APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Test - pr√łv dig selv af

Test dig selv

 
Her har du en GRATIS ikke-videnskabelig-bevist IQ-Test, bestående af 27 opgaver, som du maximalt må bruge 11 minutter eller 660 sekunder på at løse.
 
Vil du have et fingerpeg om hvordan du er som leder ? Så klik dig gennem denne test og bliv overrasket!
 
Denne Type Indikator kan give dig en værdifuld indsigt omkring dig selv og andre. Det har overordentlig stor betydning, når du fx skal søge det job, der bedst passer til dig, og når du skal til jobsamtale. Du får endvidere mulighed for at gøre dine arbejdsrelationer mere produktive og fornøjelige, da du får et værktøj til hurtigt at kunne genkende de forskellige personlighedstyper blandt dem, du omgås.
 
Trøstespiser du? Dyrker du den rigtige motion? Er din kondi over middel? Får du jern nok? Og er du stresset? Få svar her i vores mange seriøse og sjove test og regne-programmer.
 
Det resultat der opnås, er ikke et udtryk for din egentlige intelligenskvotient, men kun ment som en appetitvækker og et underholdningsmæssigt indslag. Testen består af 39 opgaver, som man har 40 minutter til at besvare.Tilmelding til nyhedsbrev