APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Arbejdsmilj√łuddannelsen i Region Nordjylland

Tag din arbejdsmiljøuddanelse i Region Nordjylland

 

Velkommen til Apropos Kommunikations arbejdsmiljøuddannelser som afholdes i Region Nordjylland. Vi er udbyder arbejdsmiljøuddannelsen og er autoriseret af Arbejdstilsynet til at gøre dette. Vi har mange års erfaring med at træne og uddanne medlemmer af arbejdsmiljøorganisationer i både private og offentlige virksomheder. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsuddannelser, og derfor har vi valgt fantastiske beliggenheder hvor der serveres fremragende mad og som har nemme transportmuligheder i vores valg af hoteller.

 

Tag din arbejdsmiljøuddannelse hos Apropos Kommunikation i region Nordjylland i byerne Aalborg og Frederikshavn

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Aalborg

I Aalborg vil du kunne deltage på vores arbejdsmiljøuddannelse på det moderne Comwell Aalborg. Dette stilfulde hotel er centralt beliggende og let tilgængeligt med bil, hvilket gør det bekvemt for dig at deltage i kurset. Du vil blive forkælet med god forplejning i super lækre kursuslokaler. 

 

 

Arbejdsmiljøuddannelsen i Frederikshavn

 

Frederikshavn er vært for vores arbejdsmiljøuddannelse på Scandic The Reef, Frederikshavn. Dette unikke hotel er beliggende ved kysten og byder på enestående faciliteter samt fremragende mad. Du kan nemt komme til hotellet med bil.  

 


 

Deltagerne siger:

 • Fremragende. Meget inspirerende måde at undervise på. Alle var med og er blevet meget klogere og mere nysgerrige.
 • Underviseren var god til at få alle med på trods af den brogede forsamling.
 • Det var helt i top. Intet var kedeligt. Underviseren havde en god humor og fik alle med i diskussionerne.
 • Det var super godt, livligt, detaljeret og grundig.
 • Det var en super underviser - og dygtig formidler. Han var god til at aktivere deltagerne. Fint skift mellem oplæg/ gruppearbejde og diskussion.
 • Underviseren havde et godt humør som smittede. Han gav et godt overblik over området
 • Underviseren var fantastisk god til at engagere deltagerne på holdet
 • Underviseren var rigtig god. Godt tempo, godt humør og indlevelse. Meget relevant og relevante eksempler igennem kursusdagene.
 • Inspirerende!
 • Har hørt om andre kollegaer, som har deltaget på tilsvarende undervisning, hos andre udbyder af denne uddannelse,  - Kollegaerne sagde at det skulle være kedelig og intetsigende - alle mine negative forventninger blev gjort til skamme! DET VAR HELT I TOP !! Årsagen til dette udbyttet var grundet undervisernes store erfaring og den underholdende undervisninsgform.
 • Jeg faldt ikke i søvn på kurset. Dette tilskrives en fantastisk underviser.
 • Underviseren havde en god måde at fremlægge tingene på. Det var meget positivt

 

Læs mere her, hvad deltagerne siger, efter kursusafslutning på arbejdsmiljøuddannelsen hos Apropos Kommunikation

 


 

Tilmeld dig et af vores kurser herTilmelding til nyhedsbrev