APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Positiv psykologi sammen med Mikael Kamber

Positiv psykologi - ”Undskyld – hvor ligger vejen mod det gode liv”

Kursus med Mikael Kamber


‚ÄčKurset i positiv psykologi sammen med Mikael Kamber fokuserer på, hvordan du kan tage din trivsel i dine helt egne hænder ved at rette fokus på dine styrker og ressourcer.

Vidste du at positiv psykologi er videnskaben om det, der gør, at vi oplever glæde, meningsfuldhed og udvikler os, samtidig med at vi opnår bedre resultater og succes på jobbet og hvordan du proaktivt kan arbejde med dit eget mentale liv og give dig glæde både i dit privatliv og i dit arbejdsliv. Det er meget store ord, men det er nu videnskabeligt bevist - og resultaterne er lige til at tage og føle på.
 
Med kurset i positiv psykologi får du en indsprøjtning med inspiration og humor, når Mikael Kamber gennem en hel uge giver dig den nyeste dokumenterede viden om de faktorer, der skaber et godt liv.

”Meget af det, vi kommer igennem i løbet af ugen, er faktisk ikke raketvidenskab. Det er sund fornuft. Der er bare det ved sund fornuft, at den tit ikke er særlig udbredt.” siger Mikael Kamber.

Mikael Kamber er uddannet i positiv psykologi i USA, han har skrevet to bøger om trivsel, livskunst og arbejdsglæde. Han brænder for emnerne og har holdt flere hundrede foredrag og kurser om dem.

Du får blandt andet indblik i:

  • Hvorfor vi har en medfødt tendens til at fokusere mere på det negative end på det positive.
  • Hvorfor det er en ualmindelig god idé at træne sig op til at ramme en balance, hvor det negative ikke fylder mere end nødvendigt, og hvor det positive fylder så meget som muligt.
  • Hvordan du kan ændre din adfærd, så du får en gladere hverdag og bevæger dig ind på vejen mod det gode liv.

Du kommer til at træne metoderne mange gange undervejs, både alene og i selskab med andre. Filosofien bag kurset er, at man først for alvor lærer noget, når man selv prøver det i praksis.

Hver dag på kurset kredser om et spørgsmål:
Dag 1: Ankomst og svar på første spørgsmål: Hvor er jeg landet og sammen med hvem?
Dag 2: Det gode liv – et tilfælde eller et valg?
Dag 3: Mening – hvad er vigtigst i dit liv?
Dag 4: Styrker og svagheder - hvad er den bedste investering?
Dag 5: Forandring – er det overhovedet muligt at ændre sig?
Dag 6 og 7: Dine nye vaner – hvordan kommer det til at ske?

Dagene vil også have faste elementer. F.eks. kommer du ud i den dejlige natur hver dag, uanset vejret. Der bliver en daglig øvelse i meditation, og bare rolig – der hverken røgelsespinde eller krav om, at du sidder i skrædderstilling. Du kommer også på en daglig fremtidsrejse, hvor du ser, hvordan livet ser ud længere ude af vejen mod det gode liv. 
Tilmelding til nyhedsbrev