APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Kom og oplev Rane Willerslev i juni 2019

Rane Willerslev i København, juni 2019


Supplerende arbejdsmiljøuddannelse om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.
Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv. Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen, og lær at mestre hjernens spilleregler. Forstå hvad digitaliseringen betyder for os mennesker og hvordan vi kan navigere i den digitale tidsalder. Tænk vildt – og hør om det guddommelige i at fejle. Øv dig i at ”gå glip” - Vi rammer tidens tendenser, og hvordan vi kan gå både med og imod dem. Og forstå sundhedens betydning for at forebygge stress, så kom lige og bliv inspireret først.

Rane Willerslev, kort fortalt
Man kan på ingen måde sige at Rane Willerslev har havde levet et kedeligt og anonymt liv. Sammen med sin enægget tvillingebror, forskeren Eske Willerslev, som er verdens førende DNA-forsker har de sammen udforsket Sibirien, hvor de bl.a. har ernæret sig som pelsjægere. 14 måneder. Knap 400 dage. Så lang tid varede Rane Willerslevs længste ophold i ødemarken i det nordøstlige Sibirien, minus 60-65 grader. Det koldeste, der er målt der, er minus 82 grader.
Udover at være eliteforskere er brødrene i dag de yngste medlemmer af Eventyrernes Klub.
Rane Willerslevs bog  »Tænk vildt« er helt anderledes. Den er original, eventyrlig og  rammer tidens tendenser, og hvordan vi kan gå både med og imod dem. Og så er den vildt sjov. Det samme er Ranes foredrag, som vil inspirere dig til nye tanker og perspektiver. 


København den 7. juni 2019:
Tænk vildt og forstå hjernens spilleregler - i et sundhedsperspektiv‚Äč   

Oplev Anette Prehn,  Rane Willerslev & Chris MacDonald fredag den 7. juni 2019 i København


Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratisVi glæder os til at byde dig velkommen!


Velkommen på den supplerende arbejdsmiljøuddannelse.

Vi tilbyder den supplerende arbejdsmiljøuddannelse fordelt på på temadage i København og Aarhus i juni 2019. Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen og MED-organisationer, samt for alle som arbejder med arbejdsmiljø og har interesse i motivation, energi og arbejdsglæde. 
Tilmelding til nyhedsbrev