APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Kursuskalender - Den supplerende arbejdsmilj√łuddannelse (temadag)
Temadag: Trivsel, præstation & mentalitet

Kursusinformation:

Kursusnr.: SUPL- 2024 - 001.

Scandic Aarhus City
√ėstergade 10
8000 Aarhus C

Se agenda for dagen her
Dato:

7. juni 2024
08.30 - 15.15
Indtjekning fra kl. 07.45
Pris:

Deltagerpris 2.996 kr. ekskl. moms pr. person.
Tilmeld 5 personer - betal kun for 4

Du kommer til at m√łde:

Henrik Tingleff

UDDANNET OG AUTORISERET PSYKOLOG, RADIOVÆRT & ADFÆRDSEKSPERT


Når flokdyret fejler - hvorfor vi kloge mennesker træffer så mange ukloge beslutninger

 

Henrik Tingleff er psykolog af uddannelse og nysgerrig på mennesker af natur. Henrik forstår menneskers adfærd – og hvordan den påvirkes, og han kan give et yderst kvalificeret svar på, hvorfor vi kloge mennesker træffer så mange ukloge beslutninger. Henrik Tingleff er en fantastisk formidler og formår på underholdende vis at omsætte kompliceret stof om menneskets natur, hjerne og sind til lettilgængelig og ikke mindst brugbar viden. Henrik står bag den populære podcastserie Menneskeforsøg, hvor lytteren tages med på en rejse tilbage til de mest skelsættende, kontroversielle og etisk grænsesøgende psykologiske eksperimenter, der har ændret vores tænkning og vores opfattelse af, hvem vi er. Derudover er Henrik Tingleff forfatter til en lang række bøger og ikke mindst bogakutel med Når flokdyret fejler – hvorfor vi kloge mennesker træffer så mange ukloge beslutninger. Her forsøger Henrik at give et svar på, hvorfor vi mennesker gør så mange tossede ting – særligt når vi er sammen.

 

Vi udtrykker enighed, når vi burde udfordre og nuancere. Vi betaler gladeligt overpris for varer og medlemskaber uden værdi. Vi kritiserer, peger fingre og lukker os om os selv – når vi burde samarbejde og inkludere. Vores moral og selvstændighed går fløjten, når vi går i flok.

Kom med på en rejse rundt i historiens største og mest skelsættende menneskeforsøg – og helt ind i sindets kringlede og krøllede afkroge. Bliv præsenteret for fem foruroligende forklaringer på, hvorfor vi kloge mennesker bliver ved med at gøre så mange ukloge ting. Og ét betryggende bud på, hvordan vi kan undgå det. Hvis vi tager os tid.

 

Dette oplæg vil få dig til at forstå dig selv, dine kolleger og dine medarbejder bedre; med bedre samarbejde som udbytte. Du vil opdage de fejlslutninger og dynamikker der koster tid, penge og kræfter i endeløse uproduktive projekter. Du bliver opmærksom på hvordan en stærk leder kan medføre fagligt forkerte valg hos medarbejderne

 

Kort og godt: Forstå menneskets sande natur!


Thomas Mygind

FOREDRAGSHOLDER, INSPIRATOR & TV-VÆRT


Få det bedste ud af det meste – trods alt

 

Thomas Mygind er kendt som en af Danmarks absolut mest erfarne tv-værter. Han er UK-certified NLP-practicioneer og har sideløbende med mediekarrieren arbejdet professionelt med personlig/medarbejderudvikling og dynamisk ledertræning. Lige fra outdoor teambuilding til individuel coaching og det meste der-i-mellem.

 

I dag helliger han sig fuldtidsarbejdet som motivator og foredragsholder. Det er blevet til mange foredrag hvert år til flere typer af forsamlinger, hvor han med vid, bid og humor sender ethvert publikum inspirerede videre i livet.

Som anker på flere markante programmer er Thomas Mygind blandt andet blevet kåret som “Årets tv-vært” og har vundet prisen for “Årets tv-program”.

 

I 2004 tiltrådte han ledelsen af SBS TV Danmark, hvor han senere blev udnævnt til chef for Kanal 5. Thomas Mygind boede i en årrække i England, inden han i 2001 vendte tilbage til Danmark. Siden 1995 har Thomas Mygind afholdt sine populære foredrag i både ind- og udland, især til virksomheder og organisationer.

 

Om foredraget:

I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring, tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud.

Med enkle metoder, ukomplicerede strategier og masser af humor giver Thomas Mygind sit personlige bud på, hvordan vi lettere tackler en konstant foranderlig verden. De stigende krav om, at både på arbejds- og personlige områder skal vi præstere med med færre ressourcer og opnå bedre resultater.


Rebecca B√łgelund

Organizational Change Manager, Foredragsholder & seniorkonsulent i Videncenter for God Arbejdslyst.


FEJL – Et opgør mod nulfejlstyraniet og den usunde præstationskultur

 

Rebekka Bøgelund er Organizational Change Manager i Norlys, hvor hun arbejder med kulturforandringer, adfærd og ledelsesrådgivning. Hun har de sidste 4 år undersøgt, hvad der giver danskerne arbejdslyst i sit job som seniorkonsulent i Videncenter for God Arbejdslyst. Ligeledes har hun mangeårig erfaring fra en lang række virksomheder og som selvstændig organisations- og ledelseskonsulent i Crop Organisation. I sit arbejde og i sine foredrag forsøger hun at gøre op med nulfejlskulturen for at skabe et sundere arbejdsmiljø.

 

Hun bruger sin mangeårige erfaring fra sit arbejde i Videncenter for God Arbejdslyst, som ledelseskonsulent og sin mastergrad i henholdsvis psykologi og kommunikation til at bringe den viden i spil, hun har fra forskningsbaserede artikler og forfatterskabet til bøgerne ”FEJL” og  ”Tør du fejle”.

 

Om foredraget:

Levende organismer er ikke perfekte. De lever af at fejle. Men efterhånden er vores samfund blevet
indbegrebet af en perfekthedskultur, der er usund for os som mennesker. Vi er ikke som nation konkurrencedygtige, hvis de kommende verdensborgere, der skal sikre teamsamarbejdet og de nye landvindinger, ligger derhjemme med angst, depressioner og frygten for at præstere og fejle. Vi er ikke konkurrencedygtige, hvis vores studerende har et højt gennemsnit men ikke har de rigtige kompetencer til at varetage deres arbejde. Vi er ikke konkurrencedygtige, hvis medarbejderne altid holder sig inden for stregerne. De vil være sikre på at kunne levere et succesfuldt resultat, og de er bange for repressalier. Og vi er ikke konkurrencedygtige, hvis lederne i organisationen ikke ved, hvordan de fremmer de sunde kulturer. Kulturer hvor medarbejderne rent faktisk tør at fejle, at bevæge sig uden for stregerne og tale om deres fejl for at blive klogere og mere innovative.

 

Det er ikke nok at sige, at nu skal vi turde at eksperimentere noget mere, nu skal vi turde at fejle og tale om vores fejl. Det kræver psykologisk tryghed og et kulturskifte, både i virksomheden og på uddannelsesinstitutionen, i samfundet og hos lederen. Det kræver et ændret mindset i måden, vi opfatter os selv på, og i måden, vi leder på. For vi får, hvad vi måler på. Hør, hvad førende danske erhvervsledere har gjort for at fremme en sund præstationskultur, hvor fejl er med til at gøre os klogere.


Tilmelding:

Rabat:
Tilmeld dig/jer en ekstra temadag og få 10% rabat for den ekstra temadag.

  Nej tak, vi √łnsker kun tilmelding til √©n temadag.

Ja tak, jeg/vi √łnsker at tilmeldes til to temadage. Denne temadag samt:

  20.06.2024 - K√łbenhavn SV (Adf√¶rd, fokus & motivation)
  21.06.2024 - K√łbenhavn SV (Rummelighed, hjernens betingelser & f√¶llesskab)

Kursusdeltager 1 *:
Virksomheden:

Felter markeret med * skal udfyldes.
Bekræftelse på tilmeldingen sendes både til kursusdeltageren og virksomheden på de oplyste mailadresser.
Vi henviser i√łvrigt til vores persondatapolitik som kan ses her.

Jeg har læst og accepterer gældende handelsbetingelser.

Tilmelding til nyhedsbrev