APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Det psykiske arbejdsmilj√ł

Det psykiske arbejdsmiljø

 

Arbejdsmiljørådet - Det psykiske arbejdsmiljø

Arbejdsmiljørådet har besluttet at sætte det psykiske arbejdsmiljø øverst på dagsordenen. Blandt andet står Rådet bag dette website, hvor man kan finde information om psykisk arbejdsmiljø.

 

Denne hjemmeside er dels en førstehjælp til medarbejdere, der er udsat for psykisk chikane på arbejdspladsen, dels en præsentation af vores bog »De onde og de dumme - en bog om destruktiv ledelse«.

 

Det er inddelt i en række emner, som står i alfabetisk rækkefølge. Under hvert punkt vil der være en kort beskrivelse og relevante litteraturhenvisninger og links.

 
Denne håndbog er udarbejdet af Arbejdstilsynet i forbindelse med en landsdækkende informationsindsats om psykisk arbejdsmiljø. Håndbogen er tænkt som et opslagsværk, først og fremmest til personer, der i praksis arbejder med psykisk arbejdsmiljø på arbejdspladserne.
 
Arbejdstilsynet har udgivet en ny publikation om arbejdsbetinget stress. Publikationen definerer, hvad stress er, gennemgår de risikofaktorer i arbejdsmiljøet, der kan føre til stress, og beskriver de vigtigste måder at forebygge arbejdsbetinget stress på. Publikationen giver en omfattende og samlet beskrivelse af hele stressområdet og er dermed et godt redskab til brug i arbejdet med at forebygge stress. Dette materiale er udsendt april 2006.
 

I levende billeder og lyd. Et spændende produkt som BAR-FOKA har lavet

 

Her kan du hente skemaet fra Arbejdsmiljøinstituttet

 

Her kan du komme videre til en række test, som kan hjælpe dig i arbejdet med dit og dit arbejdes psykiske arbejdsmiljø.

 

Når man ser på konsekvenserne - kan det undre, at mennesker overhovedet udsætter hinanden for mobning
Tilmelding til nyhedsbrev