APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Kursuskalender - Den supplerende arbejdsmilj√łuddannelse (temadag)
Temadag: Adfærd, fokus & motivation

Kursusinformation:

Kursusnr.: SUPL- 2024 - 002.

Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15
2450 K√łbenhavn SV

Se agenda for dagen her
Dato:

20. juni 2024
08.30 - 15.15
Indtjekning fra kl. 07.45
Pris:

Deltagerpris 2.996 kr. ekskl. moms pr. person.
Tilmeld 5 personer - betal kun for 4

Du kommer til at m√łde:

Nicolai Moltke-Leth

TIDLIGERE JÆGERSOLDAT, SOCIOLOG FOREDRAGSHOLDER 


BLIV DIT BEDSTE SELV PÅ ARBEJDSPLADSEN

 

I sin søgen har Nicolai Moltke-Leth gennemlevet udfordringer, som kun de færreste tør drømme om. Han har gennemført Paris-Dakar, besteget bjerge i Himalaya, Europa og Afrika og fuldført verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer Eco-Challenge og Raid Gauloises. Igennem ekstreme udfordringer og grænseoverskridende prøvelser, voksede drømmen om at gøre en forskel for andre end sig selv og skabe positive forandringer for mennesker, der er villige til at flytte sig. Passionen blev til virkelighed, da Nicolai Moltke-Leth i 1996 etablerede sin egen virksomhed og bla. udgav bestselleren ”Jo, du kan”.

 

Nicolai Moltke-Leth grundlagde i 2006 True North i håbet om at forbedre unges livkvalitet. Da uddannelse er en effektiv vej til at skabe forandring, skabte han True Norths første program: Camp True North. På Camp True North gives teenagere en række oplevelser, som hjælper dem med at udvikle deres personlige styrker og sociale kompetencer, så de kan navigere deres liv i retning af den bedste version af dem selv. Mere end 15.000 danske teenagere har deltaget i dette fem-dages program med overvældende resultater. True North har siden da udviklet forskningsbaserede programmer for lærere og forældre, de to grupper med den største indflydelse på unge menneskers livskvalitet. Programmerne er baseret på den seneste forskning og de nyeste teorier inden for uddannelse og forældreskab for at hjælpe såvel lærere som forældre med at udvikle de unges potentiale.

 

Igennem foredraget dykker tager vi i kig ned i vores moderne verden. I vores moderne verden stiger oplevelsen af hastighed. Det går bare hurtigere og hurtigere. Digitaliseringen gør det muligt at være på 24/7. Informationsflowet strømmer konstant ind i vores tilværelse og beder os om at tage stilling.  Dette går ud over både vores effektivitet og glæden i arbejde.

Problemet er, at vores hjerne og krop ikke er designet til denne type af tilværelse. Faktisk er der ikke sket synderligt de sidste 50.000 år. Respekterer vi ikke vores naturlige design, betaler vi en daglig pris. Hvis du vil ændre dette, må du lære at navigere ud fra en række forudsætninger, som videnskaben for længst har afdækket.

På workshoppen dykker vi ned i adfærdspsykologien, neurovidenskaben og mange års praktiske erfaringer for at blive klogere på vores naturlige design. Vi vil først se indad, før vi med denne viden kan træffe nye beslutninger, når vi igen ser udad mod vores dagligdag.
– Byg bro mellem dine aspirationer og din egentlige adfærd.
– Identificer dine største klippeblokke som forhindrer øget effektivitet og arbejdsglæde.
– Få en ny værktøjskasse, der guider dig over klippeblokkene her og nu.
– Gå herfra med nyt vanedesign, som både motiverer og har fremtiden i mente.


Trine Kolding

SELVSTÆNDIG, DANMARKS FØRENDE EKSPERT FOR EFFEKTIVITET OG PLANLÆGNING, TVILLINGEMOR


FOKUS – Sådan skaber du gode arbejdsbetingelser for din hjerne

 

Trine Kolding er landets førende ekspert i tid, effektivitet og fokus samt ophavskvinden til De tre tidstyper®. Hun brænder for tiden og ikke mindst for at hjælpe mennesker med at planlægge den bedre. Både tid og fokus er blandt vores moderne samfunds helt store ressourcemangler, og Trine ved præcist, hvad der skal til for at skabe mere af begge dele.

 

Livet som direktør, mor til tvillinger og forfatter gør, at Trine Kolding kender de udfordringer der følger med, når en travl hverdag skal hænge sammen. Siden 2000 har hun inspireret og rådgivet travle ledere og medarbejdere i at få det optimale ud af tiden. Sideløbende har hun skrevet otte anmelderroste bøger om emnet, hvoraf den nyeste hedder “FOKUS – sådan skaber du gode arbejdsbetingelser for din hjerne”. I dag er Trine Kolding mediernes foretrukne ekspert på området.

 

På baggrund af mere end 20 års erfaring deler Trine Kolding ud af sine bedste råd til at optimere din tid og skærpe dit fokus. Du får masser af konkrete værktøjer og metoder, der hjælper dig til at skabe gode arbejdsbetingelser, så du kan prioritere, planlægge og få tingene gjort og i sidste ende skabe større ro, mere overskud og en bedre balance i den travle hverdag.

 

Har du tankemylder, svært ved at koncentrere dig om én ting ad gangen, og kæmper du med at fastholde fokus i dagligdagen? Hopper du ofte frem og tilbage mellem ideer, opgaver og aktiviteter? Er du træt af at lave overspringshandlinger, og får du sjældent gjort ting færdige? Så er denne workshop skabt til dig! 

 

Evnen til at fokusere er en kompetence, der skal trænes og vedligeholdes. På workshoppen får du værktøjer, tips og tricks og metoder til at:

  • Finde dine fokusrøvere og fokusboostere
  • Skabe de bedste arbejdsbetingelser for din hjerne
  • Træn din evne til at finde, styrke og fastholde fokus

Chris MacDonald

FOREDRAGSHOLDER, INSPIRATOR & MOTIVATOR


"Koden til præstation og trivsel " - krydret med motivation, trivsel og energi

 

Som Fysiolog har Chris MacDonald altid brændt for sundhed, gjort sig umage med at gøre danskerne klogere på sundhed - og ofte bliver han stillet spørgsmålet: Mental fysisk og psykisk sundhed – hvorfor sundhed…?

Chris´s første svar på det er:

"Der er kun én nøgle når det handler om dit generelle helbred og det er sundhed."

 

Chris tager afsæt i den videnskabelige verden, men han har erfaret at det kan være tungt at lytte til, så derfor har Chris lavet sine egne formler og modeller der understøtter evidensen for hvorfor sundhed aldrig går af mode.

Det gælder sundhed for det enkelte individ, hvilke elementer er så ikke til forhandling:

Søvn, bevægelse/motion, kost, restitution & relationer.

 

I foredraget vil Chris også sætte fokus på kapacitet herunder stress og give dig brugbar viden til at øge forståelse om stress.


Tilmelding:

Rabat:
Tilmeld dig/jer en ekstra temadag og få 10% rabat for den ekstra temadag.

  Nej tak, vi √łnsker kun tilmelding til √©n temadag.

Ja tak, jeg/vi √łnsker at tilmeldes til to temadage. Denne temadag samt:

  07.06.2024 - Aarhus C (Trivsel, pr√¶station & mentalitet)
  21.06.2024 - K√łbenhavn SV (Rummelighed, hjernens betingelser & f√¶llesskab)

Kursusdeltager 1 *:
Virksomheden:

Felter markeret med * skal udfyldes.
Bekræftelse på tilmeldingen sendes både til kursusdeltageren og virksomheden på de oplyste mailadresser.
Vi henviser i√łvrigt til vores persondatapolitik som kan ses her.

Jeg har læst og accepterer gældende handelsbetingelser.

Tilmelding til nyhedsbrev