F√łlg os p√• Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

omtales ogå som §9-uddannelse


APROPOS kommunikation ApS er godkendt udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse (§9- sikkerhedskursus) for sikkerhedsgruppen.
 

Vores godkendte og certificerede undervisere er Mikkel Bechmann, Nils Lyng & Henning Dons‚Äč.

De har et bredt branchekendskab, og kurserne tilrettelægges altid, så de i høj grad tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaringer fra egen arbejdsplads.


Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder mere end 109, i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.   

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud. 
 

Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.

 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kolding, Korsør, København, Køge, Kastrup, Kgs. Lyngby, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.


Et kursus i arbejdsmiljø betyder ikke, at det bliver kedeligt
Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os. Vores arbejdsform er meget enkel - Vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt at deltage på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelsen !!

Hvad siger deltagerne efter endt kursus, sammen med APROPOS kommunikation
Læs her flere end 2.000 deltagerudsagn - og her et par hundrede flere deltagerudsagn.  


APROPOS kommunikation ApS afholder såvel åbne kurser som virksomheds/ branchekurser. Der oprettes løbende nye kurser. 


Arbejdsmiljøuddannelsen – 22 timer 
Arbejdsmiljøuddannelsen varer 22 timer og forløber i to moduler af henholdsvis 2 dage og 1 dage. Efter de første 2 dage vender deltagerne tilbage til deres arbejdsplads, hvor de løser en konkret opgave i samarbejde med den anden part i sikkerhedsgruppen.
I perioden mellem de to moduler, skal du og din modsatte part i arbejdsmiljøgruppeni fællesskab arbejde med en aktuel og konkret problemstilling fra arbejdspladsen.

 

Erfaringerne fra arbejdet med den praktiske opgave vil indgå som et vigtigt element på uddannelsens andet modul. Uddannelsen baserer sig på gruppearbejde, drøftelser og en høj grad af deltageraktivitet.

I perioden mellem de to moduler, skal du og din modsatte part i sikkerhedsgruppeni fællesskab arbejde med en aktuel og konkret problemstilling fra arbejdspladsen.

 

Erfaringerne fra arbejdet med den praktiske opgave vil indgå som et vigtigt element på uddannelsens andet modul. Uddannelsen baserer sig på gruppearbejde, drøftelser og en høj grad af deltageraktivitet.

 

Er I flere fra samme virksomhed /branche, der skal have uddannelsen, vil det være en god idé med et virksomhedskursus,  så der kan arbejde mere specifikt med virksomhedens/ branchens arbejdsmiljø.

 

Virksomhedskurser oprettes efter aftale.

 

Kontakt APROPOS kommunikation for nærmere informationer på telefon 70 22 45 30


Relaterede sider: