F√łlg os p√• Facebook

Praktiske informationer vedr. Apropos Kommunikations supplerende arbejdsmiljøuddannelser

 

Fuld forplejning 

Temadagene afholdes  i København og i Aarhus,  og prisen inkluderer morgenmad, hvilken er klar allerede kl. 08.00. Morgenbuffeten er fyldt med økologi og lækkerier, som gi’r en god mavefornemmelse og gør dig klar til temadagen.

Frokosten består af en lækker og indbydende buffet inkl. en vand. Senere serveres eftermiddagssnack samt kaffe og kage. Der er selvfølgelig gratis mulighed for kaffe, te og vand gennem hele dagen.

 

Parkering

I København på Scandic Sydhavnen er der fri parkering for Apropos Kommunikations konferencegæster. Du modtager ved bestilling en P-billet som du skal sætte i forruden af bilen.

I Aarhus på Comwell Aarhus City skal der betales for parkering. En parkeringsbillet kan tilkøbes for kr. 100,- i hotellets reception. Ved bestilling modtager du yderligere information om parkeringsforhold.

 

Hotelovernatning

Apropos Kommunikation har indgået et samarbejde med Scandic Hotels & Comwell Hotels og kan nu tilbyde 10% rabat ved bestilling af hotelophold. Så snart du er tilmeldt temadagen modtager du en bekræftelse med oplysninger til booking af hotelovernatning samt en bookingkode.

Vær opmærksom på at hotelovernatning ikke er inklusiv i kursusprisen hos Apropos Kommunikation og bestilling samt betaling foregår direkte med hotellerne.

 

Kursusbevis:

Du modtager et kursusbevis for deltagelse til de supplerende arbejdsmiljøuddannelser.
 

Særlige rabatpriser

Tilmelder du dig flere supplerende kursusdage:

Tilmelder du dig til mere end én supplerende kursusdag, kan du opnå 10% rabat på dag nr. 2 og 3.

Denne rabat opnås i hele tilmeldingsperioden.

 

Tilmeld 5 personer – betal for 4:

Denne rabat opnår du/I som altid hos Apropos Kommunikation ved tilmelding af 5 personer til samme supplerende kursusdag.

Denne rabat opnås udover øvrige tilbudte rabatter – i hele tilmeldingsperioden.