F√łlg os p√• Facebook

Gazellevirksomhed i 2015

APROPOS kommunikation blev af Dagbladet Børsen udnævnt til Gazelle virksomhed i 2015.
Gazelleprisen er blandt de mest prestigefyldte nationale Business Awards i Danmark, og er anerkendt af den førende danske erhvervsavis Børsen.  

Vi er stolte af at være blandt 13.215 Gazeller som er blevet udvalgt siden 1995
Udnævnelsen til Årets Gazelle 2015 glæder Henning Dons, founder og Managering director (MD), APROPOS kommunikation.
"Vi er naturligvis meget stolte af at være blandt årets Gazeller 2015 - og at være med i det prestigefyldte selskab af 13.215 Gazeller, som siden 1995 er blevet udnævnt.  

Cirka 39.000 danske virksomheder var med i vurderingerne i år 2015, men kun 3,7% opfyldte vækstkravet for at kunne blive udnævnt som Gazellevirksomhed.  
 

Placering som nr. 501 ud af 1.449 virksomheder
APROPOS kommunikation var placeret som nummer 501 blandt de udnævnte virksomheder, med en vækst pct. på 195,9.
Det er første gang, at vi er blevet tildelt denne pris.

Vi blev naturligvis meget stolte da vi modtog telefonopkaldet og brevet om Gazelle kåringen 2015. Jeg havde slet ikke skænket det en tanke at vi kunne være kandidat til Gazelle 2015 fortæller Henning Dons med begejstring.

At blive udnævnt til Gazelle-virksomhed er et kæmpe skulderklap til alle i APROPOS kommunikation samt de mange gode og loyale kunder, som gennem tiden har valgt os som samarbejdspartnere, som tror på os og de produkter vi leverer. 

Det forpligter at få en Gazelle i hus. Vi kan derfor ikke, hvile på laurbærrene, men vil arbejde for at sikre vores position og sikre vores kvalitet. Vi vil bestræbe os på at fortsætte den positive udvikling, og forhåbentlig opnå Gazelle prisen igen næste år.” siger Henning Dons" der med gazelle-prisen indskriver sig i den danske vækstelite. 
 
I 2015 er 1.461 virksomheder udnævnt som gazeller
Cirka 39.000 danske virksomheder var med i vurderingerne i år 2015, men kun 3,7% opfyldte vækstkravet for at kunne blive udnævnt som Gazellevirksomhed.  Gazellerne i 2015 er fordelt på 790 debutanter, og 659 som tidligere har været udnævnt. Gazellerne er identificeret blandt de aktie- og anpartsselskaber, der har afleveret fire på hinanden følgende årsrapporter, og har formået som minimum at fordoble enten nettoomsætningen eller bruttoresultatet over periode.

Gazellerne kan også mere
Gazellerne er naturligvis også gode til at drive en forretning og til at sælge. Men de har også andre egenskaber. 
Gazellerne har en begejstring og en vindermentalitet. De har også en positiv energi, og de motiveres af at skabe værdi frem for at tjene penge.