APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Din sundhed- og de andres

Din sundhed- og de andres

 
Anne Larsen holder hvert år mange foredrag. De giver deltagerne inspiration, mod og styrke til at gå i gang med en sundere livsstil.
 
Center for Sunde Arbejdspladser tilbyder rådgivning, aktiviteter og kurser indenfor livsstilsområderne kost, motion, tobak, alkohol, stress og trivsel. Vi henvender os til alle arbejdspladser beliggende i Københavns Kommune - private som offentlige.
 
Det er næste 40 år siden, det første nummer af Tænk udkom med PH - Poul Henningsen - som redaktør.
"Tænk er Deres blad," skrev han. "De kan få alt mulig andet rundt om hjørnet, men en avis, der varetager Deres og ingen andres interesser, kan De kun få her."
 
Hver morgen, mandag til fredag, udsender NetDoktors nyhedshold en e-mail med et hurtigt overblik over morgenavisernes overskrifter om sundhed, sygdomme og medicin.
 
Trøstespiser du? Dyrker du den rigtige motion? Er din kondi over middel? Får du jern nok? Og er du stresset? Få svar her i vores mange seriøse og sjove test og regne-programmer.Tilmelding til nyhedsbrev