Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Temadag: Fysisk og mental sundhed

Kursusnr.: SUPL- 2020 - 003.

Kursusinformation:
Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15
2450 København SV

Dato og tidspunkt:
19. juni 2020
Kl. 08.30 - 15.30
Indtjekning fra kl. 07.45

Agenda:
Se agenda for dagen her

Pris:
Deltagerpris 2.596 kr. ekskl. moms pr. person.
Tilmeld 5 personer - betal kun for 4

Du kommer til at møde:

Chris MacDonald

Foredragsholder, inspirator & motivator

"Sund energi & Motivation"

Som Fysiolog har Chris altid brændt for sundhed, gjort sig umage med at gøre danskerne klogere på sundhed - og ofte bliver han stillet spørgsmålet: Mental fysisk og psykisk sundhed – hvorfor sundhed…?

Chris´s første svar på det er:

"Der er kun én nøgle når det handler om dit generelle helbred og det er sundhed."

 

Chris tager afsæt i den videnskabelige verden, men han har erfaret at det kan være tungt at lytte til, så derfor har Chris lavet sine egne formler og modeller der understøtter evidensen for hvorfor sundhed aldrig går af mode.

Det gælder sundhed for det enkelte individ, hvilke elementer er så ikke til forhandling:

Søvn, bevægelse/motion, kost, restitution & relationer.

 

I foredraget vil Chris også sætte fokus på kapacitet herunder stress og give dig brugbar viden til at øge forståelse om stress.


Bente Klarlund

Overlæge, professor og forfatter 

"Venskab på Recept"

Dr. med. Bente Klarlund er overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet, og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed. Bente holder humoristiske, tankevækkende og inspirerende foredrag og kurser om sundhed og fysisk aktivitet, som målrettes almindelige borgere, sundhedsfagligt personale, politikere og andre beslutningstagere.  

 

Hun er forfatter til mere end 500 videnskabelige artikler og bøger og har modtaget adskillige priser for sin forskning, samt Videnskabsministeriets Forskningskommunikationspris, Kulturministeriets Idrætspris og Rosenkjærprisen. Bente Klarlund er bl.a. forfatter til bøgerne: Sandheden om Sundhed; Elsk at løbe – med Maratonbogen; Hva` nu hvis jeg hader sport; Skridttællerbogen, Recept på Motion, Motion på Recept; Graviditet og Motion; Børn og Motion og sidst ”100 myter om vægttab og motion”.

 

Bentes foredrag "Venskab på Recept", omhandler sundhed. Men sundhed trumfer ikke alt andet her i livet. Vores mentale tilstand kan være på spil og derfor skal der være en mening med livet. Foredraget tager udgangspunkt i den fysiske og mentale tilstand, men det handler ikke udelukkende om kostplaner og motion. Det handler om nære relationer, både privat og i arbejdslivet.


Christian Ørsted

Ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder (cand.merc.)

"Fatale forandringer"

Bliv inspireret af foredrag med ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter Christian Ørsteds foredrag. Som en af Danmarks mest populære foredragsholdere om ledelse har han de seneste år leveret mere end 400 foredrag og workshops i ind- og udland og er bogaktuel med LIVSFARLIG LEDELSE, som nu er ude i 17. oplag og bestseller med tæt på 40.000 solgte eksemplarer.

 

På sin enkle og levende facon trækker Christian på sine 20 års erfaring som ledelsesrådgiver og skærer igennem de mange myter i ledelse og arbejdsliv, der giver stress og spænder ben for produktivitet og innovationskraft.

Hans arbejde har udløst talrige priser, bl.a. en bronze-løve i Cannes. Christian er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. Berlingske Business, Dagbladet Børsen, DR Aftenshowet og Politiken.

 

Christians foredrag "Fatale Forandringer", giver dig et kritisk indblik i bagsiden ved moderne ledelse og viser konsekvenserne for vores psykiske helbred og faglige resultater.

Mange ledere påstår, at der er modstand mod forandring. Når de gør det, overser de det virkelige problem. Modstand mod forandring er et symptom på, at ledelsen har gjort noget forkert. Fejlslagne forandringer har en pris, som betales af de mange tusinde danskere, der hvert år går ned med stress, udbrændthed og depression, mens resultaterne udebliver.

 

Christian Ørsted tager afsæt i forskningen der ligger bag og dykker ned i den menneskelige psykologi. I dette foredrag får I redskaber til at forstå presset fra de konstante forandringer der sker omkring os.  


Tilmelding:

Rabat:
Tilmeld dig/jer en ekstra temadag og få 10% rabat for den ekstra temadag.

  Nej tak, vi ønsker kun tilmelding til én temadag.

Ja tak, jeg/vi ønsker at tilmeldes til to temadage. Denne temadag samt:

  04.06.2020 - Aarhus C (Ledelse, Forandringer & Motivation i det 21. århundrede)
  18.06.2020 - København SV (Hjernen på overarbejde i en omskiftelig verden)

Kursusdeltager 1 *:Virksomheden:


Felter markeret med * skal udfyldes.
Bekræftelse på tilmeldingen sendes både til kursusdeltageren og virksomheden på de oplyste mailadresser.
Vi henviser iøvrigt til vores persondatapolitik som kan ses her.