APROPOS kommunikation ApS er godkendt og certificeret af Arbejdstilsynet og Danmarks Akkrediteringsinstitution som udbyder af den lovpligtige arbejdsmilj√łuddannelse
Arbejdsmilj√ł i autobranchen

Arbejdsmiljø i autobranchen

 
Er du klædt på, til når BST pligten falder bort i slutningen af december 2007.  En screening er et kort, uanmeldt besøg fra Arbejdstilsynet, hvor virksomhedens arbejdsmiljø bliver gennemgået, bl.a. de formelle forhold: er der udarbejdet APV, er der oprettet en sikkerhedsorganisation, er virksomheden tilsluttet BST (hvis BST-pligt) og en gennemgang af de fysiske og psykiske forhold. Her kan du finde de virksomheder som bliver screenet i 2008.
 
Arbejdstiilsynet udarbejder AT-vejledninger, læs her
De bygger alle på bekendtgørelser, dem kan du finde her
Loven om arbejdsmiljø, som det hele handler om, kan du læse her
 
Arbejdstilsynets kvalitetsskema
AT bruger et skema når de besøger din virksomhed, der er ikke noget hokus pokus i det, kik med her inden du får besøg af arbejdstilsynet.
 
Denne checkliste er lavet for mindre virksomheder, med op til 19 ansatte. Kik med her og bliv inspireret. Alle de punkter som du finder her, skal være med i en APV. 
 
Din branche skal følge de anbefalinger som du finder her i vejviseren.
 
Auto APV - trin for trin - Oktober 2007
Under arbejdet på et autoværksted er der mange komplicerede arbejdsopgaver og -processer. Auto APV er et let anvendeligt værktøj til at lave APV i autobranchen, så arbejdsopgaverne kan løses sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Tjeklisten dækker alle relevante forhold, og omhandler blandt andet arbejdslys, maskiner, sikkerhed, miljø, sikkerhedsorganisation, instruktion og meget andet.
 
Læs med her - og se de BAR-vejledninger som findes pt.
 
Alt omkring kemikalier, arbejdspladsbrugsanvisninger mm skal der være styr på, hvis I ikke har kvalificeret personale, så må i ud i byen og finde rådgivere som kan hjælpe Jer.  Autobranchens BST benytter dette produkt.
 
 
 
Kik med her, og find din branche, samtidig finder du også de skader som du skal være opmærksom på.
 
 Tilmelding til nyhedsbrev