Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Anmeldelse: Flere deltagerudsagn fra den lovpligtige arbejdsmiljøuddannnelse 

Her kan du også  finde flere end 2.000 deltagereudsagn om vores undervisning og vores undervisere 737


​Maia T, leder:
Tak Henning, helt fantastisk. Stor ros for et levende og spændende og kontrollerende oplæg, hvor humør, skarphed og nærvær var tilstede.
 

Lene Sørensen, psykolog:

Henning Dons er guld værd! Og kan gøre relativt tørt stof levende og relevant. Han er en formiddabel formidler og dygtig til flette "NLP fif" ind så det virker narturligt. Får motiveret hele gruppen selvom nogle virker lidt tvangsindlagte til kurset!

 

Jens H, Key Acount:
Har været på obligatorisk kursus for arbejdsmiljø - Jeg var ikke specielt motiveret, da jeg mødte op første dag. Jeg var ikke blevet valgt til det, men trukket "nitten", da en fra virksomeden skulle deltage. Jeg blev klogere - En vildt engageret og dygtig underviser, som kunne gøre et forholdsvis tørt stof interessant og vildt spændende. Ud over, at det var hylende morsomt, så forstod Henning og skabe et fantastisk studiemiljø, hvor alle deltog livligt i debatten om emnet. Pludselig blev et tørt emne utroligt levende og hammer interessant. Jeg fik rigtigt meget input, som jeg ikke havde forventet og få. Det gør at jeg fremover har lyst til og arbejde med arbejdsmiljø, fordi det er interessant og ikke fordi det er lov. Stor tak til Henning for og åbne min øjne for dette emne.  


Torben B;  QHSE Manager:

Nils var i godt humør, god energi, humor, levende og involverende.

Jan L, pædagogisk leder:
Vil du overbringe Henning en stor tak for sit veloplagte, inspirerende og morsomme foredrag/oplæg til vores personaledag på XX i Roskilde den 11/1. Hans bidrag til skolens personaledag var til stor glæde og inspiration for os alle, og der er kommet utallige positive tilbagemeldinger på hans del af dagen - Stor tak til Henning !!! :-)

Helle B, senior konsulent:
Eksempler og andres historier har fået mig til at indse, at AM-arbejde skal tages mere alvorligt og at både arbejdsgiver og andre ansatte trænger til en holdningsændring. Tak til Mikkel Bechmann for din store indsats. 

Sabrina E, pædagog:
Jeg er postivit overrasket over hvor dygtig Henning Dons er, og hvor spændende og lærerigt dette lovpligtige kursus var. Jeg er yderst tilfreds, fik jeg sagt det god humor og energi. Det var super relevant og inspirerende kursus. Jeg har fået fokus på disse 3 gennemgående temaer fra kursusdagene, ansvar, samarbejde og dokumentation.


Johnny C, terapeut:

God og levende mediering af til tider tungt stof! Underviserens indsats var helt vild!

Sussi J, Underviser:
Henning er helt utrolig levende og velbevandret i sit kropssprog og mimik, stemmeføring mm. Så alt stoffet blev spændende, uden trætheden meldte sig. Han var vel orienteret i stoffet og var utrolig professionel underviser. 

Christina O, fysioterapeut:
Rigtig kompetent underviser, som er god til at undervise, få folk med og provokere på bedste måde. Alt har fungeret rigtig godt.

Lene N, økonomichef:
Nils havde en god ping-pong imellem kursister og underviser. Nils havde stor viden på sit område. Alt blev fortalt med humor og gode eksempler. En god motivation for fremtidig (miljø)arbejde.

Tim F, chef for support og drift:
Der var langt fra den skræmmekampagne jeg havde fået fra tidligere medlemmer af arbejdsmiljø-organisations medlemmer. Det har været en fornøjelse,  at deltage på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, sammen med APROPOS kommunikation. 

Uwe J, generaldirektør:
Et virkelig godt kursus - jeg må ærligt talt sige, at jeg forud for kurset frygtede, tre kedelige dage, som bare skulle overstås. Det modsatte var tilfældet. Tak til underviserne, der var et fint skifte mellem "foredrag" og involvering af alle kursusdeltagere.

Elisabeth C, director Pharmaceutical Operations:
Den generelle præsentation er uortodoks  set med almindelige øjne, men rammer med nerve og intensitet. Jeg har valgt APROPOS kommunikation pga. de fantastiske anmeldelser. Alle anmeldelser på deres hjemmeside ramte "spot on". 

Liselotte A, Jurist, HR-director:
Henning, du er en dygtig kommunikator. Du forstår at tilpasse og differentiere din undervisning til målgruppen på det lovpligtige kursus.  Dine budskaberne i din undervisning når ud til målgruppen. Du er en levende og dynamisk underviser. Din undervisning bærer tydeligt præg af dit høje energiniveau. Din undervisning er levende og spændende og du formåede at inddrage og engagere tilhørerne til din undervisning også dem, som ikke tydeligvis har lyst til at være på kurset. 

Micaëla S; administrator
Helt i top! Morsom, engageret, lyttende, struktureret - men samtidig fleksibelt. Meget motiverende underviser.

Sussie M, arkitekt:
Struktureret og underholdende underviser, meget lærerigt. Tak Mikkel.

Bano N, underviser:
Fremragende, Nils Lyng er en inspirerende sjov og dygtig underviser. 

Ditte T, biolog:
Kære Henning, tak for et super godt kursus i Horsens. Jeg har fået så meget med hjem, og har samtidig fået nogle gode indspark til, hvordan man skal huske at prioritere i sit liv. Du er en pissego´ underviser og inspirator.
 

Liselotte Jensen, BA, retoriker:

Fantastisk formidling ! Bedste flowpædagogiske indsats jeg nogensinde har oplevet.
 

Birgitte S, forestillingsleder:
Henning Dons formidler stoffet med energi, humor og en fantastisk evne til "hjælp til selvhjælp". Tak for din formidling af dette tunge stof på en inspirerende og let måde.

 

Kristine M, regnskabsmedarbejder:
Henning kunne formidle et-på-papiret-lidt-kedeligt-stof, på en sjov måde. Det blev en lærerig oplevelse.

Kurt B, skuespiller:
Underviseren var god, faglig og underholdende.

Mie Thomsen, studieadjunkt:
Mikkel var tilstede, forandringsparat, fagner bredden, møder folk i øjenhøjde, god indsats. Dog begrænset i fleksibilitet grundet prædefineret  indhold, som er pålagt af lovgiverne. 

Natasha L, advokatfuldmægtig:
Mikkel var god, dygtig, imødekommende og meget tålmodig.

Pernille K, fuldmægtig:
Har været på AMR kursus. Med en underviser som Mikkel, var alle dage underholdende.

Jacob P, jurist:
Præsenterende og gik i dialog ved spørgsmål. Behagelig og sjov.

Ebba B, administrationsleder:
Underviseren var underholdende med super energi.

 

Morten L, scenemester:
Fortællende, levende og underholdende. Kurset var aldrigt kedeligt.

Ida E, designer:
Spændende undervisningsmetoder, som skaber interesse og følgeskab.

Jeanette S, funktionsleder:
Super fin disponering af tid og indhold. Væsentlig større underholdningsværdi en forventet, Tak Mikkel.

Christopher B, ceo:
Over al forventning! Underviseren formår at gøre et ærdeles tørt emne levende og interessant. Er involverende og for folk på tværs af industrier og fag med. Han gør det sjovt uden af gøre det latterligt. Har stor viden og svarer præcist på spørgsmål fra deltagerne. Har præsenteret stoffet før.  
 

Dan R, skoleleder:
Højt humør og gode diskussioner. Mette  Frandsens engagement løfter indhold og udbytte. Det var meget vedkommende, afvekslende undervisning, trygt læringsrum og atmosfære.

Marianne S, afdelingsleder:

Alle var glade for Torben Nedergaards undervisning. Stor ros til ham, han er knalddygtig.
 

Alma T, socialrådgiver:
Formidling af viden på en super spændende og sjov måde. Godt med eksempler fra virkeligheden. Alt i alt, super godt kursus – bedre end forventet. Jeg fik meget mere mod på min opgave som arbejdsmiljørepræsentant.

Tinna S, compliance:
Inspirerende, fantastisk formidler.


Erik S, projektleder:

Jeg havde medbragt min arbejdscomputer, så jeg tænkte, at jeg kunne arbejde undervejs. Det lykkes ikke – jeg blev grebet af området.


Eva N, QSE koordinator:

Dagene er gået superhurtigt. Medrivende og engagerede undervisning. Det var en erfaren underviser, med stor indsigt i faglig stof og formidling.

Jette R, konsulent:
Det har på alle måder været et fantastisk godt kursus – kan i højeste grad anbefales.


Martin J, lagerassistent:

Det var et rigtig underholdende og inspirerende kursus.


Rikke L, kontorassistent:

Fantastisk underviser, inspirerende og vanedannende kursus.


Bettina L, regional manager: 
Tusind tak Nils, Dejlig praktisk og direkte undervisning. God varation med humor og eksempler. Det gør at man fastholdes og lærer - virkelig godt.

Kristen P, restaurantchef:
Stor faglig viden. Bragte humor med!

Jacob S, leder:
En god og afslappet stemning.  Únderviseren var engageret, tålmodig og grundig. Arbejdsmiljøområdet er mere omfattende end ventet, og det er langt mere relevant end ventet.

Martin D, kundeservicechef:
Spændende og engageret underviser.


Henrik R, account manager:
Fantastisk, intensivt kursus med en god underviser. Tusind tak Mikkel. 

Ivan P, direktør:
Underviseren var utrolig engageret og inspirerende. 

 

Lene T, sagsbehandler:
På kurset har jeg især lært noget af Nils Lyng! God undervisning med humor og Nils er god ti lat holde dampen oppe og fordele viden. Tak for en god ug underholdende undervisning.

Maiken H, manager:

Min oplevelse af kurset var helt gennemgående positivt og meget lærerigt. Præmissen for undervisningen samt underviserens metode stod klart helt fra start: materialet blev gennemgået på en sjov og letforståelig måde, hvilket blev suppleret af udleveret materiale, hvor regler helt nøgternt fremgik. Metoden er helt fantastisk til netop dette stof, og underviseren bidrog virkelig til min forståelse af at være AMO-repræsentant som noget meget vigtigt. Derudover bidrog de mange eksempler, han kom med, til min fornemmelse af det samlede arbejdsmiljø-område, som jo er meget omfattende.

 

Michael M, vicepresident, commercial:
Jeg elsker diskussion og samtale, men kræver modspil. Underviseren var virkelig god. Skønt at se en passioneret underviser, som var faglig og ekstrem kompetent med et nærvær, som var tilstede hele tiden.  Tak Henning!


Maiken D, assistent:
Ustyrlig sjov. God energi/mimik/ humor. Gid alle udbydere af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse tog opgaven så alvorligt med at levere et tungt stof så sjovt og interessant. Herligt! Jeg havde forventet et langt-tørt-kursus. Men det modsatte skete. Fik brugbar og nyttig viden. Jeg vil reflektere længe over. 

Henrik B, administrationschef:

Tak for tre yderst underholdende, inspirerende, lærerige samt til tider dybe og tankevækkende dage.

Henning, din tilgang til de noget tørre juridiske emner formåede du at formidle på flotteste vis og personligt har jeg sjældent været så opmærksom ”på skolebænken” 8 timer i streg.

Sara P, tjener:
Mette er en sindsygt dygtig underviser. Sjov levende og med mange gode eksempler.

Anne S, clinical and scientific affairs manager:
Mikkel er en super kursusleder, motiverende og god til at sætte tingene i perspektiv. 

Mikkel S, HR:
Jeg havde ikke set rollen, som så vigtig og "bred", som arbejdsmiljøkurset har vist mig. Meget positivt overrasket. En god kobling mellem teori, erfaring og kursist spørgsmål. 

Rolf, G, Head of Procurement Engineering:
Fremragende og indlevende. Underviseren fik det tunge stof helt ned i øjenhøjde. 

Majken D, vejleder:
"Ham der Mikkel" er god.

Pia G, multimediedesigner : 
Underviseren var rigtig god. God til at få folk med og lytte. 

Jannik S, manager:
Kurset overgik forventningerne!


Sys H, hr-partner:
Meget inspirerende og levende med praktiske eksempler, man kan forholde sig til. Tak Nils, jeg blev meget positivt overrasket - havde forventet en mere "slavisk paragrafgennemgang".


Helle H, konsulent:

Dejlig forfriskende måde, at blive undervist på. Henning Dons er god til at få deltagerne i spil og skabe læring og reflektion via en overraskende måde at formidle på.  En udsøgt fornøjelse...

Karsten R, stationsleder:
En fremragende undervisningform. Meget givtig, der sker hele tiden noget, man sidder og venter på det næste. Mere, mere, mere. 
En super nærværende og faglig dygtig underviser. 

Nicolaj S:
En meget god og behagelig underviser (Mikkel Bechmann), men en herlig potion humor. Undervisningen var god og afvekslende. Endnu en god ting, var at dele med de andre deltagere på holdet. 

Jacob H, skovarbejder:
En rigtig god undervisning sammen med Mikkel. God sammenhæng med seriøsitet og humor. Jeg havde forventet at arbejdsmiljøkurset bare skulle  overstås (Læs: Meget lav forventning), men det var både lærerig og udbytterigt. 

Christian B, fragtmand:
Henning var meget livlig og underholdende og var god til at holde kursisterne interesserede. Han er faglig skarp og god til at inddrage os og bruge vores historier fra det virkelige liv i undervisningen.

Lasse R, afdelingschef:
Mikkel var en god underviser. En god blanding af praktiske øvelser, teori og pauser. God forplejning og faciliteter. Det har været et super hol! 
Fungerede godt socialt sammen, så man gerne vil mødes igen.

Mathias F. Data Scientist:
Det har været det bedste kursus jeg til dato har deltaget i. Din undervisningsmetode ramte fuldstændig plet, og kurset var spændende, interessant og indholdsrigt, uden på nogen måde at blive kedeligt. Så tak for et meget givende og lærerigt kursus.

Britt P, Quality Compliance Associate:
Det har været lærerint, underholdende og en god afveksling mellem forskellige kommunikations/ læringsformer. Tak til Hr. Dons..
 

Monica L, lærer:

Kære Henning, vil bare sige tak for et helt igennem godt kursus, det har været en øjenåbner og meget meget interessant. Der er meget at tage fat på og vi kan kun blive bedre. Du gør kurset, som let kunne blive ”langhåret," spændende og interessant.


Anne G, marketing- og salgskoordinator:
Jeg har lært noget af Nils Lyng - fed form og humor. Det giver mod, vilje og lyst til at arbejde med arbejdsmiljø.

Gitte H, indkøber:
Det var en virkelig god oplevelse, supplereret med god humor og gode eksempler. 

Anna M, udvikler:
Inspirerende og uformelle rammer for læring - stor ros til Mikkel, som var vores underviser. Det var sjovt og lærerigt og bestemt ikke kedelig.

 

Charlotte M, salgsdirektør:
Henning var god og inspirerende. Visuel, auditiv og kinestetisk så alle læringsstile var i spil. 

Kristine J, chef:
Levende, provokerende og med stor sans for det humoristiske. Skabte en rigtig god stemning. 

Tina B, koordinator:
Underviseren var meget effektiv. Han kæmpede hårdt for at løfte en "stille og knap så aktiv forsamling". Målet blev  nået med en fantastisk og smittende indsats af underviseren. 

Malene A, redaktør:
Tak Mikkel, en god og varierede undervisning. En god blanding af teori og vores hverdag. 

Janne S, PA:
Jeg synes at medkursisterne bør deltage og ikke sidde med IPAD/ telefon konstant. Det er respektløs overfor underviser og andre kursister.

Søren F, serviceteknikner:
Tak for nogle hyggelige timer i Syddanmark. Mikkel og Henning, I var et godt makker-team. og I sørgede for en god inddragelse af deltagerne ud i den svære og komplicerede arbejdsmiljøverden. I supplerede hinanden helt fint - og det var en fornøjelse at være på et lovpligtigt kursus i arbejdsmiljø.

Lotte R, konsulent:
Gode rammer til et sådan kursus. Underviseren har været god, kommet bredt omkring et til tider tørt emne, som underviseren har formået af gøre "spiseligt".

Johnny C, behandler:
God didaktiske og fagmæssig manøvring!

Bettina L, regional director:
Super inspirerende og motiverende til at arbejde videre for et godt arbejdsmiljø. Tilgælgeligt og let forståeligt, med en engagerede kommunikation.
 

 Line S, produktionschef:
Gode reflektioner og eksempler, Mikkel er god til at få folk i tale.

Julie C, sygeplejerske:
Underviseren er udover faglig dygtig også positiv og sjov. Dejlig inspirerende form.

Ivan B, centerchef:
Meget underholdende, med en meget professionel viden bagved.

Mathilde V, HR-chef:
Meget sjov og fantastisk formudler. Tungt stof blev gjort sjovere og nu langt mere interessant. I øvrigt lækker forplejning.


Michael P, laborant:

Henning virkede inspirerende og meget god til at holde fokus.
 

Lena H, kommunikationsmedarbejder:
Underviseren har været vedkommende, gode praksis eksempler, iddragende underviser, humoristisk og personlig.

Marianne T, assistent:
Leveret på en god og spændende måde, med glimt i øjet.

Mette O, kvalitetschef:
Underviseren fik alle med, viste stor interesse og havde gode historier og andet med, som gjorde undervisningen lettere forståelig og nærværende.


Jette C, familiekonsulent:
Underviseren havde en god tråd, husker os alle og griber (og husker kursisternes hverdag). Gentager den samme situation – gennem flere undervisningssammenhæng. Giver et godt flow- øger hukommelsen og skaber en god stemning. Tusind tak Nils.

Nikolaj R, cheesemaker:
Mikkel var god til at formidle stoffet på en god og opløftende måde.

Natahlie W, viden-medarbejder:
Engageret, sjov underviser. Varierende metoder til undervisning.

Sophie E, instruktør:
Henning er ekstrem god. Dygtig til at formidle stoffet på en sjov og interessant måde.

Claus A, leder:
Nils var en god fortæller og han gjorde stoffet interessant.

Tarja K, it-support:
Super initiativrig og underholdende metode og form.

Thomas E, arbejdsleder:
Fantastisk, super kompetent og levende undervisning.

Henrik L, supervisor:
Mikkel var god til at fastholde fokus, underholdende, stor faglig viden, super formidling.

Søren B, tømrer:
Super god til at holde folk igang.  Positivt overrasket.

Kathrine L, HR-partner:
Mikkel er god til at formidle, fantastisk energi. 

Susanne N, ssh:
Det var en dygtig engageret underviser, der brænder for at lære fra sig. Positiv og støttende.

Christine F, produktionsleder:
Høj kvalitet og underholdende undervisning.

Jacob K, salgsassistent:
Mikkel var en god formidler, med en fed humor. Jeg har ingen forslag til forbedring. "Det spiller". Dejlige omgivelser og god mad gør en stor forskel. 

Erland B, kok:
Mikkel var vindende, godt forklarende og velforberedt. Gerne 1 dag mere på første modul. (fx. 3 + 1 dag).

Asta M. fuldmægtig:
Fantastisk underviser, der formåede at gøre emnet interessant og levende, samt god til at drage paralleller fra virkeligheden ind i undervisningen. Er blevet skarp på hvor meget der ligger i at være en del af arbejdsmiljøorganisationen. Samt hvor vigtigt arbejdet/ funktionen er. 

Allan S, struktør:
Super god og underholdende fyr (Nils Lyng), som ikke gorde det kedelig på noget tidspunkt.

Daniel H, kontorassistent:
Henning har været utrolig engageret, haft svar parat og gjort det relevant ved at inddrage os. 

Emilie A, leder:
Mikkel var super god og underholdende! Det har været sjovt.  
 

Rolf G. Head of Cost and Value Engineering:

Henning Dons er en exeptionel underviser, med en super evne til at formidle og levendegøre arbejdsmiljøstoffet.


Annebeth L, HR-manager:
Tak til Mikkel, sjov, energisk & inspirerende underviser. Fantastisk kursussted.

Tobias R, økonom:
Mikkel var god, rolig, præcis og involverende. Skabte et godt undervisningsmiljø.

Kristina C, hr director:
God, sjov og inspirerende. Fantastisk at møde en underviser, hvor man kan mærke at han brænder for emnet, og er god til at fremlægge et "tungt og tørt" emne.

Bjarne E, leder:
God energi - det smitter!!

Ann J, konsulent:
Mikkel er God! Lærig, behagelig, smilende.

Kith K, director:
Mikkel gør det supergodt!!!

Tina F, teamleder:
jeg har ikke savnet noget - "Kom tomhændet"  og gik herfra med fyldte hænder og hoved. Det har været tre gode dage, Et "tungt" stof er blevet gjort spændende at lytte og deltage i. Kæmpe ros - Nils Lyng du er en fantastisk underviser. 


Maj S, restaurationschef:
Underviserens evergi og evne til små pauser (Bevare fokus) var rigtig god.

Henrik K, direktør:
Tak for god undervisning og god stemning. 

Kim M, manager:
Nils Lyng gør det mega godt !

Jan H, teknisk sælger:
Henning har en stor viden, inspirerende undervisning der fanger.

Trine W, hr-konsulent:
Underviseren var "levende" og interessant. Han kunne svare kompetent på alle spørgsmål fra deltagerne.

Ivan A, direktør, vicepræsident:
Underviser var inspirerende, vidende og forståelig – en rigtig god oplevelse.

Pia K, ejendomsadministrator:
Dejligt, at Mikkel kombinerer stoffet med både humor og eksempler.

Martin J, sygeplejerske:
Underviseren var meget energisk og god til at "tænde ilden". God lyd, god mad, gode stole og gode faciliteter. 

Camilla W, specialkonksulent:
Vi har sørme også ladet os inspirere af dig og din undervisning mange gange. Det var en fantastisk oplevelse, at være på kursus hos dig. Hele set-uppet, virkemidler og endda de andre kursister har gjort kæmpe indtryk. 

Peter R, jurist:
Tak for et rigtig godt AMO-kursus. Det er sjældent, jeg kommer på kurser, hvor der ikke er ”døde” perioder. Her blev jeg konstant holdt til ilden og kom hjem som en klogere mand!

Janina S, regnskabsmedarbejder:
Hening - du er pisse sej!!!  Jeg er vild med dig.

Lotte V, tekniker:
Tak Mikkel, medrivende, humoristisk og engageret undervisning.

Maria M, CTO:
Mikkel, du klarede de vanskelige emner med gode og konkrete svar. Fremragende indsats. 

Eva A, QHSE-manager:
Stoffet blev præsenteret på en måde, der gav lyst til at deltage aktivt. Supergod underviser. Alt var perfekt. 

Anne D, Quality manager:
Jeg har lært noget af den generelle information om arbejdsmiljø og regler, samt de pligtige og beføjelser, der følger med. Vi havde et fint samarbejde i grupperne og jeg har været meget tilfreds med den dialog, der har været i undervisningen. Det har hjulpet op for alternative måder at anskue arbejdsmiljøet i min virksomhed. 

Katrine S, kundeserviceansvarlig: 
Fantastisk levende formidling og inspirerende dialog. Kort sagt: Super godt !!!

Lars H, trompetisk:
Mikkel var skarp og velformuleret/ velforberedt.

 

Gitte J, CFO:
Impornerende at så tørt stof kan gøres så inspirerende.

Lars K, manager: 
Mikkel var god til at gøre et emne spændende ved sin yderst gode personlighed. 

J-P. Hansen, sælger:
Har været på obligatorisk kursus for arbejdsmiljø - Jeg var ikke specielt motiveret, da jeg mødte op første dag. Jeg var ikke blevet valgt til det, men trukket "nitten", da en fra Virksomeden skulle deltage. Jeg blev klogere - En vildt engageret og dygtig underviser, som kunne gøre et forholdsvis tørt stof interessant og vildt spændene. Ud over, at det var hylende morsomt, så forstod Henning og skabe et fantastisk studiemiljø, hvor alle deltog livligt i debatten om emnet. Pludselig blev et tørt emne utroligt levende og hammer interessant. Jeg fik rigtigt meget input, som jeg ikke havde forventet og få. Det gør at jeg fremover har lyst til og arbejde med arbejdsmiljø, fordi det er interessant og ikke fordi det er lov. Stor tak til Henning for og åbne min øjne for dette emne. 

Mai-Britt F, AMR:
Jeg havde forventet, at det ville blive tørt og kedeligt. Men det blev det ikke, ikke mindre end fantastisk. Underviseren kan viderbringe et svært tilgængelig stof og gøre det interessant.


Morten J, formand:
Super og medlevende underviser, jeg troede, at det ville blive" god-nat-og-sov-godt" men så mødte jeg Henning Dons...

Lea B, socialrådgiver:
Super engageret underviser (Mikkel Bechmann), hvor man mærker, at han brænder for arbejdsmiljø, hvilket smitter til deltagerne.

Louise F, SFO leder: 
Topkarakterer til Mette! Det har ikke været kedeligt på noget tidspunkt. Jeg har fået et overblik over de formelle krav, samt hvor vigtigt arbejdet med arbejdsmiljø er: Det er vigtigt !!

Helle H, lønkonsulent:
Dejligt og forfriskende måde at blive undervist på. Henning Dons er god til at få deltagerne i spil og skabe læring og refleksion, via en overraskende måde af formidle på. En udsøgt fornøjelse, alt i alt. 

Maria S, specialist:
Jeg synes at underviseren formidler stoffet på en interessant og spændende måde.  Rollen som AMR er større end jeg havde regnet med, og der er mange flere regler og love end forventet. Men det er en meget vigtig rolle, som jeg finder meget interessant og spændende. Jeg glæder mig til de nye opgaver.

Dorthe P, pædagog:
Nils var god til at gøre tungt stof underholdende og lettere at forstå.

Daniel P, vært:
Nils, du er en guddommelig underviser, der formår at gøre tungt stof sjovt.

Anna, administrativ medarbejder:
Nils var en dygtig formidler.

Susanne B, arbejdsmiljøleder:
Nils Lyng havde en stor viden – han var fantastisk til at komme med eksempler fra ”hverdagen”.

René I, souschef:
Nils er humoristisk og letforståelig.

Kenneth E, chauffør:
Underviseren var kanon, engageret og dygtig. Han fik skubbet lidt til min komfortzone, til de ting, som vi "plejer" at gøre.

Lene P, forwarder:
Underviserens indsats var meget inspirerende og en god undervisningform. Kunne nemt bruge 1 uge på kurset i stedet for 3 dage. 

Julie T, lærer:
Jeg fandt hurtigt ud af, at hvis man bidrager med sig selv, så får man meste brugbart med hjem. Om undervisningen var det gode og varierende opgaver, passende spring i emneskift og skønt med en underviser, der bruger sig selv og har selvironi. Tusind tak Mette for et fantastisk kursursforløb. Jeg havde forventet, at det blev tørt og irrelevant for mig pga. alle de forskellige proffesioner, men det sket heldigvis ikke. 


Line K, media manager:

Underviseren var spændende, sød og involverende. 

Susanne O, centerchef:
Lærerigt og inspirerende, jeg glæder mig til det videre arbejde i arbejdsmiljøgruppen.


Ane Henriksen, underviser:

Faktisk var jeg blevet præget af kollegaer, der tidligere havde været på kursus og havde oplevet det ret irellevant - Jeg blev glædelig overrasket. 

Mette L, ergoterapeut;
Suveren underviser, som gør et "tørt" stof virkelig interessant og giver lyst til at vide mere og opsøge mere viden. Har var virkelig god til at servere tingene på en god måde og ELSKER hans humor. 

Cirsten J, campuschef:
Fint kursus - god underviser (Nils Lyng), noget af stofet er tørt, men du varierer undervisningen fint. 

Emil S, general manager:
Underviseren var levende med højt smittende humør. Det holdt mig vågen, interesseret og motiveret.


Jutta W, journalist:
Fru Frandsens (Mette Frandsen) energi og overskud er imponerende!

Michael A, lagerchef:
Inspirerende lærer Henning Dons, han er super god til at holde emnerne interessante

Jes P, adm. direktør:
Mikkel gjorde det rigtig godt, så et ikke blev for tørt. Godt og flot arbejde.

Mette S, økonomimedarbejder:
Underviseren var god til at inddrage alle deltagere, jeg er overrasket over ansvarsfordelingen ved bl.a. ulykker og lign. Mange "AHA" oplevelser. Og er helt overrasket over hvor bredt "AMO-begrebet" favner

Henrik, byretsdommer:
Meget fint, underholdende og inspirerende præsentation af et stort og vigtigt emne.

Tenna P, salgskoordinator:
Jeg blev motiveret og endnu mere efter mødet med Henning, han var inspirerende og motiverende.

Jesper B, tekniker: 
Tak til Henning Dons for et godt og underholdende kursus i sikkerhed for AMR medarbejder.. Det gørjeg gerne igen. Tak Don Dons.

Jakob E, leder:
Fantastisk indlevelse og stor viden som deles på en cool og interessant måde.

Anette B, pædagog:
Deltagerne har haft mange spændende indput omkring deres arbejdssituation.
En meget menneskelig underviser der vidste hvad han talte om.  Indlevende, dygtig og med godt humør.

Mikkel I, design:
Underviseren var god og engageret. Tydeligt at Henning har en dyb og stor ekspert viden om emnet.

Maria V, fuldmægtig:
Jeg synes, det tunge stof blev gjort fint og pædagogisk, så alle kunne være med, og relatere det til de flestes hverdag.

Louise A, fuldmægtig:
Jeg tog 19 sides skrift og mange billeder. En herlig instruktør Henning ”skriv lige”, ”sig lige”. Godt initiativ, det gør undervisningen levende. Man er med i undervisningen, når kurset og undervisningen er interaktivt og dynamisk.

Bjarne J, CFO:
God gejst og energi hos underviseren (Nils Lyng). Tak!

Bøje N, softwareudvikler:
Underviseren formår at gøre jura håndgribelig og mere interessant. 

Michael I, økonomichef:
Meget fint, og bestemt ikke kedeligt (Som jeg havde forventet). Altså, troede det blev kedeligt, men det var meget inspirerende.  Øhh, var hele tiden engageret - men det skyldes også underviseren. Kort og godt var det fremragende kursus med APROPOS kommunikation.


Kristofer E, leder:

Perfekt! Han forstår at gøre stoffet spændende og levende. jeg er yderst tilfreds.

Nikolaj H. vagt:
Underviseren (Mette Frandsen)  var velforberedt, entusiastisk, humoristisk og didaktisk. 

Mads A, Frontend Developer:
Jeg har især lært noget af analyse og gennemgang af kompleksiteten for AMO's virke. Viden om informationssøgning, samt definitioner på det psykiske arbejdsmiljø. Mikkel har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Forholdene på konferencestedet var over al forventning.  Jeg har været meget glad for hele kursusforløbet - og glæder mig til at deltage på flere af APROPOS kommunikations kurser. 

Kristina C, hr director:
God, sjov og inspirerende. Fantastisk godt at møde en, hvor man kan mærke han brænder for emnet og er god til at undervise. Kursusstedet var i højeste klasse. 

Josefine V, tekniker:
Mine forventninger var høje (pga. anmeldelserne på APROPOS kommunikations hjemmeside). Forventningerne blev indfriet.

Leif K, økonomichef:
Super indlevende læring/ undervisning.

Emil K, manager:
Mikkel var kompetent og god til at give eksempler og vidergive viden. Det gav værktøjer til selv at dykke ned i relevante materiale og et indblik i hvilke krav der er fra AT's side.


Martin O, afdelingschef:

Fantastisk ! Henning var mester i at gøre det spændende og sjovt. Indlæring på højt niveau. Var våget hele vejen igennem kurset. 

René I, souschef:
Nils er humoristisk og letforståelig.

Julie B, lærer:
Jeg er fan af Nils Lyng (for at bruge én af hans egne vendinger). 

Fine S. leder:
Underviseren var lyttende og imødekommende og kompetent. 

Kristine G, pædagogmedhjælper:
Nils var let, forståelig og humoristisk.


Christian T, pædagog:
Underviseren var inspirerende. God til at gøre det levende og interessant.


Lise W, hseu ansvarlig: 

Underviseren var god! Livlig og vittig samt meget inspirerende.

Mette B, direktionssekretær:
Humoristisk og med god afveksling hen over dagene.

Frederik J. tekniker:
Super underviser, gør virkelig undervisningen levende og sjov. Han havde en fabelagtig evne til at forklare svære regler, så det sad fast.

Kamilla F, HR: 
Maden var formidabel og en flot udsigt. Henning Dons er en yderst god underviser, med engagement for det stof, som han præsentere. Hans energi smitter af på en positiv måde. Man kan sige, at han har masse af energi og entusiasme for arbejdsmiljøområdet. 

Thea J, fuldmægtig:
Der var en god debat og vidensdeling på holdet. Mikkel var pædagogisk, imødekommende, sjov og behagelig.

Jean M, servicemanager:
Mette var en superunderviser. Det var ikke så tørt som jeg troede. 

Carina P, specialist:
Stor ros til underviseren for at fylde "tørt" stof med humor og gode eksempler.

Bodil S, teamleder:
Yderst dygtig underviser. Jeg synes del hele var spændende og relevant. Kunne godt lide de gode snakke og eksempler fra dagligdagen/ rigtige problemstillinger. Mette Frandsen var meget inspirerende.
 

​Trine P, socialmedarbejder:

Henning går all inn. Gennem hjemmesiden fik jeg det indtryk, at APROPOS kommunikations kurser var noget særlig inden for genren. Det må jeg sige, at det nu er fuldt bekræftiget.

Poul E, pædagog:
Mikkel var inspirerende, indlevende og engageret. Gerne en dag mere til fordybelse. 

Henrik L. værkfører:
Henning var super til at fange min interesse på den måde, som han var på. Levende, ægte og med et godt glimt i øjet. 

Håkan N, afdelingsleder:
Mikkel og Henning har været gode til at skabe motivation gennem at involvere humor i undervisningen.

Tonny A, pædagog:
Underviseren var engageret og formåede, at gøre arbejdsmiljøområdet spændende - han fik sat fut i deltagerne, på den fedeste måde.

Claus J, mæglerchef:
Mette har gjort et super stykke arbejde med høj energi og stort engagement. Super gode rammer for undervisning. Du er en inspirerende underviser, Tak !

Stephan V, projektleder:
Kanon!

 

Christian S, tekniker:
Underviseren var energisk, inspirerende og dygtig, uden at virke tør.

Allan R, tekniker:
Inspirerende og lærerig undervisning.

Roland M, engineer:
Henning formåde at præsentere materialet på en legende måde, så fokus altid var opretholdt. 

Martin A, pædagog:
Nils var dygtig, kompetent, behagelig, god til at skabe et behagelig rum. 

John L, kranfører:
Det tørre stof i betragtning, blev undervisningen temmelig levendegjort. 

Dorthe P, pædagog:
Nils var god til at gøre tungt stof underholdende og lettere at forstå.

Sofie R, pressemedarbejder:
Mikkel var en god og aktiv underviser, med glimt i øjet, som løftede stemningen og gjorde kurset mere levende og dejligt at holdet ikke var større, så der var god plads til dialog og dejligt med flere forskellige arbejdspladser, jobfunktioner repræsenteret, som gav god inspiration.

Kasper S, koordinator:
Helt fantastisk måde at vidergive information, med humor, kant og relevans. Han satte sig ind i deltagernes hverdag og brugte det i undervisningen.

Henrik S, serviceleder:
Henning gjorde det helt perfekt, han var rigtig god til at få kedeligt stof til at virke nærværende og spændende, så det var åbenlyst og naturligt både på den professionelle måde, og på hans nærvær i pauserne.

Thomas T, formand:
Underviseren var engageret, energisk, velformuleret velforberedt. 

Dan B, produktionsleder:
Godt drive og engagement hos underviser.

Lotte C. pædagog:
Underviseren var rigtig god. Levende og en god og smittende energi. God undervisning. 

Heidi S, Uddannelseskonsulent:
En underviser med et herligt humør, som smitter. God læring og undervisning.

Maibritt L, pædagog:
Motiverende og underholdende.


Jakob R, afdelingschef:

Meget dygtig formidler. Et svært og tungt stof formidlet rigtig levende og animerende.

Brian L, manager:
Levende, begejstret og passioneret undervisning, der gør alle modtagere for ellers tørt og tungt stof.

Lene A, jobkonsulent:
Tak Mikkel, du var god, inspirerende, medrivende, levende og en god formidler.

Nicklas C, sceneformand:
Henning tog alle henvendelser meget seriøst og fik forklaret godt og grundigt. Kæmpe viden på området. Super god og faglig kompetent.

Christian D, IT:
Utrolig levende, inspirerende og nærværende. Nåede rundt til alle til trods for forskellige udgangspunkter. Utrolig inspirerende.

Susanne N, sosu-hjælper:
Undervisningen var levende og meget aktiv og humoristisk.

Dorthe F, supervisior:
Sjov og inspirerende. Prikker meget til ens fastlåste holdninger. Kurset var meget fint og inspirerende.

Henrik H, tekniker:
Rigtig god - engageret og levende underviser.  Super undervisning. 

Nasilla P, konsulent:
Der må sættes grænser for kursisternes taletid. Deres virkelighed kan fylde meget, uden at det kan have relevans for alle. Kursusstedet var perfekt, og det var underviseren (Mikkel) også.

Ulla A, teamleder:
Kære Nils og Henning, I er gode undervisere der har gjort kurset interessant og givende. Tørt stof er gjort levende på en gode måde. Vigtigt med et glimt i øjet og lidt film. Godt hotel og god beværtning.

Anja T, pædagog:
100% i orden. God energi og gennemskuelige forklaringer. En rigtig god underviser.

Nikolaj T, tilbehørsrådgiver:
Mikkel er super dygtig til sit område. En god personlighed.
 

Ole S, Kvalitets controller:
Super kursus, god underviser. Skønt at der er humor med i undervisningen undervejs. Ønsker gerne flere dage med mere undervisning sammen med APROPOS kommunikation.

Jeppe L, låsesmed:
Underviseren var meget velforberedt og gjorde indholdet spændende at høre om.

Julie K, socialrådgiver:
Tak til Mikkel, han var nærværende, god formidler og gjorde kurset spændende.

Frank A, projektleder:

Mikkel kæmpede bravt og kompetent med et ellers tørt indhold.

Niels T, CFO:
Underviseren gjorde det underholdende uden at det blev plat eller overfladisk.
 

Henning H, projekt specialist:
Underviseren havde styr på tingene. Mikkel kunne springe rundt i temaerne og komme fint tilbage igen.

Brian Bergstrøm, Group lead:
Fantastisk! Det var en god og levende undervisning. Mikkel var faglig utrolig dygtig.

Mark L, servicemedarbejder:

Mikkel var motiverende, lyttende. God til at inddrage deltager og stille spørgsmål.

Jette S, internal sales:
Levende, forberedt og dygtig. Tak Bechmann, vi kunne sagtens bruge mere tid.

Christina W, strategi Operations officer:
Underviseren var passioneret og grundig. Gode og flotte faciliteter på kursusstedet. 

Trine S, Office Manager:
Engageret underviser. Henning havde en stor viden om området, som han delte ud med stor præcisition.

Michael I, økonomichef:
Det er meget fint og bestemt ikke kedeligt (som jeg havde forventet). Altså troede det blev kedeligt, men det var meget inspirerende undervisning. 

Jesper M, servicetekniker:
Underviseren var rigtig god. Formåede, at gøre et kedeligt område super spændende og ekstremt underholdende.

Lars K, tekniker:
Rigtig god kommunikation. Meget  inspirerende og brugbart (og også humoristisk).


Daniel N, manager:

Meget levende, inddragende og med stort engagement.

Vian W, Hospital and Tender manager:
Jeg synes at kurset var godt og der var en god ballance mellem oplæg og opgaver, så man ikke bare sad, og skulle lytte hele dagen. 

Mai J, controller

Kære Nils, tak fordi du underviste os i arbejdsmiljø – jeg frygtede at det var kedeligt og fyldt med paragraffer. Det var det også!
Men du underviste på en spændende og sjov måde. 

Camilla K, pædagog:
God og varieret undervisning. 


Lars C, butikschef:
Mette formåede at gøre tunge paragraffer og tungt materiale, til let spiseligt med en frisk undervisning.


Jeppe T, leder:

Tak Mikkel, kurset var bedre end forventet. Godt med cases og humor og glimt i øjet. 

Helle P, regionssekretær:
Mikkel var inspirerende og var opmærksom på holdet samt den enkelte deltager. Jeg var positivt overrasket - meget inspirerende kursusforløb. .

Pernille T, fængselsbetjent:
God og faglig dygtig, tak for din indsats Nils.

Søren O, stationsleder:
Underholdende og på et faglig højt niveau. Underviseren evner, at gøre et ellers kedeligt emne interessant.  Fortsæt den gode stil.
 

Julie A, fuldmægtig:
Nils var dygtig, engageret, godt klædt, flot mand.

Christian B, salgskonsulent:
Helt i top. Undervisningen var motiverende og inspirerende.

Henrik H, enhedsleder:
Nils Lyng var godt forberedt, samt stor forståelse og indlevelse i vores job og verden.
 

Bettina Christensen:
Super godt kursus – sjovt – lærerigt – afvekslende og alletiders.

Bjarne Dahl Pedersen:
Rigtig god underviser. Tak Mikkel du gjorde det interessant og nærværende og til nogle rigtig hyggelige dage i godt selskab.

Fie R, serviceleder:
Jeg har befundet mig rigtig godt i dine undervisningsform. Alvor/ glæde er en god kombi.

Martin A, pædagog:
Det var nogle rigtig gode kursusdage på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Jeg føler mig klar til at varetage rollen som arbejdsmiljørepræsentant.

Maria Petersen:
Jeg har lært en masse om de regler og lovgivning, der danner forudsætningen for vores arbejdsmiljø, samt hvordan vi i AMO kan være med ti lat øge arbejdsglæde, ect.


Katrine A, fuldmægtig:

Det har været super godt – også med plads til humor.

Nicoline A, projektingeniør:
Mikkel Rocks! Engagement var helt i top.

Sussi R, afdelingsleder:
Du er bare god Mikkel! Fedt at der var plads til… jeg-tror-du-gør-sådan-nu…. Du virker overordentlig oprigtig i dit udtryk og det smitter af på os andre.


Anders H, manager:
Underviseren var meget energisk, morsom og inspirerende. Overbring venligst de varmeste hilsner til Henning Dons.

Baris Y, teamleder:
Jeg synes at Mette var vildt god. Hun har en smittende adfærd, der påvirker alle. 


Susanne J, laborant:

Arbejdsmiljøkurset blev gjort meget interessant. Mine forventninger var meget lave, jeg forvendtede at det ville blive tørt og kedeligt. Her var også plads og tid til gruppearbejde. 

Claus A, teamleder:
Henning benyttede alle mulige ideer og pædagogiske principper, for at holde os fanget – undervisningen bliver leget ind.

Ulla H, arkitekt:
Inspirerende underviser, der kan holde koncentrationen og opmærksomheden fanget.

Michael J, chauffør:
En god og humoristisk undervisning.

Peter K, driftchef:
Gode engagerede undervisere (Mikkel og Mette), der formidler stoffet godt.

Michael K, teknisk chef:
Undervisningen var god, to gode undervisere med energi og indsigt, Tak til Mikkel og Henning.

Janni J, kompetenceleder:
Mikkel var god til at variere undervisningen og inddrage kursisterne. TAK! Han var god til at sætte tanker igang. 


Jakob J, Maskiningeniør | B.Sc. Mech. Eng.:
Tak for et par gode kursusdage. Det var vældig informativt, med en knivspids humor. 

Claus N. afdelingsleder:
Jeg forventede, at det var en tør omgang, hvor man skulle kæmpe for at holde sig vågen. Men nej.  TOP-dollar!.  Helt i top, Henning Dons kunne svare på alt fra hoften. Inspirerende indsats.


Lilli V, sekretariatssekretær:

Tusind tak til Mikkel og Henning. Super, livlig, inspirerende tilgang til et til tider tungt stof. 

Annemarie S, teamleder:
Undervisningen var super. Mega inspirerende og underholdende. Tak for nogle fantastiske kursusdage.

Henrik S, mekaniker:
Henning er rigtig god til at ”ryste posen” og gøre undervisningen spændende og underholdende.


Christian N, køkkenchef:

Mikkel er en positiv underviser, som er lyttende til cases og han formår at gøre undervisningen brugbar for mange faggrupper.  Han var smilende, forberedt og inspirerende.

Lars F, tekniker:
Fantastisk! En fornøjelse, at møde en person som Henning Dons.

Mikkel H, udvikler:
Rigtig god energi og undervisningsmetode, som jeg ikke har mødt før. En topmotiveret underviser bragte os igennem nogle fantastiske kursusdage. Jeg havde frygtet, at det ville blive tørt og kedeligt.

Morten M, overmontør:
Undervisningen var frisk, spændende og involverende. Meget entusiastiske undervisning og form.

Susan P, fuldmægtig:
Underviseren var engageret, dedikeret og motiverende – og meget underholdende.

Tordis, Manager:
Fantastisk undervisere (Henning og Nils), lokaler samt beværtning. 

Lasse P, country manager:
Positivt overrasket og mine fordomme er blevt fjernet - Tak Mette !!!

Per N, pædagogmedhjælper:
Mikkel var frisk og inspirerende, og han var super god til at gøre sig forståelig. Super kursus.

Marianne, SHEQ-director:
Underholdende med god faglighed.

Anker N, CFO:
Nils Lyng og Henning Dons. I var rigtig gode, perspektiverende og engagerede.

Finn R, daglig leder:
Helt i top, Henning fik alle med ud i den nye verden med arbejdsmiljø.

Janni B, teamleder:
Underviseren fik "tørt stof" til at virke sjovt/ nemt. Det var rigtig godt Mikkel, du fik os til at få mange tanker igang.

Manja H, leder:
Jeg havde ikke de store forventninger, pga. erfaringer fra andre kurser omkring arbejdsmiljø, hvor det ikke har fungeret med forskellige faggrupper sammen. Men her fik underviseren taget det op på et niveau, hvor det blev relevant for alle på tværs af faggrupper. Kurset blev gjort generelt, men alligevel nærværende og interessant. Så bestemt en anbefalelsesværdigt kursus. En god energi fra underviseren, der smitter, han fik kombineret viden og humor, på en elegant måde. 

Annemette N, Office Assistant, Finance
Jeg har rost Jeres kursus til skyerne, og min HR manager er blæst bagover af at høre om indholdet og udbyttet at den første del af kurset.
Jeg ruster mig til at tale om psykisk arbejdsmiljø, og ser frem til at lære endnu mere.

Christoffer F, pædagog:
Fantastisk evne til at fange opmærksomheden. En rendyrket fornøjelse. 6 stjerner ud af 6 mulige.

Sylvia H, servicemanager:
2 gode undervisere, (Mikkel og Henning), der supplerende hinanden på fremragende vis. 

Vera P, lagerassistent:
Super engageret underviser. Henning Dons er en blanding af Mads Mikkelsen og Ulrik Thomsen på speed. De bedste kursus jeg har deltaget på… han fik tungt og kedeligt stof til at bliver super interessant og nærværende.

Knud M, afdelingsleder:
En meget positiv overraskelse. Jeg har fået indsigt I hvad arbejdsmiljøarbejde rent faktisk vil sige og jeg har fået perspektiveret min rolle hertil. Underviseren var meget inspirerende og underholdende.

Martin H, bager:
En perfekt underviser, der holdt fokus på en god og lærerig måde.

Jane K, pædagog:
Arbejdsmiljøkurset  var rigtig godt! God energi fra underviseren og god formidling af regler om AM-stof og høj underholdningsværdi. Han var god til at lave (relevante) "sidespring", men også hurtigt tilbage på sporet af gennemgangen af teksten/ undervisningsmaterialet.

Rikke E, lead auditor:
Underholdende og med mange gode eksempler. Godt at der var vekslende opgaver i plenum, gennemgang og gruppearbejde. 

Claus N, afdelingsleder:
Top klasse- bedste anbefalinger til de to undervisere fra APROPOS kommunikation.

Lise K, bogholder:
En sjov og anderledes måde, at få ny viden på. En anderledes underviser, der kunne levere "tørt og lovstof" på en spændende ny måde. Jeg fik taget mange gode noter, og fik en klar ide om, hvad jeg skal hjem og arbejde videre med i min virksomhed.

Kith K. director:
Mikkel er en fantastisk og har gjort tørt stof levende ! Godt gået.

Dorthe M, operatør:
Top-motiverende underviser, god til at gøre undervisningen levende og spændende.

Anni W, koordinator:
Tusind tak Mette, det var fantastisk, god stil, stor tryghed krydret med din fantastiske personlighed.

Søren R, underviser:
God og energisk underviser – dejlig positiv væremåde.


Thomas H, psykolog:
Mikkel var frisk, underholdende og dygtig.

Kenneth H, lagerassistent:
Henning var humoristisk og nærværende. Han formåede også at undervise på en måde hvor et relativt ”tungt stof” blev gjort lettere.

Peter K, Warehouse manager:
Mette Frandsen formåede med sin væremåde at gøre "et til tider tungt stof" spændende med sin meget indlevende undervisningsform.

Hans A, forvalter:
Jeg havde ikke de store forventninger, men det blev gjort til skamme. Det var virkelig godt. Dons formåede, at gøre det tørre stof interessant. Han minder i øvrigt meget om BS Christiansen.

Malene L, hr-konsulent:
En virkelig god formidler, tydelig kommunikation, humor og nærværende.

Anne J, qhse engineer:
God, underholdende, humoristisk tilgang til stoffet. Godt med involvering af kursister i forklaringer.

Anni W, kontorkoordinator:
Super, god stil, stor tryghed, krydret med personlighed. Tusind tak Mette og på gensyn i juni. 

Lotte F, manager:
God til at kommunikere, sjov. Mette er fantastisk, energisk og dygtig ti at formidle... Thumbs up!


René H, assistent:
Super kursus – super Henning.

Winni A, it-supporter:
Mikkel tager sig god tid og kan sit materiale. En rigtig god underviser, som gjorde emnet spændende.

​Christina J, pædagog:
Skidegodt og underholdende, tak for en god underviserundsats Nils!

Julie C, afdelingsleder:
Underviseren var rigtig god. Han formåede, at gøre undervisningen sjov og samtidig lærerig. Han formåede, at gøre emner, som ellers ville være tørre, meget interessante.

Zascha A, restaurantchef:
Spændende og lærerigt. Jeg var overrasket over mængden af love og vigtigheden. 

Daniel S, håndværker:
Det har været supergodt. Underviser (Nils Lyng) med humør og energi har gjort et ellers "tungt" emne sjovt, spændende og lærerigt.

Marian A, jurist:
Meget relevant viden formidlet på en sjov og inspirerende måde. 

Bettina A, lagerassistent:
Havde hørt fra andre kollegaer, at arbejdsmiljøkurset ville være en ”killer”, men ikke hos APROPOS Kommunikation. Kurset var meget underholdende og givende. Henning var god til at fange alle deltagere, på trods af forskelligheder.

Catharina S, butikschef:
Det var en overraskende undervisningform - som også har været sjov. Jeg var i gode hænder med en underviser, som havde en stor faglig viden og en kæmpe pose passion for det område (arbejdsmilø) som han underviser i. 


Charlotte R, tekniker:
Nils er en rigtig god underviser, med sans for at veksle mellem det humoristiske og alvor. Han har gode eksempler og han er hurtig til at opfange vores arbejdssituation og kan flette det naturligt ind i undervisningen. 

Saram V, serviceleder:
Mette er fantastisk energisk og dygtig til at formidle et tungt stofområde. Hun var mede til at skabe et godt undervisningsmiljø, hvor man følte sig tryg og fik lyst til at deltage. 

Bettina C, forsikringsansat:
Mikkel er levende, sjov og forsøger oprigtigt, at gøre undervisningen levende. Alt blev forklaret på en rar måde. Jeg synes at det var et rigtig godt kursus. 

Philip T, servicemedarbejder:
God og engageret underviser, der forstår at gøre stoffet spændende. Eminent evne til at svare på eventuelle problemer eller spørgsmål, der måtte opstå undervejs i kurset. Kurset "den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse" overraskede mig positivt. 

Jan L, overlærer:
Nils er en fantastisk underviser, som kan fortælle tingene på en sjov måde så man både husker og forstår. 

Tine G, chef rådgiver:
UV havde overskud og indsigt. Mine varmeste anbefalinger til APROPOS kommunikation og Nils.

Pernille F, fængselsbetjent:
Nils er en god underviser, som gør sig forståelig i en gang lov-helvede. Han formåede, at sætte sig ind i en "mærkelig" hverdag på vores job.

 

Pernille P, klinikassistent:

Underviseren var livlig, god fortæller, meget forståeligt, god til at få alle med.

Jesper H, teamleder:
Underholdende og humoristisk. I tilpads grad til at man holder sig vågen. 

Thomas J, værkfører: 
God undervisning blev leveret på en sjov måde, og blev derfor ikke kedelig.

Kristian J, lagerforvalter:
Jeg har lært rigtig mange ting, som jeg kan tage tilbage på arbejdspladsen og bruge. Arbejdsmiljøkurset var over al forventning, det var ikke kedeligt på noget tidspunkt. Bliv endelig ved med undervise som du gør. Dejligt inspirerende.

Inger F, socialpædagog:
Underviseren (Mikkel) var meget aktiv og havde gode eksempler og indput. Han havde god kontakt til alle deltagere og var rigtig god til at inddrage os alle.


Alan J, pedel:

Herligt og tak til 2 inspirerende undervisere (Mikkel Bechmann og Henning Dons). De havde styr på stoffet. Humoristiske og vidende.


Malene L, HR-konsulent:

Virkelig god formidling, tydelig kommunikation. Humor og nærværende.

Jens M, salgskonsulent:
Underviseren var god og fin humor. 

Kirsten K, fuldmægtig:
God undervisning - Dejlig med en uformel og humoristisk tone. Godt at vores egne oplevelser/ erfaringer inddrages. Nils var meget lydhør og imødekommende. 
 
Pernille K, Køkkenassistent:

Vores underviser Mikkel var helt klart den bedste underviser, sjov og lærerig.
 

Tom H, udviklingschef:

Underviseren var meget engageret. Fik alle kursusdeltagerne til at være med i diskussionerne med sysnpunkter og erfaringer.

Søren V, pedel:
Mikkel havde absolut en stor del og æren at forløbet. God formidling. 

Svend H, holdleder:
Dygtig og underholdende underviser. Som skabt til at undervise og formidle budskabet.

Pia S, inside Sales Manager:
Mette var meget informativ, har styr på fakta ,og god til at involvere os på kurset i arbejdsmiljø.

Michael A, fængselsbetjent:
Alt for kort kursus, så vigtig viden/ uddannelse skulle der bruges mere tid på. 


Ida N, barista og lagerchef:

Jeg er blevet mere motiveret end jeg var i forvejen på at arbejde videre med arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Mette Frandsen var imponerende god. 
 

Marie J, hr-konsulent:
Underviseren var god og inspirerende. Klart en anbefaling værd. Det har været super sjovt og lærerigt.

Thomas J. Shop Manager:
Jeg synes, at Nils har været en god formilder, på en god og humoristisk måde.

Mads G. manager:
Tillad ikke PC.er – da folk arbejder i stedet for at lytte.

Christian S, pressechef:
Inspirerende underviser, der virkede meget vidende – gode rammer for læring.

Lisbeth H, sekretær:
En meget oplagt underviser med en god humor, der gjorde tørt stof sjovt.

Allan R, lærer:
Meget nyttig viden præsenteret på en god måde. Kurset var over al forventning.

Jane H, salgschef:
Lyng var inspirerende og sjov. Han var virkelig inspirerende og vidende på området.


Aki A, kontorleder:

Underviseren var meget god og mestrede, at formidle og virkeliggøre et komplekst område. 

 

Simone L, ergoterapeut:
Dygtig og relevant, Solid formidling og oprigtig interesse (hvilken har smittet af!!).


Bo L, teamleder:

Formidabelt, bærer kurset godt igennem. God og humoristisk.


Niclas G, floor manager:

Underviseren var ihærdig, professionel, kompetent og underholdende.

Heidi M, AMR:
Super godt kursus. Underviseren synes selv, det er spændende og det gør det ligeså fedt for os. Undervisningen var supersjov. 


Stine B, centerleder:

Fremragende, underviseren god til at fange deltagerne i et meget tørt og kedeligt område. 


Jacob J, byggesagkyndig:
Jeg synes at underviseren var god, til at få deltagerne til at bevare fokus, og gøre undervisningen spændende og super interessant.

Kim K, redder:
Underviseren var god og velforberedt ! Livlig, kulørt, humoristisk, Tumps up !

Jeanette M, udviklingschef:
Mikkel var sjov, inspirerende og har perfekt slide show.

Michael B, adm. direktør:
Mette har været super inspirerende, smilende og super god til at gøre stofet relevant for os. Sjov og inspirerende løsninger på tørt stof. 


Lene R, konsulent:
Underviseren var humoristisk. Han ved hvad har taler om.  Han var engageret og brænder for arbejdsmiljøarbejdet.

Jette J, indkøber:
Meget god undervisning, fremført på en spændende og ikke kedelig måde. Underviser med stor indlevelse.

Lars M, driftleder:
Henning var engageret og inspirerende og lignede BS (Ham fra jægerkorpset).

Preben S, lageransvarlig:
Dygtig og god til at lære fra sig på  en behagelig måde. Thums up. God indlevelse, energi og styr på emnerne.

Sasja S, kontorassistent:
Han er god, gør det spændende og han er meget velforberedt i powerpoint og præsentation.

Hans N, stationsleder:
Underviseren formår, at holde en interssant ramme hele vejen. Mange eksempler som kunne bruges i vores hverdag på jobbet.

Maria B, adjunk:
Virkelig god formidlingsevne og evne til at inddrage deltagerne. 

Kennet A, spulevognsoperatør:
Tør teori, bliver gjort underholdende og lærerigt. 

Sten C. Lager:
Fremragende, humoristisk og spændende underviser, han fik os alle med. God indsats.

Abel B, pædagog:
En munter og dygtig underviser.


Kamilla A, hr og commuikation:
Underviseren gjorde helt klart en kæmpeindsats. Var på arbejde hele tiden for at møde os. 

Dennis B, projekingeniør:
En karismatist og humoristisk tilgang til et ellers tørt stof, gjorde det spiseligt for de fleste.

Miki P, netværkstekniker:
Mette er super dygtig og underholdende. Entuiastisk, masse af energi og medrivende. Dejligt at undervisningen foregik på tværs af faggrupper.


Axel B, senior konstruktør:
Tak Mette, formiddabel, levende, humor, vidende. Fuld power - meget inspirerende.

Martin R, elektriker/ formand:
Fedt med en kursusleder (Mette Frandsen) der kunne gøre et muligt tungt stof kedeligt kursus. Voldsomt spændende.

Daniel S, projektkoordinator:
Rigtig spændende og lærerigt. Nils var fantastisk med stort engagement og gjorde det "sjovt". Så det blev nogle sjove og interessante kursusdage. 

Charlotte S, manager back office service:
Jeg synes, at den positive tilgang og fornuftige holdning til hvordan vi kan gribe det an, var meget inspirerende. Hvilke jeg bestemt vil tage med tilbage til kontoret. 

Christian B, controller:
Underviseren var god til at formidle et stort og tungt (og tørt) emne.


Dan N, tekniker:

Super performance og en læringsmetode, der gjorde tørt stof nemt at forstå.

Emilie D, salgsassistent: 
Henning formåede at gøre tørt stof mere sjovt og spændende. Sød og rar underviser. 

Hans H, support specialist:
Fantastisk entusiasme og tempo. Meget levende og kompetent underviser, Han gjorde stoffet spiseligt!

Christina O, fysioterapeut:
Kompetent underviser, som var god til at undervise, få folk med og provokere "på den fede måde". Det har fungeret super fint. Store anbefalinger til APROPOS kommunikation.

Heidi S, uddannelseskonsulent:
Levende, spændende sjov og vidende underviser.

Kasper W, PA:
Professionelt/ sjov/ interessant. Jeg blev positivt overrasket over arbejdsmiljøkurset. 

Kevin R, assistent:
Perfekt, positivt, fangende, inspirerende. 

Kirsten L, sales area manager:
UG X og slange. Henning er inspirerende, faglig dygtig. God humor og meget professionel.

Kristian E, salgsassistent:
Underviseren gjorde kurset interessant og samtidig også underholdende.  Normalt døser jeg hen på kedelige kurser, men her skete det ikke. 


Marianne M, butikschef:

Super underviser, meget energisk, men også seriøs, havde styr på viden og fakta. 

Niels J, jurist og konsulent:
Meget god undervisning, fik peppet det op og fint eksempliceret. 

Robin S, seniorforsker:
Jeg anede ikke hvad jeg skulle forvente. Men jeg har lært en del. Jeg har også lært at området er kæmpestort. Det har været mere  interessant end jeg forventede. Godt at møde andre kursusdeltager, som var i samme situation som mig. 

Sarah H, landschef:
Meget inspirerende og levende. 

Henrik G, overassistent:
Underholdende og motiverende undervisning.

Renè T, tømrer:
Godt kursus, godt kursussted og en god underviser. 

Jesper H, chauffør:
Tak Nils, rigtig god undervisning og meget inspirerende.

Dorthe F, marketing consultant:
Meget fint. God til at gøre undervisningen sjov og spændende.

Jeanett K, leder:
En dygtig underviser,hun var god til at lytte og indbringe indput i undervisningen.  Underviseren var dygtig, levende, underholdende og fagstærk. 

Freja S, værtinde:
Sprudlende, motiverende undervisning. Præsenteret på en levende og engageret måde.

Stine B, teamleder:
Super - dejligt med variation og godt humør. Stor ros til underviseren. Lækkert kursussted.

Karina K, laborant:
Underviseren var god og humoristisk, inspirerende. Han fik skabt nogle rammer, så jeg fik lyst til at dykke mere ned i stoffet, og lære mere.

Lars A, Amir:
Det har været et underholdende og lærerigt kursusforløb. En fantastisk nøgle til at åbne mine sanser, jeg var med hele vejen. En inspirerende underviser. Tusind tak !!

Catharina S, butikschef:
Det kursus i arbejdsmiljø, jeg var på, var virkelig spændende og lærerigt. Henning Dons er en fantastisk lærer og formidler.

Inge P, direktionssekretær:
Mikkel fortæller og instruere på en saglig og alligevel underholdende måde. Det blev ikke kedeligt .... ...

Mario R, maskinepasser:
Underviseren var meget energisk, engageret og god til at finde og bruge de eksempler, som dukkede op i undervisningen.


Thomas B, leder:

Fed energi, humor. Mette gør hvad hun kan for at gøre det sjovere. 

Malene A, overassistent:
En åben og positiv dialog med nærvær og humor.

Ronni A, operatør:
Lærerig og god humor. Nils var en god underviser.

 

Annekarina W, salgsassistent:
Jeg synes at det var superundervisning, med undervisere, som var tilstede. Begge undervisere havde en levende og humoristisk tilgang til undervisningen. Indrømmer gerne, at jeg ikke havde nogle gode forventninger til arbejdsmiljøuddannelsen, Var bange for at det ville blive tørt og kedeligt. Men det gjorde det bestemt ikke.....

Simon R, malersvend:
Rigtig god, sjov og lærerigt. Jeg troede, at underviseren ville være tør, men NEJ !!!!

Steen M, proces operatør:
Undervisningen var god, stoffet er blevet præsenteret på en god og saglig måde, men humor.Henning har undervist på en underholdende måde, men det har været meget seriøst. Jeg kunne godt have brugt nogle flere dage på undervisningen.

Carina O, lægesekretær:
Jeg var ikke helt klar over hvad jeg gik ind til. Men blev positivt overrasket. Om undervisern må jeg sige: Super god, spændende og levende og medrivende.

Steen H, leder:
Indspirerende og fantastisk undervisningsform. God pondus og skarphed. 
 
Helle B, økonomi- og administrationschef:
Underviseren var super, sjov og livlig. Fin forplejning og lokaliteter. En udbyder, som vi vil anbefale til andre.

 

Claudia W, pædagog:
Mette er en meget dygtig underviser med en bred viden og en super energi. Hun brænder for området, og er god til at give viden fra sig. 

Mia S, overassistent:
Normalt keder jeg mig ret hurtigt på et kursus, men underviseren var livlig, inspirerende og nærværende. Det var på intet tidspunkt kedeligt eller langtrukkent. En god appetitvækker til den nye fuktion som arbejdsmiljørepræsentant.

Susanne G, leder:
Nils er livlig og inspirerende. 


Søren S, uddannelseskonsulent:

Mette Frandsen skabte en stemning, som var uhøjtidelig og med faglighed i fokus. 


Susan S, fuldmægtig:

Rigtig dygtig formidler, behagelig og hun fortæller struktureret, tilpasser undervisningen til deltagerne - SUPER
 

Andreas D, daglig sikkerhedsleder:
God og forestående og jordnær appetitvækkende undervisning.  Henning, fortsæt den gode stil. Interessen er nu vagt...
 
Birgitte A, Warehouse Manager:
Mikkel er en god underviser, som virker engageret, humoristisk og praksisnær. Bliv ved med at gøre det du gør.

Gary O, afdelingsleder:
Super indstilling, og fremstillingsevne - samt godt humør! Jeg troede, at arbejdsmiljøkurset ville være kedeligt. 


Jørn, P. driftchef:
Motiverende, morsom og vidende på området.


Karin K, manager:
Levende og humoristisk undervisning, Af hjertet tak!

Kennet B, lærer:
Fantastisk levende indsats, stoffet blev spændende og interessant. De rygter jeg på forhånd havde ført om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse blev gjort til skamme, sammen med Henning fra APROPOS kommunikation.

Lone P, sales support:
Virkelig god humor og undervisning på højt niveau.  En engageret underviser med stor viden og smittende energi.

Pernille S, fuldmægtig
Mette var super god og motiverende underviser. Fik et eller noget søvndyssende emne til at være spændende og medrivende. 

Malene K, regnskabsassistent:
Super underviser!! Sjældent haft en bedre underviser. 

Daniel J, industrimedarbejder:
En inspirerende og imødekommende underviser. Følgende elementer gjorde stort indtryk på mig, Loven, vigtigheden og ansvaret. 

Jesper Larsson, konsulent:
God og med en humoristisk tilgang og samtidig lærerigt.  Super inspirerende.

Lene R, sosu-assistent:
jeg havde forventninger om, at dette kursus var meget paragraf og lov. Men det blev præsenteret på en super god og spændende og lærerig måde. Kurset lå langt over mine forventninger. 

Mette Larsen, ergoterapeut:
Nils gjorde stoffet meget interessant, god energi og en meget dygtig underviser.

Søren B, sundhed:
Inspirerende underviser (morsom) og inspirerende.


Jesper S, account Manager:

Dejligt med en inspirerende underviser med humor og menneskeindsigt. 


Sarah P, manager:

Gode undervisere, som  begge kom flot ud over scenekanten og ramte os alle med begejstring og energi til arbejdsmiljøarbejdet.

Hanne K, chauffør:
Henning kæmpede med stort hjerte og energi.  

Louise C, driftleder:
Begge Undervisere (Mikkel og Henning) har være engagerede og letforståelige - meget behagelige begge to, det var en stor fornøjelse, at være på et lovpligtige kursus...

Claus T, leder:
Nils er en god og inspirerende underviser, som formidler stoffet på en humoristisk og alvorlig måde.

Camilla R, salgsassistent:
Fantastisk, at arbejdsmiljøkurset ikke blev leveret på en tør og kedelig måde. En energisk underviser der talte/fortalte, så man forstår det. Jeg var bange for at kurset ville blive langtrukken og lildt kedeligt, men det var det på ingen måde. 

Morten B, 1. mand:
Underviser var et dejligt bekendtskab.

Camilla T, projektleder:
Tak, for vi ikke faldt i søvn - en sand fornøjelse. Kanon! Det er også en kunst, at kunne håndtere så mange forskellilge typer kursister, og det klarede Henning elegant og professionelt, og på den fedeste måde. 


Claus N, lagermedarbejder:

Jeg synes, at Mikkel var god til at formidle den nyttige information, på en god og underholdende måde. 

Tony J, sælger:
Jeg havde forventet er tørt materiale. Men er positivt overrasket over underviserens kompetencer og underholdende fremgangsmåde.


Brigitta A, amr:

Jeg havde regnet med, at det ville være noget meget "tørt" materiale vi skulle igennem, men jeg er glædelig overrasket over hvor spændende kurset har været. En god og indlevende undervisning. Det var helt umulig at falde i søvn til Henning's undervisning.


Charotte B, amr:

Underviseren veksler fint i metoder. Spændende fortællinger, tydeligt engagement + humor. Lækre rammer, alt fungere.

Dorte K, direktør:
Underholdende og samtidig højt faglig niveau - inspirerende.

Camilla K, ssa:
Dygtige og engagerede undervisere, der leverede en levende og spændende undervisning.

Jimmi J, amr:
Stor ros til underviseren, underholdende, nem at forstå. jeg kom hjem med posen fuld af værktøjer, som jeg kan bruge på mit arbejde.

Lone K, bioanalytiker:
Super - inddrog deltagerne og fangede deres interesse. 


Morten M, konduktør:
Dons overraskede mig virkelig. Arbejdsmiljøkurset har slet ikke været tørt, som jeg troede det kunne have været. 

Lena S, kontorassistent:
Underviserne (Vi havde 1 underviser og en "vikar" på andendagen). Underviserne var uddybende, forstående og de havde begge en fantastisk humor og en smittende form. 

Helle N, AMR:
En god underviser som er god til at forklare tingene og afveksle mellem etori og praksis, samt inddragelse af kursister. Motiverende.


Annestina W, salgsassistent:
Super undervisning fra begge undervisere. Der var en god blanding af humor og seriøsitet. Gode overordnede forklaringer til at blive klædt på til at varetage rollen som AMR.


Annelise O, fuldmægtig:

Kurset var ekstremt spændende, underholdende og gav blod på tanden til AMR rollen. 


Birgit F, operatør:

Inspirerende, dygtig og underholdende underviser.  Et meget lærerigt kursus. Det lykkes underviseren at skabe en interesse og nysgerrighed for deltagerne, selvom en lille håndfuld ikke havde den store interesse på forhånd. Men efterhånden vandt han deltagerne en efter en. Ret fantastisk indsats...

Hans C, Teamleder:
Det var en god undervisning, lærerigt. God afveksling mellem teori/ undervisning og gruppeopgaver. 

Thomas F, ingeniør:
UG +++ Godt kursussted, en super underviser, med humor i undervisningen. 


Louise A, sygeplejerske:
Arbejdsmiljøuddannelsen har givet mig en god ballast til hvad man arbejder med i AMO og hvad man kan forvente at en repræsentant. 

Nikoline M, driftkoordinator:
Super god og underholdende  undervisning . Det har været sjovt og informativt. 

Benjamin H, fængselsbetjent:
En god tilgang, engageret underivser, som præsenterede materialet på en levende og spiselig måde.

Morten J, projektleder:
Super god og inspirerende undervisning, gode snakke og en tankeigangsættende metode, som har givet mig en god retning i min nye rolle som leder. Underviseren var kanon og en fremragende fortæller og inspirator. Tak Henning.

Helle P, sosu:
En rigtig god underviser, som bibragte mig en god og solid viden, som alle bør have. Han var god til at veksle mellem humor og alvor. Må på det kraftigste anbefales….

Kristine H, salgsassistent:
Spændende og igangsættende undervisning præsenteret med et godt tempo og højt humør.

Maria M, sejlmager:
Kurset oversteg mine forventninger. Enormt lærerigt og sjovt. Energisk og underholdende underviser.
Jeg kunne holde fokus hele dagen, da Henning gjorde det spændende og nemt at følge med.

 

Lone S, tekniker:
Har fået et stort indblik i de opgaver, vi skal tilbage i vores virksomhed og arbejde med. En rigtig god underviser - seriøs, og med stor viden og "et glimt i øjet".

Christian A, teamleder:
Mine forventninger var meget sparsomme, havde forventet et kedeligt kursus. Det var det stikmodsatte, spændende og inspirerende.

Bo C, forestander:
Underviseren var suveren til at formidle et stof, der kan virke kedeligt. Men det var det ikke på noget tidspunkt. 

Rikke P, office manager:
En humoristisk måde, at lære et lidt tørt stof. Underviseren var imødekommende, interesseret, åben for dialog og lyttende. Det var godt med eksempler.  


Mie S, store manager/ butikschef:
Mikkel er en levende fortæller og en dynamisk underviser.  MIkkel er god til at svare på spørgsmål og god til at komme med eksempler. 

Mark G, system arkitekt:
Tak Mikkel, du er behagelig, sjov, dygtig til at formidle og dit engagement er i top.

Marianne  M, butikschef:
En levende fortæller. God til at svare på spørgsmål, og god til at komme med eksempler.

Michael C, teknisk service leder:
For 4 år siden var jeg på tilsvarende kursus (Hos nogle andre udbydere af arbejdsmiljuddannelsen). Jeg skal da lige love for, at underviseren fik sat nye standarder for denne lovpligtige uddannelse. Nærvær, øjenkontakt og værktøjer til at arbejde videre med. Men det var underviseren, som fik tændt den indre glød, tak for det..

Mohammad F, ingeniør:
Fantastisk til at undervise. 


Nanna S. koordinator:
Underviseren er livlig, imødekommende og kompetent. Sjov og dygtig underviser.

Tina K,  marketing cordinator:
Mette var underholdende, lærerig og god. Godt med gruppearbejde og aktiv indslag. God humor og formidler godt.

Rie H, office manager :
Jeg havde en forventning om, at det vi skulle gennemgå var tørt lovstof og paragraffer. Men stoffet blev leveret på en god og underholdende måde. 

Christina H, forestander:
Om underviseren kan siges følgende: Super god og skøn og smittende energi!

Henrik R, hr- partner:
Fin blanding af information, dialog og gruppearbejde. Fin blanding af tekst, video og billeder.

Morten J, senior Underwriter:
Underviseren var engageret, vidende og energisk.

Rikke P,  Office Manager:
God energi, entusiastisk, interessant - Tak Mikkel!

Katrine A, specialist:
Sjov og levende underviser. Jeg troede, at dette bille blive et kedeligt kursus. Jeg blev positivt overrasket - det var lige det modsatte. 

Pernille P, terapeut:
Underviseren var meget inspirerende og god til at forklare på en sjov måde, så man husker det!!

Karen D, vicekontorchef:
Meget god formidling, til at forstå og bestemt ikke kedeligt. Sjov og levende undervisning!!

Christine M, projektleder:
En energisk underviser, stor viden, aktiv og levende. Samlet set var det sjovt og lærerigt. 

Mirella P, økonomiansvarlig:
Fantastiske undervisere (både Henning Dons og Nils Lyng). De var gode til at undervise på en måde, så man kan forstå og arbejde med stoffet. Rigtig god forplejning og lokaler. 

Kirsten B, træner:
Jeg troede, at det ville være MEGA kedeligt.... men det har været sjov, underholdende, nærværede og lærerigt. Tak for din indsats.

Rikke B, daglig leder:
Super lækkert, Mine forventninger var, at jeg efterføldende præcist ved, hvor jeg skal sætte fokus på det videre arbejde i AMO, og at jeg nu er bedre rustet til at prioritere de kommende opgaver. Tak for et godt og relevant kursus. Vi ses på den supplerende uddannelse. 

Mikkel S, HR:
Det var en god oplevelse med 2 forskellige undervisere (Henning & Mikkel). De havde hver deres stærke måde, at formidle på, hvilket blev en kollosal styrke i forhold til dette kursus. 

Line J, socialpædagog:
Mine forventninger til dette lovpligtige arbejdsmiljøkursus, var ikke ret høje. Andre kollegaer omtaler dette kursus som rå-kedeligt. Men ikke sammen med APROPOS - kurset var super godt og en inspirerende underviser, som bragte os godt i mål. 

Heidi S, disponent:
Humoristisk måde at undervise på. En rigtig god underviser, som kunne forklarer det på en måde, så alle kunne være med. 
 

Marianna N, Warehouse Manager:

Har gennemgået et AMR kursus med Mikkel, som var rigtig god til at formidle indholdet... underholdende og interessant.


Joan E, indkøber:
Forventningerne til dette lovpligtige arbejdsmiljøkursus var små. Har andre kollegaer, som har været på tilsvarende kursus, men ikke hos APROPOS kommunikation. Jeg skal da lige love for, at disse udtagelser fra mine kollegaer, er blevet gjort til skamme.

Mik M, servicemedarbejder:
Forventningerne var lig O, men for pokker, hvor jeg måtte slå "flik-flak", i den meget positive retning. Verdens bedste underviser. (Jeg er jyde, så jeg plejer ikke at bruge så stærke superlativer). Vi var flere afsted, og vil sende de varmeste anbefalinger i Jeres retning.

Morten B, manager:
Kurset indhold, på arbejdsmiljøkurset blev fremlagt på en helt fantastisk måde. Verdensklasse!!

Peter B, cand.merc.(jur.)
Jeg er selv underviser, men jeg har aldrig mødt så inspirerende underviser. Styr på alle pædagogiske principper. Du burde lave en pædagogisk håndbog. Underviseren har styr på alle de juridiske områder, som en fisk i vand.

Dorte K. direktør:
Kan varmt anbefales! Læring med humor på højt plan

Sisse B, overassistent:
Rart med en underviser, som kan svare direkte på spørgsmål, i stedet for at komme med svævende svar. 

Mie N, salgsassistent:
Arbejdsmiljøkurset var fyldt med små oplæg, opgaver, inspirerende og lærerigt, som ikke er kedeligt. Underviseren var spændende at lytte på. 
En rigtig god kursusoplevelse. 

Anne Dorte A, håndværker:

Jeg synes at begge underviserne har været inspirerende at høre på. God mad og flotte lokaler.

Lars K, servicemanager:
Mikkel er den bedste!!! Super, engageret. Jeg blev motiveret til deltagelse igennem en engageret underviser.

Jimmy E, socialpædagog:
Engagerende og underholdende. God til at forklare om stoffet og fange vores opmærksomhed. 

Katharina V, skoleleder:
Sjov og inspirerende undervisningsmetode, god viden om arbejdsmiljø (Herunder AT og BFA). 5 stjerner ud af 5.
 

Line J, pædagog:
Super god og nærværende undervisning. Rigtig god formidling - gør stoffet interessant.

Susanne K, fuldmægtig/ Cand jur:
Godt, lærerigt og inspirerende. Gode diskussioner mellem deltagere og underviser.

Gitte N, financial controller:
Meget god og kompetent (og vidende) underviser.

Lotte H, operatør:
Jeg synes, at underviserens inddragelse gav meget og gav plads til diskussionerne og drøftelser. Underviserens engagement var helt i top. 

Nicolai B, restaurantchef:
Nils var en god underviser, som formåede, at undervise på en lærerig måde og samtidig med en god potion humor.

Helle H, uddannelsesleder:
Nils var en meget levende og inspirerende underviser. God humor.


Frederikke L, booker:

Jeg synes, at materialet blev gennemgået på en levende måde, og det var godt at vi blev inddraget en masse. Det var iøvrigt logisk at bidrage pga. den måde, som emnerne blev præsenteret på af Mikkel.

Anne L, afdelingsleder:
Jeg forventede, at kurset ville blive tørt og ikke alt ville være relevant, da kurset skal ramme bredt. Men jeg blev positivt overrasket over kurset, formen og underviseren. 

Hanne Nielsen, sekretær:
En god opdeling af undervisning og pauser. Underviseren er meget lyttende, imødekommende og humoristisk. 

Mikkel H, sekretariatschef:
Tak Mikkel, jeg troede, at det ville være kedeligt, men blev positivt overrasket. 

Tobias N, HR-konsulent:
Inspirerende og interessant kursus. Underviseren har gjort arbejdsmiljøkurset særdeles levende.

Brian A, produktionschef:
Meget fint kursussted, og super engagerede undervisere (Henning og Nils). TAK! og på gensyn i juni.

Henrik G, overassistent:
Underholdende og motiverende undervisning. 

Anders H, lagermedarbejder:
Nils er mega god til at forklare og meget humoristisk. 

Maibritt W, leder:
Meget engageret undervisning, fint med brede perspektivering. 


Bjarne P, booker:

Underviseren var super til at formidle budskabet. En god underviser, som gjorde tungt stof spændende.


Ulla D, global manager:

God insats af underviseren, som forsøgte at besvare de svære spørgsmål, dette blev med højeste udmærkelse. Tak for din indsats Mikkel.

Oliver H, teknisk chef: 
Mikkel var en super underviser. Han sørgede for at vi fik noget med i rygsækken. God til at forklare og en god humor. Kan varmt anbefales...

Carsten V, gamemaster:
Der var altid muligehd for at få et godt og detaljeret svar på spørgsmål. Fedt. Jeg blev meget overrasket. Tak til Vores underviser Mette F. 

Anne W, kommunikationschef:
Underviseren var meget engageret og inddragende - vi kom i spil ! Kurset overgik langt mine forventninger. Tak for et fedt kursus !

Emil M, tekniker:
Jeg havde regnet med et kedeligt kursus, men underviseren præsenterede stoffet på en sjov og god måde, så han fik alle med. Energisk og fortællende.

Anne N, arbejdsleder:
Mikkel er god og interesseret i at høre fra kursisternes arbejdsliv. 
 

Anette N, hr- sekretær:
Det har været vanvittigt godt. En god, inspirerende og levende underviser.

                                                                      
Cecilie C, controller:

Jeg synes, det har været super godt. Jeg har virkelig fået fokus på de lovpligtige regler og hvor vigtigt det er at have arbejdsmiljø i fokus.


Lis L, leder:

Jeg synes, at arbejdsmiljøuddannelsen hos APROPOS kommunikation har været rigtig god og har skærpet mit bliv på arbejdsmiljøledelsen i min virksomhed.

Louise R, anlægsgartner:
Rigtig god underviser – som leverede ellers tung stof (lovgivning) på en inspirerende måde.

Johnny A, maler:
Jeg synes at Nils Lyng er en dygtig underviser som formidler undervisningen på en måde, så det er let af forstå. Kæmpe 12-tal med pil op!

Kristoffe E, byggeleder:
Underviseren var meget humoristisk og god. Tørt stof blev gjort spiseligt af underviseren.


Brian S, senior director:
God og inspirerende undervisning, der inddrog kursisterne. Underviseren var meget engagerede. 

David R, teamleder:
10/10 meget inspirerande. 

Minna D, head og hr operations:
Henning er en fantastisk underviser!

Cecilie H, specialist:
Super engagerede og spændende at lytte til.

Michella P, regnskabsansvarlig:
Arbejdsmiljøkurset blev præsenteret på en fantastisk lærerig måde af underviseren. Mine forventninger var at føle mig ruset som AMR. - Det hjalp underviseren med, på en SJOV og lærerig måde.

Mia S, overassistent:
Underviseren var livlig og dygtig. Jeg har ikke på noget tidspunkt synes, det var kedeligt. 

Tine V, bygningskonstruktør:
Begge undervisere på arbejdsmiljøuddannelsen har været kompetence og engageret.  En rigtig god oplevelse med Henning og Nils i Horsens. 

Camilla L, work environment advisor: 
Underviseren var velforberedt, god til at formidle, underholdende og styr på reglerne.

Ronja W, efterskolelærer:
Kurset var mere levende + inspirerende end jeg turde forvente. Forventningen om mange tørre "§ " blev heldigvis ikke indfriet. 

Christian N, køkkenchef:
Mikkel er en postiv underviser, som er lyttende til Cases og formår at gøre undervisningen brugbar for mange faggrupper. Han var altid smilende, forberedt og inspirerende.

Jacob D, sælger:
Underviseren var meget inspirerende og energisk. 

Lars H, coordinator:
Underviseren var afslappet, inddragende og åben i sin form. Han havde iøvrigt en god humor og et højt engagement.

Amalie D, servicemedarbejder:
Skide god undervisning ! Tak til Nils.

Julie L, manager:
Stor ros til underviser Henning og hans evne til at formidle "tungt" stof. Han var rigtig god og dygtig, inspirerende og et omvandrende leksikon. 

Mette M, planlægningsassistent:
Mikkel var rigtig god, inspirerende og levende. Jeg havde ingen forventninger, men blev positivt overrasket.

Hanne N, sekretær:
Nils har været rigtig god ti lat forklare og været meget lyttende. God til at stille uddybdende spørgsmål.

Cecilie M, fuldmægtig:
Underviseren havde et godt engagement og god energi. Han var god til at formidle stoffet på en pædagogisk måde.

Charlotte N, fuldmægtig:
Super! Henning det var en fed og underholdende måde at undervise på.

Janni B, teamleder:
Underviseren fik "tørt" stof til at virke sjovt/nemt.

Jakob S, arbejdsmand:
Den normale "tørre" undervisning blev leveret på en god og humoristisk måde. Spøgsmål blev forklaret, så man forstod det. 

Christina H, audologisk rådgiver:
Henning har gjort det kedelig stof levende og nærværende og utrolig spændende. Har virkelig fået "blod på tanden" til det videre arbejde.

​Veronica M, systemudvikler:
Underviseren var god til at få indholdet til at blive interessant og nærværende.

Heidi A, chefsekretær:
Jeg har fået en meget grundig viden om arbejdsmiljø, som jeg kan omsætte i min hverdag. Mette var en super god underviser, som formåede at formidle teorien på en nærværende og spændende måde.

Bettina C, fuldmægtig:
Tak Mikkel, du er levende, sjov og forsøger oprigtig at gøre undervisningen levende. 

Ulla S, systemansvarlig:
Topklasse - en super inspirerende underviser. Lever stoffet på en let fordøjelig måde. 

Per A, fabrikschef:
Jeg startede kurset i arbejdsmiljø uden nogle forventninger, men blev nysgerrie efter mere, allerede fra starten. På intet tidspukt har jeg kedet mig. 

Mignon O, indkøber:
En meget levende og god underviser. Jeg havde forventet det var "emnetungt" kursus. Men det viste sig, at mine forventninger ikke blev indfriet. GUDSKELOV!!!

Christina H, koordinator:
Entusiastisk underviser som formåede, at få aktiveret alle deltagerne, som modvilligt fulgte med med større og større interesse. Han fik dem alle vækket,  og energien på holdet blev løftet til et højt niveau. En fremragende indsats.

Cecilie P, teamleder:
Alt blev forklaret på en rar måde, især med så tungt et emne.

Kirsten B, leder:
Underviseren var helt i top. God energi og karma. Han fik "gruppen" til at være på. Super gode og inspirerende dage. Henning var super levende og "en klog og vis mand".

Vibeke C, QA/QC:
Stort arrangement fra Nils Lyng, Positivt og underholdende. Han formåede at gøre det interessant og spændende. Jeg fandt ud af at det er vigtigt at vi som organisation involvere os. At vi kan gøre en forskel som AMR.

Magnus L, centerleder:
Levende, sjov formidler, tak til Mikkel for godt arbejde på kurset i Aarhus. Et stille hold, men du fik sat godt gang i deltagerne. 

Brian S, senior diretor:
God og inspirerende undervisning der inddrog kursisterne. Underviseren var meget engagerede, og det smittede på holdet.

Ulla D, manager:
God indsats. Mikkel forsøgte at besvare de svære spørgsmål. Det gjorde han i topklasse. 

David R, teamleder:
10 ud af 10. Meget inspirerende undervisning og form. 

Søren V, pedel:
Mikkel var den helt store årsag til at kurset fik dette flotte resultat. God og super formidling.

Lisette H, hr-assistent:
Mikkel var super god. Super til at kommunikere og god til at fremlægge et tungt stof.

Charlotte H, social og sundhed:
Underviseren var god og forstående. Han var god til at fange deltagerne. Mine forventninger er blevet indfriet og jeg har lært en hel del om, at håndtere min rolle som arbejdsmiljørepræsentant. 

R. Christoffersen, sognepræst:
Mine forventninger til kurset var, at det ville være tungt og kedeligt. Henning gjorde det utroligt levende og spændende.

Rikke B, fuldmægtig:
God og veltilrettelagt undervisning, som skabte nærvær og nysgerrighed.

Louise H, marketingskoordinator:
En fremragende formidler, inspirerende, god til at gøre relativ tørt stof interessant og nærværende.

Frederikke L, booker:
Jeg synes at materialet blev gennemgået på en levende måde, og at det var godt at vi blev inddraget en masse.

Neel H, 
Rart at få basisviden på plads, som nyvalgt amr. Flot arbejde at gøre tungt og "kedeligt" stof interessant og morsomt.

Sara S, konsulent:
Vidende og god energi. Dejlig omgivelser og forplejning.

Malene R, teamleder:
Perfekt og inspirerende og en motiverende underviser, tak Henning!

Kira H, assistent:
En dygtig underviser. Jeg havde lave forventninger, da jeg havde fået af vide, at mine kollegaer, at kurset var meget kedeligt. 
Men det var det ikke - jeg blev meget overrasket over underviserns evne til at skabe lyst til at vide mere.

Andreas W, tjener:
God energi. Dygtig og stærk personlighed (og faglighed).

Jannie H, pædagog:
Mikkel var sjov og enerfyldt. Han var dygtig og gjorde det "tørre" stof spændende og sjovt.  Han var meget engageret og inspirerende. 

Mathias S, soufchef:
En dejlig afslappede, hyggelig og sjov underviser. Tusind tak for din gode energi Mikkel Bechmann.

Daniel S, serviceassistent:
Henning er bare i topklasse. 

Jacob S, teknisk supporter:
Dons - Konge underviser !!

Martin F, pedel:
Her var jeg aktiv på flere niveauer. Underviseren havde en fantastisk måde at fremlægge materialet og formen.

Tina H, kontorassistent:
Bliv endelig ved med din sjove måde, at være på. Du inddrog deltagerne, det gør det nemmer at forstå og holde fokus på kursusdagene. 

Emilie R, fuldmægtig:
Det lækreste kursussted og fantastisk mad og beværtning under hele kurset. En super undervisning og gode deltagere. Det har været levende og sjovt.

Michael H, Quality Manager
Nils er en rigtig god underviser, der forstår at flette humor ind i materialet, således det blever en tand mere interessant. STOR ROS !!!

Jakob B, forstander:
 En festfyrværkeri med viden. Godt at inddrage eksempler fra hverdagen. Godt at sparre med underviser og medstuderende. Et meget godt kursus - det har været meget givtigt og relevant - og på ingen måde kedeligt. 

Jens H, Truckcenterleder:
God og levende underviser.

Anita H, bogholder:
Underviseren levere undervisningen på en måde, så man kan forstå og på en måde som ikke er kedelig. TAK! Havde frygtet det væreste.

Malene S, projektkoordinator:
God til at præsentere tungt stof på en interessant måde.

Andreas V, tekniker:
Tak Nils, det var godt og lærerigt. Helt bestemt også humoristisk. 

Mette B, marketing manager:
Underviseren var dygtig, professionelt og engageret. 

Pia L, økonomiassistent:
Unnderviseren var meget indlevende , sjov til at gøre det nærværende. Han var inspirerende og et interessant menneske.

 

René J, produktionschef:
Meget inspirerende, gode eksempler og godt humør.

Sebastian A, økonomiansvarlig:
Jeg troede, at det ville være noegt tørt stof, som blot skulle overståes. Men underviseren formåede at gøre det spændende. Gode omgivelser og mad.

Tine V, sælger:
Helt fantastisk, gjorde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus vedkommende og sjovt.

Johan C, formand:
Super instruktør som gjorde "tungt" materiale sjovt og interessant,

Vibeke C, QA/QC:
Meget ligefrem fremlæggelsesmetode, der gjorde undervisningen interessant og sjovt ! Stor ros til Nils.


Elo F, smed:
Nils er interessant som lærer og ikke kedelig at høre på. 

Henriette J, PR-medarbejder:
Underviseren var meget engageret og forståelig. Skønne omgivelser og god forplejning. Jeg er yderst tilfreds med Nils som underviser. 

Gitte J, lærer:
Underviseren Var indlevende og faglig kompetent.

Troels M, leder:
Dejligt med en underviser, som brænder for stoffet. 

Bo B, hr.:
Mikkel er en god og dygtig underviser, han gjorde tørt stof levende og underholdende. Jeg var bange for at det ville blive tørt og kedeligt - men jeg blev positivt overrasket. 

Stine N, patent paralegal:
Jeg vil gerne sige, at underviseren var positiv, humoristisk og faglig kompetent, Tak Mikkel !

Vicki A, eventmedarbejder:
Mikkel forstår at præsentere et tørt stof rigtig godt!

Kasper H, socialpædagog:
Engageret, sjov og vidensfuld. Mikkel er en dygtig formidler. 

Malene S, kontorassistent:
Tak Mikkel, jeg vil blot sige tusind tak for nogle meget spændende og lærerige dage.

Louise M, pædagog:
Lækre faciliteter + forplejning. Underviseren var god, farverig og indlevende. 

Pernille S, fuldmægtig, jurist:
Jeg ønskede, at blive kolgere og bedre rustet til arbejdet som AMR. Det er ærgerligt når få personer er meget forstyrrende i undervisningen. Henning er en dygtig formidler.

Sidsel K, socialrådgiver:
Jeg har lært meget af den gode levende undervisning og vores forskelligheder - Fedt at kunne lære af hinanden. En virkelig god og kompetent undervisning, Tak til dig Nils.

Lars J, virksomhedsejer:
En god undervisning og en fremragende underviser (Mette Frandsen). Det var ikke kedeligt på noget tidspunkt. 

Thomas A, teknisk support:
Mikkel er levende og god til at bringe det "kringlede teoretiske" ned på jorden.

Johan C, formand:
Nils Lyng er en super underviser og god til at gøre undervisningen let og til at forstå. Det har været levende og sjovt på samme tid.  
 
Stine A Assistant, product development:

Underviseren (Henning) var super engageret og gjorde indholdet spændende. Virkelig god forplejning, kursussted og lokaler.

Morten P, head of xx:
Super god, inspirerende, faglig kompetent underviser og gode eksempler. 

Christian H, tekniker:
Jeg havde forventet, at kurset blev kedeligt, men det blev det modsatte.

Sille L, fysioterapeut:
God til inddragelse af episoder for hver enkelt virksomhed, hverdagseksempler. Underviseren havde et godt og smittende humør han var positiv, engageret og med stor erfaring på området. En fantastisk smittende og livgivende energi.

Pernille H, pr-medarbejder:

Tak for nogle gode dage på AMR-kursus! Spændende og dygtige undervisere (vi havde 2 forskellige, men både Niels og Mikkel gjorde dagene rigtig gode).

Vibeke V, kunderådgiver:
Underviseren var meget engageret og havde stor smittende engagement og meget vidende på området. Det hele krydret med glimt i øjet og en god potion humor. 

Nils J, teamleder:
God til at præsentere emnerne på en spændende måde med en god ballance mellem information og perspektiv.

Joan E, indkøber:
Tak for et rigtig godt kursus! Jeg føler mig bedre klædt på til opgaven som arbejdsmiljørepræsentant og klar til at kigge på min arbejdsplads med nye øjne på mandag.

Maria H, after sales specialist:
God og spændende oplevelse, underviseren Henning formidler lovgivningen med humor og historier fra virkeligheden, så det bliver forståeligt

 

Claus B, channel account manager:
Fantastisk Henning: Masse af humor og tiden føles kort, trods "tørt stof".

Kim S, restaurantchef
Fantastisk underviser, der får inkluderet alle deltagere.

Kasper L, head chef:
Kan det være andet end godt med Henning?!

Mathias R, receptionist:
Henning formåede at lære os noget "meget tungt stof" i en presset tid, på en fantastisk god og sjov måde.

Rune P, konferenceansvarlig:
Henning er en fantastisk kursus underviser. Han gør tungt stof let og sjovt. Jeg er overrasket over hvor mange regler der egentlig er, og hvor stort mit ansvar egentlig er og ikke mindst hvor stor betydning min roller som AMR er.


Sebastian G, kok:

Topklasse ! Faglig, motiverende og med en udsøgt humor. Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at det kan gøre bedre. Jeg følte mig engageret og havde stor lyst til at lytte og deltage i undervisningen.

Julie T, tjener:
Indlevelse, humor og smil kommer han rigtig langt med! Når fagligheden og viden bliver elementer i kursusforløbet, så kan det kun gå godt. 

Anne N, direktør:
Fed energi, god inspirator og en underviser med en stor viden.

Louise P, hr
 Meget engageret underviser med stor faglig viden.

Mette M, tjener:
Fedt med en så livlig og humorfyldt kursusleder. Han var inddragende og engageret.

Susanne S. Administrativ medarbejder:
Perfekt underviser, der holdt fokus på en god og lærerig måde. Det har været helt i top.

Tina F. teamleder:
Jeg kom ”tomhændet” og går hjem fra kurset med fulde hænder og hoved. Det har været 3 gode dage. Et tungt stof er blevet gjort spændende at lytte til. Kæmpe ros til en fantastisk underviser.

Sandie P. indkøber:
En bred viden om mange emner og information om hvor jeg kan hente mere viden. Det var en god underviser, som formåede, at gøre undervisningen interessant og som fangede alle.

Frank S, distriktskonsulent:
Gode rammer til et sådan kursus. Underviseren har været god, kommet godt omkring et til tider ”tørt” emne, som underviseren har formået at gøre ”spiseligt”.

Pia A, assistent:
Han var god til at få folk til at lytte og komme med indput.

Mikkel K, gartner:
Fængende og relevant info.

Martin J, produktionsleder:
Jeg har især lært noget om AMO’s struktur, lederens ansvar, ulykker på arbejdet og stress. En underholdende og lærerig underviser.

Bjarke O, Data Analyst:
God formidling af kursus og materiale.  En god balance mellem regler, øvelser og eksempler. 

Allan M. værkmester:
Underviseren gjorde undervisningen meget spændende. Jeg synes at det var et fantastisk kursus. 

Kenneth B, facility manager:
Nils er super underholdende og god til at gøre emnet interessant.

Gitte P, assistent:
Rigtig god undervisning - blev inspireret - god viden.


Arne J, daglig leder:

Jeg synes at underviseren var med passion, velforberedt og en meget levende personlighed, Tak Henning!

Charlotte N, teamleder:
Underviseren var meget inspirerende, han var god til at få deltagerne med. God kursussted og lækker mad.

Helle S, chefkonsulent:
Underviseren havde et stort engagement og stor faglig viden. Dejligt med gode og sjove icebreakers undervejs i forløbet.

Karen K, design koordinator:
Engageret/ inspirerende og munter. Gode rammer og fantastisk forplejning.


Kim N, mekaniker:

Henning er en fantastisk underviser, gode forklaringer om et svært og tungt emne. Underholdende og lærerigt undervisning.

Anastacia M, fuldmægtig:
Jeg synes at emnerne blev præsenteret på en god måde, hvor der var god tid til kommunikation, og til at tage afsæt i vores hverdag.

Helle K, overassistent:
Mikkel har været god til at forklare, men også til at stoppe diverse mindre relavante diskussioner.

Morten K, fuldmægtig:
Dygtig - ikke kedelig.

Malene M, hr- specialist:
Underviseren er god til at inddrage deltagerne.


Michael C, hr-chef:

Mikkel er en rigtig god underviser. Jeg havde ikke de store forventninger til kurset inden start. Har stort set kun hørt, at det var tørt og kedeligt. Mikkel gjorde det en dejlig oplevelse. 

Martin Hansen, pilot:
Underviseren var engageret og energisk.


Rasmus J, ingeniør:

Formidlede stoffet på en god og letforståelig måde.

Mads J. team manager:
Jeg vil gerne give ros til Mikkel, jeg synes, at han formåede at gøre det spændende og sjovt. 

Rasmus I, sælger:
Jeg synes at han var god til at forklare på en måde, så det ikke blev kedelig.

Louise R, HR-direktør:
Underviseren var aktiv og levende. 

 

Signe K, pædagog:
Underviseren gør undervisningen meget levende og er god til at give gode eksempler.

Dorte R. auditor:
Underviseren er meget engageret, energisk og struktureret. 

Carsten J, teamleder:
Underviseren er god til formidling og gør det på en sjov og nærværende måde.

Rebecca W,  controller:
Underviseren er super vidende og vel-forberedt. Alt var i topklasse.

Ole  B, direktør:
Engageret og kompetent underviser.

Kristine K,  souschef:
God formidler, sjov men stadig faktuel. Lækker mad og fine lokaler.

 

Erik L, Head of HSSE:

God, engageret og vidende underviser.

 

Helle A, assistent:
Underviseren var yderst engageret og en god formidler. Dejlig energifyldt og yderst vanedannende.

Line H, lærer:
Underviseren var inspirerende og levende. God til at gøre materialerne brugbare for den enkelte - og gå ind i den enkeltes fagområde. Meget fint konferencested og forplejning.

Henriette S, fagkonsulent:
Ønskede en dag mere. Meget stof som skal fordøjes på kort tid.

Line R, leder:
Et forholdsvis tørt emne blev leveret på en levende og inspirerende måde. Tak! Underviseren var levende og inspirerende og havde en godt og smittende humør. 

Line J, controller:
Han leverede stoffet på en let og professionel måde. 

Nick H, montør:
Underviseren gjorde et spændende og sjovt at være med.

Jane Ä, salgskoordinator:

Sjov og god måde at fortælle på, meget underholdende.

Susanne N, assistent:
Underviseren er sikker og hjemmevandt i stoffet og underviste på en god og levende måde, som fik alle med i kurset. 

Mads T, Account Manager :
Meget inspirerende - formåede at gøre relativt kedeligt stof interessant. 

Karsten R, projektleder:
Meget inspirerende underviser, stor viden på arbejdsmiljøområdet. 

Anne B, office manager:
Super inspirerende og levende underviser.  


Lisa N, overassistent:
Underviseren var indlevende, god til at lytte.

Michael P, maskineoperatør:
Underviseren var på, hele tiden, også i pauserne, og  han var meget hjælpsom.

Anders D, industrioperatør:
Fremragende underviser. Gør endelig kurset meget længere. 

Kelly S, pædagog:
Super formidling - god inddragelse af deltagerne 

Louise P, anlægsgartner:
Dejlig måde, at formidle information og undervisning på. Det var på en fin og overskuelig måde.

Kenneth J, sælger:
Fantastisk!!

Jacob D, sælger:
Underviseren var meget inspirerende og energisk. 

Julie L, manager:
Stor ros til underviser Henning og hans evne til at formidle "tungt" stof. 

Louise H, markedtingkoordinator:
Min rolle som medlem af AMO er blevet gjort klarere, og den indeholder nok mere end jeg havde forventet. En rigtig god formidler, inspirerende, god til at gøre relativt tørt stof interessant. 


Allan H, QC:

En rigtig god og sjov underviser, der får folk med i undervisningen. Jeg blev inspireret over det ansvar og de pligter, som følger med den nye rolle, som arbejdsmiljørepræsentant. 

Berit C, tekniker:
Henning har en fantastisk inspirerende måde, at fange vores interesse og nysgerrighed på. Jeg havde forventet, at det ville blive tørt og kedeligt. Uddannelsen er alt for kort, der var ikke tid til at gå i dybden, Uddannelsen må gerne forlænges med 1 - 2 dage.


Ole N, speditør:

Jeg havde frygtet et kedeligt kursus, men det var slet ikke tilfældet. Lærerigt og inspirerende.

Per N, serviceleder:
Underviseren var særdeles kompetent, inspirerende og behagelig. Fin, sjov og pædagogisk.

Maria P, seo-specialist:
Du er dygtig, Mikkel. Keep up the good work.

Dean K, arbejdsmand:
Henning er supergod til at forklare og introducere os til den nye verden med sikkerhed.

Henning G, adm. direktør:
Spændende og inspirerende. En engageret underviser med stor viden. 

Helene E, modist:
Kurset var spændende, udfordrende og udviklende. Mikkel var vidende og engageret underviser.

Benjamin K, salgstekniker:
Inspirerende underviser, vidende og godt forberedt. Har en inspirerende undervisningsform. Medlevende og humoristisk. 

Steffen B, supervisor:
God underviser - levende og godt overbragt til os. 

John B, operatør:
Kompetent, underholdende, fart på. God humor, som skaber grobund for optimal læring.

Nicolai C: bygningskonstruktør:
God formidler af et tungt faglig stof. Han er god til at holde oplæg og skabe nysgerrighed hos mig. En levende og underholdende indsats fra underviseren.

Christian P, servicetekniker:
Super form og undervisning. Meget meddelende, godt humør og nem af forstå. Han var engageret, inddragende og energisk.

Anders H, fuldmægtig:
Henning er dygtig, vidende og en meget engageret underviser.

Christina H. driftassistent:
Fantastiske lokaler og mad, sidst men ikke mindst en fantastisk underviser, fangende og han har en god måde, at præsentere arbejdsmiljø.


Lars K, direktør:

Engageret underviser og han var vidende og velforberedt. Strålende, sjov, lærerig og inspirerende undervisning.

Peter N, kundekonsulent:
Verdensklasse, fremragende, at det var muligt, at gøre arbejdsmiljøuddannelsen, til et spændende kursus. 

Heidi V, ac-medarbejder:
God formidling af meget stof, uden at det blev kedeligt.


Thomas T, tømrer:

Jeg har især lært meget af de praktiske eksempler fra de andre deltagere og Henning's levende måde, at fortælle på.
Super undervisning, glad, inspirerende, imødekommende og spændende. En god introduktion til det kommende arbejdsmiljøarbejde.

Niels P, tagdækker:
God og levende og inspirerende underviser. 

Lotte V, fuldmægtig:
Reflektioner over egen og andres erfaringer fra virkeligheden. Et meget givende kursus. Gode og brugbare informationer fortalt/ videreformidlet på en god, positiv og entusiastisk måde. 

Dorte L, operatør:
En levende underviser, der har formået, at gøre lovstof spændende, underholdende og vedkommende. Godt at være på et kursus med deltagere fra andre virksomheder. Inspirerende og lærerigt. 

Jan H. overassistent:
Fantastisk inspirerende og dygtig underviser !

Kenneth J, værksførerassistent:
Glad og super inspirerende underviser, med stor og smittende gejst, det er fedt, at være på kursus.

Mette B. direktionssekretær:
Spændende at høre om de andre deltagers erfaringer/ udfordringer. En meget motiverende underviser, der er en dygtig formidler.

 

Bo A, chauffør:
Fremragende underviser, med sans for at gøre stoffet levende. Han gjorde "tørt" stof meget interessant, på en god og sjov måde.


Jan N, group lead:
Fantastisk formidler... Underholdende og faglig dygtig. Han fik hurtig fanget min interesse. 


Jeanette S, fuktionsleder:

Super fin disponering af tid og indhold. Væstentlig større underholdningsværdi end forventet.

Michael C, pumpechef:
Kurset bliver serveret på en god og livlig/ spændende måde. Meget professionel udbyder af arbejdsmiljøuddannelsen.

Camilla K, pædagog:
God og varieret undervisning. 

Thomas R, ejendomstekniker:
Fremragende formidlet på en sjov og forståelig måde.

Thomas P, funktionsleder:
Underviseren (Mikkel Bechmann) var engageret og humoristisk.

 

Merete R, Indkøber:
God og underholdende undervisning (Læs: Det var ikke kedeligt).
 

Jette S. Head of Finance and Administration:
Let og underholdende undervisning med udmærkede eksempler fra ”hverdagen”. Meget inspirerende.

Jonas, softwareudvikler:
Faglig kompetent. Nils var god til at inddrage os på holdet. Tak for nogle lærerigt dage.

Marie J, fysioterapeut:
God formidling, Mikkel gjorde stoffet interessant og nærværende. Tak for nogle hyggelige timer.

Cecilie C, controller:
Et meget lærerigt kursus i arbejdsmiljø og meget brugbart for nye medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen. En engagerende og levende underviser, som viste vejen med et godt tempo.

Kenneth H, enterpriseleder:
Underviseren var super god til at formidle budskaberne på en levende og spændende måde.

Johnny A, maler:
Nils var super imødekommende underviser.

Tina D, projektleder:
Nils var velforberedt og forklarer forståeligt og tydeligt, fik med sin smittende form deltagerne med i kursusforløbet.  


Vincent A, senior research scientist:

Nils var en eminent kursusleder, med god sans for humor, stor viden til stoffet og en god formidlingsevne.

Trine H, indkøber:
Mikkel var inkluderende og gjorde stoffet interessant og spiseligt. Heldigvis med fokus på virkeligheden. 

Kristine G, pædagogmedhjælper:
Den praktiske hjemmeopgave har gjort en stor forskel på vores arbejdsplads.

Søren A, it-tekniker:
Underviseren havde en stor viden, stort overskud, nærværende og højt og smittende humør. 
 
Tina R, socialrådgiver:
Generelt bare nogle gode og lærerige dage, og en fantastisk energi hos underviseren. 


Allan F, socialpædagog:
Super inspirerende indsats fra underviseren. Medlevende og humoristisk samt en kæmpe stor viden. 


Inger-Marie S, hr-chef/ ejer:
Jeg synes at det har været et rigtig godt kursus, med meget ny og brugbar viden.
 

Lotte A, assistent:
Mikkel er en energisk fortæller, letforståelig og fornøjeligt. Veloplagt og medlevende.

Jane S, pædagog:
Underviseren var veloplagt. En god og afvekslende undervisning. God tid til at besvare deltagernes spørgsmål.

Kjartan K, lagerassistent:
Skidegodt kursus. Mikkel er super !!! At kunne gøre kedeligt stof interessant, kræver en hel del !  Du kom, du så du vandt ....


Palle K, pædagog:

Mikkel var inddragende og humoristisk. Et godt og lærerigt kursus. 
 

Marie A. Underviser:
God og afslappende humoristisk afvekslende og informativ undervisning, tusind tak for din indsats Mikkel.

Trine H, tactical sourcing expert:
Tak Mikkel, det spillede MAX! Det var super inspirerende og en god afveksling med opgaver, teori og snak,

 

Laila S, pressemedarbejder:
Godt peppet op. Til tider tør info, blev gjort sjov og appetitligt.

Steffen Tr, seniorkonsulent:
Levende og morsom underviser, dejlig energi Mikkel. Godt og levende kursus i arbejdsmiljø, hvor selv det ”tørre” stof blev gjort appetitligt.

Jens A, lektor:
Mikkel var engageret og velforberedt. God balance mellem oplæg og drøftelse.

Else S, Regnsskabsansvarlig:
Super kursus, underviser (Mikkel) formår at få alle med.

John B, process operatør:
Mikkel er en rigtig god underviser, jeg er yderst tilfreds.