APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Arbejdsmilj√łuddannelse i Frederikshavn

Arbejdsmiljøuddannelsen i Frederikshavn

APROPOS kommunikation tilbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse  på  Hotel Scandic The Reef‚Äč

 

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud.


APROPOS kommunikation ApS er godkendt af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution,  som godkendt og certificeret udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse siden 1999.

 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder mere end 165 kurser, i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde medarbejderne til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.  

Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.

 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kolding, Korsør, København, Køge, Kastrup, Kgs. Lyngby, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.
 

Deltagerne siger:

  • Underviseren var god og levende og gjorde at stoffet ikke blev kedeligt.
  • Rigtig god! Underviseren er faglig og utrolig kompetent.
  • Underviseren er super inspirerende og energisk.
  • Underviseren var god og formår, at formidle et ellers ”tørt” lovstof på en ørehængende måde…
  • Kanon og inspirerende.
  • Jeg synes, at underviseren gjorde det rigtig godt. Han er motiverende, glad og har en stor faglig viden, som han formår at dele rigtigt og formidle på en fantastisk måde.
  • Perfekt, sjov og alvorlig
  • Et lærerigt kursus, med sjove indfaldsvinkler og engagerede medkursusister. Underviseren var meget kompetent. Jeg havde lidt bange anelser, om hvorvidt at det blev en meget tør omgang med meget kedelig lovtekst. Men det var langt over mine forventninger. Et meget godt gennemført kursus.
  • Underviseren var kompetent og særdeles god. Man kedede sig aldrig.


Vi tilbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse til dig som er nyvalgt. Bor du i nærheden af Frederikshavn, Brønderslev, Sæby, Løkken, Sindal, Lønstrup, Åbæk, Tårs, Vrå, Bjergby, Hjørring, Brovst, Læsø, Hirtshals, Skagen. Så kom med til vores arbejdsmiljøkursus i Frederikshavn. 
Tilmelding til nyhedsbrev