Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Den supplerende arbejdsmiljøuddannelse 2018


Vil du inspireres...

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så smut til søs. Men kom lige og bliv inspireret først. 
 

København den 7. juni 2018: 
Ledelse, Lykke og leveregler    
Nils Villemoes, Hella Joof & Per Helge Sørensen (Djøff med Løg(n)
 

København den 8. juni 2018: 
Giv dit liv et trivselseftersyn       
Mikael Kamber, Peter Qvortrup Geisling & Chris MacDonald  

Aarhus den 21. juni 2018: 
Giv dit liv et trivselseftersyn       
Mikael Kamber, Peter Qvortrup Geisling & Nils Villemoes

Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratis. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Præsentation af vores gæster i juni 2018: 
 

Peter Qvortrup Geisling:

Humor skal være så sundt. I modsætning til  mange tv-programmer, så bliver livet ikke genudsendt. Derfor opfordrer TV-lægen dig til at give dit liv et serviceeftersyn. Det er nemlig aldrig for sent at udleve sine drømme.

 

Chris MacDonald:

Med livskvalitet og trivsel som drivkraft. For at trives skal vi hjælpe andre med at trives. Men hvordan får du startet den gode trivselsspiral for dig selv – og med den fantastiske ”bivirkning”, at du samtidig glæder dem omkring dig? Chris MacDonald  giver dig svaret, når han tager dig med på en spændende rejse  bag om videnskaben og forbi hans velvære-teori og performance-model.

Hella Joof:
Med udgangspunkt i bestsellersuccesen »Papmachéreglen – og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling« giver Hella Joof sine 25 bedste livsråd – alle med et komisk strejf af genkendelighed. I en enestående blanding af humor, satire, glæde og alvor fortæller hun om alt fra papmaché-reglen over rub-og-stub-reglen til birkes-reglen. 

 

Nils Willemoes

Livsfarlig ledelse. I verdens lykkeligste nation brænder vi ud som aldrig før. Hvorfor? Ifølge forfatteren til bestsellerbogen ”Livsfarlig ledelse” fordi  moderne ledelse bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel. De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men med en uhyggelig slagside.

 

Per Helge Sørensen:

Robotterne kommer. Kineserne stjæler vores arbejdspladser og deleøkonomien smadrer velfærdsstaten som vi kender den. Men på Christiansborg har ministeren sit modsvar klar: Et spritnyt Væk-med-bøvlet -udvalg. Fulgt op af pjecen: Sådan bliver du iværksætter med NemID. Efter at have udstillet absurditeten i styrelsen og idiotien i kommunen er Per Helge tilbage med den store afslutning på Djøf med Løgn-trilogien. Og denne gang skal vi helt i djøficeringens hjerte. For uanset hvor absurd din chef opfører sig. Uanset hvor latterlige beslutninger han træffer, og hvor idiotisk jeres strategi er. Så er der ét sted i Danmark, hvor det er værre.
 

Mikael Kamber:
Vær forberedt på en indsprøjtning med både viden, humor og inspiration, når Mikael Kamber fortæller, hvad glæde betyder for arbejdslivet og resten af livet. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative og mindre syge, vi lever endda længere.

Foredraget henvender sig til alle og bygger på den banebrydende viden, som hjerneforskningen og forskningen i positiv psykologi har bragt frem i de senere år. Undervejs får du mulighed for at mærke og opleve nogle af foredragets vigtigste pointer på dig selv.

 

Tilmeld 4 personer og tag den 5. med gratis.  
På en sjov og humoristisk måde får du indblik og konkrete værktøjer til at løfte energien i din hverdag. Ved aktiv brug af humor og kommunikation inspireres du til at øge trivslen og energien på din arbejdsplads.

Hvordan er det reglerne er for ekstra uddannelse til medlemmer af AMO. 
Nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere skal tage en obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse på 22 timer. Derefter er der tilbud om to dages supplerende uddannelse samt en årlig efteruddannelse på 1½ dag. Vi tilbyder arbejdsmiljøkurser af 1½ - 2 dags varighed. Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.