F√łlg os p√• Facebook

Seks gode råd til at holde kog i ægteskabet

fra den amerikanske iværksætter Lisa Druxmann.

Hun er stifter og administrerende direktør for en stor fitness-kæde i USA, som har mere end 300 butikker rundt omkring i landet.

1. Del visionen med din partner. Få vedkommende til at føle at din forretning er et familieprojekt, og gevinsterne tilhører jer alle sammen i familien.

2. Overvej at arbejde hjemmefra til tider. Det er selvfølgelig en fordel for dine børn, men kan også reducere omkostninger til blandt andet børnepasning.

3. Lav en familieplan. Vær sikker på at alle partere er enige om, hvornår det er arbejdstid, familietid og hvem der kører barnet til fodbold.

4. Tag et ugentligt – eller mindst – et månedligt møde med din bedre halvdel. Lisa Druxmann er begyndt at tage frokostmøder med sin mand, hvor de synkroniserer kalendere og kommunikerer. Det er nogle mere praktiske anlagte møder end den romantiske middag i byen.

5. Lad din partner vide at du gerne modtager hjælp, så du kan blive succesfuld. Der kan være perioder, hvor der er pres på og du har brug for mere tid til at arbejde.

6. Prioriter. De fleste iværksættere kan ikke være uden deres pda eller bærbare pc selv når de sidder og ser tv. Det er ikke et godt ægteskab, når den trådløse forbindelse er stærkere end den mellem dig og din partner. Tag mindst et par aftner om ugen, hvor alt arbejde er lukket ned.

Kilde: entrepreneur.com.Relaterede sider: