F√łlg os p√• Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Temadag med Bente Klarlund, juni 2020, i København  

 

Vil du inspireres...

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så smut til søs. Men kom lige og bliv inspireret først.
 

Aarhus, torsdag den 4. juni 2020:
Ledelse, Forandringer & Motivation i det 21. århundrede

Oplev Anette Prehn, Christian Ørsted  & Chris MacDonald 
 

København, fredag den 19. juni 2020:
Fysisk og mental sundhed
Oplev Bente Klarlund, Christian Ørsted  & Chris MacDonald

Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratis. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
 

Bente Klarlund

Dr. med. Bente Klarlund er overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet, og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed. Bente holder humoristiske, tankevækkende og inspirerende foredrag og kurser om sundhed og fysisk aktivitet, som målrettes almindelige borgere, sundhedsfagligt personale, politikere og andre beslutningstagere.  

 

Hun er forfatter til mere end 500 videnskabelige artikler og bøger og har modtaget adskillige priser for sin forskning, samt Videnskabsministeriets Forskningskommunikationspris, Kulturministeriets Idrætspris og Rosenkjærprisen. Bente Klarlund er bl.a. forfatter til bøgerne: Sandheden om Sundhed; Elsk at løbe – med Maratonbogen; Hva` nu hvis jeg hader sport; Skridttællerbogen, Recept på Motion, Motion på Recept; Graviditet og Motion; Børn og Motion og sidst ”100 myter om vægttab og motion”.

 

Bentes foredrag "Venskab på Recept", omhandler sundhed. Men sundhed trumfer ikke alt andet her i livet. Vores mentale tilstand kan være på spil og derfor skal der være en mening med livet. Foredraget tager udgangspunkt i den fysiske og mentale tilstand, men det handler ikke udelukkende om kostplaner og motion. Det handler om nære relationer, både privat og i arbejdslivet.

 

Velkommen på den supplerende arbejdsmiljøuddannelse i Aarhus og København i juni 2020

APROPOS kommunikation tilbyder supplerende arbejdsmiljøkurser af 1½ - 2 dags varighed. Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.
 

Kurserne/temadagene er kompetencegivende

Kurserne er for alle som arbejder med arbejdsmiljø, direktionen, HR, samarbejdsudvalg - samt for andre, som har interesse i ledelse, sundhed, motivation, energi og arbejdsglæde.

COVID-19 - Kursusinformation