Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Temadag: Ledelse, Forandringer & Motivation i det 21. århundrede

Kursusnr.: SUPL- 2020 - 001.

Kursusinformation:
Comwell Aarhus, Dolce by Wyndham
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Dato og tidspunkt:
4. juni 2020
Kl. 08.30 - 15.30
Indtjekning fra kl. 07.45

Agenda:
Se agenda for dagen her

Pris:
Deltagerpris 2.596 kr. ekskl. moms pr. person.
Tilmeld 5 personer - betal kun for 4

Du kommer til at møde:

Anette Prehn

FORKVINDE FOR REGERINGENS STRESSPANEL, FORFATTER, SOCIOLOG & HJERNEFORMIDLER


HJERNESMART LEDELSE

De allerfærreste ledere kender og mestrer hjernens spilleregler. Det er en skam, for når hjernen bliver gjort til en modspiller, dræner det både dig selv og din organisation for energi, fokus og resultater. Spiller du omvendt ”med” på hjernens betingelser, vil du opleve en lethed i dit lederskab og en overraskende gennemslagskraft i din omgang med medarbejdere og andre mennesker. Hjernesmart ledelse er moderne ledelse skræddersyet til det 21. århundrede, hvor forskere i de seneste 10 år er blevet langt klogere på, hvordan den menneskelige hjerne fungerer, og hvad det indebærer for vores præstationer, velvære og samspil med andre. Anettes bog, Hjernesmart ledelse, som foredraget tager afsæt i, udkom på forlaget People’s Press i november 2016.


Christian Ørsted

Ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder (cand.merc.)

"Fatale forandringer"

Bliv inspireret af foredrag med ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter Christian Ørsteds foredrag. Som en af Danmarks mest populære foredragsholdere om ledelse har han de seneste år leveret mere end 400 foredrag og workshops i ind- og udland og er bogaktuel med LIVSFARLIG LEDELSE, som nu er ude i 17. oplag og bestseller med tæt på 40.000 solgte eksemplarer.

 

På sin enkle og levende facon trækker Christian på sine 20 års erfaring som ledelsesrådgiver og skærer igennem de mange myter i ledelse og arbejdsliv, der giver stress og spænder ben for produktivitet og innovationskraft.

Hans arbejde har udløst talrige priser, bl.a. en bronze-løve i Cannes. Christian er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. Berlingske Business, Dagbladet Børsen, DR Aftenshowet og Politiken.

 

Christians foredrag "Fatale Forandringer", giver dig et kritisk indblik i bagsiden ved moderne ledelse og viser konsekvenserne for vores psykiske helbred og faglige resultater.

Mange ledere påstår, at der er modstand mod forandring. Når de gør det, overser de det virkelige problem. Modstand mod forandring er et symptom på, at ledelsen har gjort noget forkert. Fejlslagne forandringer har en pris, som betales af de mange tusinde danskere, der hvert år går ned med stress, udbrændthed og depression, mens resultaterne udebliver.

 

Christian Ørsted tager afsæt i forskningen der ligger bag og dykker ned i den menneskelige psykologi. I dette foredrag får I redskaber til at forstå presset fra de konstante forandringer der sker omkring os.  


Chris MacDonald

Foredragsholder, inspirator & motivator

"Sund energi & Motivation"

Som Fysiolog har Chris altid brændt for sundhed, gjort sig umage med at gøre danskerne klogere på sundhed - og ofte bliver han stillet spørgsmålet: Mental fysisk og psykisk sundhed – hvorfor sundhed…?

Chris´s første svar på det er:

"Der er kun én nøgle når det handler om dit generelle helbred og det er sundhed."

 

Chris tager afsæt i den videnskabelige verden, men han har erfaret at det kan være tungt at lytte til, så derfor har Chris lavet sine egne formler og modeller der understøtter evidensen for hvorfor sundhed aldrig går af mode.

Det gælder sundhed for det enkelte individ, hvilke elementer er så ikke til forhandling:

Søvn, bevægelse/motion, kost, restitution & relationer.

 

I foredraget vil Chris også sætte fokus på kapacitet herunder stress og give dig brugbar viden til at øge forståelse om stress.


Tilmelding:

Rabat:
Tilmeld dig/jer en ekstra temadag og få 10% rabat for den ekstra temadag.

  Nej tak, vi ønsker kun tilmelding til én temadag.

Ja tak, jeg/vi ønsker at tilmeldes til to temadage. Denne temadag samt:

  18.06.2020 - København SV (Hjernen på overarbejde i en omskiftelig verden)
  19.06.2020 - København SV (Fysisk og mental sundhed )

Kursusdeltager 1 *:Virksomheden:


Felter markeret med * skal udfyldes.
Bekræftelse på tilmeldingen sendes både til kursusdeltageren og virksomheden på de oplyste mailadresser.
Vi henviser iøvrigt til vores persondatapolitik som kan ses her.