F√łlg os p√• Facebook

Grin på jobbet og få succes uden stress

Over halvdelen af os griner mere end fem gange i løbet af en arbejdsdag. Og det er godt, for latter skaber bedre resultater.
 
Vi griner rigtig meget, når vi er på job. Det viser en meningsmåling, som analysebureauet Wilke har foretaget for avisen.dk
 
Hele 60% svarer, at de griner mere end fem gange på deres arbejdsdag. Kun én procent griner aldrig på jobbet.
 
Det er flot, at der bliver grinet så meget. 5- 10 gange latter dagligt er det, jeg anbefaler siger latterkonsulent Thomas Flindt, der de seneste syv år har levet af at gøre danskerne gladere og mere effektive. Og der er ingen grund til at spare på latteren. For den kan endda påvirke bundlinjen i regskaberne.
 
At have det sjovt er det vigtigste ved at gå på arbejde. Man producere mere og har større fokus. Det har en afgørende betydning.

Det er der en ganske god grund til. Med latter viser man at man er med i fællesskabet. Man giver slip på sine problemer, fortæller Thomas Flindt.

Det kender de alt til på Søllerød kro, hvor køkkenchefen har været indlagt til en hel uge med grin. Latterteorien bekræftede os i, at vi gør det helt rigtige. Det virker siger køkkenchef Jacob de Neergaard.