F√łlg os p√• Facebook

Kom og oplev Imran Rashid i København,  juni 2019

Supplerende arbejdsmilljøuddannelse/ temadag, juni 2019  sammen med  Jens Arentzen, Imran Rashid & Anders Agger

 

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.
Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv. Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen, og lær at mestre hjernens spilleregler. Forstå hvad digitaliseringen betyder for os mennesker og hvordan vi kan navigere i den digitale tidsalder. Tænk vildt – og hør om det guddommelige i at fejle. Øv dig i at ”gå glip” - Vi rammer tidens tendenser, og hvordan vi kan gå både med og imod dem. Og forstå sundhedens betydning for at forebygge stress, så kom lige og bliv inspireret først.
 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab:
 

København, torsdag den 6. juni 2019:           
Imran Rashid, Jens Arentzen & Anders Agger

Københavnm fredag den 07. juni 2019:    
Rane Willerslev,  Anette Prehn‚Äč & Chris MacDonald

Aarhus, fredag den 21. juni 2019:     
Svend Brinkmann, B.S. Christiansen & Chris MacDonald


Lidt om Imran Rashid

Der er en ret stor sandsynlighed for, at det er din mobiltelefon, der styrer dig og ikke omvendt. Det forklarer Imran Rashid, der er læge og har skrevet flere bøger om digital afhængighed.

 

Der er rigtig meget, der tyder på, at det ikke er den frie vilje, der styrer vores brug af telefonen. Det er ikke vores fornuft, der styrer vores brug af vores opmærksomhed. Det er vaner, der er kravlet så langt ned i hjernen, at vi ikke længere har kontrol over dem.

En engelsk studie fra 2015, dokumentere at vi tjekker vores smartphone helt op til 150 gange i løbet af en dag, når vi tæller tiden sammen betyder det, at vi bruger op mod 5 timer om dagen på at være på de digitale medier.

‚ÄčImran Rashid har undersøgt, hvad det betyder for din fysiske og mentale sundhed at leve livet online .  Det sætter Imran Rashid ord på, sammen med os den 6. juni i København.

København den 6. juni 2019:
Overlev i den digitale verden og sæt kursen mod arbejdsglæde & nærvær‚Äč

Oplev Jens Arentzen, Imran Rashid & Anders Agger fredag den 6. juni 2019 i København

Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratis


Velkommen på den supplerende arbejdsmiljøuddannelse.

Vi tilbyder den supplerende arbejdsmiljøuddannelse fordelt på på temadage i København og Aarhus i juni 2019. Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen og MED-organisationer, samt for alle som arbejder med arbejdsmiljø og har interesse i motivation, energi og arbejdsglæde. 


Vi glæder os til at byde dig velkommen!