Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Torsdag den 15. juni 2017 - København


Vil du inspireres...

Temadag om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så kom lige og bliv inspireret først.

Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratis. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

København den 15. juni 2017:

Vi brænder ud som aldrig før 
  
Rasmus Willig,  Christian Ørsted & Per Helge Sørensen (DJØFF med(L)øgn)

 

Præsentation af vores gæster på temadagen:

 

Christian Ørsted:

Livsfarlig ledelse. I verdens lykkeligste nation brænder vi ud som aldrig før. Hvorfor? Ifølge forfatteren til bestsellerbogen ”Livsfarlig ledelse” fordi  moderne ledelse bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel. De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men med en uhyggelig slagside.

 

Per Helge:

DJØF med Løgn II. Holistiske kompetenceplatforme og virtuelle trivselsforløb ruller ud over organisationen. Imens vælger medarbejderne at implementere ledelsens visioner med den klassiske forandringsstrategi: ”Vi gør som vi plejer.” Mød komikeren Per Helge, der i DJØF med Løgn II lader medarbejderne slå igen. 

 

Rasmus Willig:

Afvæbnet kritik. Før havde vi medbestemmelse, så kom vi på medhør, og nu skal vi bare være medgørlige.  Rasmus Willig har i bogen ”Afvæbnet kritik” indsamlet lederens svar, når medarbejderen kommer med kritik af arbejdsforholdene.  Hør om en skræmmende enkel og overbevisende analyse af  medarbejdernes indflydelse på arbejdsmiljøet, der bevæger sig den forkerte vej.

 

Den supplerende arbejdsmiljøuddannelse
Konferencen i juni er for ledere, HR-folk, AMO-medlemmer, Medlemmer af SU & medarbejdere og alle som gerne vil have inspiration til at skabe bedre arbejdspladser, motiverede arbejdsdage og langt bedre resultater.