APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Arbejdsmilj√łuddannelsen i Region Sj√¶lland

Arbejdsmiljøuddannelsen i Region Sjælland

 

Vi er din troværdige partner som igennem mange år har udbudt arbejdsmiljøuddannelsen. Vi har flere års erfaring med at få kombineret den rette vinkel og professionele stemning som både er faglig, humoristisk og spændende. Vi tilbyder arbejdsmiljøuddannelsen i fire vidunderlige byer i regionen: Roskilde, Ringsted, Næstved og Holbæk. Vores valg af hoteller er nøje udvalgt for at sikre en fantastisk oplevelse med de rette placeringer, fremragende mad og gode faciliteter.

 

Tag din arbejdsmiljøuddannelse hos Apropos Kommunikation i Region Sjælland i byerne Holbæk, Næstved, Ringsted & Roskilde

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Holbæk

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Holbæk finder sted på Hørby Færgekro. Dette historiske hotel er omgivet af smuk natur og er perfekt til at skabe et afslappende og inspirerende læringsmiljø. Du kan nemt nå hotellet med bil og nyde deres gode mad og gæstfrihed.

 

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Næstved

 

Næstved er vært for vores arbejdsmiljøuddannelse på det charmerende Hotel Kirstine. Dette hyggelige hotel byder dig velkommen med en unik atmosfære og fremragende mad. Beliggende tæt på transportforbindelser er det nemt at nå hotellet med bil.

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Ringsted

 

Scandic Ringsted er vært for vores arbejdsmiljøuddannelse når vi afholder det i Ringsted. Hotellet er bekvemt beliggende og let tilgængeligt for dig, der kommer i bil. Her kan du forvente komfortable værelser og mødefaciliteter af høj kvalitet.

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Roskilde

 

Ønsker du at tage arbejdsmiljøuddannelsen i Roskilde afholder vi det på Scandic Roskilde. Hotellet er ideelt placeret og let tilgængeligt, hvilket gør det nemt for dig at komme dertil i bil. Du kan se frem til at nyde moderne faciliteter og en varm atmosfære under dit ophold.


 

Hvad siger deltagerne efter endt kursus:

 • Fremragende. Meget inspirerende måde at undervise på. Alle var med og er blevet meget klogere og mere nysgerrige.
 • Underviseren var god til at få alle med på trods af den brogede forsamling.
 • Det var helt i top. Intet var kedeligt. Underviseren havde en god humor og fik alle med i diskussionerne.
 • Det var super godt, livligt, detaljeret og grundig.
 • Det var en super underviser - og dygtig formidler. Han var god til at aktivere deltagerne. Fint skift mellem oplæg/ gruppearbejde og diskussion.
 • Underviseren havde et godt humør som smittede. Han gav et godt overblik over området
 • Underviseren var fantastisk god til at engagere deltagerne på holdet
 • Underviseren var rigtig god. Godt tempo, godt humør og indlevelse. Meget relevant og relevante eksempler igennem kursusdagene.
 • Inspirerende!
 • Har hørt om andre kollegaer, som har deltaget på tilsvarende undervisning, hos andre udbyder af denne uddannelse,  - Kollegaerne sagde at det skulle være kedelig og intetsigende - alle mine negative forventninger blev gjort til skamme! DET VAR HELT I TOP !! Årsagen til dette udbyttet var grundet undervisernes store erfaring og den underholdende undervisninsgform.
 • Jeg faldt ikke i søvn på kurset. Dette tilskrives en fantastisk underviser.
 • Underviseren havde en god måde at fremlægge tingene på. Det var meget positivt

Læs mere her, hvad deltagerne siger, efter kursusafslutning på arbejdsmiljøuddannelsen hos Apropos Kommunikation

 


 

Tilmeld dig et af vores kurser herTilmelding til nyhedsbrev