
Forventningerne til dette lovpligtige arbejdsmiljøkursus var små. Har andre kollegaer, som har været på tilsvarende kursus, men ikke hos APROPOS kommunikation. Jeg skal da lige love for, at disse udtagelser fra mine kollegaer, er blevet gjort til skamme.

Mik M, servicemedarbejder:
Forventningerne var lig O, men for pokker, hvor jeg måtte slå "flik-flak", i den meget positive retning. Verdens bedste underviser. (Jeg er jyde, så jeg plejer ikke at bruge så stærke superlativer). Vi var flere afsted, og vil sende de varmeste anbefalinger i Jeres retning.

Morten B, manager:
Kurset indhold, på arbejdsmiljøkurset blev fremlagt på en helt fantastisk måde. Verdensklasse!!

Peter B, cand.merc.(jur.)
Jeg er selv underviser, men jeg har aldrig mødt så inspirerende underviser. Styr på alle pædagogiske principper. Du burde lave en pædagogisk håndbog. Underviseren har styr på alle de juridiske områder, som en fisk i vand.

Dorte K. direktør:
Kan varmt anbefales! Læring med humor på højt plan

Sisse B, overassistent:
Rart med en underviser, som kan svare direkte på spørgsmål, i stedet for at komme med svævende svar. 

Malene M, lægesekretær:
Fantastisk underviser, meget inspirerende. Dagene gik utroligt hurtigt. 

Mie N, salgsassistent:
Arbejdsmiljøkurset var fyldt med små oplæg, opgaver, inspirerende og lærerigt, som ikke er kedeligt. Underviseren var spændende at lytte på. 
En rigtig god kursusoplevelse. 

Anne Dorte A, håndværker:

Jeg synes at begge underviserne har været inspirerende at høre på. God mad og flotte lokaler.

Lars K, servicemanager:
Mikkel er den bedste!!! Super, engageret. Jeg blev motiveret til deltagelse igennem en engageret underviser.

Jimmy E, socialpædagog:
Engagerende og underholdende. God til at forklare om stoffet og fange vores opmærksomhed. 

Katharina V, skoleleder:
Sjov og inspirerende undervisningsmetode, god viden om arbejdsmiljø (Herunder AT og BFA). 5 stjerner ud af 5.
 

Line J, pædagog:
Super god og nærværende undervisning. Rigtig god formidling - gør stoffet interessant.

Susanne K, fuldmægtig/ Cand jur:
Godt, lærerigt og inspirerende. Gode diskussioner mellem deltagere og underviser.

Gitte N, financial controller:
Meget god og kompetent (og vidende) underviser.

Lotte H, operatør:
Jeg synes, at underviserens inddragelse gav meget og gav plads til diskussionerne og drøftelser. Underviserens engagement var helt i top. 

Nicolai B, restaurantchef:
Nils var en god underviser, som formåede, at undervise på en lærerig måde og samtidig med en god potion humor.

Helle H, uddannelsesleder:
Nils var en meget levende og inspirerende underviser. God humor.


Frederikke L, booker:

Jeg synes, at materialet blev gennemgået på en levende måde, og det var godt at vi blev inddraget en masse. Det var iøvrigt logisk at bidrage pga. den måde, som emnerne blev præsenteret på af Mikkel.

Anne L, afdelingsleder:
Jeg forventede, at kurset ville blive tørt og ikke alt ville være relevant, da kurset skal ramme bredt. Men jeg blev positivt overrasket over kurset, formen og underviseren. 

Hanne Nielsen, sekretær:
En god opdeling af undervisning og pauser. Underviseren er meget lyttende, imødekommende og humoristisk. 

Mikkel H, sekretariatschef:
Tak Mikkel, jeg troede, at det ville være kedeligt, men blev positivt overrasket. 

Tobias N, HR-konsulent:
Inspirerende og interessant kursus. Underviseren har gjort arbejdsmiljøkurset særdeles levende.

Brian A, produktionschef:
Meget fint kursussted, og super engagerede undervisere (Henning og Nils). TAK! og på gensyn i juni.

Henrik G, overassistent:
Underholdende og motiverende undervisning. 

Anders H, lagermedarbejder:
Nils er mega god til at forklare og meget humoristisk. 

Maibritt W, leder:
Meget engageret undervisning, fint med brede perspektivering. 


Bjarne P, booker:

Underviseren var super til at formidle budskabet. En god underviser, som gjorde tungt stof spændende.


Ulla D, global manager:

God insats af underviseren, som forsøgte at besvare de svære spørgsmål, dette blev med højeste udmærkelse. Tak for din indsats Mikkel.

Oliver H, teknisk chef: 
Mikkel var en super underviser. Han sørgede for at vi fik noget med i rygsækken. God til at forklare og en god humor. Kan varmt anbefales...

Carsten V, gamemaster:
Der var altid muligehd for at få et godt og detaljeret svar på spørgsmål. Fedt. Jeg blev meget overrasket. Tak til Vores underviser Mette F. 

Anne W, kommunikationschef:
Underviseren var meget engageret og inddragende - vi kom i spil ! Kurset overgik langt mine forventninger. Tak for et fedt kursus !

Mia M, laborant:
Humoristisk vinkel, som gjorde materialet mere spiseligt og motiverende for mig. Tak !

Emil M, tekniker:
Jeg havde regnet med et kedeligt kursus, men underviseren præsenterede stoffet på en sjov og god måde, så han fik alle med. Energisk og fortællende.

Anne N, arbejdsleder:
Mikkel er god og interesseret i at høre fra kursisternes arbejdsliv. 
 

Anette N, hr- sekretær:
Det har været vanvittigt godt. En god, inspirerende og levende underviser.

                                                                      
Cecilie C, controller:

Jeg synes, det har været super godt. Jeg har virkelig fået fokus på de lovpligtige regler og hvor vigtigt det er at have arbejdsmiljø i fokus.


Lis L, leder:

Jeg synes, at arbejdsmiljøuddannelsen hos APROPOS kommunikation har været rigtig god og har skærpet mit bliv på arbejdsmiljøledelsen i min virksomhed.

Louise R, anlægsgartner:
Rigtig god underviser – som leverede ellers tung stof (lovgivning) på en inspirerende måde.

Tine J, visitator:
Fantastisk! Imødekommende underviser som var inspirerende og god til at formidle.

Johnny A, maler:
Jeg synes at Nils Lyng er en dygtig underviser som formidler undervisningen på en måde, så det er let af forstå. Kæmpe 12-tal med pil op!

Kristoffe E, byggeleder:
Underviseren var meget humoristisk og god. Tørt stof blev gjort spiseligt af underviseren.

Anita J, bogholder:
Nils var god ti lat formidle stoffet på en ikke kedelig måde.


Brian S, senior director:
God og inspirerende undervisning, der inddrog kursisterne. Underviseren var meget engagerede. 

David R, teamleder:
10/10 meget inspirerande. 

Minna D, head og hr operations:
Henning er en fantastisk underviser!

Cecilie H, specialist:
Super engagerede og spændende at lytte til.

Michella P, regnskabsansvarlig:
Arbejdsmiljøkurset blev præsenteret på en fantastisk lærerig måde af underviseren. Mine forventninger var at føle mig ruset som AMR. - Det hjalp underviseren med, på en SJOV og lærerig måde.

Mia S, overassistent:
Underviseren var livlig og dygtig. Jeg har ikke på noget tidspunkt synes, det var kedeligt. 


Lise J, museumsvært:

Underviseren var meget engageret i son formidling og måden at undervise på. 

Tine V, bygningskonstruktør:
Begge undervisere på arbejdsmiljøuddannelsen har været kompetence og engageret.  En rigtig god oplevelse med Henning og Nils i Horsens. 

Camilla L, work environment advisor: 
Underviseren var velforberedt, god til at formidle, underholdende og styr på reglerne.

Ronja W, efterskolelærer:
Kurset var mere levende + inspirerende end jeg turde forvente. Forventningen om mange tørre "§ " blev heldigvis ikke indfriet. 

Christian N, køkkenchef:
Mikkel er en postiv underviser, som er lyttende til Cases og formår at gøre undervisningen brugbar for mange faggrupper. Han var altid smilende, forberedt og inspirerende.

Jacob D, sælger:
Underviseren var meget inspirerende og energisk. 

Lars H, coordinator:
Underviseren var afslappet, inddragende og åben i sin form. Han havde iøvrigt en god humor og et højt engagement.

Amalie D, servicemedarbejder:
Skide god undervisning ! Tak til Nils.

Esben S. psykolog:
God entusiasme, Mikkel! Godt gået! Dette til trods for at Corona havde godt fat i Danmark, så havde du godt fat i os.

Birte L, operatør:
Mikkel leverede en god og levende undervisning, under de svære forhold med Corona begrænsninger.  God humor - og en stor faglig dygtighed og viden.

Julie L, manager:
Stor ros til underviser Henning og hans evne til at formidle "tungt" stof. Han var rigtig god og dygtig, inspirerende og et omvandrende leksikon. 

Mette M, planlægningsassistent:
Mikkel var rigtig god, inspirerende og levende. Jeg havde ingen forventninger, men blev positivt overrasket.

Hanne N, sekretær:
Nils har været rigtig god ti lat forklare og været meget lyttende. God til at stille uddybdende spørgsmål.

Cecilie M, fuldmægtig:
Underviseren havde et godt engagement og god energi. Han var god til at formidle stoffet på en pædagogisk måde.

Charlotte N, fuldmægtig:
Super! Henning det var en fed og underholdende måde at undervise på.

Janni B, teamleder:
Underviseren fik "tørt" stof til at virke sjovt/nemt.

Jakob S, arbejdsmand:
Den normale "tørre" undervisning blev leveret på en god og humoristisk måde. Spøgsmål blev forklaret, så man forstod det. 

Christina H, audologisk rådgiver:
Henning har gjort det kedelig stof levende og nærværende og utrolig spændende. Har virkelig fået "blod på tanden" til det videre arbejde.

Mikkel var en dygtig underviser, med stor og bred viden på arbejdsmiljøområdet.

‚ÄčVeronica M, systemudvikler:
Underviseren var god til at få indholdet til at blive interessant og nærværende.

Heidi A, chefsekretær:
Jeg har fået en meget grundig viden om arbejdsmiljø, som jeg kan omsætte i min hverdag. Mette var en super god underviser, som formåede at formidle teorien på en nærværende og spændende måde.

Bettina C, fuldmægtig:
Tak Mikkel, du er levende, sjov og forsøger oprigtig at gøre undervisningen levende. 

Ulla S, systemansvarlig:
Topklasse - en super inspirerende underviser. Lever stoffet på en let fordøjelig måde. 

Per A, fabrikschef:
Jeg startede kurset i arbejdsmiljø uden nogle forventninger, men blev nysgerrie efter mere, allerede fra starten. På intet tidspukt har jeg kedet mig. 

Mignon O, indkøber:
En meget levende og god underviser. Jeg havde forventet det var "emnetungt" kursus. Men det viste sig, at mine forventninger ikke blev indfriet. GUDSKELOV!!!

Marie Ø, karriererådgiver:
Tak for et fuldstændig fantastisk kursus med Henning på hotel Admiral. Han er en fabelagtig formidler.

Cecilie P, teamleder:
Alt blev forklaret på en rar måde, især med så tungt et emne.


Dennis L, smed/ montør:

Underviseren var fantastisk god, sjov og omgængelig. Han havde en rigtig god energi og var god til at forklare og præsentere loven og de mange opgaver, som ligger i det.

Mette N, økonomidirektør:
VI har lige i dag talt om dig (på den gode måde) da vi har haft møde i arbejdsmiljøorganisatoren her til morgen og både xx og jeg har været under dine vinger og blevet klædt godt på. Så vi håber også xx får noget godt med sig fra 3 dages kurset.

Lars L, kørselsdisponent:
Et stort ansvarsområde, og det er mere interessant end først antaget. Underviseren var engageret og inspirerende.

Kirsten B, leder:
Underviseren var helt i top. God energi og karma. Henning fik "gruppen" til at være på. Super gode og inspirerende dage. Henning var super levende og "en klog og vis mand".

Vibeke C, QA/QC:
Stort arrangement fra Nils Lyng, Positivt og underholdende. Han formåede at gøre det interessant og spændende. Jeg fandt ud af at det er vigtigt at vi som organisation involvere os. At vi kan gøre en forskel som AMR.

Magnus L, centerleder:
Levende, sjov formidler, tak til Mikkel for godt arbejde på kurset i Aarhus. Et stille hold, men du fik sat godt gang i deltagerne. 

Brian S, senior diretor:
God og inspirerende undervisning der inddrog kursisterne. Underviseren var meget engagerede, og det smittede på holdet.

Ulla D, manager:
God indsats. Mikkel forsøgte at besvare de svære spørgsmål. Det gjorde han i topklasse. 

David R, teamleder:
10 ud af 10. Meget inspirerende undervisning og form. 

Søren V, pedel:
Mikkel var den helt store årsag til at kurset fik dette flotte resultat. God og super formidling.

Lisette H, hr-assistent:
Mikkel var super god. Super til at kommunikere og god til at fremlægge et tungt stof.

Charlotte H, social og sundhed:
Underviseren var god og forstående. Han var god til at fange deltagerne. Mine forventninger er blevet indfriet og jeg har lært en hel del om, at håndtere min rolle som arbejdsmiljørepræsentant. 

R. Christoffersen, sognepræst:
Mine forventninger til kurset var, at det ville være tungt og kedeligt. Henning gjorde det utroligt levende og spændende.

Rikke B, fuldmægtig:
God og veltilrettelagt undervisning, som skabte nærvær og nysgerrighed.

Peter M, genbrugsvejleder:
God formidling af stoffet, krydret med humor.
Louise H, marketingskoordinator:
En fremragende formidler, inspirerende, god til at gøre relativ tørt stof interessant og nærværende.

Frederikke L, booker:
Jeg synes at materialet blev gennemgået på en levende måde, og at det var godt at vi blev inddraget en masse.

Neel H, 
Rart at få basisviden på plads, som nyvalgt amr. Flot arbejde at gøre tungt og "kedeligt" stof interessant og morsomt.

Lone N, direktør:
Gode undervisere (Nils og Mikkel)! Godt at kursusdeltagerne inddrages i undervisningen. 

Sara S, konsulent:
Vidende og god energi. Dejlig omgivelser og forplejning.

Malene R, teamleder:
Perfekt og inspirerende og en motiverende underviser, tak Henning!

Kira H, assistent:
En dygtig underviser. Jeg havde lave forventninger, da jeg havde fået af vide, at mine kollegaer, at kurset var meget kedeligt. 
Men det var det ikke - jeg blev meget overrasket over underviserns evne til at skabe lyst til at vide mere.

Andreas W, tjener:
God energi. Dygtig og stærk personlighed (og faglighed).

Jannie H, pædagog:
Mikkel var sjov og enerfyldt. Han var dygtig og gjorde det "tørre" stof spændende og sjovt.  Han var meget engageret og inspirerende. 

Mathias S, soufchef:
En dejlig afslappede, hyggelig og sjov underviser. Tusind tak for din gode energi Mikkel Bechmann.

Daniel S, serviceassistent:
Henning er bare i topklasse. 

Jacob S, teknisk supporter:
Dons - Konge underviser !!

Martin F, pedel:
Her var jeg aktiv på flere niveauer. Underviseren havde en fantastisk måde at fremlægge materialet og formen.

Tina H, kontorassistent:
Bliv endelig ved med din sjove måde, at være på. Du inddrog deltagerne, det gør det nemmer at forstå og holde fokus på kursusdagene. 

Emilie R, fuldmægtig:
Det lækreste kursussted og fantastisk mad og beværtning under hele kurset. En super undervisning og gode deltagere. Det har været levende og sjovt.

Michael H, Quality Manager
Nils er en rigtig god underviser, der forstår at flette humor ind i materialet, således det blever en tand mere interessant. STOR ROS !!!

Jakob B, forstander:
 En festfyrværkeri med viden. Godt at inddrage eksempler fra hverdagen. Godt at sparre med underviser og medstuderende. Et meget godt kursus - det har været meget givtigt og relevant - og på ingen måde kedeligt. 

Jens H, Truckcenterleder:
God og levende underviser.

Anita H, bogholder:
Underviseren levere undervisningen på en måde, så man kan forstå og på en måde som ikke er kedelig. TAK! Havde frygtet det væreste.

Malene S, projektkoordinator:
God til at præsentere tungt stof på en interessant måde.

Andreas V, tekniker:
Tak Nils, det var godt og lærerigt. Helt bestemt også humoristisk. 

Mette B, marketing manager:
Underviseren var dygtig, professionelt og engageret. 

Pia L, økonomiassistent:
Unnderviseren var meget indlevende , sjov til at gøre det nærværende. Han var inspirerende og et interessant menneske.

 

René J, produktionschef:
Meget inspirerende, gode eksempler og godt humør.

Thomas N, operatør:
Underviseren var inspirerende og sjov. Det var helt i top.

Sebastian A, økonomiansvarlig:
Jeg troede, at det ville være noegt tørt stof, som blot skulle overståes. Men underviseren formåede at gøre det spændende. Gode omgivelser og mad.

Tine V, sælger:
Helt fantastisk, gjorde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus vedkommende og sjovt.

Johan C, formand:
Super instruktør som gjorde "tungt" materiale sjovt og interessant,

Vibeke C, QA/QC:
Meget ligefrem fremlæggelsesmetode, der gjorde undervisningen interessant og sjovt ! Stor ros til Nils.


Elo F, smed:
Nils er interessant som lærer og ikke kedelig at høre på. 

Henriette J, PR-medarbejder:
Underviseren var meget engageret og forståelig. Skønne omgivelser og god forplejning. Jeg er yderst tilfreds med Nils som underviser. 

Gitte J, lærer:
Underviseren Var indlevende og faglig kompetent.

Troels M, leder:
Dejligt med en underviser, som brænder for stoffet. 

Bo B, hr.:
Mikkel er en god og dygtig underviser, han gjorde tørt stof levende og underholdende. Jeg var bange for at det ville blive tørt og kedeligt - men jeg blev positivt overrasket. 

Stine N, patent paralegal:
Jeg vil gerne sige, at underviseren var positiv, humoristisk og faglig kompetent, Tak Mikkel !

Vicki A, eventmedarbejder:
Mikkel forstår at præsentere et tørt stof rigtig godt!

Kasper H, socialpædagog:
Engageret, sjov og vidensfuld. Mikkel er en dygtig formidler. 

Malene S, kontorassistent:
Tak Mikkel, jeg vil blot sige tusind tak for nogle meget spændende og lærerige dage.

Louise M, pædagog:
Lækre faciliteter + forplejning. Underviseren var god, farverig og indlevende. 

Pernille S, fuldmægtig, jurist:
Jeg ønskede, at blive kolgere og bedre rustet til arbejdet som AMR. Det er ærgerligt når få personer er meget forstyrrende i undervisningen. Henning er en dygtig formidler.

Sidsel K, socialrådgiver:
Jeg har lært meget af den gode levende undervisning og vores forskelligheder - Fedt at kunne lære af hinanden. En virkelig god og kompetent undervisning, Tak til dig Nils.

Lars J, virksomhedsejer:
En god undervisning og en fremragende underviser (Mette Frandsen). Det var ikke kedeligt på noget tidspunkt. 

Thomas A, teknisk support:
Mikkel er levende og god til at bringe det "kringlede teoretiske" ned på jorden.

Johan C, formand:
Nils Lyng er en super underviser og god til at gøre undervisningen let og til at forstå. Det har været levende og sjovt på samme tid.  
 
Stine A Assistant, product development:

Underviseren (Henning) var super engageret og gjorde indholdet spændende. Virkelig god forplejning, kursussted og lokaler.

Morten P, head of xx:
Super god, inspirerende, faglig kompetent underviser og gode eksempler. 

Christian H, tekniker:
Jeg havde forventet, at kurset blev kedeligt, men det blev det modsatte.

Sille L, fysioterapeut:
God til inddragelse af episoder for hver enkelt virksomhed, hverdagseksempler. Underviseren havde et godt og smittende humør han var positiv, engageret og med stor erfaring på området. En fantastisk smittende og livgivende energi.

Pernille H, pr-medarbejder:

Tak for nogle gode dage på AMR-kursus! Spændende og dygtige undervisere (vi havde 2 forskellige, men både Niels og Mikkel gjorde dagene rigtig gode).

Vibeke V, kunderådgiver:
Underviseren var meget engageret og havde stor smittende engagement og meget vidende på området. Det hele krydret med glimt i øjet og en god potion humor. 

Nils J, teamleder:
God til at præsentere emnerne på en spændende måde med en god ballance mellem information og perspektiv.

Joan E, indkøber:
Tak for et rigtig godt kursus! Jeg føler mig bedre klædt på til opgaven som arbejdsmiljørepræsentant og klar til at kigge på min arbejdsplads med nye øjne på mandag.

Maria H, after sales specialist:
God og spændende oplevelse, underviseren Henning formidler lovgivningen med humor og historier fra virkeligheden, så det bliver forståeligt

 

Claus B, channel account manager:
Fantastisk Henning: Masse af humor og tiden føles kort, trods "tørt stof".

Kim S, restaurantchef
Fantastisk underviser, der får inkluderet alle deltagere.

Kasper L, head chef:
Kan det være andet end godt med Henning?!

Mathias R, receptionist:
Henning formåede at lære os noget "meget tungt stof" i en presset tid, på en fantastisk god og sjov måde.

Rune P, konferenceansvarlig:
Henning er en fantastisk kursus underviser. Han gør tungt stof let og sjovt. Jeg er overrasket over hvor mange regler der egentlig er, og hvor stort mit ansvar egentlig er og ikke mindst hvor stor betydning min roller som AMR er.


Sebastian G, kok:

Topklasse ! Faglig, motiverende og med en udsøgt humor. Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at det kan gøre bedre. Jeg følte mig engageret og havde stor lyst til at lytte og deltage i undervisningen.

Julie T, tjener:
Indlevelse, humor og smil kommer han rigtig langt med! Når fagligheden og viden bliver elementer i kursusforløbet, så kan det kun gå godt. 

Anne N, direktør:
Fed energi, god inspirator og en underviser med en stor viden.

Louise P, hr
 Meget engageret underviser med stor faglig viden.

Mette M, tjener:
Fedt med en så livlig og humorfyldt kursusleder. Han var inddragende og engageret.

Susanne S. Administrativ medarbejder:
Perfekt underviser, der holdt fokus på en god og lærerig måde. Det har været helt i top.

Tina F. teamleder:
Jeg kom ”tomhændet” og går hjem fra kurset med fulde hænder og hoved. Det har været 3 gode dage. Et tungt stof er blevet gjort spændende at lytte til. Kæmpe ros til en fantastisk underviser.

Sandie P. indkøber:
En bred viden om mange emner og information om hvor jeg kan hente mere viden. Det var en god underviser, som formåede, at gøre undervisningen interessant og som fangede alle.

Frank S, distriktskonsulent:
Gode rammer til et sådan kursus. Underviseren har været god, kommet godt omkring et til tider ”tørt” emne, som underviseren har formået at gøre ”spiseligt”.

Pia A, assistent:
Underviseren var god til at få folk til at lytte og komme med indput.

Mikkel K, gartner:
Fængende og relevant info.

Steen O, servicekoordinator:
Nils var særdeles vidende og inspirerende instruktør. Jeg fik sat AMO og roller i perspektiv, samt gode værktøjer mit kommende AMO-arbejde.

Martin J, produktionsleder:
Jeg har især lært noget om AMO’s struktur og opgaver, lederens ansvar, ulykker på arbejdet og stress. En underholdende og lærerig underviser.

Bjarke O, Data Analyst:
God formidling af kursus og materiale.  En god balance mellem regler, øvelser og eksempler. 

Lenette N, co-worker:
Sjov og lærerig undervisning. Underviseren tager vores spørgsmål og erfaringer seriøst.

Allan M. værkmester:
Underviseren gjorde undervisningen meget spændende. Jeg synes at det var et fantastisk kursus. 

Kenneth B, facility manager:
Nils er super underholdende og god til at gøre emnet interessant.

Gitte P, assistent:
Rigtig god undervisning - blev inspireret - god viden.


Arne J, daglig leder:

Jeg synes at underviseren var med passion, velforberedt og en meget levende personlighed, Tak Henning!
 

Anne-Mette S, miljøingeniør:
Underholdende og ikke kedeligt.

Carsten M, elektriker:
Skarp, provokerende (på den fede måde), og god til at inddrage deltagerne.

Victor T, salgsassistent:
Du er en rutineret underviser, som var på arbejde under hårde forhold på vores kursushold. Men du holdt kursen og energien, det er pokkers flot arbejde.

Katrine D, pædagog:
En god formidling af stoffet, det var bestemt ikke kedeligt.

Jacob M, konsulent:
God indsats. God formidling af indholdet, så det rørte os.

Jacob F, pladsmand:
Rigtig god og sjov. En god blanding af alvor og sjov. Jeg blev ikke træt, det plejer jeg ellers når jeg er på kursus.  

Per R, fabrikschef:
Du formåede, at holde stoffet let tilgængeligt, trods mange regler og paragraffer.

Anita T, divisionschef:
En rigtig god undervisning i et stofområde, der nemt bliver meget tungt. Er blevet positiv overrasket. Underviseren (Nils) gjorde stoffet spændende.


Lucas K, tekniker:

Arbejdsmiljøkurset blev afholdt på en god og underholdende måde. Jeg kom med absolut minimumsviden, men føler mig allerede nu, meget bedre rustet til vores kommende arbejdsmiljøarbejde i virksomheden

Charlotte N, teamleder:
Underviseren var meget inspirerende, han var god til at få deltagerne med. Godt kursussted og lækker mad.

Helle S, chefkonsulent:
Underviseren havde et stort engagement og stor faglig viden. Dejligt med gode og sjove icebreakers undervejs i forløbet.

Karen K, design koordinator:
Engageret/ inspirerende og munter. Gode rammer og fantastisk forplejning.


Kim N, mekaniker:

Henning er en fantastisk underviser, gode forklaringer, om et svært og tungt emne. Underholdende og lærerigt undervisning.

Anastacia M, fuldmægtig:
Jeg synes at emnerne blev præsenteret på en god måde, hvor der var god tid til kommunikation, og til at tage afsæt i vores hverdag.

Helle K, overassistent:
Mikkel har været god til at forklare, men også til at stoppe diverse mindre relevante diskussioner.

Morten K, fuldmægtig:
Dygtig - ikke kedelig.

Malene M, hr- specialist:
Underviseren er god til at inddrage deltagerne.


Michael C, hr-chef:

Mikkel er en rigtig god underviser. Jeg havde ikke de store forventninger til kurset inden start. Har stort set kun hørt, at det var tørt og kedeligt. Mikkel gjorde det en dejlig oplevelse. 

Martin Hansen, pilot:
Underviseren var engageret og energisk.


Rasmus J, ingeniør:

Formidlede stoffet på en god og letforståelig måde.

Mads J. team manager:
Jeg vil gerne give ros til Mikkel, jeg synes, at han formåede at gøre det spændende og sjovt. 

Rasmus I, sælger:
Jeg synes at han var god til at forklare på en måde, så det ikke blev kedelig.

Louise R, HR-direktør:
Underviseren var aktiv og levende. 

 

Signe K, pædagog:
Underviseren gør undervisningen meget levende og er god til at give gode eksempler.

Dorte R. auditor:
Underviseren er meget engageret, energisk og struktureret. 

Carsten J, teamleder:
Underviseren er god til formidling og gør det på en sjov og nærværende måde.

Rebecca W,  controller:
Underviseren er super vidende og vel-forberedt. Alt var i topklasse.

Ole  B, direktør:
Engageret og kompetent underviser.

Kristine K,  souschef:
God formidler, sjov men stadig faktuel. Lækker mad og fine lokaler.

 

Erik L, Head of HSSE:

God, engageret og vidende underviser.

 

Helle A, assistent:
Underviseren var yderst engageret og en god formidler. Dejlig energifyldt og yderst vanedannende.

Line H, lærer:
Underviseren var inspirerende og levende. God til at gøre materialerne brugbare for den enkelte - og gå ind i den enkeltes fagområde. Meget fint konferencested og forplejning.

Henriette S, fagkonsulent:
Ønskede en dag mere. Meget stof som skal fordøjes på kort tid.

Line R, leder:
Et forholdsvis tørt emne blev leveret på en levende og inspirerende måde. Tak! Underviseren var levende og inspirerende og havde en godt og smittende humør. 

Line J, controller:
Han leverede stoffet på en let og professionel måde. 

Nick H, montør:
Underviseren gjorde et spændende og sjovt at være med.

Jane Ä, salgskoordinator:

Sjov og god måde at fortælle på, meget underholdende.

Susanne N, assistent:
Underviseren er sikker og hjemmevandt i stoffet og underviste på en god og levende måde, som fik alle med i kurset. 

Mads T, Account Manager :
Meget inspirerende - formåede at gøre relativt kedeligt stof interessant. 

Karsten R, projektleder:
Meget inspirerende underviser, stor viden på arbejdsmiljøområdet. 

Anne B, office manager:
Super inspirerende og levende underviser.  


Lisa N, overassistent:
Underviseren var indlevende, god til at lytte.

Michael P, maskineoperatør:
Underviseren var på, hele tiden, også i pauserne, og  han var meget hjælpsom.

Anders D, industrioperatør:
Fremragende underviser. Gør endelig kurset meget længere. 

Kelly S, pædagog:
Super formidling - god inddragelse af deltagerne 

Louise P, anlægsgartner:
Dejlig måde, at formidle information og undervisning på. Det var på en fin og overskuelig måde.

Kenneth J, sælger:
Fantastisk!!

Jacob D, sælger:
Underviseren var meget inspirerende og energisk. 

Julie L, manager:
Stor ros til underviser Henning og hans evne til at formidle "tungt" stof. 

Louise H, markedtingkoordinator:
Min rolle som medlem af AMO er blevet gjort klarere, og den indeholder nok mere end jeg havde forventet. En rigtig god formidler, inspirerende, god til at gøre relativt tørt stof interessant. 


Allan H, QC:

En rigtig god og sjov underviser, der får folk med i undervisningen. Jeg blev inspireret over det ansvar og de pligter, som følger med den nye rolle, som arbejdsmiljørepræsentant. 

Berit C, tekniker:
Henning har en fantastisk inspirerende måde, at fange vores interesse og nysgerrighed på. Jeg havde forventet, at det ville blive tørt og kedeligt. Uddannelsen er alt for kort, der var ikke tid til at gå i dybden, Uddannelsen må gerne forlænges med 1 - 2 dage.


Ole N, speditør:

Jeg havde frygtet et kedeligt kursus, men det var slet ikke tilfældet. Lærerigt og inspirerende.

Per N, serviceleder:
Underviseren var særdeles kompetent, inspirerende og behagelig. Fin, sjov og pædagogisk.

Maria P, seo-specialist:
Du er dygtig, Mikkel. Keep up the good work.

Dean K, arbejdsmand:
Henning er supergod til at forklare og introducere os til den nye verden med sikkerhed.

Henning G, adm. direktør:
Spændende og inspirerende. En engageret underviser med stor viden. 

Helene E, modist:
Kurset var spændende, udfordrende og udviklende. Mikkel var vidende og engageret underviser.

Benjamin K, salgstekniker:
Inspirerende underviser, vidende og godt forberedt. Har en inspirerende undervisningsform. Medlevende og humoristisk. 

Steffen B, supervisor:
God underviser - levende og godt overbragt til os. 

John B, operatør:
Kompetent, underholdende, fart på. God humor, som skaber grobund for optimal læring.

Nicolai C: bygningskonstruktør:
God formidler af et tungt faglig stof. Han er god til at holde oplæg og skabe nysgerrighed hos mig. En levende og underholdende indsats fra underviseren.

Christian P, servicetekniker:
Super form og undervisning. Meget meddelende, godt humør og nem af forstå. Han var engageret, inddragende og energisk.

Anders H, fuldmægtig:
Henning er dygtig, vidende og en meget engageret underviser.

Christina H. driftassistent:
Fantastiske lokaler og mad, sidst men ikke mindst en fantastisk underviser, fangende og han har en god måde, at præsentere arbejdsmiljø.


Lars K, direktør:

Engageret underviser og han var vidende og velforberedt. Strålende, sjov, lærerig og inspirerende undervisning.

Peter N, kundekonsulent:
Verdensklasse, fremragende, at det var muligt, at gøre arbejdsmiljøuddannelsen, til et spændende kursus. 

Heidi V, ac-medarbejder:
God formidling af meget stof, uden at det blev kedeligt.


Thomas T, tømrer:

Jeg har især lært meget af de praktiske eksempler fra de andre deltagere og Henning's levende måde, at fortælle på.
Super undervisning, glad, inspirerende, imødekommende og spændende. En god introduktion til det kommende arbejdsmiljøarbejde.

Niels P, tagdækker:
God og levende og inspirerende underviser. 

Lotte V, fuldmægtig:
Reflektioner over egen og andres erfaringer fra virkeligheden. Et meget givende kursus. Gode og brugbare informationer fortalt/ videreformidlet på en god, positiv og entusiastisk måde. 

Dorte L, operatør:
En levende underviser, der har formået, at gøre lovstof spændende, underholdende og vedkommende. Godt at være på et kursus med deltagere fra andre virksomheder. Inspirerende og lærerigt. 

Jan H. overassistent:
Fantastisk inspirerende og dygtig underviser !

Kenneth J, værksførerassistent:
Glad og super inspirerende underviser, med stor og smittende gejst, det er fedt, at være på kursus.

Mette B. direktionssekretær:
Spændende at høre om de andre deltagers erfaringer/ udfordringer. En meget motiverende underviser, der er en dygtig formidler.

 

Bo A, chauffør:
Fremragende underviser, med sans for at gøre stoffet levende. Han gjorde "tørt" stof meget interessant, på en god og sjov måde.


Jan N, group lead:
Fantastisk formidler... Underholdende og faglig dygtig. Han fik hurtig fanget min interesse. 


Jeanette S, fuktionsleder:

Super fin disponering af tid og indhold. Væstentlig større underholdningsværdi end forventet.

Michael C, pumpechef:
Kurset bliver serveret på en god og livlig/ spændende måde. Meget professionel udbyder af arbejdsmiljøuddannelsen.

Camilla K, pædagog:
God og varieret undervisning. 

Thomas R, ejendomstekniker:
Fremragende formidlet på en sjov og forståelig måde.

Thomas P, funktionsleder:
Underviseren (Mikkel Bechmann) var engageret og humoristisk.

 

Merete R, Indkøber:
God og underholdende undervisning (Læs: Det var ikke kedeligt).
 

Jette S. Head of Finance and Administration:
Let og underholdende undervisning med udmærkede eksempler fra ”hverdagen”. Meget inspirerende.

Jonas, softwareudvikler:
Faglig kompetent. Nils var god til at inddrage os på holdet. Tak for nogle lærerigt dage.

Marie J, fysioterapeut:
God formidling, Mikkel gjorde stoffet interessant og nærværende. Tak for nogle hyggelige timer.

Cecilie C, controller:
Et meget lærerigt kursus i arbejdsmiljø og meget brugbart for nye medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen. En engagerende og levende underviser, som viste vejen med et godt tempo.

Kenneth H, enterpriseleder:
Underviseren var super god til at formidle budskaberne på en levende og spændende måde.

Johnny A, maler:
Nils var super imødekommende underviser.

Tina D, projektleder:
Nils var velforberedt og forklarer forståeligt og tydeligt, fik med sin smittende form deltagerne med i kursusforløbet.  


Vincent A, senior research scientist:

Nils var en eminent kursusleder, med god sans for humor, stor viden til stoffet og en god formidlingsevne.

Trine H, indkøber:
Mikkel var inkluderende og gjorde stoffet interessant og spiseligt. Heldigvis med fokus på virkeligheden. 

Kristine G, pædagogmedhjælper:
Den praktiske hjemmeopgave har gjort en stor forskel på vores arbejdsplads.

Søren A, it-tekniker:
Underviseren havde en stor viden, stort overskud, nærværende og højt og smittende humør. 
 
Tina R, socialrådgiver:
Generelt bare nogle gode og lærerige dage, og en fantastisk energi hos underviseren. 


Allan F, socialpædagog:
Super inspirerende indsats fra underviseren. Medlevende og humoristisk samt en kæmpe stor viden. 


Inger-Marie S, hr-chef/ ejer:
Jeg synes at det har været et rigtig godt kursus, med meget ny og brugbar viden.
 

Lotte A, assistent:
Mikkel er en energisk fortæller, letforståelig og fornøjeligt. Veloplagt og medlevende.

Jane S, pædagog:
Underviseren var veloplagt. En god og afvekslende undervisning. God tid til at besvare deltagernes spørgsmål.

Kjartan K, lagerassistent:
Skidegodt kursus. Mikkel er super !!! At kunne gøre kedeligt stof interessant, kræver en hel del !  Du kom, du så du vandt ....


Palle K, pædagog:

Mikkel var inddragende og humoristisk. Et godt og lærerigt kursus. 
 

Marie A. Underviser:
God og afslappende humoristisk afvekslende og informativ undervisning, tusind tak for din indsats Mikkel.

Trine H, tactical sourcing expert:
Tak Mikkel, det spillede MAX! Det var super inspirerende og en god afveksling med opgaver, teori og snak,

 

Laila S, pressemedarbejder:
Godt peppet op. Til tider tør info, blev gjort sjov og appetitligt.

Steffen Tr, seniorkonsulent:
Levende og morsom underviser, dejlig energi Mikkel. Godt og levende kursus i arbejdsmiljø, hvor selv det ”tørre” stof blev gjort appetitligt.

Jens A, lektor:
Mikkel var engageret og velforberedt. God balance mellem oplæg og drøftelse.

Else S, Regnsskabsansvarlig:
Super kursus, underviser (Mikkel) formår at få alle med.

John B, process operatør:
Mikkel er en rigtig god underviser, jeg er yderst tilfreds.
 

Tatiana R, koordinator:
Mikkel var engageret og sjov.

Heidi N, customer Service Coord:
Underviseren gjorde stoffet underholdende og han var livlig og engageret.

Gert H, IT:
Mikkel var god, levende og inspirerende.

Glenn L, funktionær:
Underviseren havde en god indsigt og var beleven og med god humor.

 

Mabel G, sagsbehandler:
Super gode undervisere - også vikaren....

Jenny M, kundeservice:
Underviseren var levende. Der var en god balance mellem undervisning og gruppe-diskussioner.

Bo B, research coordinator:
Super indsats, underviseren var meget vidende.

Kim P, vagtassistent:
Underviseren var meget passionerede og en dygtig underviser.

Mads R, operatør:
Underviser Henning Dons, har virkelig givet mig en stor viden. 

Victor T, førstemand:
Skarp og provokerende (på de gode måde). God til at inddrage deltagerne.  Du gjorde en god figur i et hårdt undervisningsmiljø, hvor nogle af deltagerne var nogle sure og utildredse på loven og lovgivningen.

Julie K, socialrådgiver:
God og fængende undervisning, Tak til underviseren. Mikkel du er god til at formidle. 

Brian B, grouplead:
Super kursussted, levende og faglig dygtig undervisning.

Lenette B, lægesekretær:
En god-sjov-aktiv-undervisning. Faglig højt niveau og høj viden.

Susanne P, underviser:
Mikkel har været god til at veksle undervisningen mellem teori, eksempler samt inddragelse af kursister af opgaver/ fremlæggelse (Hjemmeopgaverne).

René I, værkfører:

Nils var en god underviser, med god humor og masse af praktiske input, man kan bruge i hverdagen.


Jacob M, pædagog:

Rigtig positiv oplevelse med underviser (Nils Lyng), der har et stort kendskab til nåde "teori" og "praksis". God vekslen mellem oplæg og gruppearbejde. Man lærer af at høre om andres oplevelser + selv at fortælle.


Bjørn P, køkkenchef:

Underviseren var meget god, han havde en bred viden, og en god potion humoristisk sans, tak for et godt kursus.


Lene E, salgskoordinator:
Underviseren var god, inspirerende og kompetent.


Hans-Henrik O, pædagog:

Dygtig spændende underviser.


Ane P, lærer:

Underviseren var god til at formidle stoffet - var meget engageret.


Rasmus T, gruppeleder:

Utrolig veltalende og indlevende underviser. 

Cecilie F, butiksansvarlig:
På arbejdsmiljøuddannelsen føler jeg at vi er kommet rigtig godt omkring alt, som handler om arbejdsmiljø. Jeg føler mig godt klædt på ti lat være AMR. 

Mira B, GDPR & Manning Specialist:
Levende og spændende underviser, der i høj grad trækker på kompetencer erhvervet via juridisk uddannelse.

Michael, formand:
Underviseren havde en utrolig stor viden og var meget inspirerende.
 

Janni L, lægesekretær:
Stoffet der ellers kan lyde tørt, blev fremlagt med humor og glæde, hvilket gjorde det til en fornøjelse at være med.

Pernille Z, bogholder:
3 gode og lærerigt dage. Mikkel er en fin og underholdende underviser.

Jonas J, halinspektør:
Virkelig god tone og fantastisk input fra såvel kursusleder og de andre kursusdeltagere.


Hanne G, konsulent:
Virkelig god og underholdende fremlæggelse af et ellers kedeligt og tørt stofområde.

Martin N, kleinsmed:
Rigtig dygtig underviser, med sans for humor.

Nicolaj B, sælger:
Dejligt at mærke, at en underviser brænder for sit stofområde, det kan mærkes og det smitter.

Jonas K, rigger:
Underviseren var god till at gøre stoffet spændende.

Salmen P, leder:
Meget fangende og god og smittende humor.
 

Anders M, socialpædagog:
Underviseren var levende, lyttende og med humor. Super godt kursussted med gode faciliteter.

Dennis F, murer:
Underviseren var helt kanon. Stort engagement.

Karin H, coordinator:
Underviseren var god til at formidle stof, som godt kan være lidt tungt og kedeligt.
 

Maibrit S, tekniker:
Mikkel har gjort det super godt!!

Carina S, pædagog:
Underviseren var levende, sjov og alvorlig

Birgitte A, assistent:
Underviseren var sjov og god til at undervise.


Tina O, teamleder:
Underviseren var dygtig, morsom og engageret. Super god og inspirerende underviser, Mikkel, tak!!

Morten P, manager:
Mine forventninger til dette kursus var ikke store, men jeg blev positivt overrasket over undervisningen og formen og ikke mindst underviseren.

Peter H, lager:
Mikkel var god til at ramme alle (en blandet flok). Han er faglig dygtig, "til stede i nuet" og god humor.
 

Anja H, rådgiver:
God afvekslende undervisning, Mikkel behersker fint balance mellem humor, alvor og ”tung lovgivning”.

Emil H, kok:
Det var afslappet og lærerigt kursus, med god humor og svar på de fleste spørgsmål.

Tina Ø, afdelingsleder:
Underviseren var god til at gøre det sjovt og langt mere spændende end jeg troede, før kursusstart.

Line A, hr-konsulent:
Underviseren var helt i top, med en god indlærende metode. VI blev alle holdt på stikkerne.
 

Debbi L, socialmedarbejder:
God til at koble teori på praksis. Underviseren havde en god og smittende energi.

Joan C, logistik chef:
En meget kompetent underviser, som var inde i alle § på den fede måde.

Maria T, tilsynsførende:
Underviseren var levende og fuld af energi. Man kunne sagtens bruge meget mere tid og komme langt mere ned i dybden. Underviseren skabte en lyst til mere viden.

Jan F, kontaktperson:
Underviseren gjorde "kedeligt" stof spændende.

Marianne M, underviser:
Underviseren var meget engageret, levende og kompetent.

Nickolai P, restaurantchef:
Underviseren havde en god energi og ville gerne hjælpe med at besvare spørgsmål.

Thomas C, tekniker:
Underviseren var meget underholdende og god til at gøre stoffet levende og tilgængeligt.

Linette C, Shipping chef:
Mikkel var engageret, humoristisk og informerende.

Mette W, linjemanager:
Super kursus, havde forventet mig noget tørt stof, med mange regler, men det blev præsenteret på en god og inspirerende måde. Gode diskussioner og mulighed for input fra alle. En god balance mellem regler og praksis + humor.

Adelina W, manager:
Underviseren var engageret og inddrog os aktiv ind i diskussionerne.

Malene N, regnskabsassistent:
Super god og inspirerende, det var ikke kedeligt.

Michael P, produktchef:
Underviseren var total nørd, på det gode og fede måde.

Steffen B, supporter:
Underviseren var engageret, sjov og dygtig på sit område.

Kristina P, administrationschef:
Nils var fantastisk dygtig til at gøre tungt materiale sjovt og spændende. Dygtig og hurtig til at svare på spørgsmål.

Peter B, tekniker:
Fremragende præstation af Nils Lyng.

Christina M, koordinator:
Underviseren var meget engageret, sjov og meget professionel. Tydelig i sit sprog og fik os alle med.

Sofia A, kundesupportchef:
Tak Mikkel !

Charlotte B, produktionsleder:
God formidling, god humor og et godt og passende niveau, som var afstemt med deltagerne. Lækre rammer og kursussted.

Marlene S, monitor:
God kombination af faglig og praktiske øvelser samt eksempler. Samt en overtruffen humor, Tak Mikkel.

Mette S, leder:
Mikkel har tilrettelagt et afvekslende kursusforløb. Han har opdateret os med relevant viden og kompetencer.


Sanne O, servicemedarbejder:

Underviseren Mikkel, var god til at holde undervisningen interessat og humoristisk.

Steven L, designer:
Sjov og inspirerende og han var god til at gøre det tørre sjovt levende og sprudlende.

Anne Olsen, servicemedarbejder:
Underviseren var åben og skabte et åbent forum.

Michael S, assistent:
Mikkel er en rigtig dygtig underviser. Et meget lærerigt kursus for mig.
Underviseren havde en meget god formidlingsevne.

Julie L, sælger:
Nils gør meget for at det skal være levende og en god oplevelse. En fantastisk begejstret og inspirerende underviser.

Natasja D, assistent:
Underviseren var god til at gøre snakken interessant, så det ikke blev kedeligt og tungt.

Malene O, kommunikationsansvarlig:
En dygtig underviser, som formår at holde stemningen igang i lokalet, Stor inspiration.

Charlotte S, bogholder:
Fremragende form og smittende begejstring.


Johannes A, lærer:
Super underviser, som var rigtig god til at tilrette undervisningen til os som deltager. Jeg er helt ny i AMO og har nu fået et solidt grundlag at arbejde ud fra. Tusind tak til Mikkel, for den store indsats.


Gunhild C, overtjener:

Underviseren har været rigtig god til at formidle ”Rollen som AMR”. Mikkel har været god til at holde stemningen munter, og derved gjort undervisningen interessant og spændende.

Cenia H, HR:
Vanvittig god underviser, der har formået at gøre det til nogle interessante dage og han har været god til at inspirere os til det videre arbejde.

 

Allan R, byggeleder:
Perfekt match af humor og læring.


Ebbe H, underviser:

Underviseren var inspirerende – han gjorde tungt stof interessant og levende.

Brian m. driftchef:
Stærk motiverende underviser.


Karina F, vicedirektør:
God og humoristisk undervisning, med en god dybde. Han gjorde det tørre lovstof sjovere og nærværende.

Michael F, teamleder:
Undervisningen kan ikke gøres bedre. Det kan siges kort: Tørt stof gjort interessant, nærværende og levende.

Michael H, Afdelingsleder:
Undervisningen var god og velfunderet – informativt og inspirerende.


Christian S, supervisor:

God og inspirerende underviser. Formår at gøre "noget ellers en smule tørt stof" underholdende og langt mere spiseligt. 

Thomas J, operatør:
Undervisningen var sjov og meget lærerigt.

Michael J, teamleder:
Super god underviser, både fagligt og på det personlige plan.

Tobias E, byggeleder:
Underviseren var god til at formidle. ”Holde holdet i gang” – Han var kompetent og forberedt til emnet.

Bente H, overassistent:
Underviseren gjorde kursusdagene gode med sjove og interessante indslag.

Jesper P, specialist:
Sjov og lærerigt kursus. Serveret på en måde der udfordrede og inspirerede mig.

Julie J, salgsassistent:
Dejlig kompetent underviser, som formåede at lave undervisningen til en god blanding af sjov og lærerig, relevant undervisning.
10 stjerner herfra

Ulla H, assistent:
Underviseren var dejlig positiv og han var god til at fange tinge og emner og inddrage det i undervisningen.

Malene K, soufchef:
Underviseren var utrolig spændende, meget hyggelig ”fætter” – ikke en tør kiks som jeg havde det forventet.

Natasja D, assistent:
Jeg synes underviseren var rigtig god til at informere om de forskellige emner.

Jakob H, salgsassistent:
God energi – let forståelig – god til at inddrage alle og være praksisorienteret.

 

Anne-Sophie F, konsulent:
Underviseren var god og meget engageret, han havde en god og bred viden. Mange gode eksempler til inspiration for mig i min hverdag.

Susanne D, Leder:
Underviseren var fantastisk vidende og utrolig inspirerende!

Rasmus K, lærer:
Underviseren var humoristisk, varieret, engageret. God til at forfølge vores eksempler.

Lotte, G, marketingschef:
Underviseren var sjov, inspirerende, personlig og kompetent.

Liselotte J, teamansvarlig:
Wow Henning Dons, seloplagt, dygtig, pædagogisk og inddragende. 

Christina B, sagsbehandler:
Dejlig underviser, faglig dygtig. Kursusstedet var i verdensklasse!!!

David Z, teamleder:
Underviseren var rar og imødekommende. Han forstod at gøre emnet interessant og spændende.

Brian B, teamleder:
Underviseren var sindssyg god til at få alle med.

Betinna K, økonomimedarbejder:
Underviseren var positiv og fangende. Han havde en god evne til at gøre lovstof spiseligt og interessant.

Christina N, sagsbehandler:
Han var dygtig, skarp, god til at se hvor udfordringen er. Usædvanligt inde i lovstoffet.

Maria M, socialpædagog:
Indholdet skaber interesse, og læringen var helt i top. Det hele krydret med god humor og nærvær.

Thomas N, manager:
Tørt stof blandet med god humor, passion og lune, hvilket gjorde stoffet let fordøjeligt.

Anne T, hr-partner:
Underviseren var vidende, nysgerrig, involverende og inspirerende.

Lone J, pædagog:
Nils har en skøn og humoristisk måde, at undervise på og han er vildt inde i stoffet.

Majaana M, sales 
Henning is at very good teacher, inspiring and lively. Not boring at all and gave enouh inspiration. The course was well planned. 

Carolina L, manager:
Thanks for all the explations in English.

 

Tine H, support:
En underviser fyldt med energi og inspiration. En dygtig underviser. 

Trine H, lærer:
Engageret. Man mærker tydeligt at Henning Dons brænder for at formidle sit stofområde til deltagerne. En undervisningform som smitter.

 

Michael M, daglig leder:
Dejligt med en bred viden, som nyudpegede leder i AMO - det hele blev leveret på en rigtig god måde.


Julia R, leder
Super sjov og inspirerende kursusleder. 

Carsten T, proces operatør:
Det var et kursusforløb, som var langt over hvad jeg havde forventet. 

Dennis K, production manager:
God humor og en meget høj faglig viden - på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Tanja K, laborant:
Underviseren var meget pædagogisk og med en god og smittende humor. 


Stefan R, procesoperatør:

Jeg havde frygtet en lang paragrafterping, men det blev en rigtig god og levende undervisning. Underviseren var meget nærværende og lyttende. 

Michael J, salgsassistent:
Sjov på den fede måde. Han var rigtig god til at forklare og inspirere mig.

Judie P, sagsbehandler:
Kurset var supergodt. Jeg har været på tidligere kursus om samme emne, men dette kursus var klart det bedste kursus, jeg har deltaget på. Kan varmt anbefales.


Alexander H, scientifie develope:

Mikkel var en super underviser og formidler. Tusind tak !

Michael C, underviser:
Mikkel var en underviser i bedste klasse. Han kender sit stofområde og formår at gøre noget tungt/ kedeligt stof nærværende og inspirerende.


Sussi A, serviceleder:

Meget engageret og velforberedt underviser.

Ditte S, pædagog:
Det er meget godt ! Undervisningen var meget varieret. Underviseren var god til at holde interessen om de mange forskellige emner. Han var utrolig behjælpelig til at svare og guide os videre på vores talrige spørgsmål. 
 

Michael O, manager:
Undervisningen var god, let forståelig og uformel.

Paul K, manager:
Mikkel var super god til at holde folks engagement.

Trine A, HS koordinator:
En dejlig frisk tilgang, uformel og friske kommentere. God til at svare på spørgsmål. God kommunikation (og en god musiksmag).

Anders K, pædagog:
Underviseren var sov og god til at formidle og forklare det komplekse lovstof.

Thomas J, rejsemontør:
Positiv, sjov og lærerig undervisning.

Bente N, receptionist:
Dejligt med humor og en nærværende underviser.

Michel M, Maskinmester:
God formidler og han har en god sans for at fornemme stemninger i undervisningen.


Anne K, butikschef:

Super god og underholdende underviser.

Peter K, lager:
Det var et rigtig godt kursus, gode budskaber som blev leveret på en god måde.

Peter K, daglig leder:
Fantastisk underviser, som formåede at holde næsten alle interesseret.

Svend P. lager:
Kanon underviser og en smittende energi.

Louise L, kontorass.:
Underviseren havde en bred viden om alt… Fedt, at kunne få så meget viden på så kort tid.

Trine F. sygeplejerske:
Underviseren var energisk. Medrivende. God til at uddybe spørgsmål, og god til at videregive stoffet. 

Lasse B, rørlægger:
Jeg kan ikke  rose underviseren nok, for at gøre tørt stof til inspirerende og lærerigt. Impornerende underviserstil.

Christina M, regionchef:
Mikkel var supergod og god til at formidle budskabet. 

Kirsten C, leder:

Jeg synes at Mikkel har været inddragende, og god til at styre diskussionen og holde "den røde tråd".

Michael G, controller:
Et godt kursus med meget faglig indhold og nærvær. Nogle herlige kursusdage i godt selskab.

Stinne O, kontorassistent:
Jeg fik en oplevelse, da min nye roller er mere bred en forventet. Underviseren formidlede tørt stof på en super god og forståelig måde.

Christian B, regional manager:
Inspirerende og levende undervisning, Tak!

 

Flemming D, afdelingsleder:
Meget motiverende og levende præstation, Super.

Søren K, underviser:
En god blanding af humor i seriøsiteten.

Gitte A, HR:
Underviseren var god til at skifte i måden af formidle på. Inddragende undervisning, tavleundervisning, spørgsmål og gruppearbejde mm. Superfin og god forplejning.

Dave F, sekretariatschef:
Meget levende og ”anderledes ("på den gode måde") underviser. Den danske metode får en helt ny betydning.

Hussein A, QA manager:
Underviseren gjorde undervisningen ret interessant. Meget inspirerende. Klar og tydelig kommunikation.

 

Mie J, Tandklinikassistent:
Underviseren er utrolig dygtig og underholdende underviser sin får tungt materiele til at forblive spændende.

Majbritt, B, manager:
Der kunne godt være flere kursusdage, tiden fløj afsted. Når folk er engagerede og har mange spørgsmål, så flyver tiden afsted.

Anne-Marie F, office manager:
Meget inspirerende! Gjorde et potentielt tørt emne inspirerende og levende.

Nanna N, salgsassistent:
Underviseren har været en rigtig god formidler, som har formået at dele ud af sin viden på en sjov, let og lærerig måde.

Annette G, koordinator:
Underviseren var meget engageret og lydhør/ tålmodig og forstående.

Anne J, teamleder:
God formidler - gjorde reglerne og paragrafferne levende og forståelige .

Bente N, receptionist:
Dejligt med humor.
 
Birgitte B, controller:
Inspirerende - god og inspirerende underviser.

Louise F, socialrådgiver:
Underviseren forstod, at gøre stoffet levende og let forståeligt. Der var altid plads til spørgsmål, og gode svar.

Pernille R, terapeut:
Undervisningen var omkranset med gode og levende eksempler på teori, som gjorde stoffet let af forstå. Underviseren var meget levende, sjov og fagligt velfunderet.

Søren K, underviser:
Fin, god blanding af humor i seriøsiteten.
 

Trine A, coordinator:
Underviseren havde en dejlig frisk, uformel og friske kommentarer. Han var god til at samle op på spørgsmål og god kommunikation (og god musiksmag).

Lars B, lager/logistik:
Super fantastisk underviser.

Allan O, lejrchef:
Nils er en levende og inspirerende underviser.

Jakob M: psykolog:
Overraskende inspirerende. Underviseren var en god blanding af info og mere specifikke spørgsmål, som sjældent blev irrelevant for de andre deltagere.

Erik T, tekniker:
Underviseren (Nils) havde en god fortæller stil. Levende og vidende underviser.

Mette F, leder af service og event:
Jeg havde troede, at det var et kedeligt kursus, men jeg kommer hjem, med masse af viden og gejst til opgaven.

Lars G, vagtassistent:
En meget kompetent underviser, som var god til at formidle stoffet. Et rigtigt godt kursus, godt sted og god mad.

Malene L, tekniker:
Super kursus, super lærer. Sjov og inspirerende undervisning. Jeg lærer mest, når emnet bliver fortalt med indlevelse og med engagement.

Grete A, controller:
Underviseren har præsenteret stoffet højt faglig niveau.

Camilla S, fuldmægtig:
Et overraskende godt kursus i arbejdsmiljø, jeg fik en bred viden om emnet

Maria D, teamleder
Formidabel formidler, tak til underviseren fra APROPOS kommunikation.

Nathja O, lærer:
God stemning, god underviser med en god energi.  Levende og god formidler.


Bente C, koordinator:

En faglig og velfunderet underviser, han var tilstede og god til at lytte. 

Jane W.  produktionsmedarbejder:
Virkelig interessant at lytte til Nils, endelig en underviser der ikke var kedelig. 

Semhar B, tekniker:
TOP Dollar !!!

Sofie D, salgskoordinator:
Underviseren var behagelig og god til at formidle et stort stofområde.

Tilde N, socialrådgiver:
Interessant, underviseren formåede at gøre lovstof forståeligt og relevant. Han var engageret, underholdende og inddragende.

 

Sarah H, afdelingsleder:
Jeg har lært en masse på tværs af de forskellige områder. Jeg har været fuldt ud tilfreds. Underviseren har været god ti lat gøre det spiseligt og sjovt at lære, noget så komplekst. 

Birgitte J, specialarbejder:
Underviseren var inspirerende, energisk, humoristisk og motiverende. En god måde at blive undervist på. Tak til Nils.
Tilmelding til nyhedsbrev