F√łlg os p√• Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Vi tilbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, som netbaseret uddannelse


Vi har i 21 år (Siden 1999), været godkendt af Arbejdstilsynet som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, herunder arbejdsmiljørådgivning for danske virksomheder. Heraf har vi 7 års erfaring med netbaseret arbejdsmiljøuddannelse og vores undervisere har gennemført flere end 120 netbaseret forløb. 

Kursusformen tager udgangspunkt i arbejdsmiljøarbejdet i din egen virksomhed og I jeres udfordringer
Det gør det nu muligt at videreudvikle din virksomheds arbejdsmiljøarbejde i løbet af den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse. Du skal i samarbejde med underviseren udarbejde en plan for dit arbejdet i din kursusperiode. Der er selvfølgelig også mulighed for at etablere grupper sammen med andre kursusdeltagere, men den overvejende dialog vil foregå mellem dig og din underviser igennem kursusforløbet.
  
Nu som online uddannelse til dig med en travl kalender

Måske du også kender til det dilemma, at kalenderen, tiden og andre gøremål, i hverdagen gør det svært at finde tid, til at deltage på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Vi er nu klar til at tilbyde dig den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse.

E-learning er en fleksibel kursusform med høj kvalitet, som sikre dig en optimal viden om arbejdsmiljøområdet. 

E-learning er et godt alternativ til fysisk undervisning, du vælger dit eget sted, dato og tidspunkt til din egen uddannelse, så det passer bedste ind i dit program. 

Kom hurtigt igang sammen med os, med din interaktiv e-learning

Den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse starter med en kursusdag, hvor du bliver introduceret til dit forløb. Igennem 12 moduler vil du blive trænet til at løse dine opgaver som medlem af AMO på vores efterfølgende moduler. 

Den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse skal gennemføres på 3 - 7 uger, jævnfør reglerne fra Arbejdstilsynet.